Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χειμ.Μωράκια '10-'11+σποράκια/Καλώς τη μπέμπα!


Recommended Posts

μανες και παιδια της παρεας παντα γεια παντα χαρα....

ευακι μου τι ειναι κοριτσι μου???

αλικη με γεια το τηλ βρε..αντε συμμαζεψε μας που λεει και η ευη..οχι εγω καλα ειμαι..και οσα σκαμπανεβασματα με πιανουν ωρες ωρες γρηγορα περνανε με την κουβεντα μας γιατι οντως ειναι τοσο λυτρωτικο να λες οσα νοιωθεις ακομα και βλακειες δεν παιζει σημασια για το πιο μικρο η το πιο μεγαλο...εγω εμαθα να τα βρισκω με τον εαυτο μου...περασα πολλες μαλακιες και τα χαστουκια που εφαγα με εκαναν να περασω ενα σοκ εκει εβαλα στοπ...κανενας δεν ειναι πιο πανω απο μενα εκτος φυσικα απο το μωρο μου δεν το συζητω αυτο...δεν με νοιαζει πως ειμαι τι γνωμη εχουν οι αλλοι οι για μενα...οποιος με βλεπει πραγματικα ξερει τι ειμαι...οσοι θελουν να με εκμεταλευτουν απλα δεν χωρανε διπλα μου και ειλικρινα δεν με νοιαζει τι σκεφτονται για μενα...εγωιστικο η οχι ετσι ειναι..δεν λεω αλλα απλα μολις με κοιταξα στα ματια και ειπα μαριω αμα πιστευεις σε σενα τους κανεις ολους χαρουμενους...τοτε δεν ειχα καιρο για μαυρες σκεψεις για αυτο κι εγω στην μαυριλα δηλωνω χαμογελο γιατι εχω διπλα μου δυο αγγελους..τον αντρα μου που με τον δικο του τροπο μου δειχνει πως με στηριζει και με αγαπα και φυσικα το κατσικακι μου που καθε του αγκαλια και καθε μαμα με κανει να φωναζω I'M THE KING OF THE WORLD...

λοιπον τελος...τι αλλο ηθελα να πω???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Γειά σας ομορφιές μου!

Σας διάβασα αλλά δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω όλα όσα θέλω, θα πω όμως ότι σας καταλαβαίνω απόλυτα και θα δηλώσω κι εγώ παρούσα στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα! να είναι όμως μόνο αυτά τα προβλήματά μας, όσο είμαστε καλά εμείς και τα παιδάκια μας θα καταφέρουμε να τα ξεπεράσουμε όλα.

Για ακόμη μια φορά νιώθω την ανάγκη να σας πω πόσο χαρούμενη και τυχερή νιώθω που σας έχω! ειλικρινά, δεν ξέρω αν θα ήμουν η ήρεμη και χαλαρή μαμά που είμαι (τις περισσότερες φορές :roll: ) αν δεν είχα κι εσάς να μοιράζομαι τα άγχη μου, τις απορίες μου, τη χαρά μου, την υπερηφάνια μου, τους φόβους μου και τόοοοσα άλλα. Πόσες μα πόσες φορές σαν άπειρη μαμά μου έτυχε να αντιμετωπίσω κάτι με την μικρή και κατευθείαν να σκεφτώ "α δεν είναι τίποτα αυτό, το είχε πάθει ή το είχε κάνει και ο Τριαντάφυλλος/η Σοφία/ο Νώντας/ο Ηλίας κ.ο.κ."! Κατά τ'άλλα συμφωνώ με την Αλίκη, όλες μας κουβαλάμε το σταυρό μας και σίγουρα κυρίως εμείς οι ίδιες μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, αλλά είναι τόσο σημαντικό να μπορείς να μιλάς με κάποιον που σε καταλαβαίνει και θα σου πει έστω μια κουβέντα που θα σου δώσει κουράγιο και ώθηση να το παλέψεις, κι εμείς εδώ σχεδόν 2 χρόνια τώρα το έχουμε καταφέρει αυτό μια χαρά! Εχουν υπάρξει πολλές φορές που έχω νιώσει μπουχτισμένη ή έχω αναπολήσει κάποια πράγματα από το παρελθόν που δεν μπορώ να κάνω πλέον και αμέσως μετά η πρώτη μου σκέψη ήταν "είμαι κακιά μάνα που ενώ έχω ένα γερό και καλό παιδάκι, αντί να ευχαριστώ το Θεό για αυτό και να νιώθω πλήρης κάθομαι και σκέφτομαι ασήμαντα πράγματα", έχοντας όμως εσάς εδώ και διαβάζοντας ότι σκέφτεστε και νιώθετε τα ίδια συνειδητοποίησα ότι όχι δεν είμαι κακιά μάνα είμαι απλά ένας φυσιολογικός άνθρωπος και κάποια στιγμή φτάνω στα όριά μου.

