Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ 2009 ΝΟ 32

Recommended Posts

ελα ρε χρυσ που παιζιε με νερομπογιες..εμενα με τιποτα.τα πανε καλα με το ξαδερφο..αγω συζεχιζω να εχω προβλημα με τον υπνο..εγω εχω το προβλημα οχι το παιδι μου..βγαινει συνεχεια εξω..1 φωναζω,μια τηε κανω τα χατηρια,1 ειμαι ηρεμη..1 βριζω..οτι ναναι..

τεσπα..θα την βρω την ακρη..

θα κανωσ σπανακοπιτα με δικο μυο φυλλο εννοειται!!

ελενη γιατι καλε δεν εισαι καλα;;

καιλε ναι..εννοειται κανεις τετοιες ενεσεις μονη σου..παναγια μου..εννοειται!!

ειναι μικρε και ..τοσο συμπαθητικες.χαχ..

νανα ποσες μερες σου μενουν για φετος;

βαγκ..η σειρα του ητανε;;εισαι εκπληκτικη!!

εμεις καλα περναμε..

περασαμε πολυ ωραια χθες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 755
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

alo

σημερα πηγαμε για εμβολια

μια χαρα ηταν

τιποτα δεν ειχε ο νικος

ενα φλεμα του εχε κολλησει

γιατι καλε να φοβαστε τις ενεσεις;

δεν ειναι τιποτα πραγματικα

μια φορα θα στο διξει η σωσω ελενιτσα και μετα θα το κανεις μονη σου

μπραβο υπνους συμπεθερα

φτου φτου - μονο τα δικα μας δεν στρωνουν στον υπνοοοοοοο

συνεχοζω μια χαρα ηταν

12,5 κιλα ο νικος και 90εκ

και 13,7 ο στελιος και 94εκ

υγιεστατοι και τελος τα εμβολια - τακαναμε ολα

του χρονου παλι το αντγριπικο

ξεκινισαμε διαδικασες για τον παιδικο του χρονου - παλι χαρτουρα να μαζεψουμε

πηαμε τζαμπο μετα τον γατρο πηραμε φανελες - βρακια κλπ

τι αλλο;

α γιατι αγχωνεστε για τις δουλειες καλε;

η χρυσουλα εχει θεμα - πανελληνιες μπλιαξξξξξξξξξ!!!! τα συμπονω πες τους και εσενα μαζι :D μιλαμε απο τα χειροτερα μου ασχετο αυτο με τους καθηγητες και το τεστ γνωσεων και κρισεως των βαθμων των παιδιων θα λειτουργησει;

νανα μου τελικα θα το παρετε το οχημα;

σωσω την τουρτα περικαλω φωτο.

ψηνω ωραιοτατη τυροπιτα - ετοιμη :oops:

σρτιμωξα οτι μπορεσα στο πλ.πιατων και εχει να πλυνει μονο 1φλυτζ, 1 πιατο και 2 μπουκαλια. οχι για να μη λες οτι τον κουραζω κιολλας Σωσω.... 8-)

σημερα καναμε το dna τεστ τελικα. τη Διαιτολογο τη λενε Βαη ΜΑρια και ειναι απο Αθηνα και ερχεται για λιγες μερες εδω. την ΤΕταρτη θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα. θα τρωμε για 1 μηνα μονο τις τροφες ου αδυνατιζουν, μετα θα ξαναπαμε να μας ξαναζυγισει και να κανει κατι για ενεργοποιηση μεταβολισμου και να μας δωσει προγραμμα που να ειναι απο ολες τις τροφες για να μην εχουμε σκαμπανεβασμετα.

ειχε και προσφορα να κανουμε dna για τις ασθενιες που εχουμε προδιαθεση γενικα, και ποιες βιταμινες-μεταλα μας λειπουν τωρα. απο 100 το ειχε 30Ε. δεν το καναμε. πολυ GATAKA με θυμησε. το ξερετε το εργο που ελεγε για το μελλον οτι ολα τα παιδια γενιοταν με εξωσωματικη για νε ειναι ελεγμενο το Dna και τα εκαναν τεστ για να δουν ποτε θα πεθανουν και τι αρρωστιες θα εχουν, και αν δεν ειχαν υγιη ζωη δεν τους προσλαμβαναν σε δουλειες κλπ.

