Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου...να σαι καλά!! Κάνω υπομονή και περιμένω να την κρατήσω αγκαλίτσα...💖💖 Με το καλό να έρθει και εσένα το μωράκι σου ...όσον αφορά τον ύπνο,είναι ένα μεγάλο ζήτημα που απασχολεί και εμένα. Δεν κοιμάμαι κανονικά αλλά κάθομαι και γέρνω για να κοιμηθώ και γενικά δυσκολεύομαι... ξυπνάω έξι και μετά δεν μπορώ να ξανά κοιμηθώ. Υπομονή...η ουρά μας έμεινε ... σκέψου ότι οι αϋπνία θα συνεχιστεί για καιρό ακόμα 😵
    • Αχ βρε κορίτσια μου, πείτε με χαζή ή τρελή... ότι θέλετε... Μάζεψα το αυγό και την καλαθούνα σήμερα και μ' έπιασαν τα κλάματα! Είναι ακόμα και οι ορμόνες που κάνουν πάρτι... είναι και που μόλις τελείωσα από περίοδο... Όλα μαζί αλλά συγκινήθηκα που μεγάλωσε το κοριτσάκι μου!
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Μπήκα να σου γράψω κι είδα το μήνυμα σου! Λογικό ρε συ, πόση ψυχραιμία πια! Όλα καλά να πάνε θα ευχηθώ εγώ και σε 2 μερουλες να κρατάς την μπεμπουλα σου αγκαλιά όσο το δυνατόν ανώδυνα!!!❤️❤️❤️ Εγώ έχω 3 μέρες που δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου το βράδυ, ξυπνάω στις 2 τα ξημερώματα και δεν μπορώ να ξανακοιμηθω. Χτες σηκώθηκα στις 3 και σιδερωνα... τρελα...Έχω πολύ άγχος, δεν ξέρω, δεν νιώθω καθόλου έτοιμη ψυχολογικά. Από τη μία σκέφτομαι να αργησω ακόμα κι από την άλλη λέω να γίνει κάτι να γεννήσω άμεσα να μην ζω με αυτό το άγχος...
    • Πάρ' το λίγο χαλαρά κορίτσι μου τώρα στην αρχή. Μην ανησυχείς και κατά τον 7ο-8ο δε θα θέλεις να καθίσεις. Εκεί να δεις συγύρισμα!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια μου και καλή Κυριακή.  Εμείς μια χαρά σήμερα. Κοιμήθηκε επιτέλους σερί 11 ώρες στην κούνια της για 1η φορά!!! Ξύπνησε στις 8, θήλασε και μετά πήγαμε εκκλησία. Έφαγε 87γρ. φρουτόκρεμα χωρίς κόπο (μπανάνα, μήλο, αβοκάντο, μανταρίνι) και μετά πήγαμε στο παιδικό καρναβάλι. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το μεσημεριανό (κοτόπουλο, λάχανο, γλυκοπατάτα, καρότο, άνηθο).
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...