Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χειμ.Μωράκια '10-'11+σποράκια/Καλώς τη μπέμπα!


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσαρες μου...

Γηρισαμε πρην 2 ωρες περιπου στο σπιτι, ο Τριανταφυλλος κοιμηθικε στον δρομο ακομι γιατι δεν ειχε κατσει στον πισινο του ουτε λεπτο απο της 9 που ξιπνισε και ευτυχος με εκοψε και τον εκανα ενα μπανακι στο φιλικο μας σπιτι που ειχαμε παει γιατι ηταν μες στην βρομα και εδω θα ειχαμε δραματα....

Κοριτσια εσκασα στο φαι παλυ σημερα, τα εφαγα ολα και γλυκο και μετα ζητησα και σοκολατα η γουρουνα. Λεω δεν μπορει σπιτι με παιδια ειναι ολο και θα τους βρισκετε καμια ξεχαζμενη :lol::lol::lol:

Ειδα και ενα μωρακι σημερα τοσο δα σκατουλι. Η αδερφη του φιλου μας γεννησε την μεγαλη Δεφτερα και επιδι μενουν πανο κατο περασαν να πουν ενα γεια..

Αλικη επιτελους θα σας βαλουν το τηλεφωνο, γιουυυυπιιιιιιι!!!!!!!!!!!! Θα σε παρω καμια μερα να τα πουμε και πιο αμεσα....Ρε σι τι τραβας με τον υπνο, πω πω ταλεπορια, εισαι ηρωας....

Ελενη δεν το ηξερα αυτο με τις τραπεζες :shock::shock::shock::shock: Τι μαλακια σηστιμα ειναι και αυτο παλι, τι τους πηραζουν τα καροτσια???? Ημαρτον Θεε μου...

Οσο για τον γαμπρουλη σου μην ανησιχεις, εμεις τον λογο μας τον κραταμε και δεν θα ειμαστε μουρνταριδες να ξενοκιταμε δεξια και αριστερα...

Μαρακι καλος την δεχτικες την αδερφουλα, εχω και εγω εναν αδερφο που ειναι γεννημενος το 87 αλλα καμια σχεση..Αλο πραγμα η σχεση μεταξι τον κοριτσιον.. Αν ηταν κοριτσι θα την ειχα εδω καθε τρις και λιγο ενω τωρα μιλαμε στο τηλεφωνο και πολυ μου ειναι. Οσο για τον μεγαλο ασε, πιο πολυ μιλαω με την νυφη μου παρα με αυτον....Αχχχ δεν θα ξεπερασω ποτε το γεγονος οτι δεν εχω μια αδερφη γμτ.. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Καλημέρες, καλημέρες!!!

Συνεχίζονται οι απουσίες…… εεεεε??

Σήμερα περιμένω τον τεχνικό για το τηλ. , τον κούριερ με την κουρτίνα του Σπύρου (την έφτιαξε η μαμά μου αλλά την ξέχασα το Πάσχα στο σπίτι της) κ μάλλον τον τύπο να μου τρίψει τον τοίχο κ να τον βάψει γιατί δεν σας είπα τι έγινε 1 μέρα πριν μπούμε εδώ! Γενικά νιώθω πως τον τελευταίο καιρό μας έχουν φτύσει…. Εχθές μέχρι κ ο άντρας μου είπε να φέρουμε παπά να μας ραντίσει (αφού έριξε το αυτοκίνητο για δεύτερη φορά πάνω σε ένα χαμηλό τοιχίο…. Δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του γρατζουνιά)

Ο ψυκτικός λοιπόν πήγε να τρυπήσει για να βάλει το κλιματιστικό κ έπεσε σε καλώδιο που πήγαινε διαγώνια για οικονομία! Έτσι έπρεπε να έρθει το συνεργείο να γκρεμίσει κ ξανά από την αρχή!!!

Τελικά χθες πήγαμε Βάρκιζα για φαί κ καφέ με φίλους δίπλα στο κύμα…. Ο Σπύρος δεν μας ενόχλησε καθόλου το μωρό μου! Γύριζε από εδώ κ από εκεί με άλλα παιδάκια αλλά πάντα κοντά μας! μετά κάθισε στην άμμο κ έπαιξε με τις ώρες!

Έφαγε σαρδέλες ψητές κ πατάτες κ μετά μισό μπιφτέκι!

