Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια απο θρακη θα ηθελα να μου πειτε 1καλο γυναικολογο απο αλεξανδρουπολη,κομοτηνη,ξανθη η καβαλα!Ειμαι εγκυος και εχω ιστορικο με παλλινδρομες και ψαχνω να βρω ενα καλο και εμπειρο γυναικολογο!

Δημοσίευση

Καλησπέρα CHRISTY! Εγώ είμαι από Κομοτηνή και όταν έμεινα έγκυος με παρακολουθούσε ένας γιατρός στη Θεσ/νικη, αλλά λόγω απόστασης δε μπορούσα να πηγαινωέρχομαι και πήγα εδώ στην Πράπα που μου την είχε συστήσει μια φίλη. Εμεινα ευχαριστημένη. Στο πρώτο 3μηνο είχα αρκετά προβληματάκια γι'αυτό και με παρακολουθούσε κάθε εβδομάδα και ευτυχως όλα καλά πήγαν. Γενικά η Κομοτηνή πάσχει λίγο από γυναικολόγους και δε θεωρώ κανένα τους κορυφή να σου πω την αλήθεια. Την εξέταση Β-επιπέδου δεν βασίστηκα να την κάνω Κομοτηνή και πήγα Αλεξ/πολη στον Βασσάρα. Μου άρεσε πολύ ο συγκεκριμένος και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος. Αλλά ξέρεις τώρα η σχέση γιατρού και ασθενούς είναι και λίγο θέμα χημείας. Ο καλύτερος γιατρός για κάποιον μπορεί να είναι ο χειρότερος για άλλον. Καλύτερα πάνε σε 2-3 και όποιος σου εμπνέει εμπιστοσύνη κράτησε τον!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να κάνεις αγκαλιτσες με το υγιαίστατο μωράκι σου!

Δημοσίευση

CHRISTY!!!μου καλησπερα εγω ειμαι απο ορεστιαδα αλλα πηγαινω στο νοσοκομειο που εχω βρει καλο γιατρο τον κυριο ριτβαν μενει κομμοτηνη..

αλλα για τους μεγαλους υπερυχους πηγαινω κ εγω στον βασσαρα οπως κ η μαντι,ειμαι πολυ ευχαριστημενη ενας ακομη πολυ καλος ειναι ο σπαθοπουλος κ αυτος αλεξανδρουπολη...

Δημοσίευση

γεια σου christy όπως σου είπε κ η happy ο Βασσαρας και ο Σπαθόπουλος είναι από τος τοπ αλλα θα προσθεσω και την Τσικρικωνη(κοντα στα hondos center)που με παρακολουθουσε,η οποια ειναι επισης πολύ καλη και αφιερώνει αρκετη ωρα σους υπερηχους.Και οι τρεις βέβαια έχουν καινούργιο υπέρηχο στα ιατρεια τους.Με το καλο το μωράκι σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...