για τις αρρωστιες ειχε 60-70% επιτυχια. ασε να σε βγαλει κατι και να το εχεις αγχος και να ψαχνεσαι ολο... θα το παθεις μονο απο το αγχος!

με τους γνωστους σας δερματολογους που κανουν λέιζερ εδω θα με πειτε καλε τωρα που ειναι λαρτζ με τα λεφτα ο αντρας μου;;;;; :lol:

α, δε σας ειπα... μαθανε να κανουν ποδηλατο τα καμαρια μου!!!! με τα τρικυκλα και το τρακτερ. καλυτερα το παει η ΜΑριαννα.

να σας πω ακι κατι αλλο;;; εχουν αρχισει τις πολλες γλυκες μεταξυ τους. μιλαμε οτι αγκαλιαζονται, κουτρουβαλιζονται, φιλιουνται κλπ. μερικες φορες μου φαινεται του ματς.

εσεις οι μορφωμενες για πειτε... ειναι συνηθες σε τετοια ηλικια;;; αναμεσα σε αδερφια;;;;

και φυσικα το αθλητικο σχολιο... κριμα για τον ΠΑΟ που εχασε στο τελος στον ημιτελικο..... μακαρι να ηταν μαζι με τον Γαυρο στον τελικο...

Νανα τι διαβαζω;;;

σας κουνησε στην Κυπρο;;;;

ελπιζω να μην ηταν πολυ.

γενικα εχω θεμα με τους σεισμους... μπρ......

σας ευχομαι ενα ακουνητο βραδυ!

καλημερα και απο μας..μουντος καιρος..

κατεβηκαμε στο κεντρο..οχι ολοι ομως..εκτος της μαρθας..εμενιςνε με το μπαμπα..δε γινεται..φτανει..

δεν ακουει;;δεν ερχεται βολτα..

εριξε 1 κλαμα μου ειπε ο λευτ..

πηγαμε κατω και πηραμε μαλλια!!

1 χαρα!!

να δω τι θα πρωτο κανω..βαγκ να ακουσουμε τα αποτελεσματα του ντι εν ει..

δε ξερω αν φιλιουνται σε αυτην την ηλικια..αλλα εχω δει και αλλα να το κανουν!

καλε που ειστε ολες;;;;

ξεπορτισατε;;;

εδω ο καιρος χαλια! καθε μεσημερι προς απογευμα βρεχει με το τουλουμι!

κατα τις 9παρα τους πηγε ο αντρας στο κλειστο γυμναστηριο του δημ.σχολειου που ειχε εκδηλωση με το χορευτικο του χωριου. παλι λεει σόου δωσανε. πιανοταν και χορευανε, χειροκροτουσανε, φωναζαν οπα...

σουργελα...

εγω στο σπιτι μαγειρευα...

Σωσω τι μαλλια πηρατε;;; για πλεξιμο φανταζομαι... :?

και εγω εχω ακουσει για τετοια τρελα μεταξυ μικρων παιδιων, αλλα οχι για αδερφια!!!

αυριο εκκλησια και το απογευμα λεμε να παμε στη ΔΕΘ που εχει εκθεση λουλουδιων. να παρουμε και για τις μαναδες μας μερα που ειναι...

Να μας χαιρονται και να μας προσεχουν κοριτσια!!!!!

αντε και του χρονου με ποιο πολλα μωρακια στην παρεα!!!!!

Koρίτσια μου καλημέρα !!!! Χρόνια μας πολλά και σε όλες τις μανούλες του κόσμου που τώρα έχουμε καταλάβει τι έργο επιτελούν καθημερινά ;)

Εμείς καλά αν εξαιρέσουμε οτι μέσα στην εβδομάδα η μεγάλη έπεσε στο σχολείο και χτύπησε το γόνατό της!!!! Ευτυχώς πάλι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό αλλά να φανταστείτε κλαίει ακόμα και με μια γρατζουνιά πόσο μάλλον που της έφυγε το δέρμα!!!! :P:P:P

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας είναι ΕΤΟΙΜΟ!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους ολοκληρώθηκε και θα ανανεωνεται συνεχώς μιας που φτιάχνω συνεχώς νέα πράγματα! Αν θέλετε να το δείτε και να μου πείτε κι εσείς την γνώμη σας είναι www.fairydrop.gr

