Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα Ελιζάκι μου!!!

Εμμ τι θα κάνω νομίζεις…?? Αυτές είναι ικανές να μπούνε του χρόνου για τα χρόνια πολλά…!!! τώρα που έπιασαν κ οι ζέστες….. άντε να μαζευτούνε οι πορτογυρίστρες!!!

Πάντως λέω ρε Ελίζα πως ότι έχουμε θέλουμε το αντίθετο!! Εμένα ο δικός μου δεν ξεκολλάει από πάνω μου όταν είναι σε καινούριο περιβάλλον κ θα ήθελα να είναι πιο τολμηρός! Ούτε στο δωμάτιό του δεν μένει μόνος του! αν ήταν σαν τον δικό σου θα τον ήθελα πιο μαζεμένο…. χαχαχαχα

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Εύηηηηηηηη!!!!

Μαρίααααααα!!!!

Ελένηηηηηηη!!!!!

Όσες έχετε φβ τις βλέπετε εκεί? Ειδικά η Μαρία λείπει καιρό…

Είναι καλά?

Ίνα που είσαι? Μαριέττα?

Η Ρούλα είναι καλά??

Αυτό το μήνυμα θα το ποστάρω ξανά κ ξανά μέχρι να απαντήσετε όλες…. Μην μου πείτε μετά ότι σας τα έπρηξα…….!!!!!

Δημοσίευση

ευγενια τι εχει ο γαμπρουλης μου ιωσουλα περναει???ειναι καλυτερα?

μαριεττα συνηλθες καθολου απο τη συγχυση της ζαμπας???

αλικακι εχει ερημωσει το θεματακι εχεις δικιο!λοιπον απο σημερα μετραμε απουσιες....καθε μερα πρεπει να δηλωνετε παρουσες μια φορα τουλαχιστον ολες.....αντε να το κανουμε δυημερο να μη με λετε και αυστηρη δηλαδη!αλικη δεν εχεις fb?

ειρηνη μου ο πλακουντας ειναι σε αριστη κατασταση συμφωνα με τον υπερηχο και η μπεμπουλα πολυ κινητικη,την ειδαμε χθες και ηρεμησα αρκετα.πιστευω στο τελος θα μπω με προκληση.σημερα ειμαι 40 και 3 μερες πιστευω μολις κλεισω βδομαδα θα με βαλει.ελπιζω να μη χρειαστει!καντε καμια προσευχουλα και για μας!

αναστασια κι εμενα εχει γκρινια καμια φορα μεσα στον υπνο του.με τη διαφορα ομως οτι αν τον παρω αγκαλια δεν ηρεμει αλλα θελει να σηκωθει να παιξει :shock: οποτε αν δε κλαιει και απλα γκρινιαζει τον αφηνω και ξανακοιμαται πολυ γρηγορα.πως καταλαβαινεις αμα βγαζει δοντακι?εγω αμα παω να τον κοιταξω με δαγκωνει πολυυυ δυνατα οποτε το αποφευγω! :roll:

αννουλα θα λαχταρισατε με το πεσιμο φανταζομαι..τωρα δε νομιζω ο ακης να ξαναπαει προς τα κει!

Δημοσίευση

Κατερινάκι κ μετά σου λένε τα δεύτερα παιδιά έρχονται πιο γρήγορα!! Με την ησυχία της η μπουμπού!!!!!! Με το καλό Κατερίνα μου να έρθει μέχρι το τέλος της εβδομάδας μόνη της!!!

Δεν μπαίνω στο φβ γιατί έχω στικάκι νετ κ είναι για λίγα πράγματα, αργό κ δεν συμμαζεύεται! Γι’ αυτό ρωτάω για τις άλλες!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Αλικη καλως ηρθες!καθιστερησα λιγο αλλα ποτε δεν ειναι αργα!!

Κορες sorry που δεν μπαινω αλλα δεν εχω καθολου καλη διαθεση τον τελευταιο καιρο!μου φταινε τα παντα και κυριως ο εαυτος μου!