Ευτυχώς που επέμενε ο άντρας μου να πάμε γιατί χαλάρωσα πολύ!

Αφού δεν λέτε τα νέα σας να σας σχολιάσω θα λέω τα δικά μου!

Ευάκι χαίρομαι αφάνταστα που έφαγες κ το ευχαριστήθηκες…. Το άξιζες!!!!!

Ήθελες αδερφή εεε…..??? Μήπως λοιπόν να κάνεις μία στη Φλώρα??

Έχεις κ άλλο αδερφό?? Δεν το ήξερα…. κ είναι κ μικρούλης…!!

Ναι ρε συ Εύη να τα πούμε... κ ελπίζω κ από κοντά κάποια στιγμή!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάω να μαζέψω ένα πλυντήριο, να απλώσω ένα άλλο, να φτιάξω τα φρούτα του μικρού, να μαγειρέψω……

Αν δεν πείτε τίποτε εσείς θα συνεχίζω τις αναφορές!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακια!

εμεισ χθες πηγαμε στο χωριο του κουμπαρου μου (εδω κοντα ειναι)και περασαμε πολυ ωραια...τα μικρα το καταευχαριστηθηκαν...το απογευματακι κατεβηκαμε για ποδηλατο...τα μικρα δλδ και μετα ευτυχως γυρισαμε ,εκαναν μπανακι και ξεραθηκαν σον υπνο!

Καλα βρε Ελενη σοβαρα μιλασ για την τραπεζα?εγω πηγαινω πολυ συχνα αλλα χωρισ παιδια η με τον μεγαλο ,δεν εχει χρειαστει να παω με το καροτσι...δλδ γιατι δεν αφηνουν?Λοιπον ναι αυτη τη φορα ελπιζω να καταφερω να ερθω...θελω πολυ ...!!!!!

Ευακι εγω εχω μια αδερφη και ναι ειναι πολυ ωραια...γι αυτο καλα σου λεει η Αλικη κανε μια αδερφουλα στην Φλωρα :D Οσο για το φαγητο καλα εκανεσ και εφαγες, σου αξιζε!

Αλικακι ωραια περασατε και εσεις ε?ο Σπυρακος το ευχαριστηθηκε ε?Καντε εναν αγιασμο για καλο και για κακο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορες καλημερα και καλο μηνα!!

σας διαβαζω,κανω κι ενα ευχελαιο για χαρη σας κι ειδικα για την SPA,αλλα δε προλαβαινω να γραψω κι ο Ηλιας δε με αφηνει!!

ειμαστε καλα!!!

πηζω στο γραφειο,αλλα θα την βρω την στιγμη και θα ξαναμπω!!

φιλουρες!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Τα κατάφερα επιτέλους - ήρθα στην δουλειά και είναι η μόνη ευκαιρία για να σας πω τα νέα μου...

Είμαστε πολύ καλά και περάσαμε εξίσου καλά. Είχα άδεια απο την Παρασκευή και σήμερα γύρισα γραφείο να δω ένα βουνό από δουλειές - το περίμενα όμως και δεν αγχώνομαι. Καταφέραμε αυτές τις μέρες να σηκώσουμε χαλιά εγώ και η μάνα μου (πάλι καλά γιατί θα ψοφούσαμε απο την ζέστη). Όλες αυτές τις ημέρες τις περάσαμε με τις κουμπάρες μου παρέα και τα παιδάκια μας - απο προχθές το βράδυ είχαμε πάει και Σαλαμινα στο εξοχικό μου και τρελαθήκανε στο παιχνίδι. Κάποια στιγμή θα σας βάλω και φώτο στο fb.

Είχα μπει να δω αν γέννησε το Κατερινάκι μας αλλά δεν είχα προλάβει να σχολιάσω!! Να σου ζήσει Κατερίνα και Λούκα το κοριτσάκι σας!!! Ανατριχιάζω και τώρα στην σκέψη της νέας άφιξης στην παρέα μας!! Άντε φιλενάδες - βάλτε τους άντρες σας κάτω και πάμε για τα δεύτερα!!

Πάω να κάνω και καμια δουλειά και θα τα πούμε και αργότερα.