Bαγκουλίνι δεν μου φαίνεται περιεργο που τα μικρά αντιδρούν έτσι μεταξύ τους. Σε αυτή την ηλικία και η κόρη μου αλλά και ο μικρός με φιλάει στο στόμα, με ξαπλώνει στο κρεβάτι και θέλει να του χαιδεύω με το στόμα μου απαλά τα αυτιά του, μια φορά έβγαλε και το πουλάκι του και μου είπε να το φιλήσω :shock::shock::shock::shock::shock::shock: άρα αυτά που έχουν το ένα το άλλο κάνουν τέτοια μεταξύ τους! Τώρα συμβουλή για το ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης δεν έχω :D Και δυστηχώς δεν έχω και αποψη........Είμαι κι εγώ διχασμένη. Μάλλον η καλύτερη λύση είναι να τους μιλάμε για το τι πρέπει και τι όχι εστιαζόμενοι όχι στο "πονηρό" του πράγματος αλλά στο πως πρέπει να συμπεριφέρονται και ποιοι είναι οι σωστόι τρόποι συμπεριφοράς που πρέπει να έχουν.......

Σωσώκα μου πως πάει το πλέξιμο? Λοιπόν θα σου στείλω πρόσκληση για το ιστολόγιο που έχω με τα μαθήματα βελονάκι!!! Επιτέλους βρήκα το δώρο που θα σου κάνω :D:D:D:D:D

Κορίτσια που είστε οι υπόλοιπες? Κλασσικά όταν εμφανίζομαι εγώ εσείς εξαφανίζεστε....χα χα χα

βρε χαντακομενες!!!!

μαυρη πετρα ριξατε!

αντε γραψτε τιποτα γιατι θα καλοκαιριασει και εμεις θα εχουμε ακομα πασχαλινο τιτλο!!!! :lol:

ζζζ καλες πωλησεις!!!! αντε να σε εχουμε και κοντα μας γιατι πολυ κουραστηκες τον τελευταιο καιρο!

οσο για τα πεσηματα.... τωρα με τα κοντα μπατζακια τα γονατα νομιζω ολο σημαδεμενα θα ειναι!

και εμεις χθες επεσε ο Σπυρος, σημερα η ΜΑριαννα στην αυλη... ευτυχως λιγο....

για τις γλύκες τους, προς το παρον απλα τους αφηνω, ή παω και εγω και κουτρουβαλιαζομαστε και γελαμε. οποτε ο Σπυρος παει η με φιλησει στο στομα γυρναω και τον φιλαω στο μαγουλο φυσικα.

θα δουμε....

αδεια απο αυριο!!!!

αλλα με πολλες δουλειες.

το πρωι θα παμε να ψωνισουμε χρωματα για το δωματιο της ΜΑριαννας.

το απογευμα θα ερθει ο ηλεκτρολογος να μεταφερει μπριζες. Τριτη πρωι ο υδραυλικος να αλλαξει το καλοριφερ της με ενα απο το σαλονι που ειναι πιο παχυ για καλυτερη ζεστη, την οποια δε χρειαζμαστε στο σαλονι.

ηδη ολα τα πραγματα εκτος απο το κρεβατι της ειναι στο μπαλκονι. το κακο ειναι οτι θα βρεχει ωσ την Πεμπτη! εχουμε την τεντα ως κατω, τα εχουμε με νάυλον... να δουμε.

τι δωρα σας κανανε τα καμαρια και οι αντρες σας;;;

εμεις μετα την εκκλησια πηγαμε στην εκθεση λουλουδιων στη ΔΕΘ και πηραμε για τις γιαγιαδες γλαστρες. εγω δην ηθελα κατι και πηραμε μονο κατι βασιλικα.

καλα να σχολιασω το οτι κερδισε ο γαυρος;;;;; και με τον τροπο που κερδισε;;; μακαρι να παει καλα και η Εθνικη ομαδα!

Καλημεραα....

Μαριαζζ καλορζικο και καλες πωλησεις να εχεις!!!!

μου φαινεται απο πεσιματα καλα παμε...

και το δικο μας το γονατο χθες ανοιξε....

