Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπεμπάκια 8ου-9ου-10ου 2010 Νο. 5! Πάμε πάλι από την αρχή


Recommended Posts

Να'μαι πάλι.Έδωσα στο Αγγελικάκι μου ντεπονάκι.Να δούμε πώς θα εξελιχθεί.Πάντως από διάθεση σκίζει.Τώρα ετοιμαζόμαστε να βγούμε για φαγητό και το βράδυ θα φάμε πίτσα.Μου ζητάει η ανηψιά μου 2 μέρες τώρα. :oops:

Αλεξάκι,κι εγώ νευριάζω όταν τα πιάνει έτσι με τα ξένα παιχνίδια.Αν και μου τη δίνουν και τα παιδάκια που κλαίνε γιατί τους παίρνουν τα παιχνίδια.Πλέον την Αγγελική όταν θέλει να κάνει κάτι,την αφήνω να κλαίει και δεν της δίνω σημασία.Οπότε τώρα το'χει μάθει και σε 2 δευτερόλεπτα έχει σταματήσει.Αυτή που δεν μπορώ να κάνω καθόλου καλά είναι τη Στέλλα. :? Πού θα πάει θα στρώσει κι αυτή.Κι εγώ έχω σίδερο,αλλά καθόλου πολύ το οποίο δεν το κάνω.Το απόγευμα ίσως.Δε θέλω πάλι να μαζευτούν γιατί πάλι έχω πλυντήρια. :roll: Τέλεια και με τον οαεδ. ;) Καλά να περάσετε αύριο στη βάφτιση. :) Όντως έχουν πλάκα να σχολιάζουν.Εχθές τις άκουγα.Η Στέλλα είχε πάει για κακά και λέει "Κων,έλα να με σκουπίσεις" απαντάει η ανηψιά "Δεν ξέρω",συνεχίζει η Στέλλα "Έλα αφού ξέρεις" και απαντάει η ανηψιά "Ναι ξέρω αλλά μόνο εμένα όχι τους άλλους".Ψόφησα στο γέλιο.Πέφτει εν τω μεταξύ και τρελός ανταγωνισμός.Τι να κάνουμε;Αναμενόμενο.

Αυτά,σας αφήνω γιατί φεύγουμε.Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κουκλες!!!!Τι κανετε?Εγω χαλια :evil::evil: Ειμαι σκασμενη!!!Περασαμε ολο το Σ/Κ με πυρετο :(

Ασε,δηλ που περιμεναμε τοσο καιρι αυτο το Σ/Κ να παμε στο εξοχικο των δικων μου,αφου δεν ειχαμε ουτε εφημεριες,ουτε υπεχρεωσεις,αλλα...... :evil:

Περασαμε μια ωραια εβδομαδα,την Τεταρτη πηγαμε οικογενειακως σε παιδοτοπο και η Μιμη το καταευχαριστηθηκε,οι κοπελες εκει δεν ηταν απλα για να τα προσεχουν αλλα καναν δραστηριοτητες με χορους,αθληματα...τελεια!!!Αν και μαλλον απο εκαι την κολλησε την ιωση :roll:

Την Πεμπτη πηγαμε στην κουμπαρα μου,ειχα και καιρο να δω τη βαφτιστηρα μου και βγηκαμε εξω ολοι μαζι για φαγητο!!Οι μικρες πολυ γελιο,σαν τις κουμπαρες φιλιοταν ολη την ωρα :lol::lol::lol: φαγανε τον απατο!!!Σουτζουκακια,σαλατα και πριν παμε τους πηραμε καλαμποκι απο αυτα που ψηνουν εξω,μιλαμε το τακισαν ,τους το κοψαμε στη μεση και το περιλαβαν και οι δυο,αφαντο εγινε :o:o:o

Και ενω την Παρασκευη ετοιμαζα πραματα,βλεπαμε τη "ΣΙΛΑ" :oops: ΜΕΤΑ ΤΗς μΙΜΙΚΑς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ :lol: την βλεπω οτι καιγαν τα ματακια της,της βαζω θερμομετρο 38 :shock: κατα τις 5 το πρωι 39 :shock: ευτυχως με αντιπυρετικο εμενε απυρετη 6-7 ωρες και σε αυτο το διαστημα ηταν μια χαρα αλλα οταν ανεβαζε πυρετο.....γκρινια-γκρινια-γκρινια,να θελει αγκαλια μονο απο εμενα,μιλαμε δεν αισθανομαι τα χερια μου!!!

Παντως Φουφουκι κυκλοφορουν 2 ιωσεις μια γαστρεντεριτιδας και μια κοξακι και η δικια μου βγαζει κυνοδοντες 3,αλλα αυτη η εικονα ειναι ιωση σιγουρα!!!

Ευτχως 1η φορα πριν τη βαλω για υπνο ηταν τελειως απυρετη,για να δουμε....

Σημερα το πρωι ,τρελλο γελιο,εκει που ηταν μεσα στη μιρλα πετυχαινει ο αντρας μμου σε τοπικο καναλι το ανταμωμα των βλαχων!!!Τα ξεχναει ολα και αρχισε να χορευει :shock: Οταν δε ειπε το "Γιαννη μου το μαντηλι σου" εγινε χαμος :lol:

Καλε δεν σας το ειπα ,ακουγε το μπαμπα μου που το τραγουδουσε και το εμαθε απο μονη της!!!!Το λεει ολη την ωρα,μας τα εχει πρηξει!!!Ασε που παιρνει οτι βρει μαξιλαρια,.βιβλιακλπ και το κανει το μαντηλι :!:

Αυριο εφημερευω κιολας<ελπιζω να πανε ολα καλα....

Οσο για τις διακοπες,εκλεισα αυτο με τα 110,το αλλο μου φαινοταν μετριο ενω ο δικος μου δεν το συζητουσε καν να παμε εκει ,οποτε εκλεισα αυτο!!!Φωτεινη μετα απο ερευνα πολυ βρηκα αυτα τα 2 που υπηρχε μια σχετικη αντιστοιχια ποιοτητας-τιμης,αφου ή που θα εβρισκα κατι τελεια με 250 τη βραδια ή κατι τρωγλες με 60,στην κυριολεξια ομως τρωγλες!!!Η φαση σπιτι δεν μου αρεσει,θελω να μου φαιρνουν πρωινο,να μου αλλαζουν σεντονια,σιγα 5 μερες θα παω ,δεν θελω να κουναω ουτε το δαχτυλο μου!!!