Ολα αυτά δεν ξέρω αν βγάζουν νόημα καθότι κοιμάμαι όρθια τώρα που σας γράφω, αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι ότι παίρνουμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δύναμη από τα μωρά μας, παίρνουμε όμως και πολύ δύναμη η μια από την άλλη για αυτό μην κλείνεστε στον εαυτό σας, τα φιλαράκια είναι για να συμπαραστέκονται μεταξύ τους και στα καλά και στα άσχημα!

Πάω να αγκαλιάσω τον Ορφέα, καλό βράδυ και όνειρα γλυκά!!

ΥΓ: 10.30 στο Μοναστηράκι ε;;; ελπίζω να μην τρομάξετε όσες με δείτε, έχω τα χάλια μου από την κούραση σας προειδοποιώ :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορες καλημερα ολη μερα!!

ειμαστε καλα,την Πεμπτη καναμε το εμβολιο της ανεμοβλογιας,δεν εκανε δεκατα μεχρι στιγμης...τον βρηκε πολυ καλο στις αναλογιες του,ειναι 12,5 κιλα και 83 εκ.(ρε γαμωτο,πηρε μονο 1,5 ποντο μεσα σε δυο μηνες)...μου φαινεται οτι με το ζορι ψηλωνει!!!

περιττο να σας πω οτι μεχρι να δει την γιατρο αλωνιζε στο σαλονι,κοπαναγε πορτες κλπ..και μολις την αντικρυσε,σοβαρεψε ξαφνικα,σουφρωσε τα χειλακια του και πατησε τα κλαμματα μεχρι να φυγουμε!!!!ε ρε γλεντια!!!!!!!

χθες ηρθε το πρωι η μητερα μου,με βοηθησε και πλυναμε τα χαλια και εφτιαξα λιγο καλυτερα τα χειμωνιατικα που ειχα μαζεψει κι ετσι εχω περισσοτερο χωρο ακομα στις ντουλαπες....να ειναι καλα η γυναικα,της χρωσταω παρα πολλα!!!

ανυπομονω να πιω καφε με τις Αθηναιες!!!

φιλια σε ολες σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι μόνιμα καλά ψυχολογικά..Εγώ όσα δερματικά έχω είναι απο άγχος - ξεσπάει εκεί ο οργανισμός μου για να μην τρελαθώ!! Για αυτό και ότι έχω το εξωτερικεύω για να μην πάθω χειρότερα...είναι το σημαντικότερο πράγμα να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που μπορείς να μιλήσεις, να πεις το πρόβλημα σου και να σε ηρεμήσουν λίγο. Χαίρομαι λοιπόν που έχω και εσάς για φίλες μου...εύχομαι αυτή η παρέα να μην χαθεί ποτέ και να είμαστε πάντα η μια δίπλα στην άλλη...

