Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πώς θα βοηθήσουμε τα παιδιά να αποκτήσουν το θάρρος της γνώμης τους, να μοιράζονται τις απόψεις τους, να εκφράζουν τις ανάγκες τους και, αν χρειαστεί, να υπερασπίζονται τον εαυτό τους:

http://wp.me/pS7gV-1vM

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και μας τα πονακια δεν έχουν συγκεκριμένο μοτίβο αλλά όταν τα χει ζορίζεται το καημένο το βλέπεις, σφίγγει όλο το κορμακι του  Μήπως να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό για το πως να αυξήσεις την παραγωγη ;  Αχ αυτά τα σκάγια τα έχω δεχθεί ουκ ολίγες φορές 😆 δεν μπορώ να το πιστέψω πως ένα τόσο δα κωλιό τα κάνει όλα αυτα🤔 Όσο για τα κιλά τι να σου πω; 55 κιλά ήμουν στην έκτη δημοτικού κορίτσι μου 🫣 ο άνδρας μου με γνωρισε 62 και έφτασα 78 τόσα ξεκίνησα και την εγκυμοσύνη τόσα είμαι και τώρα,  αλλά καλά θα ήταν να κατέβω σιγά σιγά 
    • Καλό μήνα κορίτσια!!!! Εύχομαι να έρθουν πολύ σύντομα με καλοκαιρινό αέρα τα μωρουδακια 🧿  Μην χάνετε την ελπίδα σας και μη τα παρατάτε, τα μωράκια γνωρίζουν ακριβώς πότε να έρθουν στην ζωή σας ❣️
    • Καλημέρα κορίτσια,εμείς 2 μέρες έχουμε πιο έντονα πονακια αλλά δεν την πιάνουν συγκεκριμένες ώρες. Χθες έπιασε και στήθος ευτυχώς αλλά νομίζω ότι κόβεται το γάλα μου,με το θηλαστρο πλέον δεν βγάζω, βγάζω ουτε 10 ml.  Χθες είχαμε και το πρώτο πατόκορφο χάσιμο προς την μαμά. Της έκανα μασαζακι στην κοιλιτσα και μετά από λίγο της άλλαξα πάνα γιατί είχε πολλά τσισα και με το που της άνοιξα την πάνα έκανε ένα πραφ και με πήραν τα σκάγια παντού 🤣.  Από κιλά εγώ ξεκίνησα 46 έφτασα 60 ,βγήκα από το μαιευτήριο 56 και μετά από 15 μέρες ήμουν 52 και προχθές ζυγιστηκα και είμαι 54,3. Δεν με ενοχλούν αδύνατη είμαι και μακάρι να μου μείνουν. Το σωσίβιο με ενοχλεί στην κοιλιά και η κυτταρίτιδα που έχει φτάσει μέχρι το γόνατο. Στον γιο μου στον μήνα πάνω η κοιλιά είχε γίνει επίπεδη μόνο η λεκάνη είχε μείνει ανοιχτή για πολλούς μήνες. Τώρα έχω και κοιλιτσα και μπουταρες. 
    • Εντωμεταξύ εμάς εχθές ήταν ήσυχη όλα καλά, γνώρισα και μια άλλη κοπέλα που θηλαζει, θηλαζαμε μαζί εκεί στην εκκλησία σε μια ακρουλα,  ένιωσα καλά μέσα στον κόσμο ευτυχώς! Κατά τ'αλλα μόλις φθάσαμε σπίτι το μάτι της γαρίδα έως τις 12 , ευτυχώς μετά κοιμηθηκε και κοιμήθηκα και γω 😆
    • Διάβασα για τα κιλά, έχουν φύγει και μένα ακόμα από το μαιευτήριο, τώρα προσπαθώ να τρώω πιο συντηρητικά μήπως συνεχίσω ακόμα να χάνω,  βέβαια η κοιλιά υπάρχει εννοείται είναι και πλαδαρη  Θέλω και γω να βρω τον εαυτό μου , όχι ότι είναι κάτι εξτριμ,  αλλά να εχθές πχ ετοιμαζόμουν στα γρήγορα και μετά στο αμάξι σκεφτόμουν πως δεν περιποιηθηκα όπως ήθελα κλπ κλπ  Θα τα βρούμε τα πατήματα μας όλες μας 🫶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...