Προσπαθω να φτιαξω λιγο το σπιτι γιατι και αυτο μου τη δινει στα νευρα και μαλλον λεω να βαψουμε μεσα για να γινει ενα ξεκαθαρισμα.

Η μικρη ξεκινησε μια μερα με μπουκωμα μετα μια μερα πυρετο ,μια μερα γκρινια και τωρα παμε στο βηχα!τα βραδια ειναι δυσκολα γιατι δεν μπορει να κοιμηθει και τη μερα γκρινιαζει γιατι θελει τατα βολτα εξω!Εμαθε και καινουρια λεξη μαμα κεισε τηοραση!

Το μονο καλο ειναι οτι εκανε μια μερα κακα στο γιογιο!!

Αυτα ειναι τα νεα μας!!

Ειρηνη που θα ειναι το συνεδριο?Ελπιζω οχι στο πορτο καρρας γιατι ειναι 1.5 ωρα μακρια απο μενα, σπαστικος δρομος, και δε μπορω να ερθω μονη μου!!πως θα ερθετε εσεις?

Δημοσίευση

Μπράβο στο Αναστασάκι μας Ίνα που τα έκανε στο γιογιό….. το καλοκαίρι θα είναι έτοιμη κ χωρίς πάνα!!!

Άννα αν μάθεις κάτι να μας ειδοποιήσεις…. Αλλά στο μάμμυ γιατί δεν μπαίνω φβ ακόμη!!

Σήμερα τα έχω πάρει πολύ άσχημα γιατί έπεσε το μπουκάλι του Σπύρου με το νερό στο κινητό μου κ δεν λειτουργεί…. Δεν έχω ούτε κινητό τώρα!! Σπίτι μόνη χωρίς τηλέφωνο… τέλεια!!!

Ρε κορίτσια που είστε οι υπόλοιπες….. να βγω με ντουντούκα????

Ίνα μην εκνευρίζεσαι, μην στεναχωριέσαι κ μην απελπίζεσαι γιατί δεν ωφελεί!!

Φάση είναι…. θα περάσει….!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

Εχω κανει ζημαρακι για πιτσα και παω να την ετιμασω, θα μπω αργοτερα και ελπιζω να βρω καμια σας εδω να τα πουμε....

Ινα μην χαλιεσε ρε, γιατι τοση μαβριλα??? Περαστικα στην Αναστασια...

Ειρηνη πες που στην Χαλκιδικη θα εισαι??? Λογικα θα ερθετε αεροπορικος εεε???

Μακαρι να μπορεσουμε να τα πουμε και απο κοντα....

Δημοσίευση

Μόλις μίλησα με την λεχώνα μας!!!!Ολα πήγαν πολύ καλά!!!Πήγε στον γιατρό για να την εξετάσει και της είπε:Καλά,δεν καταλαβαίνεις ότι γεννάς????Και καπάκι της έσπασαν τα νερά και μέχρι να πάει η διαστολή 6-7 δεν ένιωθε τίποτα!!!Μετά άρχισε να έχει κάτι πονάκια,της έκαναν επισκληρίδιο και την έπιασε κανονικά και γέννησε την μπουμπού!!!Απλά την κράτησαν για παρακολούθηση για τυχόν ζάχαρο και λογικά αύριο το πρωί θα της την φέρουν δίπλα της!!Πηγαίνει όμως και την θηλάζει κανονικά!Αύριο θα πάω να την δώ!!! :D

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΣ………..!!!!!!!!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif](*)(*)(*)(*)(*)(*)[smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif]:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Κατερινάκι μου να σας ζήσει το κοριτσάκι σας κ να την δείτε όπως επιθυμείτε!!!

Καλή λοχεία να έχεις κ εσύ….. κ σύντομα να σε ακούσουμε!!

Καλημέρα στις υπόλοιπες τσούπρες….. κ μπείτε να πούμε κ καμία κουβέντα!!!

Δημοσίευση

καλημερα ολη μερα!!!!!

μπεμπουλα μας να ζησεις σαν τα ψηλα βουνα!!κανενα εμποδιο να μην υπαρχει στον δρομο της ζωης σου και να εισαι ευτυχισμενη με τον μπαμπα,την μαμα και τον αδελφουλη σου!!!

