Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ας με κάνει κάποιος να αισθανθω λίγο καλύτερα έχω τοοοσο άγχος!

Έχω καθυστέρηση 14 ημερών , εδω κ 2 βδομαδες έχω πόνους περιόδου που έρχονται κ φεύγουν ,το στήθος μου είναι πολυπρησμενο κ σήμερα άρχισε κ να πονάει,

Έχω που κ που πονοκεφαλους κ υπνηλια αλλα τα δυο τεστ που εκανα βγήκαν αρνητικά! Σήμερα εκανα χωριακη κ αύριο το απόγευμα θα έχω τα αποτελέσματα!

Δεν ξέρω πραγματικά τι να συμβαίνει!

Θελω να απόκτησω κ δεύτερο παιδάκι τοοοσοο πολυ !!

Έχει καμία κοπέλα καμία παρόμοια ιστορία ?????? ;)

Δημοσίευση

Εγω προσωπικά όχι αλλα μια φίλη μου με αρνητικό τεστ με 7 μερεσ καθυστερηση είχε θετική χοριακη και δεν εβλεπε τπτ στον υπέρηχο, μόνο παχύ ενδομητριο. Τελικά είναι στον όγδοο μήνα και όλα πάνε καλα! Ο γιατρός της είπε μάλλον ήταν καθυστερημένη γονιμοποιηση. Καλα αποτελέσματα και με ένα δεύτερο παιδάκι εύχομαι. :)

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια!!κανε υπομονη να παρεις τα αποτελεσματα της χοριακης!!εγω εχω καθυστερηση 12 μερες με πονακια οπως λες και εσυ,υπνηλια και μυριζω διαφορα.....δυο τεστ βγηκαν αρνητικα ,εκανα χοριακη και ηταν 1.4 αρα δεν ειμαι εγυος.....τι να πω.....εκτος οτι στενοχωρηθηκα γιατι θελω ενα δευτερο παιδακι,ολα τα συμπτωματα συνεχιζουν!!τι να κανω??

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ για την απάντηση σας κορίτσια!

Flora12
αν συνεχιστεί η καθυστέρηση κ την επόμενη εβδομάδα να ξανα κανείς χοριακη , μπορει να έχουν αναιβει οι τιμές !

Ποιες είναι οι τιμές της χοριακης που δείχνουν εγκυμοσύνη?

Αχ κορίτσια πόσο άγχος έχω για σήμερα! :roll:

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, Αρνητική η εξετασουλα! :cry::cry:

πήρα τον γιατρο μου κ μου είπε να περιμένω μήπως μου έρθει η περίοδος μέχρι την άλλη βδομάδα,

Αν όχι θα ξανακανω χοριακη καν βγει κ εκείνη αρνητική θα μου ανει υπερηχο!

Εγω ακόμα έχω πονακια κ σήμερα πονάνε κ οι θηλες μου!

Λέτε να μου κάνει κόλπα η περίοδος μου???? :oops:

Σας ευχαριστω που ενδιαφερθηκατε κορίτσια !

Σας φιλω! :x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης αχ ψυχουλα ομορφη! Να σηκωθείς όσο μπορείς πιο γρήγορα. Εστω για 10 βηματα. Προσπάθησε να κοιμηθείς. Να παρεις τ πανω σου. @Sotiria_94 κ μενα μεγαλώσε η κοιλια μου αποτομα. Για να δουμε ποσο θα γεννηθει και η δικιά μου.
    • Αααααα @ΜαρίαΔημήτρης ειναι υπεροχη Παναγιτσα μου τι αφρατουλα ειναι αυτη με τα χερακια της δε μπορωωω. Τι πλουσια χαιτη ειναι αυτη φτου φτου μαλλουρα. Να σου ζησει και παλι Μαρακι μου❤️🌹
    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
    • Ναι στο Ρεα. Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.
    • Κορίτσι μου η ΑΜΗ δεν σχετίζεται με την ποιότητα αλλα με την ποσότητα. Και δεν υπάρχει και κάποια εξέταση που να μπορούμε να δούμε την ποιότητα. Ο κυρίως παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα είναι η ηλικία. Για ποιο λόγο εσύ θεωρείς ότι ίσως δεν έχεις καλά ωαρια; Ο γιατρός μου πάντως μου είπε πως μπορούμε ως ενα βαθμο να βελτιώσουμε τα ωάρια με συμπληρώματα βιταμίνες , ηπια άσκηση,  καλή διατροφή και αποφυγή καπνίσματος αλκοόλ.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...