ΑΑΑ εμείς το πουλάκι του το κατεβάζουμε από τον 2ο μήνα κάθε μέρα και είναι μια χαρά - αφήστε που έχει σηκωμάρες τις τελευταίες μέρες και κάθε φορά που του βάζω κρέμα σκάει στα γέλια και το πιάνει και μόνος του και το ευχαριστιέται...αρχίσαμε :lol::lol::?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα μανουλες....

Εγω και ο Τριανταφυλλος τρωμε πρωινο και βλεπουμε ζουζουνια ΠΑΛΙ......Αν δεν ξεραθει στον υπνο γιατι ολο χαζμουριετε θα παμε να παρουμε την Φλωρα απο το σχολειο αλιος θα στιλουμε τον παππου μας..

Τι καλα που περασατε και εσεις ομορφα εχθες, ιδικα εσυ Αλικη το χριαζεσε κουκλα μου τι ειναι αυτα που παθενετε σινεχια ρε σι?? Γρηγορα καντε κανενα εξωρκιζμο γιατι ο αγιαζμος δεν θα πιασει ειμαι σηγουρη.

Σημερα βαριεμε πολυ και δεν θελω να κανω τπτ, ευτυχος μαγηρεψα και εχω ενα σορο κρεατα απο εχθες οποτε φαι εχουμε μπολικο. Σιδερομα εχω επισις μπολικο αλλα θα τα χοσω στην ντουλαπα παλι και θα κανω πως δεν υπαρχουν. Εχω να παω να αλαξω και κατι ρουχα που ψωνισα το Σαββατο για τα παιδια και οταν τα δοκιμασα στο σπιτι δεν μου αρεσαν..

Η βολτα μεχρι το σχολειο ακυρη, ο Τριανταφυλλος μολις εφαγε το τοστ του πηγε και κλαψουριζε εξω απο την πορτα του δοματιου του, οταν το κανει αυτο θελει να κοιμηθει και μολις τον εβαλα στο κρεβατακι του επεσε ανασκελα με ενα χαμογελο στα χιλοι ολο ικανοπηιση...

Παω να απλωσω ενα πληντιριο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε τα κοριτσάκια μας…. επιτέλους λίγη κίνηση...

Ελίζα ο μικρός σου κάνει ποδήλατο μόνος ή τον σπρώχνετε με το ματσούκι…?

Γιατί ο Σπύρος τώρα αρχίζει να φτάνει τα πετάλια…. Χαχαχα

Χαίρομαι που περάσατε κ εσείς καλά…!!

Ναι ρε φίλη Τέτα, δώσε καμιά ευχή μπας κ αλλάξει η τύχη μας!!! Τι άλλο Παναγία μου θα γίνει?

Άντε βρες λίγο χρόνο να μας πεις τα νέα σου!!

Ευγενάκι η καλύτερη απ’ όλες είσαι όπως πάντα….. όλα τα κάνεις κ όλα τα προλαβαίνεις…… φτου φτου!!!

Εύη κ εγώ έτσι κάνω…. τα χώνω στη ντουλάπα αλλά μετά χώσε, χώσε θέλω 2 μέρες να σιδερώνω για να τελειώσω!!

Κοιμήθηκε ο καλός μας ο Τ. Τι ζουζούνι….!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλίκη μας δουλεύεις εσυ..όλα τα προλαβαίνω εγω....ας είναι καλά η μάνα μου που μου έχει έτοιμο φαγητό για εμένα και τον Νώντα, που μου ρίχνει και κανα σίδερο που και που αλλιώς δεν θα είχαμε ούτε ένα μπλουζάκι να βάλουμε...με φώναμε το αφεντικό. επιστρέφω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαχαχα….!!!!! Όχι ρε Ευγενία δεν σε δουλεύω!! :lol::lol:

Ρε συ δουλεύεις…. Πέρα από το φαί που έχεις έτοιμο κ τα του σπιτιού κάνεις κ με το παιδί σου είσαι κ με τον άντρα σου τις εξόδους σας (κ όρεξη για… ξέρεις! Το τονίζω!!!) κ με τους φίλους σας βλέπεστε συνέχεια …. Εεε τι άλλο να κάνεις! Εγώ δεν έχω κουράγιο να πάω εδώ κοντά για καφέ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για το πουλακι του Ηλια συμφωνω με την Τζενη,Τζενη!!βλεπε ταινια με Καρεζη(επικαιρο λογω εκλογων...κοβω την μαλακια και συνεχιζω...μπου χα χα!!!) και κατεβαζουμε το πουλακι σχεδον καθε μερα απο τον 3ο μηνα κι επισης εχουμε σηκωμαρες απιστευτες...δυο μερες τωρα τον αφηνω αρκετη ωρα χωρις πανα και ολο σκυβει να το πιασει!!!παει και στον καθρεπτη αλλα επειδη ειναι ψηλος(ο καθρεπτης!!!)δε το βλεπει,οποτε ανεβαινει στο κρεβατι μας και το βλεπει απεναντι!!!!

