Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες σας και καλό Πάσχα να έχουμε με υγεία

Θέλω να κάνω 2 παιδί αλλά ο άντρας μου δεν πολύ θέλει έως καθόλου το πρώτο μας παιδί τώρα χρόνισε 29 Μάρτιου είναι αγοράκι , εγώ δεν δουλεύω είμαι σπίτι με το παιδί και δουλεύει μόνο ο άντρας μου αλλά φοβάται με την κρίση και τέτοια μου λέει και δεν θέλει λέει ξανά από την αρχή εγώ ώμος άλλο ένα θα το ήθελα τα πράγματα τα έχουμε όλα τα πάντα γιατί να μην απόκτηση αδελφάκι εγώ μόνη μου το μεγαλώνω η αλήθεια είναι ο άντρας μου δεν με βοήθα όσο θα θελα δεν μπορεί τα κλάματα του παιδιού νευριάζει πολύ τι να κάνω πια είναι η κατάλληλη εποχή τι λέτε ακόμα είναι μικρό το μωρό μου για δεύτερο είναι 12 μηνών

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΗΤΕΡΑ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΑΙΤΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΗΞΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΩΣ. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΑΝΕΡΓΗ ΔΗΛΑΔΗ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΔΥΟ. ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΤΡΑΣ ΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ να σου πω την αλήθεια και εγώ φοβάμαι πολύ για τα οικονομικά μας αλλά αυτό που λέω είναι ότι ποτέ δεν θα γίνουμε πλούσιοι ποτέ όταν του λέω να κάνουμε 2 λέει ναι αλλά όταν γκρίνιαζε ο μικρός το ξανασκέφτεται και μου λέει όχι

Δημοσίευση
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΗΤΕΡΑ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΑΙΤΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΗΞΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΩΣ. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΑΝΕΡΓΗ ΔΗΛΑΔΗ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΔΥΟ. ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΤΡΑΣ ΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑς ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Δημοσίευση

Dreamgirl, αν σου πω κοπέλα μου οτι είμαστε ακριβώς ομοιοπαθείς? Ακριβώς όμως! Πόσο σε καταλαβαίνω!

Περνάω ακριβώς την ίδια κατάσταση, ο μικρός μας είναι 20 μηνών, ο άντρας μου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ κάθετος για 2ο παιδί, κυρίως λόγω οικονομικών, εγώ θα ήθελα να έχει ένα αδερφάκι το παιδί μου, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν τον πιέζω, είμαστε νέοι ακόμα (σχετικά), εγώ 32 εκείνος 35, οπότε έχω μια κρυφή ελπίδα μέσα μου οτι μπορεί και να αλλάξει κάποια στιγμή γνώμη...μπορεί και όχι, τι να πω...Στεναχωριέμαι βέβαια που τον βλέπω τόσο αρνητικό, αλλά δεν θέλω να του είναι και ανεπιθύμητο ένα 2ο νινί.

Σου εύχομαι να βρείτε την άκρη, να χαίρεστε τώρα το μωράκι σας, έχεις καιρό ακόμη, είναι πολύ μικρό ακόμη, και ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή!

Να είσαι καλά κι εσύ και ο γιόκας σου!

Δημοσίευση

Ειναι πολυ δυσκολο στην σημερινη εποχη να κανεις 2 παιδια. δεν μπορεις να προσφερεις πολλα τωρα. εαν περιμενες ακομη 1 χρονο να δειτε και τα οικονομικα;

Με 2 παιδια ειναι πολυ δυσκολα χωρις βοηθεια, στο λεω που εχω τον μεγαλο γιο 8 ετων και ο μικρος χρονιζει σε λιγες μερες. βοηθεια δεν εχω καθολου απο τον ανδρα μου, και δουλευω.

Καλυτερα να το σκεφτεις απο πολλες πλευρες και να μην πιεσεις καταστασεις.

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια, πιστεύετε ότι αυτη η απαίσια η οικονομική κρίση θα κρατήσει για πάντα??θα συνεχιστεί αυτη η κατάσταση πάνω απο δεκαετία?δε θα ανακάμψει?