Βαγκ μη σχολιασεις πώς κερδισε ο γαυρος χθες..ελεος πια..!!! ο αντρας μου τον επιασε ταχυπλαμια!!δε μπορουσε να το χωνεψει με τιποτα!!! :lol::lol:

δωρο εγω πηρα απο τον μικρο μια μεγαλη καρδια που εφτιαξαν στον παιδικο την Παρασκευη με λογια λατρειας :lol::lol: την ειχα ολο το σαβ/κυρ στον καθρεφτη να τη βλεπω χαχααχα!!!!

εχετε ανοιξει δουλειες για τα καλα....

Σωσω καλη και η τιμωρια καμια φορα...

ο δικος μου ειναι με τις μερες του..αλλες φοβερα υπακουος αλλες εντελως διαολι...

τουλαχιστον καταφεραμε να καθομαστε στην πλατεια και να ερχεται στο τραπεζι, να μην κατεβαινει στο δρομο και να γυρναει..βεβαια τον εχουμε συνεχεια στα ματα μας...αλλα οσο καταλαβαινε οτι τον κυνηγουσαμε τοσο ετρεχε σαν παλαβος...ειναι σαν καρχαριακι :lol::lol::lol:

παω για δουλεια σε λιγο :(:( δυσκολες εβδομαδες οι επομενες....

καλη μερα σε ολες...

γεια και απο μας..χαθηκαμε..βολτες και τα λοιπα..

ναι μαλλι για πλεξιμο..

ζζζ το καλυτερο δωρο θα ειναι αυτο..αληθεια σου λεω!!

αλλα τι θα πρωτοκανω,κατασκευες ντεκουπαζ βελονακι;;χαχα!!δε πειραζει..ολα καλα..που θα μου στειλεις προσκληση;;στο φεισ;;

φακες για σημερα!

η μικρη τα κακα εννοιεται στο βρακι..ττσισα 1 χαρα!

δε τα λεει..το ξανα λεω!!

χρυσουλα καλη δουλεια..αντε να τελειωνει το μαρτυειο και σε σας..η αλεξια φευγει τη τετ..κλριμα..η θουλη καθεται μεχρι το σαββ..

ζζ δε σε ξεχασα..στο ξανα λεω!

θα σου τα βαλω αυριο μαλλον τα λεφτα!ντροπη!

μου αρσει πολυ το σαιτ σου..εχει απο ολα!

νανα περιμενω τα πλεκτα σου!!

κοριτσάρες τα κατάφερα τελικά να μπω...

σωσώ καλα να περνάς με τις αδερφούλες σου.

πλέξιμο, ε;;;;

εμένα με μάθαινε όταν ήμουν μικρή η γιαγιά μου βελονάκι..

ήταν πολύ χρυσοχέρα η γιαγιά μου..αλλά τώρα δεν θυμαμαι γρι...

κ η αγγελική έκανε για πολύ καιρό κακά στο βρακί

ή μου ζήταγε πάμπερς.

από τότε που πήρα τον κο Τουαλέτα (εκπαιδευτικό της fisher price)

τα κάνει εκεί αλλά ομολογώ ότι για τα κακά θέλει κυνήγι..

τέσπα είμαστε σε καλό δρομο.

πλέον πάμπερς φοράει μόνο στον βραδινό ύπνο!!!!!

και της πήρα babylino, όχι pampers. ρε παιδιά είναι μισή τιμή!!!

ελενάκι μου μήπως κουράστηκες πολύ με τις δουλειές!!!!

καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!!!!

ζζζζ έχεις κάνει άψογη δουλειά!!

νανά ένας μηχανικός θα βρει τυχόν τρακάρισμα που δεν φαίνεται..

άντε να πάρεις επιτέλους το τουτού σου!!

βαγκ είσαι απόλαυση να σε διαβάζω!

ρε έχεις τον άντρα σου να κάνει όλες αυτές τις δουλειές

και κρατάς κ σειρά στα πιάτα;;;;

εγώ αν με βοηθούσε έτσι, θα του έκανα κάθε βράδυ τρέλες!!!!!!! ;)

χρυσούλα λογικό το άγχος..αλλά πάλι θα σκίσουν τα καμάρια σου!!!!!!

μάρκερ μαρή αν θες εσύ λιποαναρρόφηση, τι να πουν άλλες!!!!

να σου πω, έχεις απλά δοκιμάσει στο μπάνιο να τρίβεις πόδια κ κώλο

με ένα σκληρό σφουγγάρι ή αυτά που είναι για μασαζ;

και πίνε κ πολύ νερό κ θα φύγει το πλαινο!