Να με συγχωρεσετε αλλα ειμαι κομματια και δεν θα σχολιασω :oops: ελπιζω να τα καταφερω αυριο απο τη δουλεια,αλλιως μεθευριο,το υποσχομαι!!!!Φιλιαααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερούδια σας!Πώς είστε τσούπρες;Το Αγγελικάκι μου ευτυχώς καλυτέρεψε.Ούτε ένα 24ωρο δεν κράτησε ο πυρετός.Εν τω μεταξύ ποιο είναι το κουλό;Εχθές πήρε ο φίλος μας τον άντρα μου,γιατί δεν είχαμε μιλήσει καθόλου όλο το σκ και μας είπε ότι ήταν και η δικιά τους άρρωστη με πυρετό κι εμετό.Η γαστρεντερίτιδα που έλεγες Χαρουλίνι.Πάντως εχθές τις πήγα και για μπάνιο.Το Σάββατο μας καλεσε ένα εδώ δίπλα σπίτι του για κρασί και μετά ήρθαμε στο δικό μας βάλαμε τα παιδιά για ύπνο και έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσαμε.Ήταν πάρα πολύ ωραία.Είχα μερακλώσει.Η ανηψιά μου να δείτε πώς έκλαιγε όταν της είπε ότι θα πάει για ύπνο.Ε,μετά της είπα ότι όταν κοιμηθούν τα κορίτσια εκείνη θα κατέβει κι έτσι κι έγινε και λίγο αργότερα την πήρε ο ύπνος στον καναπέ που μπαινοέβγαινε για να δει παιδικά.Ακόμα κοιμούνται οι τσούπρες.Ευτυχώς γιατί είχα και μάθημα 9-10.Ήρθε το κοριτσάκι παρά τέταρτο κι έτσι και τελείωσα νωρίτερα και έκανα μάθημα χωρίς φασαρία.Για όσες δεν κατάλαβαν ξεκίνησα με ένα κοριτσάκι που μενει δίπλα μας ιδιαίτερα.Και τώρα πρέπει να κάνω το σπίτι.Δεν είχα κουράγιο σήμερα να σηκωθώ από τις 6,30 για να ξεκινήσω δουλειές.Δεν πειράζει θα καθυστερήσω λίγο.

Χαρουλίτα μου και το Δημητρούλι μας άρρωστο;Έλα μωρέ,ιώσεις καλοκαιριάτικα;Αν είναι δυνατόν.Ιδίως τη γαστρεντερίτιδα δεν την αντέχω καθόλου.Τη σιχαίνομαι.Κοξάκι είχαν τα ανήψια μου στην Αθήνα πριν κανα μήνα.Η πλάκα είναι πως μόλις μου το είπαν λέω αποκλείεται λάθος θα κάνουν.Και να που έρχεσαι να το επιβεβαιώσεις ότι όντως κυκλοφορεί.Τώρα είναι καλύτερα το κορίτσι μας;Ε,αφού χορεύει το Γιάννη μου το μαντίλι σου μην ανησυχείς μια χαρά είναι. :lol::lol::lol::lol: Και το ότι έχει όρεξη να φάει πάλι καλό είναι.Φτου φτου στο παιδί και περαστικούλια.Καλά έκανες κι έκλεισες αυτό με τα 110.Στο άλλο θα γλίτωνες ναι μεν λεφτά,αλλά τέτοιο δωμάτιο και τέτοια τιμή μου φαινόταν ψιλοκοροϊδία.Α,κι εγώ έτσι τις θέλω τις διακοπές μου.Να μην κάνω τίποτα.Γι'αυτό άλλωστε λέγονται και διακοπές. ;)

Κοριτσάκια,πάω να ξεκινήσω δουλίτσες.Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε;εμεις ξυπνησαμε πριν λιγο…ξυπνησε βεβαια κατά τις 7.30 την ταισα..τελοσπαντων ας μην επεκταθω στην γκρινια της,κ την ξαναεβαλα για υπνο..ε μαζι ξαπλωσα κι εγω κ χαλαρα κοιμηθηκα!!!χθες αργησε να κοιμηθει,το μεσημερι πηγαμε σε μιαβαφτιση.λυσσαξε εννοειται,δεν ηθελε να κατσει κ λιγο στο καροτσι να παρει κ έναν υπνακο κ την κυνηγουσα μεσημεριατικα μεσα στους ηλιους…σαν κοτοπουλο ημουν μετα.γυρισαμε σπιτι κατά τις 6,ειχε κοιμηθει στο αμαξι,την μετεφερα στο κρεβατι ,αλλα όταν ξυπνησε…τι γκρινια Θεε μου!!!!μου ερχοταν να την πνιξω….μετα από καποιες ωρες συνηλθε αλλα το βραδυ δεν ηθελε να κοιμηθει…10 κ κατι την πηγα για υπνο ,γκρινιαζε κ μετα ακουμε ένα γντουπ….ειχε πεσει από την κουνια!!!!κ κατω είναι μονο πλακακι ,πως δεν ανοιξε κανενα κεφαλι…λεω να της φτιαξουμε την κουνια σε κρεβατακι ….κ αμα δεν θελει να κοιμηθει…την κατσαμε την βαρκα!!!την πηρα λοιπον χθες να κοιμηθουμε παρεα,αφου στριφογυρνουσε σε ολο το κρεβατι,κατεβαινε κ πηγαινε στο σαλονι…οποτε πηγε στην κουνια της κ κοιμηθηκε εκει.το Σαββατο αφου μπηκε το επιδομα κ κατι ανδρομικα πηγα με την Κωνσταντινα για ψωνια…πηρα καλλυντικα που κ εγω δεν θυμαμαι από ποτε ειχα να τα ανανεωσω…,πηρα μια ωραια μπλουζα για την βαφτιση κ στην μικρη πηρα ένα ολοσωμο μαγιο,ένα ολοσωμο σορτς(λεν ξερω πως λεγεται)κ τσιμπιδακια!!!

Φουφουκα πολύ ωραια η εκκλησια κο γυρω χωρος…τον γυρισα ολο με την Κωνσταντινα!!!!χαχα μετα πηγαμε προς το βουνο,σε μια καφετερια του δημου που εχει κατι γηπεδα εκει.θυμησε μου πως λεγεται…ευτυχως δεν ηταν τιποτα με το Αγγελικακι…αρχισες να κανεις κ ιδιαιτερα;ολο το καλοκαιρι θα κανεις;πως τα πας κ με τις 3;εχουν πλακα όμως…ηθελε κ να την σκουπισει…χαχαχα

Χαρουλιτα μου περαστικα στην κουκλιτσα σου!!!!κριμα κ το περιμενατε το σκ να περασετε ομορφα….αλλα μεσα στην αρρωστια της δεν χανει το κεφι της….καλα εκανες με το δωματιο…5 μερες θα πατε,να το απολαυσεις….