Λογικά θα περάσει, αλλα μαζι της θα περάσουν και τα χρονια και αν δεν κάνουμε παιδιά τα οποία μόνο χαρα μας δίνουν θα νιώθουμε χαμένες απο χέρι.είναι που είναι δύσκολα τα πράγματα τώρα ας μην παίρνουμε αποφάσεις που θα μετανιωσουμε για όλη μας τη ζωη.αυτη απλά είναι η άποψη μου! ;)

Δημοσίευση

ειναι δυσκολα συμφωνω αλλα ειμαι υπερ στα 2 παιδια κ αν υπαρχει οικονομικη δυνατοτηατ κ 3 παιδι ακομα αλλα κ ενα παιδι μονο του οκ θα του προσφερεις τα παντα αλλα χανει επισης πολλα απο τη παρεα ενος 2 μεγαλη υποθεση κακα τα ψεματα.καμια φορα οταν δεν το συζητηας κ ερθει μονο του ισως ειναι καλυτερα γιατι οταν το αναλυεις πιο πολυ το σκεφεται ειναι δυσκολα με μικρη διαφορα αλλα οταν λιγο μεγαλωσουν ειναι καλα.ευχομαι οτι καλυτερο

Δημοσίευση
σε ευχαριστω πολυ και εσενα και εγω 32 ειμαι και ο αντρας μου 31 ειναι αλλα λεω μετα αν περασουν τα χρονια θα εχω υπομονη δεν ξερω ο αντρας μου δεν θελει με τιποτα 2

ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 40 ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 43 ? ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ !!!

Δημοσίευση

ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 40 ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 43 ? ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ !!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Δημοσίευση

εχεις δικιο ειναι μεγαλη υποθεση να μην νοικιαζεις...εγω ας πουμε τωρα δεν δουλευω κ νοικιαζουμε κ ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος κ παλι δεν το σκεφτηκαμε ετσι για 2 το 3 το σκεφτομαστε πολυ αν δεν ειχαμε προβλημα οικονομικο σιγουρα μετα απο μια 3ετια θα εκανα...κ οι δυο το θελουμε...κανε υπομονη ισως με τον καιρο αλλαξει γνωμη κ στο ζητησει εκεινος δεν ξερει δεν ξερω ηλικιακα ποσο εισται κ τι περιθωρια εχετε

Δημοσίευση

και εγώ το σκέφτομαι έντονα κορίτσια, ο γιός μου σε λίγο χρονίζει και βλέπω ότι του αρέσουν πολύ τα παιδάκια. Σκεφτόμαστε όμως τα οικονομικά, αλλά μέχρι πότε θα το αναβάλλουμε;ο γιος μου όταν γεννήθηκε μου έφερε πολύ τύχη, αυτό σκέφτομαι!πείτε μας τη γνώμη σας όσες έχετε ήδη 2 παιδιά!

Δημοσίευση

χρονια πολλα και χριστος ανεστη σε ολους μας. Πιστευω οτι το ζευγαρι απο κοινου θα πρεπει να παρει την αποφαση για ενα δευτερο παιδακι...η αληθεια ειναι οτι η οικονομικη κριση εχει δυσκολεψει πολλους απο εμας αλλα η οικογενεια και τα παιδακια ειναι πραγματικα ευτυχια..και εγω προσπαθω να τον πεισω για δευτερο και μαλλον τα ψιλοκαταφερα...βεβαια τωρα ειμαι στις προσπαθειες ακομα αλλα με του θεου τη θεληση θα ερθει και αυτο.

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία χρηστός ανέστη αχ και εγώ θέλω δεύτερο αλλά βλέπω κορίτσια ότι δεν έχει καθόλου υπομονή ο άντρας μου τώρα που έχει ξεκινήσει ο μικρός να κρατιέται και να κάνει βήματα όταν πέφτει και κλαίει το μωρό μου λέει εγώ φταίω δεν έχει καθόλου υπομονή όλα εγώ τα κάνω αλλά δεν πρέπει να έχει ένα αδελφάκι ο γιος μου εγώ έχω 3 αδελφές ξέρω είναι και η κρίσει άραγε θα κατεβάσουν της τιμές στα μαιευτήρια εγώ γέννησα στο ΡΕΑ αχ θέλω πολύ άλλο ένα

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημέρα! Νομίζω ότι ειναι απαιραιτητο το 2ο παιδακι ώστε να μεγαλώνει σωστα και το πρωτο αλλα αν ειναι πόλύ σοβαρό το οικονομικό πρόβλημα οκ αλλα απο την αλλη ο θεός παντα φερνει τα πραγματα ετσι ωστε τα παιδια να μεγαλώνουν τα φροντίζει κι αυτος.

Εγω εχω μια κορούλα 2 χρονων ήδη εχω κάνει 2 εξωσωματικες αποτυχημένες για να κάνω το αδερφακι κι ετοιμάζομαι για την τρίτη, για αυτο καντε παιδια εσεις που μπορείτε κι ολα θα ερθουν αρκει να εχετε αγαπη και συννενόηση, επίσης όσο πιο νεος εισαι τόσο πιο πολύ όρεξη εχεις να χαρεις το παιδι περισσότερη υπομονή κι εκεινο ειναι πιο χαρούμενο που εχει μικρους γονεις.

Ελπίζω να σας επεισα χα χα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...