Χάρηκα που σας ξαναείδα - πέρασα υπέροχα και μάλλον πρέπει να κάνω αυτό που σας είχα τάξει...συνάντηση στο σπίτι μου..θα το οργανώσω σύντομα! Πάω να ξεκουραστώ λιγάκι γιατί το βράδυ προβλέπεται δύσκολο...φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πες μου πως όλα τα προβλήματά σου είναι από άγχος? Πόσο άγχος έχεις πια κ έχεις τόσα προβλήματα…χαχαχαχα

Μια χαρά είσαι…. Θετικός άνθρωπος….. γι’ αυτό το σπίτι σου είναι πάντα γεμάτο κόσμο!!

Πήγαινε Ευγενούλα μου να ξεκουραστείς... γιατί έχουμε κ το μπάτσελορ της Τέτας να ετοιμάσουμε….!!!

Κορίτσια εγώ λέω να γίνουμε όλες κουμπάρες της!!! χαχαχαχαχα

Τετάκιιιιι!!

Λοιπόν κ εγώ χαίρομαι που σας γνωρίζω κ υπάρχετε στη ζωή μου…. ήταν η καλύτερη με διαφορά απόφαση που πήρα ποτέ, να μπω στο μάμμυ κ να γίνω μέλος της παρέας…… κ καλύτερα θα έλεγα όχι μέλος αλλά μέρος, κομμάτι!!

Μακάρι να είχαμε κ τα άλλα κορίτσια κοντά μας κ να βλεπόμασταν… αλλά μη νομίζετε πως δεν σας σκεφτόμαστε κ δεν έχουμε την κουβέντα σας όταν είμαστε όλες μαζί κ εννοείτε σας αγαπάααααααμε πολυυυυυυυύ!

Επίσης γνωρίσαμε το Ελιζάκι μας κ την Ρούλα με τον Φιλιππάκο (όσες δεν τις γνωρίζαμε) κ είναι εξίσου υπέροχες κ γλυκές!! Κ εννοείται ο Φίλιππος ΚΟΥΚΛΟΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μαι και εδω!είστε όλες τελειες!πέρασα πολυ όμορφα αν και για λίγο!ποτέ θε ειναι η επομενη συνάντηση ;):lol:

Λοιπόν εννοείται ότι περιμένω να κάνετε και μια εκδρομουλα Χαλκίδα!και τώρα ειναι ιδανικά θα έρθετε και με μαγιουδακια και θα πάμε για μπανακι!

Τα αγοράκια μου ακόμα να κοιμηθούν,μάλλον δεν θα ξεκουραστω πάλι!ειναι πάνω απο το κεφάλι μου και φωνάζουν!

Ευγενία καλα να περάσεις σήμερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καληνυχτα φιλες!!

(να σας πω την αμαρτια μου εμενα δεν με πειραζει που δε με βλεπετε,αλλα να με σκεφτεστε αδυνατη με μακρια σπαστα μαλλια και το πολυ μεχρι 55 κιλα παρακαλω!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρόνια πολλά μανούλες…..!!

Πρωί πρωί πήρα ένα φιλί από τον άντρα μου κ ένα από τον γιό μου!! :D

Ίνα έτσι σε φανταζόμαστε…. ;)

Ευάκιιιιι…. Ευάκι που είσαι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα μανουλες....

Χρονια μας πολλα!!!!!! και μην ξεχασετε τις δικες σας μανουλες σημερα...

Αλικη ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗ, εγω το μονο που εχω παρει σημερα ειναι τις αγριοφωναρες της Φλωρας.

Ο αντρας μου φισικα και δεν θηματε τετια πραγματα και η Φλωρα μαλον περναει την εφηβια ΠΟΛΥΥΥ νωρις και τα νευρα μου ειναι σε σε κρισιμη κατασταση....

Εχθες ημουν στα προθιρα νευρικου κλονιζμου, τα πηρα στο κρανιο με τον αντρα μου και την μανουλα του....