Μαρακι αυτά είναι κορμια!!!!τι μπουτακια!!!!κ τι ωραια μαγιουδακια!!!!μην στεναχωριεσαιγια το ωραριο…ετσι θα σε αφησουμε;;ρωτα την Μαγδα τι παρεουλα της κραταμε όταν δουλευει..χαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλεξανδρούλα,έφαγε και το Κωνσταντινάκι τούμπα;Ευτυχώς που δε χτύπησε.Μα λυσσάνε ρε παιδάκι μου!Τι τα πιάνει μερικές φορές;Σημασία έχει ότι δε χτύπησε.Τελικά στην κούνια της μόνη της πήγε καθώς τριγύρναγε ή την πήγες εσύ και την άφησες;Σου άρεσε η εκκλησία ε;Ναι είναι ωραία.Στο άπολις πήγατε ή σε αυτό κάτω που είναι το τένις;Δεν ξέρω για πόσο θα κανω ιδιαίτερα.Θα δείξει.Μεγεια και τα καινούργια σας πραγματάκια. :D Άντε και σε καλή μεριά τα υπόλοιπα,εάν μείνανε. :P:lol::lol::lol: Με τις μικρές και τις 3 είναι πολυ ωραία.Η ανηψούλα ευτυχώς είναι υπάκουη,αλλά πέφτουν τρελά ματς με τη Στέλλα. :lol::lol::lol::lol: ΠΟλυ το διασκεδάζω,αλλά ώρες ώρες σπάνε τα νεύρα μου με το να τσακώνονται συνέχεια.Αυτά.Λέμε να ψήσουμε το βράδυ και σκέφτομαι να κάνω καμια πιπεριά με γέμιση. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το απολις ειναι του δημου;νομιζω λεγοταν αλλιως...σαν αναψυκτηριο ειναι...νομιζω ηταν γηπεδο του τενις εκει...στην κουνια εγω την εβαλα για υπνο κ δεν ηθελε αλλα τωρα που ψηλωσε φαινεται ειναι πιο ευκολο να την παιρνει το βαρος προς τα εμπρος....

αφησα κ κατι ψιλα να βαλουμε στην τραπεζα για το δανειο... :lol::lol::lol: γιατι τσακωνονται τα κοριτσια;για τα δικα τους;αλλα τα βρισκουν γρηγορα φανταζομαι ε;καλα ψησιματα!!!

εμεις ειχαμε παει κουνιες πριν...ολα μια χαρα!!!τωρα ποιος την ταιζει;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου ζω και ναί είμαι ακόμα στο γραφείο!!!!Και μετά με περιμένει κι αλλη βαρδια στο σπιτι γιατι με ενημερωσε ο καλος μου αντρουλης οτι ο μικρός εριξε κατω κορν φλεικσ, τα σκουπισε μεν, αλλα να μην ρίξω κι ενα σγουγγαρισμα βραδιατικα να χαλαρώσω????Σας φιλώ γλυκά, σας σκέφτομαι πάντα!!!Σίγουρα θα γραψω ενα κατεβατο πριν φυγουμε!!!Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου....Σήμερα είμαι down νιώθω ατονία και κούραση.Τα μικρά μου είναι συναχωμένα φούλ και γω δεν είμαι εκεί να τα φροντίσω αλλά σε ένα κρύο γραφείο που είμαι αναγκασμένη να κάθομαι και μέχρι τις 16,00 γκρρρρρρρ.Χθες έφυγα 15,45 να πάω να τα πάρω και είχαν μείνει τελευταία,τους είχαν βάλει τα παπούτσια και περίμεναν στο προθάλαμο σε ένα παγκάκι.Στεναχωρήθηκα που τα είδα έτσι μόνα τους να περιμένουν τη μαμά και τόσο ήσυχα να κάθονται παναγίες.Καναν μια χαρά μόλις μας είδαν.Το απόγευμα ήταν εφιάλτης.Εγώ νύσταζα καθότι άυπνη,αυτές μέσα στη γκρίνια,τα σάλια και τις μύξες.Τις άλλαξα ρούχα 3 φορές.Δε πήγαμε κούνιες φυσικά,ήρθαν κάτι επισκέψεις,φύγανε στις 22,00 και αποκοιμήθηκαν.Τους έπιασε και αφαγία,όλα τα μασούσαν και τα έφτυναν,ένα σπίτι πάλι βομβαρδισμένη πολιτεία...

Μου τη δίνει το κλίμα στη δουλειά,έρχομαι με βαριά καρδιά.Ηρθε η κόρη του αφεντικού και έκανε όλα τα παράθυρα αμοβολή για να μη βλέπουν αυτοί που έρχονται στο λογιστήριο λέει ότι έχουμε εδώ λεφτά!!!!Και είμαι 8 ώρες σε ένα δωμάτιο που δε βλέπω κανέναν,κωσταλέξη ένα πράμα!!!Και με ένα συνάδελφο που ψάχνει ευκαιρία να κάνεις το παραμικρό για να σε θάψει.Χθες έφυγα παρά τέταρτο και κοιτούσε το ρολόι καλά καλά.Μα είναι σοβαροί;;;Έτσι φαίνεται ο καλός υπάλληλος από το άμα εξαντλεί το ωράριο....Και νιώθω και κακή μάνα που δεν είμαι εκεί για τα παιδιά μου.Τα στειλα και σήμερα παιδικό,η μάνα μου πελαγώνει και με τις δυο να κλαίνε και να ουρλιάζουν.Έστειλα και το deponaki να δώσουν σε κανά 4ωρο,αφού έδωσα και γω το πρωί.Για να δούμε μας βρήκε και μας το κοξάκι ή απλά κρύωσαν από τη θάλασσα.Δεν έβγαλα και τα μαγιό αμέσως από πάνω τους και ίσως κρύωσαν απο κει τι να πω.

Ευχαριστώ για χθες που μου κάνατε παρέα....πολύτιμη η ψυχολογική σας στήριξη...Ξέρω κάνω σα μίζερη,λες και άλλες μαμάδες δε δουλεύουν τόσες και περισσότερες ώρες αλλά είναι αρχή και μου κακοφαίνεται,θα συνηθίσω.Τέτοιες ώρες ζηλεύω τους εκπαιδευτικούς....Αυτά...

Ρουλάκι περιμένουμε τα νέα σου.....

Φιλιά σε όλες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,τσούπρες!Τι γίνεται σήμερα;Έχω σίδερο και δεν παίρνω απόφαση να το ξεκινήσω. :? Πρέπει όμως κάποια στιγμή,για να τελειώνω πια με τις δουλειές.Εχθές το βράδυ πάλι ψήσαμε όπως σας είχα πει και συνεχίσαμε με κιθάρα. :) Μια χαρά περάσαμε.Τα πήρα κιόλας.Η ακατανόμαστη έχει επισκέπτες,γονείς-πεθερικά,δεν ξέρω τελοσπάντων και καθόντουσαν έξω.Εχθές λοιπόν πήγα στις κούνιες,αλλά αυτή δεν ήταν έξω κι όπως προχωράω με φωνάζει η Στέλλα και γυρνάω κι είχε βγει κι αυτή έξω και προφανώς κάτι είπε και είχαν γυρίσει και με κοιτάζανε οι δικοί της.Αυτή κοιτούσε με ύφος τάχα δεν έχω τίποτα να φοβηθώ.Το τσουτσέκι που προχθές που είχε πάει ο άντρας μου τα σκουπίδια,την κοίταζε κι είχε αλλάξει 10 χρώματα.Τώρα έχει κόσμο και μας το παίζει.Βασικά το μετάνιωσα,έπρεπε να κάτσω να τους κοιτάω κι εγώ για να δω τι θα κάνουν.Αι σιχτιρ.