Ειμαστε καλα,μαλλον ειμαστε παλι ερωτευμενοι!!δε σας εχω γραψει,αλλα εξαιτιας της ζαμπας την περασμενη Πεμπτη,ριξαμε ενα καλο βρισιδι μεταξυ μας και πρωι Παρασκευης εψαχνα να βρω ενα μικρο διαμερισμα να μεινω με το παιδι...Παρ.πρωι μου εκανε ενα τηλεφωνημα που δε το περιμενα,ζητωντας μου να μας δωσω μια ακομα ευκαιρια...ποσες ακομα Θεε μου!!να μη σας τα πολυλογω,Παρ.βραδυ αφου ταισα τον μικρο,εκατσα κι εγραψα ενα γραμμα για τον Μ.του το εδωσα να το διαβασει,πηγα στην βεραντα και καπνισα ενα πακετο σχεδον και ηρθε με βρηκε με πηρε αγκαλια και κοιμηθηκαμε ολο το βραδυ αφουγραζοντας ο ενας την αναπνοη του αλλου...το πρωι ειμασταν κομματια...καναμε κι αλλη Ανασταση!!!απο κεινη την μερα,νιωθω ξανα ερωτευμενη με τον Μ.και καθε φορα που ολο και κατι συμβαινει,φερνω στο μυαλο μου οσα ειπαμε εκεινο το βραδυ αγκαλια και λεω:πηγαινετε να απαυτωθειτε...δε με αφορατε!!!!

παω κι ερχομαι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θελω γυναικα για σιδερο,να μου μαζεψει τα χαλια,να μου πλυνει τις κουρτινες,να μου μαζεψει τα χειμωνιατικα,να μου φτιαξει τα καλοκαιρινα..και να εχω καθε μερα φαγητο ετοιμο στην κατσαρολα...

εχετε τιποτα υποψη σας;;;;;;

post-12916-13873939248266_thumb.jpg

post-12916-13873939249675_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαριέττα έχω μια στο νου μου...εσένα...μετά έλα και σε εμένα!!! Τα καλοκαιρινά τα κατέβασα, τα χειμωνιάτικα είναι ακόμα στις ντουλάπες...για τα χαλιά δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι....

Διαπίστωσα ότι δεν έχω ούτε μια μπλούζα καλοκαιρινή να βάλω. Όσες είχα πέρσυ τις έχω καταστρέψει - είχαν γίνει όλο λεκέδες που δεν φεύγουν πλέον με τπτ...οπότε άμεσα πρέπει να πάω για ψώνια!!! ;););)

Αλίκη ο Σπύρος είναι λίγο πιο απαιτητικός από τον Νώντα, για αυτό σε κουράζει τόσο πολύ.. σε λίγο καιρό εύχομαι να ηρεμήσει λίγο και να σε αφήνει να κάνεις πράγματα για εσένα. Εμένα ο Νώντας κοιμάται απο τις 9.30 μέχρι τις 8 το πρωι - μένει χρόνος να κάνω πέντε πράγματα. Διάθεση για σεξ έχω, χρόνος δεν μένει όμως!!

Μαριέττα νομίζω ότι πρέπει να προφυλάσουμε την σχέση με τον άντρα μας (παντρεμένοι ή όχι) από εξωτερικούς παράγοντες..θέλει προσπάθεια και από τους δυο για να κρατήσει μια σχέση. Νομίζω ότι τον Μ. τον αγαπάς πολύ και αυτός το ίδιο. Γράψτε όλους τους άλλους στα ...του Μάνου και ζήστε την ζωή σας ευτυχισμένοι. Χαίρομαι που είσαστε πάλι καλά γιατί είσαστε και οι δυο πολύ καλά παιδιά και σας αξίζει. Τον Μ. δεν τον ξέρω καλά αλλά ο Δ. που τα έχουν πει 2 φορές τον έχει συμπαθήσει πολύ και δεν πέφτει ποτέ έξω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαριέττα όλα καλά λοιπόν…. μπράβο καλό κ ερωτευμένο μου κορίτσι!!