Κατερινακι!!!κοπελα μου σου αξιζουν πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος!!αν και μικρη στα χρονια,εχεις μεγαλα αποθεματα ψυχης,κουραγιου και θαρρους!!!μπραβο και καλη λοχεια να εχεις!!!

Δημοσίευση

Kαλημερα μανουλια.....

Κανω δουλειες με την μουσικη στην διαπασον και γουσταρω πολυυυυυ........

Ειμαι home alone σημερα και λεω να το παρω ζεστα το σπιτι και να αλονιζω μες στην βδομαδα...

Επλενα το μπαλκονι και ανεβασα τα επιπλα και εσθανομε οτι επιτελους ηρθε το καλοκαιρι...

Πλατσουριζα με το λαστιχο ξιπολιτη σαν μικρο παιδι και ο Τριανταφυλλενιος κολιμενος στο τζαμι να μου κανει κολπα. :lol::lol::lol::lol::lol: Τωρα εφηγε με τον μπαμπα του βολτα και αργοτερα θα πανε στο χωριο να παρουν και την Φλωρα....

Σας χαιρετω προς το παρον θα τα πουμε μετα....

Δημοσίευση

κατερινουλα να ζησει η νταρντανα!!!!!! καλε αυτη σε 2μηνες θα ειναι πιο μεγαλη απο τον γιο σου!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

μπηκε το καλοκαιρι για τα καλα

εγω εκανα δουλειες απο τα χαραματα,δεν κοιμηθηκα ολη την νυχτα,γεροντο-αυπνιες :roll:

Δημοσίευση

Μπράβο, μπράβο στις νοικοκυράτσες!!!

Αααααα ρε Εύη τυχερούλα….!!!

Ειρηνάκι μου τι στροβιλίζει κ ταλαιπωρεί το μυαλουδάκι σου??

Για να μην κοιμάσαι κάτι σκέφτεσαι….. δεν μπορεί!!!

Ο Σπύρος δεν έχει διάθεση για φαί! Σήμερα έχει κάνει κ 2 φορές διάρροια! Κλαίει κ δεν κοιμάται…. Τι στο καλό να του κάνω??

Τέτααααααα!! Καλή βόλτα!

Δημοσίευση

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!! Κατερινάκι μου να την χαίρεστε και να είστε ολοι πάντα γεροι και ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!!! Καλή λοχεία να έχεις!

Γεια σας κοριτσάρες μου! Τι κάνετε; Εγώ μόνο δουλειές δεν κάνω... Αν και θα πρεπε... Δεν προλαβαίνουμε όμως με την μικρή γιατί συνεχώς βολτάρουμε ή παίζουμε. Έχω πάρει κι αύριο άδεια από την δουλειά και θέλω να ευχαριστηθώ την μικρή μου.

Ευάκι αν έκανα δουλειές κι εγω έτσι ήθελα να κάνω. Τέρμα η μουσική, ανοιχτές μπαλκονόπορτες, πλύσιμο τον μπαλκονιών και μετά καφεδιά στο ολοκάθαρο μπαλκόνι. Με την Σοφία όμως αυτό το σκηνικό δεν παίζει... Οπότε κατεβήκαμε στην πυλωτή και κάναμε ποδηλατάκι, παίξαμε με την μπάλα και τώρα μαζευτήκαμε για να φτιάξουμε φαγάκι.

Μαριεττάκι μπες και πες μου εντυπώσεις από το Αττικό πάρκο ρε συ γιατί θέλουμε να πάμε κι εμείς και ίσως πάμε κι αύριο που έχω άδεια. Στην παράσταση των δελφινιών να πάτε!

Συμπεθέρα τι σε έπιασε;;; Ξεδίνεις με τις δουλειές; Έλα και κατα δω... χι,χι,χι.

Ινάκι μου τι κάνεις; Είσαι καλύτερα; Η μικρή συνήλθε;

Γεια σου Αλικάκι μου! Τι έπαθε ο Σπυράκος μωρέ;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...