σε καταλαβαίνω γτ κ εγώ εκεί έχω πράμα!!!!!!

μια χαρά οι μετρήσεις σας!!

τζουλ πού είσαι;;;;

σοφάκι μου;;;

η ισμήνη κ η φρόσω πιο ακριβοθώρητες κ από μένα γίνανε!!!

συνεχίζω.....

στα δικά μου τώρα....

η μικρή έχει γίνει πολύ επιθετική.

χτυπάει εμάς αν δεν γίνει το δικό της.

χτυπάει τα παιχνίδια μεταξύ τους κ γενικά

στο παιχνίδι της φαίνεται όλο αυτό, με ατάκες του τύπου θα σε πλακώσω κλπ.

εβαλα λοιπόν τον γ να την ρωτήσει ποιος της τα μαθαίνει αυτά

κ φυσικά έδωσε την απάντηση που περίμενα (η γιαγιά !!)

οπότε να μην αναρωτιέται ο γ γτ η μικρή τον χτυπάει.

τέσπα εγώ είμαι πολυ αυστηρή πάνω σε αυτό το θέμα

κ άμα δεν με ακούσει την βάζω τιμωρία.

το άλλο είναι ότι δεν θέλει με τπτ να κοιμάται μεσημέρι αν κ είναι λιώμα

κ το βράδυ θα πέσει κατά τις 10,

κ μετά θα ξυπνήσει ξημερώματα για γάλα

κ θα ξαναζητήσει πάλι γάλα λες κ είναι νηστικό

κ όλο αυτό τραβάει κάνα 2ωρο!!!

κ έρχεται κ στο κρεβάτι μας κ ξαπλάρει!

με αποτέλεσμα να έχω κοιμηθεί σήμερα 5 ώρες,

να είμαι ξύπνια 5-6.30 ενδιάμεσα

κ να είμαι καραπιασμένη επειδή η κυρία με κολλάει στη γωνία

κ όσο κ να την σπρώχνω,ξανααπλώνεται!!!!!

τι να κάνω????????? :shock:

μη κοιμαστε μαζι ρε καλυψω..πηγαινε την πισω ρε!!

γιατι ....θα ερχεται συνεχεια..

καλε εγω δε χαρηκα για τον ολυμπιακο..πειραζει;;ασχετο..το θυμηθηκα που σχολιασα στο φεις την μαρια..ασχετο!

οσον αφορα...που χτυπαει...μηπως να μην της δινετε σημασια;;

καλα θαυματα εχει κανει η πεθερα σου,ε;;

kalhspera

πολυ δουλεια χεσε μεσα

την παρασκευη παμε στο χειρουια το στελιο

σημερα παω για το ταττου

ζζ μου αρεσε παρα πολυ μια τσαντουλα σου

τον αλλο μηνα να πληρωθω και θα την τιμησω- λογικα

σωσω καλα κανετε και βολταρετε

αφου δε βαριεσαι τα βελονακια -καλα κανεις

εγω θα αρχισω γυμναστηριο μωλις ο κωστας ξελασκαρει λιγο απο τη δουλεια

ποσο νερο να πιωωωωω- θα αρχισω και το τριψιμο-πειτε γνωμες και τις εφαρμοζω

υπομονη με τα μαστορια βαγκ

θα εχετε και σκαψιματα λογικα με τους μπριζοδιακοπτες

απο σκ μαλλον θα βαλουμε τα κρεββατια στα παιδια εμεις

χρυσουλα και εμας μας εφτιαξαν στον παιδικο χαρτινα λουλουδια με καρδουλεςνιες καρτες που ερφαν διαφορα- ο αντρας μου απλα μου εσπασε τα νευρα τη μερα εκεινη :lol:

καλυψω να δεις οτι δεν ειναι τιποτα και τα κακα

απλα θελει κυνηγι

αφου της αρεσει το γιογιο αυτο ακομα καλυτερα

εγω ακομα και λιντλ επερνα πανες οταν δεν ειχαν προσφορα

ετσι ειμαστε και εμεις σοτν υπνο - δεν εχω υπομονη να τους γυρισω πισω οταν ερχονται

κλασικα κατα τις 4΅30 -5 ερχονται στο κρεββατι μας

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!! :oops::oops::oops:

Βαγκουλίνι καλή ανακαίνιση και καλή άδεια!!! Θα συμφωνήσω με την Καλυψώ....αν μου έκανε κι εμένα όλα αυτά ο άντρας μου κάθε βράδυ κι άλλα κόλπα θα έκανα :D:D:D:D:D:D

Χρυσούλα πως πάει το δικό σας πόδι? Καλό κουράγιο και με τις εξετάσεις!