Ελπίζω να αφουγκράζεστε κάθε βράδυ την ανάσα σας…. για πάααααντα!! ;)

Κορίτσια ο Σπύρος έχει σηκωμάρες από όταν γεννήθηκε… πολλές φορές δεν μπορώ να του βάλω την πάνα... γι’ αυτό ο καημένος ο Τάο- Τάο έχει αναστενάξει…..!!! :roll:

Τέλεια κορίτσια το τηλ. από την άλλη εβδομάδα!! Βρέθηκε βλάβη στη δική μας γραμμή κ πρέπει να ειδοποιήσει η εταιρία, να έρθει ο οτε, να διορθώσει την βλάβη κ να ξανακλείσω ραντεβού με τον τεχνικό!! 21 διαμερίσματα, σε εμάς έλαχε το χαλασμένο καλώδιο!!!

Μήπως να φέρω τον παπά να μείνει σπίτι μας??.....κ αν μπορεί να μας βάλει κ τηλέφωνο γιατί έχω φρικάρει! :shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρη μπαμπα του Νωντα και συζυγε της Τζενης,ευχαριστουμε!!!!!

Spa!! μηπως η κατσικοποδαρη ειναι καπου κοντα στην γειτονια σας και πολυ απλα:δε το ξερετε;

μπου χα χα!!!!

Υ.Γ. καλοκαιρινα εχω κατεβασει μονο του Ηλια,ανακατεμενα με χειμωνιατικα...εμεις με τον Μ.κυκλοφορουμε με φανελακια και αν το πρωι εχω κουραγιο,σιδερωνω στα γρηγορα κατι που κατεβασα οσο το εφτανα απο την ντουλαπα!!!

το απογευμα ή αυριο το βραδυ θα στρωθω στην δουλεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι κατσικοπόδαρες με έχουν στο μυαλό τους….!! Χώρια πόσες «ευχές» μας έδωσαν για το καινούριο σπίτι!! Ειδικά αφού δεν τις φιλοξένησα!

Υπάρχουν στιγμές που πιάνω τον εαυτό μου να μην θέλει το καλό τους…. ο Θεός να με συγχωρέσει… αν μπορεί να με συγχωρέσει!

Τεσπα… τα καλοκαιρινά λέω να τα βγάλω το ΣΚ νοικοκυράτσες μου!! Μήπως όμως αλλάξει ξανά ο καιρός?? Γιατί έχει ξαναγίνει!!

Με τον καφέ τι αποφασίσατε τσούπρες? Θα τον πιούμε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μολις μπηκα σπιτι απο το γραφειο...εχει απιστευτη ζεστη..ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα για αυριο και ετσι θα στρωθω με τον Ηλια να μαζεψουμε χειμωνιατικα...

παμε για γιαουρτι κι επανερχομαστε...μπορειτε να μου φερετε τσιγαρα γιατι τα ξεχασα στο γραφειο;γκρρρρ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάρες μου!

Δινω το παρόν και σας υπόσχομαι ότι θα σας γράψω αύριο το πρωι γιατί τώρα όσπου να σας διαβάσω από εδώ και στο fb πήγε 12 η ώρα και νύσταξα.

Φιλάκια σε όλες σας. Καληνύχτα, τα λέμε αύριο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειμαι εδω και ειμαι καλα...κραταω ανοιχτα τα ματια μου να μπορεσω να σας διαβασω και μετα εφυγαααα...