Άλεξ,κατάλαβα πού κάτσατε.Δεν ξέρω πώς το λένε,γιατί έχει αλλάξει κατά καιρούς διάφορα ονόματα.Ναι,γήπεδο τέννις έχει εκεί.Το άπολις είναι ακριβώς πάνω από αυτό που καθόσασταν.Εκεί απέναντι έχει ένα σχολείο.Σε αυτό δούλευα πέρυσι. :D Κι επίσης εκεί κοντά σχετικά είναι και το σπίτι μου.Ρε συ κι εγώ εχθές ήμουν στο δωμάτιό τους να της ντύσω και η Αγγελική πήδηξε μόνη της στην κούνια μέσα,για την ακρίβεια έσκασε μέσα.Ελπίζω να μην το κάνει για να βγει κιόλας. :-ss:-ss Α,τσακώνονται για βλακείες.Ε,μετά τα ξαναβρίσκουν,αλλά όχι για πολύ. :roll:

Ρουλάκι,τρέχεις και δε φτάνεις;Δεν πειράζει,εμείς εδώ είμαστε δε φεύγουμε.Καλά να μας έχει ο Θεός. :);)

Μαράκι,άρρωστα τα ζουζουνάκια;Περαστικά.Σε έχει πάρει από κάτω η αλλαγή του ωραρίου,αλλά και το κλίμα στη δουλειά ε;Λογικά και τα δύο.Άλλο να φεύγεις 2 κι άλλο να φεύγεις 4.Όντως ρε παιδί μου,αν δε σου αρέσει το κλίμα στη δουλειά πηγαίνεις με βαριά καρδιά.Ο άλλος τι ζόρια τραβάει;Α,δεν πάμε καλά.Πιστεύω πάντως πως θα συνηθίσεις.Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε;Μην ανησυχείς όλα θα φτιάξουν. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα.

Χτες είχα γιατρό. Η μπέμπα είναι μια χαρά, έχει καταβολευτεί με το κεφαλάκι κάτω και από βάρος έφτασε τα 3.200. Σε 2 εβδομάδες πάλι ραντεβού και τότε πια θα με δει και από κάτω. Έχω πητ 30 Ιουλίου, αλλά ο γιατρός προβλέπει να έρχεται νωρίτερα. Δεν θέλω να γίνει κάτι τέτοιο γιατί μέχρι τέλος του μήνα ο άντρας μου είναι πνιγμένος με τη δουλειά (χθες ήρθε στις 4 το ξημέρωμα :cry: ) .

Ο.κ έχω τη μαμά μου να βλέπει τον Αλεξανδρο αλλά προτιμώ τον άντρα μου να πω την αλήθεια και ας μην τηρεί ποτέ το πρόγραμμα του μικρού. Βασικά το θέμα μου είναι για τις μερες στο νοσοκομείο ποιος θα μείνει μαζί μου, αφού η μαμα μου θα έχει τον μικρό στο σπίτι και το ωράριο του συζύγου σας το έχω πει. Η αδελφή μου δυστυχώς δεν μπορεί να πάρει άδεια. Ουφφφφ, θα δω τι θα κάνω. Απλά θα συμβιβαστώ να έρχεται ο άντρας μου πολύ αργά τη νύχτα μονο στο νοσοκομείο και να ακούω το ροχαλητό του. :evil::roll: Δεν είναι ότι δεν μπορώ και μόνη μου στο νοσοκομείο αλλά ειδικά την πρώτη μέρα θυμάμαι και από τον Αλεξ δεν μπορούσα γρήγορα να σηκωθώ όταν έκλαιγε το μωρό γιατί με πονούσε η τομή από κάτω, δεν μπορούσα να ανοίξω τα πόδια μου και να κατεβώ από το κρεβάτι χωρίς κάποιος να με τραβήξει.

Έχω και άλλα θέματα για να σας ζαλίσω :roll::roll: Το σ/κ ο άντρας μου μου είπε μήπως τελικά να βαφτίσουμε και το μωρό τον Σεπτ για να ξεμπερδεύουμε. Και άλλοι μου το είχαν πει αλλά θεωρώ ότι θα είναι πολύ μωρό, ούτε 2 μηνών. Πάντως έχω αρχίσει και το σκέφτομαι κυρίως γιατί δεν έχουμε σκεφτεί νονο για το μωρό και προτιμώ να το βαφτίσει η κολλητή μου που θα βάφτιζε τον Άλεξ και τον Άλεξ θα τον βαφτίσει μονος του ο κολλητός του Τ. Φυσικά πρέπει να ρωτήσουμε και τους νονούς αν μπορούν να αντεπεξέλθουν ο καθένας τους μονος του για τις βαφτίσεις. Χθες θα ρωτούσε ο Τ τον κολλητό του γιατί και αυτός δεν είναι και στην καλύτερη οικονομική θέση, γεννάει και η γυναίκα του τον Δεκ.

Μην νομίζετε ότι τελείωσα με τα δικά μου, ψάχνουμε και ονομα για την μικρή. Αλλά γι'αυτό θα σας τα πρήξω άλλη ώρα. Πάω να βάλω το φαγητό στο φούρνο και επανέρχομαι με σχολιασμό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!!!καλα η Κωνσταντινα θα με κουφανει…χθες την εβαλα το βραδυ να φαει την κρεμα,μας ακουσε ολη η γειτονια βεβαια :? …κ μετα βαζω στον μπαμπα να φαει φακες,κ του εφαγε το μισο πιατο :o …να ανοιγει το στομα κ να περιμενει…βεβαια ηταν κ φακες που της αρεσουν ,θα το εξετασω κ με άλλο φαγητο.. ;) !!κοιμηθηκε παντως πολύ καλα,ξυπνησε 8.30!!!καθολου ορεξη για κρεμα αλλα την τρωει με το ζορι!!κ την εφτιαξα χωρις γαλα οποτε δεν φταιει το γαλα!τελοσπαντων…ο Σεπτεμβρης πλησιαζει!! Αυριο εχουμε επετειο γαμου!!3 χρονια!! [smilie=love3.gif] να δουμε,θα με παει καμια βολτουλα;;πουλησαμε κ το αμαξακι μας :( ...το πηρε μια φιλη!πλουτισαμε!!!! :lol::lol:

Ρουλακιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε βρε σε εχει φαει η χαρτουρα!!!σε περιμενουμε :-* !!!