Σωσώ τρέχω να σου στείλω πρόσκληση κι ότι άλλο χρειαστείς μου λες. Μη στεναχωριέσαι για το άλλο θέμα ξέρω οτι δεν προλαβαίνεις.

Καλυψώ τι να πω για πεθερά!!!!! Μόνο πολλά @##$$#$%^%%$#$$##$ τι άλλο!!!! Ο άντρας σου δεν της λέει τίποτα? Εμείς ακόμα ούτε γι αστείο να βγάλουμε πάνα!!! και πήγαμε και στο 6 νούμερο.....ΕΛΕΟΣ :lol::lol::lol::lol::lol: τώρα για το θέμα του ύπνου δεν έχω καμία συμβουλή .... η μεγάλη μου είναι 7 χρονών και κοιμάται ακόμη μαζί μας!!!!!

Μαρκεράκο ευχαριστώ! Αν θες να στην κρατήσω πές το μου γιατί οι τσάντες είναι μοναδικά σχέδια!

Καλά εννοείται περιμένω φωτό απο τατού!!! Τι σχέδιο είπες θα κάνεις? και που?????????

zzz μου μην σε βαλω να την κρατησεις γιατι πολυ απλα δεν ξερω εαν θα πληρωθω -

γι αυτο και το λογικα

εχεις καλε τοσες ωραιες λες να μην βρω καποια;

στον καρπο 99% θα το κανω εκτος και αν μου αλλαξει καποιος γνωμη

τα ονοματα των παιδιων

marker περιμενουμε φωτο!!!

και λογικα εκει θα πονεσει λιγο,ε;;

ζζ σου στελνω πμ!!

ασχετο!!

και μενα μου αρεσουν οι τσαντες που δεν ειμαι και της τσαντας!!!

χαχα

!!!

zzzz ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !

κοριτσια περναω την βδομαδα των πα8ων , ολη μερα τσιτσιδωνεται κ ενώ κατουραει στο γιογιο σε κλασμα δευτερολεπτου το χυνει , η προσπα8ει εκτος γιογιο να αφηνει σταλες τσισα στο πατωμα :shock: , σφουγγαριζω 20 φ0ρες την ημερα , τα κανει κ μετα τα παταει κ *(&^&^*&*&(*) η πιεση μου 50 !!!!!!! :evil::evil::evil:

εμενα δεν κοιμαται μεσημερια κ ευτυχως 9, 9,30 ξερενεται μεχρι τις 9 το πρωι , αλλα ρε κοριτσια με εξοντωνει , δε στεκεται δευτερόλεπτο !!! :roll::roll:

οποτε καταλάβενετε μετα το μονο που 8ελω ειναι να αραξω κ να ασχολη8ω με τα φωτογραφικα μου :D

Βαγκ δεν βλέπω φως για γνωστο δερματολογο Σαλονικη , ψαχτο εσυ ρε ...

χτες σπάστικα με ενα φιλο γιατι τον πειραζε και του λεει ο Θανος ''γαμω το κερατο σου'' (κ ενω ειχα πει δεν δινουμε σημασια) αρχισε αυτος ο φιλος ΑΑΑΑΑ πωπωω , τι είπες ??????????????? και γελαγε

και τσαντιστηκα γιατι το κρατησε κ σημερα το έλεγε πολύ συχνα :roll:

Μαρκερ καλη επιτυχια ρε , ενημερωσε μας , εγω Τεταρτη παω στον διευθηντη ορ8οπεδικο , να δει το ποδι που ειναι λιγο προς τα μεσα κ να παρω κ συμβουλες για παπουτσακια , σαγιοναρακια κλπ κλπ κλπ 8α σας ενημερωσω κ εσας ! τα οικονομικα μου μην τα συζητησω για αυτον τον γ&μομηνα ! αυτα προς το παρον...