Μαλον δεν εχω και πολυ υπομονη τελευτεα και θα γηνει κανενα μακελιο στο σπιτικο μου κοριτσια..

Ευτυχος το βραδυ ηρθαν κατι φηλοι μας και παραγγηλαμε πιτσες ηπιαμε μπιρες και φαγαμε και το cheese cake που ειχα φτιαξει (παρακολουθιτε οτι βαζω και εμενα μεσα στο φαγοποτι) Καπνισα και μησο πακετο τσιγαρα ετσι για το γαμοτο...

Εδω καθε μεσημερι πιανει μια μπορα ενας χαμος, καθε μερα το ιδιο βιολι αντε να δουμε ποτε θα στρωσει και ο κωλοκαιρος....

Ινα μου εγω παντος ετσι σε θημαμε απο την σηναντιση μας, μια γλυκιτατη κοπελα που πολυ θα ηθελα να ξανασιναντισω να πιουμε εναν καφε χωρις να βιαζομαστε αυτη την φορα..Ερχετε και η Αννα σημερα οποτε πρεπει να το κανονισουμε μια μερα οχι στο πολυ μακρινο μελον...

Παω να κανω και κανενα φαη θα τα πουμε το βραδυ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα ομορφες μανουλες...χρονια πολλα να ειμαστε παντα γερες δυνατες και να αντεχουμε καθε μερα πιο πολλα...

ευη κι εγω νομιζω η φλωρα περναει την προεφηβεια της και για αυτο δεν την κανεις καλα...εγω πιστευω μεγαλωνοντας θα βρει νεα ενδιαφεροντα και θα στρωσει...

αλικη μου η μερα σου ξεκινησε τελεια δηλ.εγω παλι τα λεω μονη μου στον εαυτο μου και δεν εχω θεμα... :lol::lol::lol::lol:

ευη μην αρχισεις να ξεσπας τωρα στο φαγητο και στο τσιγαρο εε??σου αξιζει βεβαια και εννοειται μια φορα την εβδομαδα δεν θα γινει και τιποτα αλλα μην ξεχνας τον κοπο σου μονο και μονο επειδη εισαι κουρασμενη εε??

ινα μου μεταξυ μας κι εγω ετσι θελω να με σκεφτεσται... :lol::lol::lol::lol:

λιζακι καλημερααα....

σας αφηνω πρεπει να παω στο μαγαζι...αλλα πριν πρεπει να ντυσω τον μανωλη..αμα ακουσετε φωνες εμεις ειμαστε...αρχιζει η μαχηηηηη!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τί κάμνετε κοριτσάκια μου?

Εμείς καλά… οι άντρες κοιμούνται κ εγώ κάθομαι!!!

Θα κάνω ένα καφεδάκι μου φαίνεται κ θα καθίσω στη βεράντα να αράξω!!

Ευάκι μου η Φλώρα μεγαλώνει…. Είναι δύσκολο κ για σένα να συνειδητοποιήσεις πως το κοριτσάκι σου μπαίνει σε μία άλλη φάση της ζωής της… κ μέχρι κ η ίδια να προσαρμοστεί, θα πρέπει να κάνει την επανάστασή της!! Αυτή είναι η αρχή…. Γι’ αυτό κράτα δυνάμεις κ κουράγια!!

Ο μικρός μου κάθε πρωί με φιλάει….για την ώρα τουλάχιστον, ο μεγάλος δεν το θυμόταν ( πέρυσι μου είχε φέρει λουλούδι… φέτος θα έλεγα τι πήρα) αλλά το άκουσε στην τβ….!!

Μαράκι δεν πειράζει αφού σου εύχεσαι εσύ τι τους θες τους άλλους…? χαχα

Μάχη για τα ρούχα εεε? Άμα του πεις να τον ντύσεις για να πάτε βόλτα δεν θέλει?