Μαρακι μου γλυκο,περαστικα στα κοριτσια σου!!!δεν θελω να κανεις τετοιες σκεψεις,εσυ εισαι η σουπερ μαμα :YMHUG: !!!μια χαρα θα είναι εκει τα κοριτσια ,θα παιξουν κ θα ξεχαστουν..αν ηταν σπιτι θα ειχαν γκρινια…οσο για το ωραριο θα συνηθισεις,κι εσυ κ τα κοριτσια…οι κουκλιτσες..ειδες τι φρονιμα που σε περιμεναν [smilie=angel1.gif] ;καλα για τον συναδελφο τα ειπαμε….μηπως περιμενει να βγει κ υπαλληλος του μηνα;δεν εξηγειται τετοια τρεμουρα πια!!!! L-)

Φουφουκακι σιδερο ε;καντο σημερα γιατι θα ανεβει παλι η θερμοκρασια #:-s …εγω το εκανα,αλλα ξαναβγηκαν αλλα 2 πλυντηρια :evil: …καλε μην δινεις σημασια στην άλλη την ξενερωτη…οι επισκεψεις θα φυγουν κ θα ξαναμπει στο καβουκι της…αντε ειδα ολη την γειτονια σου!!! :lol::lol: σε εσενα ειχα στηριξει τις ελπιδες μου για το ονομα της καφετεριας γιατι ολοι λενε ότι λεγοταν απολις αλλα ειμαι σιγουρη πως δεν ηταν αυτό….τελοσπαντων..δεν θα σκασουμε κιολας!!! :lol::lol: ταρζανιες κ η Αγγελικουλα ε;εγω ακομα αναρωτιεμαι πως η Στελλα καθεται μεσα στην κουνια…. :-\ :-\

Φωτεινακι καλα ελεγε ο γιατρος…4 κιλακια για πλακα θα είναι η μικρη :o:o:?:?:lol::lol: …εχεις αγχωθει ε;η πεθερα;δεν την βλεπω καθολου στο προγραμμα βοηθειας…αμα κραταει τον Αλεξανδρο για να είναι η μαμα σου μαζι σου; ;) τωρα οσο γα την βαφτιση…θα είναι κουραση κ τα 2 μαζι αλλα τουλαχιστον θα ξεμπερδεψετε…βεβαια θα είναι μικρουλα η μπεμπα αλλα μηπως δεν καταλαβει κ πολλα κ είναι καλυτερα; :-\ :-\ δεν ξερω….δες πρωτα τις προθεσεις των νονων κ αναλογως το ξανασκεφτεσαι.

Η Κωνσταντινα ειδε που εφτιαξα μακαρονια για μας κ λυσσαξε..της εβαλα σε ένα πιατακι μια πιρουνια κ τρωει μονη της με τεραστια αφοσιωση στο πιατο. :lol: τι να πω…το μονο καλο είναι ότι όταν αρχισει να τρωει τα δικα μας πιστευω ότι θα τρωει καλυτερα….ωχ τα τελειωσε κ ξαναηρθε :? !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε το Κωνσταντινι έχω μείνει άφωνη....Μπράβο Κωνσταντινάκι γερά με τσαμπουκά,να δείξεις στη μάνα σου ποια "καθαρίζει" τα πιάτα μέσα σε αυτό το σπίτι,που σε έχει όλο με τα ξενέρωτα φαγητά!!

Πάει το αμαξάκι;;;Τώρα δε θα χετε μεταφορικό μέσο ή ήταν δεύτερο αυτό;

Φωτεινούλα χάθηκες...Μια χαρά η μπεμπούλα...Αχ αυτές οι παλιοδηλώσεις φέτος βρήκαν να πάρουν παράταση,να σε ταλαιπωρούν;;;Εσυ να κοιτάς να σαι ήρεμη και τη γέννα,τον μικρό θα τον κοιτάξουν μαμά και άντρουλης μην ανησυχείς,εξάλλου για 3-4 μέρες δε παθαίνει κάτι.Φυσιολογική βέβαια η ανησυχία σου.Όσο για τη βάπτιση και γω στο χα πει να το κάνετε μαζί να ξεμπερδεύετε,αφού το καθυστερήσατε που το καθηστερήσατε για τον Αλεξ.Αν δέχονται οι νονοί θα ναι ιδανικά...Μικρούλι βέβαια θα ναι,αλλά εντάξει μια μέρα είναι θα περάσει.Θα χουν και αναμνηστικές φώτο μαζί με τα βαπτιστικά τους.Το όνομα νόμιζα είχατε κλείσει στο Δανάη,άλλαξε κάτι;

Άντε να πέφτουν κι άλλα ονόματα στο τραπέζι να διαλέξουμε!!!Έφτασε ο καιρός όμως έ;;Μου φάνηκε τόσο γρήγορα,αν και σενα θα σου φάνηκε βουνό,ειδικά τώρα στο τέλος.Α βρε έχω και μια άλλη ιδέα...Να βαφτίσετε τη μπουμπού του χρόνου στα γενέθλια της να συνεχιστεί η παράδοση!Αφου θα ναι πάλι καλοκαίρι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας γεια σας!Ο αντρούλης δουλεύει,θα έρθει κατά τις 1 κι είπα να σας γράψω λίγο.Πήγα τα κορίτσια μου μία βολτούλα,φάγαμε και το σουβλακάκι μας και γυρίσαμε.Τους φτιάχνω γάλα κι όπως πάμε να ανέβουμε βλέπω στον τοίχο της σκάλας πάνω πάνω ένα "τέρας".Ένα πράγμα στρογγυλό και μαύρο.Πήγα κι έφερα το εντομοκτόνο κι όσο του έριχνα αυτό ξεδιπλωνόταν.Απαίσιο.Δεν είναι και κανένας από τους διπλανούς εδώ,αλλιώς εννοείται πως θα είχα φωνάξει ενισχύσεις.Το έκανα κάτασπρο το ζουζούνι από το εντομοκτόνο.Δεν ξέρω σε τι φάση είναι τώρα. :?

Φωτεινούλα,πήρε και θεσούλα η μπέμπα μια χαρά.Μωρέ τι ωράρια είναι αυτά.Αχ,κι αυτός ο καημένος για εσάς δουλεύει.Κι εγώ το είχα αυτό το άγχος στην Αγγελική.Γιατί ήθελα και τη μαμά μαζί μου,αλλά και με τη μικρή.Παρόλο που είχα και κόσμο να με βοηθήσει,αφού με τα αδέρφια μου και τις νύφες μου είμαστε πάνω κάτω.Άλλα με τη μανούλα είναι αλλιώς.Πάντως μην αγχώνεσαι.Αυτό που σου είπε και το Μαράκι,για 3-4 μέρες δεν παθαίνουν τίποτα.Κοιτά,εγώ στη θέση σου θα τα βάφτιζα και τα δύο.Μ'ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.Και για εσάς καλυτερα αλλά και για τους νονούς.Επίσης,όσο μικρότερο τόσο το καλύτερο.Καλοκαίρι θα είναι ακόμα.Αυτή είναι η γνώμη μου,φυσικά εσείς αποφασίζετε.Όσο για ονόματα το Δανάη δε μου πολυαρέσει.Ένα όνομα που το έμαθα πέρυσι και ξετρελάθηκα (σε κάποια το είχα ξαναπει,αλλά δε θυμάμαι σε ποια,νομίζω στη Σταυρουλίτσα),είναι το Ακυλλίνα.Νεομάρτυς της ορθοδοξίας και γιορτάζεται στις 7 Απριλίου.