θελω να πω πως με συγκηνησε το τρελοκομειο και σου ευχομαι φιλεναδα να τα θυμασαι παντα τα λογια αυτα και ποτε μα ποτε να μην σκεφτεις κατι αναλογο...οπως σου ειπαν και τα κοριτσια...μονο εσυ ο μανος και φυσικα ο ηλιος σας εχει σημασια ολοι οι αλλοι να πανε να πνιγουνε κι αν δεν τους αρεσει η ευτυχια σας τοτε να ειστε για παντα ευτιχισμενοι να σας βλεπουν και να σκανε...ειλικρινα δεν τις μπορω τις μαναδες που αντι να κανουν τον σταυρο τους που τα αγορια τους βρηκαν σωσττες γυναικες κι οχι τιποτα παρδαλες να τους τα φορανε...κανουν οτι περνα απο το χερι τους και το στομα τους για να βλεπουν μουτρα κατεβασμενα...τα ειπα κι εγω και ξεθυμανα..

αλικακι κι εγω θαυμαζω το κουραγιο σου με τον υπνο..ειλικρινα δεν θα αντεχα και καποιος θα την πληρωνε την νυφη...και επισης παω στοιχιμα πως καθε μερα περνανε κατω απο το σπιτι σου οοι καλογνωμες και σου ευχονται...υπομονη και θα το σπασει το ποδαρι του ο εξω απο δω...κι εγω ειχα σκεφτει πολλες φορες πως θελω να παθουν κατι να μην δουν ασπρη μερα βρε παιδι μου(συγχωρεσε με θεε μου)αλλα καταλαβα πως οσο εγω ειμαι καλα τοσο χαλια ειναι αυτοι οποτε εγω περναω τελεια κι εκεινοι καθονται και κοιτανε...

να σας πω και τα δικα μας...ειμαστε μια χαρα..ο μικρος εχει ξεσαλωσει...δεν θελει να μπαινει πια μεσα θελει συνεχεια λα(θαλασσα)και μπα(μπανιο)δεν κοιμαται την μερα και το βραδυ πεφτει με τα χιλια ζορια για υπνο στις 10-11 το βραδυ...αρχιζω και φτιαχνω το σπιτι σιγα σιγα να ειναι ολα ετοιμα για την βαφτιση γιατι μου φενεται οτι θα περασει τοσο γρηγορα ο καιρος που δεν θα προλαβω ουτε τσα να πω...

αυτα για σημερα κουκλες..σας αφηνω...ονειρα γλυκα και χαρουμενα ηρεμη και υσηχη να ειναι η νυχτα μας...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάρες μου καλημέρα!

Είμαι γραφείο, πίνω καφεδάκι προς το παρόν χαλαρά.

Με συγκήνισες και μένα Μαριεττάκι... Χαίρομαι που είστε καλά με τον Μανο. Ευχομαι να μείνετε για πάντα ερωτευμένοι. Δεν αξίζει να το χαλάσετε αυτό για κάνέναν και για τίποτα. Ετσι θα έχετε εξασφαλισει και την ευτυχία του Ηλία σας άλλοστε κι αυτό είναι ότι πιο σημαντικότερο από όλα!

Αλικάκι δεν το πιστεύω ότι θα μείνεις κι άλλο χωρίς τηλέφωνο. Πραγματικά κάποιος σας έχει μουτζώσει μου φαίνεται.

Ωχ ήρθε το αφεντικό. Πάω να του φτιάξω καφέ. Θα ξαναμπω να συνεχίσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επανήρθα!

Συνεχίζω...

Ευγενία μη λες για δουλειες γιατί με πιάνουν και πάλι τύψεις. Πέρασε ένα ολόκληρο Σ/Κ. και δεν έκανα τίποτα. :oops:

Την Δευτέρα πήγαμε Αττικό πάρκο (ειχα πάρει άδεια, υποτίθεται για να κάνω δουλειές. Πάλιιιιιι...) . Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Η μικρή ξετρελάθηκε με τα ζωάκια.

Την Τρίτη μόνο έκανα δουλειές (πήγαινα σαν το ρομποτ για να τα προλάβω όλα αλλά δεεεεν...). Οι χοντρές δουλειές όμως έχουνε μείνει. Χαλιά, κουρτίνες, καλοκαιρινά. Μαριέττα αν βρεις αυτην την γυναίκα να στα κάνει όλα στο πιτσ φιτίλι στείλτην κι από εδώ.Πληρώνω όσο όσο αρκεί να μην τα κάνω εγώ...

Ευάκι καλά έκανες και έφαγες με την ψυχή σου. Το δικαιούσαι και με το παραπάνω!

Τι άλλα; Αυτά.

Πάω να κάνω καμια δουλειά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα!!!