Πάω για τον καφέ…

Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώωωωω….!! :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ έκλεισα, εγώ ανοίγω??

Μπράβο, μπράβο!!

Καλημέρα κορίτσαροι…

Είμαι κομμάτια γιατί ο γιόκας μου ξύπνησε στις 4.30 κ μετά δεν κοιμόταν με τίποτε… αφού πέρασε 1 ώρα με 1 ½ κατάφερα να ξαναπέσω στο κρεβατάκι μου αλλά ο ύπνος δεν με έπαιρνε!! Έτσι αφού χαιρετηθήκαμε κ με τον άντρα μου που πήγε για δουλειά, σηκώθηκα σιγά, σιγά… :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάω να ετοιμαστώ να φύγω… θα τα πούμε αργότερα!!

Ευγενία είσαι καλά…. σε φαντάζομαι με κομπρέσες στο κεφάλι από τα ποτά κ τα ξενύχτια!!! χαχα…. μπά όχι, εσύ δεν μασάς!!

Πως πήγε το μπάτσελορ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

Αλικακι αν δεν κανεισ εσυ την αρχη δεν βλεπω προκοπη εδω!

εγω ειμαι μαγαζι με τον Μανο μαζι!καταλαβαινετε τι ωραια θα περασω :lol: Ελπιζω να μην μας αντεξει ο μπαμπασ μου για πολυ,να μας στειλει καμια βολτα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μια καλημερα κι απο μενα...τελικα χθες ο μικρος ειχε παρα πολυ ματι!!!!!!!!

δεν ηρεμουσε με τιποτα,πηρα την μητερα μου να τον ξεματιασει και του εδωσα και λιγο depon...

δεν ηξερε τι ηθελε το καημενο,δεν ηξερα πώς να το βοηθησω...

κοιμηθηκαμε μαζι κι εχω πιαστει....

παω..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρααα!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου; εγώ καλά, όπως σας είπα έχω άδεια και λέω σιγά σιγά να ετοιμαστούμε με την μικρή να πάμε στις κούνιες για λίγο :D . Και μετά να πάμε να πάρουμε νισεστέ. Το βράδυ την έπλυνα (με σκέτο νερό γιατί διάβασα ότι δεν κάνει σαπούνι), μετά της έβαλα κομπρέσσες με χαμομηλάκι και την άφησα ένα 10λεπτο χωρίς πάνα, kenacomb και νάνι. Το πρωί δεν είχαν φύγει οι πληγές εννοείται, αλλά τουλάχιστον το υπόλοιπο δερματάκι της είχε ξεκοκκινήσει. Από τις 9.30 έχει κάνει 2 φορές κακά, ευτυχώς όχι πολύ νερουλά. Είδωμεν!

Πάντως ρε κορίτσια έχει τρελή μνήμη! το βράδυ βάλαμε το χαμομήλι σε ένα ταπεράκι, πήρα χαζούλες για να τις κάνω τις κομπρέσσες και επειδή πονούσε και τραβιότανε της το έκανα σαν παιχνίδι και κάθε φορά που την ακούμπαγα της έλεγα "πίκι πίκι" γελόντας και γελούσε κι αυτή. Το πρωί που ξύπνησε την παίρνω αγκαλιά και πάμε να βγάλουμε το τάπερ από το ψυγείο να ζεστάνω λίγο χαμομήλι και μόλις το βλέπει μου λέει "α κάνουμε πίκι πίκι;"!!!

Αλίκη εσείς για που το βάλατε; βολτούλα κι εσείς; κρίμα που δεν μένουμε κοντά να πηγαίναμε παρέα.

Ελίζα στη δουλειά με τον Μάνο; μάλλον θα πραγματοποιηθεί η ευχή σου και θα σας διώξει ο πατέρας σου, χαχαχα!

