Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια θρίαμβος το μεσημεριανό (για τα δικά μας δεδομένα). 169γρ. χωρίς κόπο!!!
    • Κορίτσι μου σε καταλαβαίνουμε απόλυτα γτ παίρναμε το ίδιο! Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα 🥺🥺 
    • Γεια σας κορίτσια!! Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλο γκρουπ για Οκτώβριο,δεν βρήκα κάτι. Ελπίζω να είμαστε αρκετές να έχουμε παρέα να περάσουν αυτοί οι μήνες  Εγώ έχω ήδη ένα μωράκι 7 μηνών από εξωσωματική! Τώρα είμαι έγκυος φυσική σύλληψη κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα! Σε 4 μήνες παντρεύομαι οπότε θα παω με κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻 δεν πειράζει τα ξαφνικά είναι και τα πιο ωραία ☺️ Σήμερα είμαι 7 βδομάδων με ΠΗΤ 12/10
    • Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου...να σαι καλά!! Κάνω υπομονή και περιμένω να την κρατήσω αγκαλίτσα...💖💖 Με το καλό να έρθει και εσένα το μωράκι σου ...όσον αφορά τον ύπνο,είναι ένα μεγάλο ζήτημα που απασχολεί και εμένα. Δεν κοιμάμαι κανονικά αλλά κάθομαι και γέρνω για να κοιμηθώ και γενικά δυσκολεύομαι... ξυπνάω έξι και μετά δεν μπορώ να ξανά κοιμηθώ. Υπομονή...η ουρά μας έμεινε ... σκέψου ότι οι αϋπνία θα συνεχιστεί για καιρό ακόμα 😵
    • Αχ βρε κορίτσια μου, πείτε με χαζή ή τρελή... ότι θέλετε... Μάζεψα το αυγό και την καλαθούνα σήμερα και μ' έπιασαν τα κλάματα! Είναι ακόμα και οι ορμόνες που κάνουν πάρτι... είναι και που μόλις τελείωσα από περίοδο... Όλα μαζί αλλά συγκινήθηκα που μεγάλωσε το κοριτσάκι μου!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...