Αλεξανδρούλα,να ζήσετε με τον αντρούλη σου!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε το παιδάκι σας!!!Πάντα υγεία και χαρές. :-*:-*:-* Είδες το κορίτσι;Ξετρελαίνεται για φακές.Με τα μακαρόνια έτσι όπως τα περιγράφεις,τη φαντάζομαι σε λίγα χρόνια σε διαφημιστικό σποτ να λέει:"Είμαι μακαρονού,τι να κάνουμε;" :lol::lol::lol: Σου'πα και στο τσατ,να έρθει ο Σεπτέμβρης και να είναι όλα καλά. :) Σε καλή μεριά και τα λεφτούλια.Το τελείωσα και το σίδερο.Έκανα το πρωί τα μισά και τώρα το απόγευμα τα άλλα μισά. ;) Όχι ρε,το άπολις είναι ακριβώς από πάνω.Αυτό που πήγατε λέγεται τένις καφέ,εκτός αν άλλαξε πάλι.Το άπολις δεν είναι αναψυκτήριο,αλλα ολόκληρο θηρίο.Καφετέρια,εστιατόριο,κλαμπ.Η Στέλλα γενικά είναι λίγο φοβιτσιάρα.Αν και να σου πω σκέφτομαι να της το βγάλω το κάγκελο πόσο πια.Δε νομίζω να σηκώνεται πλέον. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,λοιπόν!Πώς είστε;Εχθές το βράδυ έπαθα τη μεγαλύτερη νίλα της ζωής μου.Έχει σχέση με το ζουζούνι που σας έλεγα.Του είχα ρίξει το μισό εντομοκτόνο και αυτό το είδα που το έτρωγε.Ξαφνικά όταν πήγα να ξαπλώσω μπήκα μέσα στο δωμάτιό μου και πετούσε και είχε μεγάλα φτερά.Φυσικά πετάχτηκα έξω,έκλεισα την πόρτα και περίμενα να έρθει ο άντρας μου.Ήρθε και το σκότωσε.Καθώς όμως το σκότωνε αυτό έσκουζε.Τι ήταν λοιπόν;.....Νυχτεριδάκι μικρό.Τα είδα όλα παιδιά.Δε μου έμοιασε καθόλου με νυχτερίδα.Ήταν μωρό φαίνεται και γι'αυτό ήταν έτσι μπαλίτσα.Τρελάθηκα.Πάλι καλά που την πήραμε είδηση,αλλιώς θα μας ρουφούσε το αίμα νυχτιάτικα και δε θα παίρναμε είδηση.Μέχρι και στον ύπνο μου νυχτερίδες έβλεπα από την τρομάρα που πήρα. :|

post-15592-13873939432502_thumb.jpg

post-15592-13873939433491_thumb.jpg

post-15592-13873939434354_thumb.jpg

post-15592-138739394353_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια...Α πα πα βρε Κατερινιώ ανατρίχιασα πρωί πρωί,νυχτερίδα μέσα στο σπίτι,μα καλά πως βρέθηκε εκεί;;Κοντά σε δάσος μένετε;Ευτυχώς εξολοθρεύτηκε!!!

Εμεις ακόμα χάλια,ένα βράδι απαίσιο.Η Χρυσάνθη ξεκίνησε βήχα και δε μπορούσε να κοιμηθεί με τίποτα.Σηκώθηκε κατά τις 01,30 και όταν ξαναπήγα στο κρεβάτι μου είδα ήταν 04,00.Της έβαλα μαξιλάρι,της έδωσα synecod για το βήχα,γαλα ζεστό με μέλι,εκεί αυτός ο κωλόβηχας επέμενε.Την έφερα στο δωμάτιο μάς χοροπηδούσε,την ξαναπέρνω στο δικό της έκλαιγε,κάθομαι όρθια δίπλα της,μόλις έφευγα κλάμμα.Ε δεν άντεξα και γω σήκωσα τον άντρα μου και του λέω κάθησε και συ λίγο,το πρωί δε θα στέκομαι στη δουλειά από τη νύστα.Τους έκλεισα τη πόρτα και πήγα να κοιμηθώ και το πρώι τσατήστηκε που τους έκλεισα λέει τη πόρτα.Ότι άκουσον άκουσον δε με ένοιαζε για το μωρό αλλά να μη χάσω τον υπνο μου...που καθόμουν τόσες ώρες από πάνω της.Τέλος πάντων...εγώ είμαι εξάλλου η άσπλαχνη μάνα που α στέλνει σταθμό και δε μπορεί να καθήσει μαζί τους όταν είναι άρρωστα,το παμε αυτό.

Η Δήμητρα είχε δέκατα το πρωί,την έπιασα έκαιγε αλλά με το θερμόμετρο είχε 37,5.Της έδωσα depon και την έστειλα.Στο σπίτι πιο πολλά νεύρα και γκρίνια θα είχαν,δε θα τρωγαν τίποτα,ενώ εκεί ίσως ξεχαστούν.

Έχω σπαστεί τόσο με το καινούριο ωράριο που όλα μου φταίνε.Περναω 8 ώρες στη δουλειά και 5 ώρες με τα παιδιά μου,αν είναι δυνατόν...Και να πω ότι είχα τόση δουλειά πάει και έρχεται...

Τέλος πάντων...σας ζαλίζω κάθε μέρα...θα το συνηθίσω.

post-15592-13873939464277_thumb.jpg

post-15592-13873939465059_thumb.jpg

post-15592-13873939465929_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι,πρώτον δε μας ζαλίζεις,δεύτερον έχεις τα δίκια σου κι εσύ.Τελικά όλοι οι άντρες είναι λίγοι.Εάν ασχοληθούν λίγο αυτοί,έστω το 1/10 από αυτό που κάνουμε εμείς,θα μας το χτυπάνε μια ζωή και θα μας πουν ότι δεν κάνουμε και τίποτα κι ότι δε μας νοιάζει τίποτα.Μήπως να ζητήσουμε συγνώμη που δουλεύουμε κιόλας;Το γάλα δημιουργεί φλέματα να ξέρεις.Καλύτερα να της έδινες χαμομηλάκι με μέλι.Και το Δημητρούλι,αρρώστησε;Αχ,μωρέ οι ψυχούλες.Μες στο κατακαλόκαιρο. :( Όσο για τη νυχτερίδα,άστα ήταν τραγικό.Διάβαζα όμως τώρα στο νετ ότι νυχτερίδες-βαμπίρ υπάρχουν μόνο στη Λατ.Αμερική.Αυτές που ζουν στην Ευρώπη τρέφονται με έντομα και τους φοβούνται τους ανθρώπους.Μάλλον δεν κινδυνεύαμε τελικά.Είδα φώτο από διάφορες και είδα πώς κοιμούνται,ε ναι λοιπόν ήταν αυτό που είχα μες στο σπίτι μου.Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι νυχτερίδα.Μόνο όταν την έβλεπα να τρώει το εντομοκτόνο το υποψιάστηκα.ΑΦού όμως τρώει έντομα θα έπρεπε να την επηρεάσει το φάρμακο.Τελοσπάντων τι τα ψάχνω. :? Ω,ναι μένω δίπλα σε χωράφι.Όλη νύχτα τις ακούγαμε απ'έξω.Αυτή που μπήκε ήταν πολύ πολυ μωράκι.