Μαριέττα δεν μας είπες, όλα εντάξει με τον Ηλία μετά το ξεμάτιασμα;

Ευγενίαααααααα!! που είσαι; συνήλθες από το hangover; πως περάσατε; μα τι ρωτάω, τέλεια θα περάσατε!

Εύη μου καλά έκανες και το έριξες λίγο έξω, ελπίζω να είναι απλά μια φάση με την Φλώρα και να ηρεμήσει πάλι για να ηρεμήσεις κι εσύ. Για ότι θέλεις να μιλήσεις εμείς εδώ είμαστε έτσι;

Μαρία καλά κάνεις και τα λες στον εαυτό σου :lol: ! Κι εγώ πολλές φορές έτσι κάνω, αν περιμένουμε μόνο από τους άλλους να ακούσουμε μια καλή κουβέντα σωθήκαμε οπότε ας τα λέμε για να τα ακούμε μόνες μας.

Χμμμ... η μικρή μάλλον νυστάζει γιατί όλο πιπίλα ζητάει και γκρινιάζει, αλλά δεν την βάζω για ύπνο γιατί μετά θα το πάει σερί μέχρι το βράδυ. Πάω να την ετοιμάσω για βόλτα μπας και ηρεμήσει. Σας φιλώ τα λέμε μετά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ για πού το έβαλα??? Για την συνηθισμένη μου βόλτα σε γιατρούς…..

Πλέον με περιμένουν κ μόνο κωλοτούμπες δεν μου κάνουν όταν μπαίνω μέσα!!!

Κ όλα τα περίεργα σε μένα τυχαίνουν….. τι να πω!!!

Τι τραβάει μία γυναίκα για να γίνει μάνα… ή να ξαναγίνει…

Ελιζάκι σας έδιωξε?? Άντε παιδί μου να πάτε βόλτα!!

Μαριέττα κάνει το ντεπόν για μάτι??? Είναι καλά σήμερα το παιδί μας?

Ελενίτσα συνέχισε έτσι κ αύριο, μεθαύριο θα είστε καλά… θα δεις!!

Μη ξεχνάς να αερίζεις τον κωλαρίκο της!!!

Χαχα άκου πίκι πίκι….. ?!

Άμα ήμασταν κοντά θα στα άφηνα κ τα 2 μέχρι να κάνω την εξέταση ( θα βλαστημούσες την ώρα κ τη στιγμή) κ μετά θα πηγαίναμε για καφέ ή μάλλον θα παίρναμε έναν καφέ γιατί με αυτά τα δύο που να κάτσεις…

Πάω να μαγειρέψω….. ψαράκι τηγανιτό (κουτσομούρες, γαύρο) σαρδέλα ψητή, μελιτζάνα τηγανητή κ σαλάτα χωριάτικη… να κάνω κ πατάτες? Με έπιασε το καλοκαίρι τι να κάνω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σιγά που θα βλαστημούσα, μια χαρά θα περνάγαμε με τον Σπυράκο! αρκεί να ήθελε κι εκείνος να κάτσει μαζί μας.

Α ωραία βόλτα έκανες, σε γιατρούς... εύχομαι όλη η ταλαιπωρία και το άγχος σου να τελειώσουν σύντομα και να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Εμείς πήγαμε βόλτα, πήρα ένα καφέ στο χέρι αλλά δεν ξέρω γιατί αφού τελικά τον έφερα πίσω άθικτο, πήγαμε σουπερ μάρκετ και μετά κούνιες αλλά δεν κάτσαμε πολύ, έχει αφόρητη ζέστη.. την έκανα μπανάκι και τώρα μουρμουράει γιατί νυστάζει. Πήρα την παιδίατρο και μου είπε να της αρχίσω δίαιτα με ρυζάκι, φιδέ, κοτόπουλο και όχι γιαούρτι, λαχανικά και φρούτα εκτός από μήλο κ μπανάνα. Γάλα μου είπε να δίνω εκτός αν δω ότι την πειράζει. Για σήμερα όμως της έχω παστίτσιο και λέω να της το δώσω, δεν νομίζω να μην κάνει :roll: . Μου είπε ότι κυκλοφορεί πάλι ίωση γαστρεντερίτιδας με διάρροια, εμετούς ακόμα και πυρετό οπότε αν την περάσουμε μονο με διάρροια θα είμαστε τυχερές. Από που να κόλλησε όμως δεν μπορώ να φανταστώ!