Μαρκεράκο εγώ αν δεν βρω αυτό που έχω σταμπάρει απο την αρχή μετά χαλιέμαι :D:D:D:D:D:D γι αυτό στο πρότεινα

μμμμμμ δεν ξέρω αν θα έκανα τατού αλλά ακούγεται καλό. Σαν βραχιόλι θα είναι δλδ ε? μμμ ωραία αντε περιμένουμε φωτό

Τζουλιέτα υπομονή!!! Και δεν του φαίνεται του Θανούλη :lol::lol::lol::lol: καλέ τι μανία να λερώνει τον κόσμο με τα τσίσα και τα κακά!!!!! :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol: Εχεις δίκιο φιλενάδα μετά μόνο να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν!!!! Υπομονή ξαναλέω...όσο για τα οικονομικά τι να πω......χάλια είναι γενικώς η κατάσταση έτσι όπως μας τα κάνανε!!!!!!

καλησπερα..

η μικρη μου με οστρακια...το διαπιστωσαμε σημερα... περασαμε ενα βραδυ εφιαλτικο... εγω μαζι της στο κρεβατι και ο β. στο καναπε.. δεν κοιμηθηκα ενα λεπτο γιατι δεν σταματησε ενα λεπτο να θελει κατι... θελω νερο, θελω γαλα , θελω να κανω εμετο, θελω να σκεπαστω, πηγενε πιο περα δεν βολευομαι..και πυρετος στο 40... πηγαμε σημερα και καναμε εξετασεις και το μαθαμε...

τα νευρα μου δεν μπορειτε να φανταστειτε... 365 μερες εχει ο χρονος , αυτες τις 10 μερες επρεπε να το παθει που κανω πρωτοκολλο.. αν κολλησω σταματαω την διαδικασια... επισης παιρνω αντιβιωση προληπτικα....και ολα πανε καλα ρε γαμωτο...εχω 20 ωαρια και πολυ καλη τιμη οιστραδιολης... ολα βαινουν ομαλα και μαλλον την δευτερα που θα ειναι η γιορτη μου θα κανουμε την ωοληψια...

ελα βρε ελενιτσα περαστικα σας

μακαρι οντως να μην κολησεις τιποτα

να δεις ολα καλα θα πανε

καλε πως την κόλησε;

γυρισα τατουασμενη

μιλαμε σουπερ

εγω παλι δεν καταλαβα τιποτα

σαν να σε τσιμπανε με την πολυ λεπτη ενεση της ινσουλινης οταν σου μετρανε σακχαρο στο δακτυλο

μια χαρα φτου φτου- ειχα παει προετοιμασμενη οποτε δεν αργησα

φωτο αυριο χωριε ζαλατινες λεω

τζουλ εμεις παρασκευη

καλα αποτελεσματα να εχετε

με γεια το τατου ρε ΜΑρκερ! και αν θες να συμπληρωσεις και αλλα ονοματα... ;)

βρε ΜΑρακι μου!!! που τη βρξκατε και την κολησατε την οστρακια;;;;;;; :o

και μαλιστα ΤΩΡΑ!!!!!!

εχει επιδημια στην Κρητη;;; γιατι σαν αρρωστια εχω χροοοονια αν την ακουσω!

χαρακτηριστε με οπως θελετε αλλα κατι τετοιες ξεχασμενες αρρωστιες ολοι αυτοι οι αλλοδαποι μας τις ξαναφεραν...

εμας θα μας εξετασουν με λιστα σε νοσοκομειο της πολης για λοιμωδη μεταδιδομενα νοσηματα. υπατητιδα, AIDS κλπ. για αυτα ειχα κανει και το 2009, ηταν αναγκαστηκο πριν την εξωσωματικη για να μην μολυνονται τα αντιδραστηρια, αλλα εδω καιενα χρονο που γυρισα στη δουλεια εχουν περασει απο το τμημα τα απειρα νοσηματα!!!! οποτε καλο ειναι να ξανατσεκαριστουμε...

παντως σου ευχομαι, καθε εμποδιο σε καλο και να πανε ολα τελεια!

κοριτσια εμενα απο την αρχη με εμαθε ο αντρας να κανει δουλειες, οποτε μου φαινεται φυσιολογικο και δε χρειαζεται ανταμοιβη!! :lol:

Καλυψω η πεθερα μου θυμιζει τον πεθερο μου που 6-7 μηνων μαθαινε το Σπυρο το ντα για να μη γινει μαλθακος σαν τον αλλο εγγονο του!!!!!! και τι δεν του λεγαμε, αλλα εκεινος το χαβα του!