Σηκώθηκα πριν λίγο από το κρεβάτι…. Δεν κοιμόμουν, αλλά παίζαμε κ χουζουρεύαμε με τον Σπυράκο μου! Τον πήρα γύρω στις 6 στο δωμάτιό μου κ κοιμηθήκαμε μία ωρίτσα!

Νατάσσα μου έχεις κ εσύ την μέρα σου γεμάτη κ το βράδυ είσαι οφ….εεε?

Να σας στείλω την εσωτερική μου ρε κορίτσια για τις δουλειές!

Ο Μανωλάκης γουστάρει θάλασσα….κ γιατί να μην του αρέσει αφού την έχει δίπλα!

Άσε το παιδί έξω Μαράκι να χαρεί ελευθερία, φύση , ξεγνοιασιά! Τώρα που δεν έχει καμία υποχρέωση!

Τι θέμα έχετε για την βάπτιση Μαράκι? Ή είναι μυστικό-έκπληξη?

Όμορφες είναι αυτές οι ετοιμασίες!

Πάω να μαγειρέψω κ να φτιάξω κ τα φρούτα του μικρού!

Επανέρχομαι……..!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα ζουζουνιαρες,

τι ζεστη ειναι αυτη.......εγω εδω στο ιατρειο,τρεχω λιγο αυτες τις μερες,γιατι η Ανοιξη ειναι η αγαπημενη εποχη των ασθενων μου!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

πολλες απουσιες εχουμε η μου φαινεται????

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να με πιασουν τύψεις για τις δουλειές δεν παίζει!! Αν είμαστε συνέχεια δουλειά, σπίτι και καθάρισμα δεν θα ευχαριστηθούμε την ζωή μας. Όλα με μέτρο...

Εγώ πήγα τις βόλτες μου αυτές τις ημέρες και το καταευχαριστήθηκα αλλά τώρα στο σπίτι με περιμένουν 4 πλυντήρια 8κιλα παρακαλώ για σίδερο... :?:?:? Τα μισά σήμερα και τα υπόλοιπα μισά αύριο..ο Δ. θέλει και καφέ και έχω και να πάω στα ΗΡΑ, MOTHERCARE....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα μανουλια και απο μενα....

Τι μου κανετε σημερης??? Εγω σε λιγο φεβγω παω να παρω την Φλωρα απο το σχολειο. Αυριο και την Δευτερα τα σχολεια θα ειναι κλειστα λογο εκλογων και ο Θεος να βαλει το χερι του να μην παθω νευρικο κλονιζμο με την Φλωρα ολη μερα στα ποδια μου..Η πεθερα μου αρνιτε να την παρει μαζι της στο χωριο γιατι τους εχει τρενανει και αυτους..

Τετα πολυ χαιρομαι για σ'ενα και τον Μανο που καταφερνετε να τα προσπερνατε ολα...Στην ουσια αλονον μαλακιες πληρωνετε και δεν αξιζει να χαλασετε το σπιτι σας για τριτους ενω ειμαι σηγουρη οτι ηπαρχει πραγματικη αγαπη αναμεσα σας αλιος δεν θα ειχε αντεξει τοσες δοκιμασιες..

Αλικη για σενα τι να πω κοριτσι μου?? σικωνω τα χερια ψηλα, δεν εχω λογια πλεον να περιγραψω την γκαντεμια που σε κινιγαει. Αλο κακο να μην σας βρει αυτο σου ευχομε μονο..

Νατασσα σηγα να μην αφινες την βολτα για να κανεις δουλειες, αλοστε δεν θα πανε πουθενα εκει θα ειναι και οταν γηρισεις απο την βολτα σου. Κιτα να περνας καλα με το παιδακι σου και ασε τις δουλειες. Η Ευγενια το εχει φιλοσοφισει καλα το πραγμα, ευγε Ευγενια....

Μαρακι ποσο σε ζηλευω που εχετε αβλη και παραλια διπλα σας και μποριτε να λιαζεστε ολη μερα...

Ελιζα και εσεις καπος ετσι δεν ειστε???

Ινα που εχεις χαθει τοσες μερες??? Ενφανισου αμεσος, ακους??? Ελπιζω να εχει φτιαξη η διαθεση σου...

Ειρηνη εισαι περιζητιτη τωρα εεεε??? Καλες δουλειες.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...