Πάω να βάλω σκούπα όσο κρατιέται ακόμα, μετά να την ταϊσω και να πέσουμε και οι δύο για ύπνο, με κούρασε η ζέστη πάει γέρασα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα καθόταν, άμα ήταν κ να τσακωθεί με την Α. θα το έβρισκε ενδιαφέρον…χαχαχαχα

Καλή ξεκούραση Ελενάκι…

Εγώ μέχρι το βράδυ θα περνάω δίπλα από το κρεβάτι… να κάτσω πάνω δύσκολο το βλέπω!!

Όντως κάνει απίστευτη ζέστη…

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι απο δω θα σας τα πω..μπας και δεν μπειτε στο φεις...τελευταια θα σας καληνυχτισω...ειναι καμια εδω η τζαμπα θα τα πω???εεεε??

ο αλεξης παντως ειναι πολυυυυυυυ χαλαρος...απλα εχει αρχισει τις δουλειες μαζευει οτι βρει πεταμενο...δεν βλεπει μπαλα και παιζει με τον μανωλη...αγαπη μου εισαι ενταξει του λεω??ναι μωρε χαλαρα χαλαρα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!! καλα καμια δεν μπηκε εδω??θα φαμε τρελο χεσιμο απο την κερκυραια να δειτε...γιαα αυτο αλικακι μου που μονο εγω σε σκεφτομαι θα στα πω εδω..

ΤΑ ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΑΝ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑ...με μια γραμμη ναααααααααα...το οτι η γραμμη ειναι μπλε λετε να δειχνει αγορι???χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol: πλακα κανω αλλα μαλλον θα με ρωτησει ο αλεξης να μην ξερω τι να του πω???

δεν εχω κοιμηθει ολη νυχτα...νοιωθω τοοοοοοοοσοοοοοο και ακομα πιο πολυ ευτυχισμενη...θα παω και για χωριακη αργοτερα να μιλησω και με τον γιατρο μου...να βαλουμε μπροστα......

αλικη μην πας απο το φεις τοσα που εχουμε γραψει...ασε που θα σε πιασει και κατουρημα :lol::lol::lol::lol::lol: ..θα τα πουμε αργοτερα απο δω.. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το τικερακι ανα το βγαλω η να περιμενω και την χωριακη???και οπως θα απαντουσε η σαρα να περιμενεις μεχρι να γεννησεις και βγαλτο μετα... :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!!!!!! Είμαι στην δουλειά. Νυστάζωωωωωωω....

Η Σοφία γκρίνιαζε μέσα στον ύπνο της. Μαλλον ζεστενότανε. Πήγα και την τσιτσίδωσα. Της έβαλα μόνο ένα λεπτό κοντομάνικο φορμάκι και υσήχασε. Εγώ όμως έχασα τον ύπνο μου.

Αλικάκι μου τι κάνεις; Είδες το Μαράκι μας! Άντε να είσαι η επόμενη που θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα.

Έχεις κανονικό internet πλέον έτσι; Άμα πας από fb θα βρίζεις πάλι. Της κολάεως έγινε εχτές.

Ρε Ευγενάκι που είσαι; Δεν αμς είπες πως περάσατε στο μπάτσελορ. Που είχατε πάει;

Ελενάκι πως είναι η Αφροδιτούλα;

Ας ξεκινήσω να κάνω δουλειά μπας και ξυπνήσω και θα μπω και αργότερα. Φιλάκια πολλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...