Άσχετο,τα έχω πάρει άγρια.Είχα μάθημα στις 9.Το κοριτσάκι δεν ήρθε.Σκασίλα μου για να είμαι ειλικρινής,αλλά ας με ενημερώνανε αν θα έρθει ή όχι.Πολύ μου τη δίνουν αυτά.Δεν αποκλείεται να σκάσει μύτη στις 11 που θα έχουν ξυπνήσει και οι μικρές. :mrgreen:

post-15592-13873939466934_thumb.jpg

post-15592-13873939467961_thumb.jpg

post-15592-1387393946896_thumb.jpg

post-15592-1387393952243_thumb.jpg

post-15592-13873939523419_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα φιλες μου!!!!φουφουκα μ'αρεσει χθες που σε πειραξα οτι οι δικες σου ξυπνανε αργα ενω η δικια μου οχι....9+ και ακομα κοιμαται... :lol::lol: ελπιζω να μην σας ματιασα εσας!! :?:?:D:D καλε τι επαθες χθες... :o:o ακου νυχτεριδα...γι αυτο ξεδιπλωνοταν,αλλα τι να του κανει το εντομοκτονο!!!σιγα μην σας επινε το αιμα καλε...ισχυει;;;με φοβισες τωρα...εχει κ στο εξοχικο!!!τα κοριτσια δεν αντιληφθηκαν τιποτα;σε ευχαριστω κ παλι για τις ευχες!!!!πολυ γελασα με την διαφημιση της Κωνσταντινας... :lol::lol::lol: το παιδακι μου!!!αντε να τρωει οτι τραβαει η ορεξη της!!!

Μαρακι αυτο περιμενω κι εγω...να μου δειξει ποιος καθαριζει τα πιατα!! :D:D;);):lol::lol: !!!το αμαξακι ηταν το καλο που δωσαμε ..αυτο που κυκλοφορουσαμε οικογενειακως,αλλα ηταν μικρο κ δεν χωραγαμε με την μικρη κ ολα τα πραγματα που κουβαλαμε...καροτσια,τσαντες...θελω κ 2ο παιδι οποτε απο καπου πρεπει να ξεκινησουμε ;);) !!τωρα εχουμε αυτο που παει ο αντρας μου για δουλεια ,ενα πιο παλιο,αλλα θα το δωσουμε κ αυτο κ θα παρουμε ενα να το εχει κ για δουλεια κ για βολτες κ ταξιδια!!χειροτερεψαν τα κοριτσια;καλα αυτοι οι αντρες...ωρες ωρες πετανε κατι μαργαριταρια....μην στεναχωριεσαι Μαρακι μου κ δεν μας ζαλιζεις....δυστυχως ετσι ειναι με τις δουλειες...για να μας εχουν τα παιδια μας ολη μερα θα πρεπεινα στερουμαστε αλλα πραγματα!!περαστικα κ παλι στα ζουζουνακια σου!!!

παω για τσατ με φουφου...εχει γινει πολυ δυσεύρετη κ δεν χανω τετοιες ευκαιριες!!! :P:P

post-15592-13873939469932_thumb.jpg

post-15592-1387393947078_thumb.jpg

post-15592-13873939471769_thumb.jpg

post-15592-13873939472705_thumb.jpg

post-15592-1387393947369_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:lol::lol: μ'αρεσει που το εψαξες για τις νυχτεριδες μηπως ειναι βαμπιρ!!!! :lol::lol: δεν φανηκε το κοριτσακι ακομα;καλα κ αυτοι οι γονεις οποτε θελουν θα το στειλουν στο ξενο σπιτι;;;τι 9,τι 11 σου λενε...η Κωνσταντινα ριχνει υπνους....κ κανουν φασαρια απεξω ,μηπως δεν θελει απολυτη ησυχια κ ξυπναει νωρις;;
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι Αλεξ,μην τρομάζεις!Δεν έχουμε εδώ νυχτερίδες βαμπίρ,τα είδα στο νετ.Ορίστε με κοροϊδεύεις,αλλά σε καθησύχασα κι εσένα.Φοβόμουν και το άλλο,μη μου μπλεχτεί στα μαλλιά,γιατί μετά δεν ξεμπλεκεται. :-ss Ρε το εντομοκτόνο έπρεπε να την επηρεάσει,αφού τρώει έντομα.Ετσι λέει.Με πήραν τηλ πριν 5 λεπτά κι είπαν ότι δε θα έρθει.Τέσπα.Τα κορίτσια κοιμούνται.Αλλιώς δε θα σου μίλαγα. :lol::lol::lol: Ωρα για τσααααααααατ!!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγω αυτο με τα μαλλια ηξερα,οτι αν μπλεχτουν στα μαλλια μετα θελουν κοψιμο..αλλα το χειροτερο ειναι να την εχεις στο κεφαλι σου κ να τσιριζει κιολας!!!!παλι καλα που πηραν κ ενα τηλ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα πρωινές πρωινές σουσουράδες. :D

Ο μικρός 2 μέρες τώρα μου κάνει την χάρη και ξυπνάει στις 9 οπότε και εγω κοιμάμαιιιιιιιιι. Χτες πάλι ο Τ ήρθε στις 4 τη νύχτα, τον ένιωσα και ξύπνησα, πιάσαμε την κουβέντα και μετά δεν με έπαιρνε ο ύπνος, ενώ ο κύριος δίπλα ροχάλιζε! Σήμερα ευτυχώς δεν ανοίγει το γραφείο το απόγευμα οπότε θα έρθει σπίτι κατά τις 5 το απόγευμα και φαντάζομαι θα ρίξει κάτι ύπνους. (-|(-|(-|

Εγώ τα ίδια, ζεσταίνομαι, ιδρώνω, κάνω μπάνιο και πάλι από την αρχή.

Αλεξάνδρα χρόνια πολλά για την επέτειο σας. Εμείς είχαμε χθες επέτειο σχέσης, μονο η αδελφή μου το θυμήθηκε! Πόσα χρόνια είναι από το 1998; Κοριτσάκι με πήρε!! :lol::lol: Πως περνάνε τα χρόνια. :shock:

Φακές προτιμά η σκατουλίτσα σου; :lol: Κάτι είναι και αυτό. Την πεθερά μου που την θυμήθηκες; :evil: Σιγά καλέ μην της αφήσω το παιδί να το προσέχει. Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις; Δεν γίνεται αυτό ουτε με σφαίρες. Είναι μεγάλη γυναίκα, στον κόσμο της (που είναι και βρώμικος!), και δεν μπορεί να κρατήσει τον Αλ ούτε για 5 λεπτά. Για την βάφτιση θα το ξανασυζητήσουμε σήμερα που θα έρθει νωρίς ο Τ.

