Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

EVOYSKA

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ !ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΜΗΤΕΡΑ!ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συναδελφισα να σε δω να βαζεις καθετηρα μονη σου και δεν θελω τιποτα αλλο!

αα! να βαλεις ορρο μονη και να κανεις και μια αιμοληψια αν μπορεις!(πλακα κανω)

λοιπον σημερα πηγε η αδελφη μου στο Αττικο για οφθαλμομετρηση και ενδοκρινολογικη εξεταση και

δεν εκανε τιποτα απο τα δυο,το νοσοκομειο απεργει επι αοριστου! δεν υπηρχε κανεις ουτε να ρωτησει!

δεν γνωριζω τι γινεται με τα μαιευτικα περιστατικα το καλυτερο θα ηταν να μιλησεις με τον γιατρο σου.

καισαρικη θα κανεις?

συναδελφισα να σε δω να βαζεις καθετηρα μονη σου και δεν θελω τιποτα αλλο!

αα! να βαλεις ορρο μονη και να κανεις και μια αιμοληψια αν μπορεις!(πλακα κανω)

λοιπον σημερα πηγε η αδελφη μου στο Αττικο για οφθαλμομετρηση και ενδοκρινολογικη εξεταση και

δεν εκανε τιποτα απο τα δυο,το νοσοκομειο απεργει επι αοριστου! δεν υπηρχε κανεις ουτε να ρωτησει!

δεν γνωριζω τι γινεται με τα μαιευτικα περιστατικα το καλυτερο θα ηταν να μιλησεις με τον γιατρο σου.

καισαρικη θα κανεις?

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ,

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ

ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ..

ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ..

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ,

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ

ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ..

ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ..

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΑ PEBI!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΥΠΕΡΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ{ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ}ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟ ΤΟΥ GRAVES!Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΩΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ!ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΕΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ!ΦΙΛΑΚΙΑ

ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!ΠΟΣΟ ΣΤΡΑΒΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΡΑΨΩ?ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΑ PEBI!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΥΠΕΡΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ{ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ}ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟ ΤΟΥ GRAVES!Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΩΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ!ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΕΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ!ΦΙΛΑΚΙΑ

ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!ΠΟΣΟ ΣΤΡΑΒΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΡΑΨΩ?ΧΑΧΑΧΑΧΑ

αν θες ερχομαι να σε βοηθησω στο κοψιμο -ραψιμο ξερω καλη σταυροβελονια!

ελπιζω να ειναι ολα καλα και να μην κανει κατι κακο σε εσενα η υπεροχη νοσος.:S

τωρα στην εγκυμοσυνη δεν καλμαραν τα συμπτωματα? μετα θα κανεις θεραπεια με ραδ.ιωδιο η

δεν εισαι σε τοσο προχωριμενο σταδιο? εργαζεσαι?

αν θες ερχομαι να σε βοηθησω στο κοψιμο -ραψιμο ξερω καλη σταυροβελονια!

ελπιζω να ειναι ολα καλα και να μην κανει κατι κακο σε εσενα η υπεροχη νοσος.:S

τωρα στην εγκυμοσυνη δεν καλμαραν τα συμπτωματα? μετα θα κανεις θεραπεια με ραδ.ιωδιο η

δεν εισαι σε τοσο προχωριμενο σταδιο? εργαζεσαι?

ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΡΕΒΙ!

ΜΕ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΑΠΕΚΤΗΣΑ !ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΗΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΙΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΜΕΙΩΣΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ!Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ!ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΞΕΤΕΣΤΟΥΝ!

ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΡΕΒΙ!

ΜΕ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΑΠΕΚΤΗΣΑ !ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΗΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΙΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΜΕΙΩΣΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ!Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ!ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΞΕΤΕΣΤΟΥΝ!

• 2 weeks later...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ,ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ.ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ,ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ.ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΣΑΙ.ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΜΑΙΕΣ,ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ,ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ.ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ,ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ.ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΣΑΙ.ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΜΑΙΕΣ,ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

• 2 weeks later...

να σου ζησει και να το καμαρωσεις οπως επιθυμεις το μωρακι σου . Στο αττικο νοσοκομειο δουλευει μια μαια η κωνσταντινα πιλιτσιδου ειναι μικροκαμωμενη ξανθουλα εκτος και αν τα εχει βαψει και εχει μπλε ματια . την ειχα μαια στη σχολη και καναμε παρεα ειναι μικρη στην ηκικια γυρω στα 36, εχω χασει το τηλεφωνο της θα σου στειλω το κινητο μου να της το δωσεις αν την βρεις εχουμε να συναντηθουμε 3 χρονια

μην στεναχωριεσε περασα τα ιδια απο το 1999 που εκανα την εγχειρηση και μετα πηρα ραδιενεργο ιωδειο απλα επρεπε να περιμενω 3 χρονια να μεινω εγκυος . Γεννησα με καισαρικη και ολα πηγαν τελεια και τωρα ειμαι καλα παιρνω βεβαια τα φαρμακα μου καθημερινα αλλα θελει προσοχη . καλο ειναι ο γυναικολογος να συνεργαζετε με τον ενδοκρινολογο εγω γεννησα στο ιασω και ειχα απο πανω μου πολλους γιατρους αλλα και στο αττικο αν ειναι εκει ο γιατρος σου καλα θα πανε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...