καλα σημερα ολη μερα εβρεχε!!!!! ουτε Δεκεμβριο τοσο νερο! και μαυριλα! και πτωση θερμοκρασιας!!!! και να εχεις και μαστορα! και τα μωρα στο σπιτι!!! :shock::shock::shock:

το απογευμα πηγαμε Πρακτικερ και πηραμε ενα απλο φωτηστικο για τη ΜΑριαννα με τις πριγκιπισες Ντισνεϊ. 25Ε. πλαστικουρα βεβαια αλλα δεν ειμαστε για ποιο ακριβο.

αυριο μακαρι να μη βρεχει να τα παρω με το καροτσι για ψωνια στη λαϊκη γιατι θα ερθει ο υδραυλικος για την αλλαγη καλοριφερ. μετα θα τους αναλαβει ο αντρας σε ψωνια στο σουπερ μαρκετ για να αρχισω το βαψημο. να δουμε πως θα στεγνωσει με τετοια υγρασια!!! λεμε να βαλουμε ανεμιστηρα.

και το αστειο ειναι πως απο βδομαδα λενε ερχεται ζεστη απο τη Σαχαρα!!!!! μονο που εμεις δε θα μπορουμε να εχουμε αδεια!!!

η μοιρα μου το εχει να βαφω με βροχη... και το Σεπτεμβριοπου εβαφα την κρεβατοκαμαρα παλι χαλια καιρο ειχε ΜΟΝΟ εκεινες τις μερες!

σας επριξα παλι...

Kαλημερούδια!!!!

Ελένη μου οστρακια? τι να πω βρε παιδί μου .... περαστικά και γρήγορα εύχομαι!!!

Μαρκεράκο μου μεγεια το καινούριο "αξεσουάρ"!!!

Βαγγουλινι δράμα να βάφεις με βροχή!!! Εσύ θα το βάψεις το δωμάτιο? και γιατί δεν έφτιαχνες μόνη σου και το φωτιστικό? Τόσες αρρώστιες ε? Καλά δεν έχεις κι άδικο για τους μεταναστες! Αυτά είναι τα καλά....ενώ εμείς τους θέλαμε πασάδες τους άντρες μας και τώρα πήραμε μην πω.....τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε!!!

Εγώ σήμερα δουλειά! Ετοιμάζω κάτι μπομπονιέρες (ολο αγόρια βαφτίσεις φέτος!!!!! αντε να έχω και καμιά κοριτσίστικη :D:D:D:D:D ) Η μεγάλη σχολείο , ο μικρός να με πρήζει....... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: τι να κάνει κι αυτό θέλει να βγει έξω αλλά δεν έχουμε καιρό για τέτοια! :oops:

Κόψανε και τα δωρεάν κατεβάσματα στις ταινίες και δεν έχουμε και καμία να δούμε!!!

Τα λέμε μετά ξανά!

καλημερα....

περασαμε ενα πολυ καλο βραδυ... να φανταστειτε δεν εχει ξυπνησει ακομα.... τοσα φαρμακα που της εδωσα νομιζω οτι μαστουρωσε... :mrgreen:

χθες οταν μου το ειπε ο παιδιατρος κοντεψα να λιποθυμισω... μετα πηρα στον παιδικο τηλεφωνο και το ειπα και μου λενε ενταξει και???? κι αλλα παιδια την εχουν περασει απο δω...

ημουν ετοιμη να της πω:τι λες μωρη χαζη αν κολλησει κανενα παιδι που η μαμα του ειναι εγκυος το εμβρυο κινδυνευει να βγει αναπηρο και σωματικα και πνευματικα... τα μικροβια που προκαλουν οστρακια ειναι παρα πολλα γυρω στα 2500 χιλιαδες οποτε καταλαβαινεται οτι δεν εχει να κανει αν την εχει περασει κανεις.. μπορει να ξανακολλησει...

τωρα ειμαστε σε καραντινα...δεν βλεπουμε κανενα...

κι γω συμμεριζομαι βαγκ την αoοψη σου... πχ φυματιωση εδω ειχε εξαλειφθει τουλαχιστον 40 χρονια.. και τωρα επαnηλθε... εξου και το madoo

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...