Μαράκι περαστικά στις μικρές σου. Πες στον Δ. αυτά που λέει να τα πουλήσει αλλού, που θα σε βγάλει και αναίσθητη μάνα. Άντε καλέ κάθεσαι και τον ακούς λες και μονη σου δεν ξέρεις τι τραβάς για να αντεπεξέλθεις, σε φορτώνει και άλλες ενοχές. Για πιάστον το απόγευμα και εξήγησε του τα πράγματα και πως νιώθεις γιατί μπορεί να μην έχει παρει χαμπάρι. Ξεκίνησες και το κανονικό ωράριο;; :cry: Σιγά σιγά θα το συνηθίσεις. Τώρα για τις συνθήκες εργασίας τι να πω; :roll: Πες στην μικρή αφεντικίνα να φέρει και σκόρδα για να μην σας πιάνει το μάτι, :evil: που σας έβαλε και τζάμια με αμμοβολή η τρελή. :o

Για το όνομα ο Τ είχε αποφασίσει πάλι με δημοκρατικές διαδικασίες. Μ'αρέσει το όνομα αλλά από αντίδραση στον Τ επαναφέρω το θέμα.

Τώρα που το θυμήθηκα, τι κορμάρες είναι αυτές που κυκλοφορούν στις παραλίες μας;; :lol::lol: Κάνουν και τόπλες!!! Να που φορούν και τα καπελάκια τους.

Άσχετο: για τους παιδικούς πότε θα έχετε νέα;

Για τσάντα αλλαξιέρα που ρώτησες δεν έχω ιδέα. Αλλά νομίζω αν έχεις και κανένα σακιδιο πλάτης τη δουλειά σου την κάνεις. Γιατί να πληρώνεις παραπάνω.

Ρε Χαρά ποιος σε έχει φτύσει κοπέλα μου; Πάλι τέλειο σ/κ περάσατε; :roll::roll::cry: Ίωση, ίωση αλλά το τραγούδι η μπουζουξού σου δεν το αφήνει. Και είναι και παραδοσιακός τύπος :lol::lol: Οπότε φρόντισε τώρα που θα την πας στην πεθερά για να μην σε ενοχλούν κάθε τρεις και λίγο στην Τζια, φτιάξε ένα dvd με δημοτικά τραγούδια, κλαρίνα κλπ να της το βάζουν να το βλέπει μόλις την πιάνει η γκρίνια.

Φουφου τι άλλο θα βρεις καλέ στο σπίτι; :o Άκου νυχτερίδα :o:o:o:o Μπα το Ακυλινα δεν μ'αρέσει, κάτι σε αρχαιοελληνικό ψάχνουμε, πχ Αριάδνη, Αλκμήνη, Ηλέκτρα κλπ. Ακόμα δεν αρχίσατε το ιδιαίτερο και σου κάνει κοπάνες η μαθήτρια; Για βάλε μια τάξη! Πάλι σε φούντωσε και η βλαμμένη η απέναντι; Άντε καλέ που της δίνεις και σημασία.

Ρούλα αναμένουμε το κατεβατό σου, αλλά και να μην προλάβεις, δεν πειράζει. Με τόση δουλειά και με τους άντρες στο σπίτι να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους που να προλάβεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φωτεινή οι παιδικοί σταθμοί ξεκινάνε τώρα οι αιτήσεις την παραπάνω βδομάδα.Μαζεύουμε χαρτιά τώρα.Ελπίζω να τις ξαναπάρουν στον ίδιο.Ο άντρας μου μου ζήτησε συγνώμη πριν λίγο τηλεφωνικώς...κατάλαβε ότι είπε χοντράδα μάλλον.Τέλος πάντων...

Καλέ όντως γυρνάει τα χαράματα ο Τ.μα τι κάνει τόσες ώρες;έχει τόση δουλειά;Ας ζητήσει άδεια από τη πρωινή δουλειά να τελειώσει τα δικά του.Να μου πεις αφού άδεια θα του δώσει μετά που θα γεννήσεις το boss ε;Τι να πεις υπομονή,φαντάζομαι πόσες ώρες θα μένεις μόνη σπίτι.Άχ μακάρι να μασταν πιο κοντά..Δε θα οδηγείς τώρα έ;Να κατεβαίνατε κανένα απόγευμα ακταίον.

Αλεξάνδρα μου να ζήσετε!!!Αν και θα στα πω στο msn.Φιλια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φωτεινακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες!!! :D:D να ζησετε κ εσεις!!!να ειστε παντα ευτυχισμενοι κ του χρονου να τον δεις περισσοτερο αυτην την μερα(κ τις υπολοιπες εννοειται)...ακου 4 το πρωι!!!αντε να ξεκουραστει λιγακι ο ανθρωπος!!γιατι καλε αντιδραστικη θες να πας κοντρα στον αντρα σου;αφου ψαχνεις αρχαιοελληνικο υπαρχουν αρκετα,Αθηνα,Ερατω,δες κ ενα μειλ που σου εστειλα.πολυ γελασα με την πεθερα σου...

η Δεσποινα εμφανιζεται στο τσατ...μια χαρουλα ειναι...εκτος απο τις κρισεις απαισιοδοξιας που παθαινει!!Δεσποινακι μου εσυ!!!!!

αφησα την Κωνσταντινα να ζωγραφιζει...ζωγραφιζε με ενα στυλο στο χαρτι οποτε λεω ας της δωσω κ τους μαρκαδορους...αλλα την επιασε η εμπνευση κ αρχισε παλι το body painting....χερια ποδια!!!!δεν θελω να παω να δω το πατωμα.... το αλλο δεν σας το εχω πει...ειχαμε χασει το σκυλακι μας..κ εφταιγα εγω....πολυ στεναχωρεμενη ημουν....ηταν κ οι μερες ζευγαρωματος κ εξαφανιστηκε...περναγαν οι μερες κ δεν επεστρεφε,βαλαμε χαρτια με φωτογραφια της κ μας πηραν τηλ ...ουφ!!!!μια χαρα που εκανε η μικρη οταν την ειδε...αγκαλιες...να της λεει τα ακαταλαβιστικα της....τελικα αυτοι που την πηραν ειχαν ενα αρσενικο ιδιο οποτε τωρα την πηγαμε εκει να περασουν καλα τα παιδια!!!...ξερετε τωρα.... :lol::lol::lol: για να δουμε ..θα εχουμε ευχαριστα.... ;);):lol::lol:

Μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ!!!μπραβο κ στον αντρα σου που ζητησε συγνωμη!!!

παω να ξεκινησω το εορταστικο γευμα μας... :lol::lol: γλυκο ενω ελεγα οτι θα φτιαξω,πηρα ωραιοτατο ετοιμο παγωτο..ε μα στην κουζινα θα την βγαλω;;φιλιααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...