κορίτσια μίλησα με την παιδίατρο για τον υπέρηχο...μου είπε να το πάμε συντηρητικά με το σιρόπι που του δίνουμε και να δινω και καποιες φορές μεσα στη μέρα αντιαναγωγικο γάλα!
αν δουμε οτι πάει χειρότερα μόνο τότε να απευθυνθούμε σε παιδογαστρεντολογι γιατι η αγωγή που δίνουν λεει εχει καποιες παρενέργειες... οπότε αφου δεν εχει κάτι σοβαρό ας το αφήσουμε!
επίσης μου είπε οτι σε ένα μήνα ξεκιναμε στερεές τροφές και θα βοηθήσει και αυτό στην παλινδρόμηση πάρα πολύ...θα μου τα πει ολα αναλυτικά λεει στο ραντεβού για το εμβόλιο που έχουμε!
Κορίτσια τι κάνετε;
Εμείς πήγαμε την προηγούμενη Πέμπτη στο γιατρό μας. Είμαστε καλά και μεγαλώνουμε..φτάσαμε περίπου 800 συν γραμμάρια. Τώρα είμαι στην 25+5 days. Θα πάω είτε το Σάββατο είτε τη Δευτέρα για την καμπύλη του ζαχάρου και μετά στις 5/12 θέλει να με δει ξανά (από οτι κατάλαβα να παρακολουθήσει κάτι με το τράχηλο) κι έχω και αιματολόγο εκείνη την μέρα. Μου είπε ότι τότε θα μου πει αν θα μπορώ να ταξιδέψω κιόλας που τον ρώτησα. Η μικρή εν τω μεταξύ είναι χαμηλά και έχει κάτσει πάνω στην κύστη μου..για αυτό και τρέχω κάθε 10 λεπτα τουαλέτα..χαχα.
Έχουμε ξεκινήσει κι εμείς τα ψώνια όπως έγραψα και σε άλλες κοπέλες παραπάνω.
Παρήγγειλα το λίκνο και την τριλογία καρότσι - αυγό - καλαθούνα. Θα τα έχω μα΄λλον τέλος Γενάρη. Αγόρασα το μπανάκι με τη βάση, αλλαξιέρα στρώμα για να ακουμπήσω πάνω στη συρταριέρα, αποστειρωτή που βρήκα σε προσφορά, βαλίτσα για το μαιευτήριο κι έχω αγοράσει και κάποια ρουχαλάκια, κορδέλες, καλλυντικά, κουβερτάκια κλπ + τη φωλιά.
Ερώτηση.. Γιατί η πωλήτρια χθες με μπέρδεψε.. Θα αγοράσετε βελουτέ φορμάκια; Εγώ λόγω εποχής σκεφτόμουνα 2-3 βελουτέ και τα υπόλοιπα βαμβακερά πιο λεπτά και από μέσα το εσώρουχο το κοντομάνικο. Πιστεύετε είναι λίγο; Θα κρυώνει; Η πωλήτρια ήταν ανένδοτη ότι θα κρυώνει το μώρο..εμένα το βελουτέ μου φαίνεται υπερβολικό για μέσα στο σπίτι κιόλας.. Ας πούμε εγώ ούτε στα μεγάλα κρύα το χειμώνα δεν αντέχω βελουτέ πιτζάμα. Μιλάω για Αθ΄ήνα πάντα.
Και δε΄ύτερη ερώτηση.. Το βράδυ στον υπνο θα το σκεπάζεται με κουβερτάκια ή υπνόσακο; Έχω ακούσει ότι κουβερτάκια δεν κάνει το βράδυ για να μην κουκουλωθεί και σκάσει..για αυτό προτιμάμαι υπνόσακο. Από την άλλη η πωλήτρια μου είπε ότι και στον υπνόσακο μπορεί να βάλει τα χεράκια μέσα και να κατέβει προς τα κάτω.. Τι να κάνω πάνω σε αυτό δεν ξέρω..
Έχω αγοράσει κάποια κουβερτάκια αγκαλιάς και για το καρότσι για να το σκεπάζω την ημέρα. Αλλά το βράδυ τι να κάνω δεν ξέρω..
Πολύ ωραία είναι η λίστα σου. Σχεδόν την ίδια έχουμε.. χαχα παρθένοι είπαμε. Ίσως οι κουβέρτες που αναφέρεις είναι πολλές.. Εγώ σκέφτομαι και τον υπνόσακο.. έχω μπερδευτεί πάνω σε αυτό γιατί άλλοι λένε έτσι κι άλλοι αλλιώς..
Επίσης εγώ φορμάκια θα πάρω μάλλον λίγα παραπάνω γιατί δεν θέλω να βάζω πλυντήριο κάθε μέρα.. είναι και μικρά αυτά τα ρουχαλάκια.. άδειο θα πλένει.. σκεφτόμουν γύρω στα 12-14 τεμ.
Τα εσώρουχα με τιραντάκι μάλλον θα είναι νωρίς για να τα χρησιμοποιήσουμε. Μου κάνουν πιο καλοκαιρινά. Εγώ επι το πλείστον θα πάρω τα κοντομάνικα για απο μέσα και πήρα και λίγα μακρυμάνικα είτε απο μέσα αν έχει ψύχρα είτε μόνα τους με παντελονάκι και ζακετούλα σαν σετακι.
Και εγώ σε μία ίδια κατάσταση είμαι !!
Τι ωραίααα !! Καλορίζικα και να τα χαρείτε!!!! Και εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο είναι αυτό για να φεύγει ένα ένα!!
Η διαδικασία είναι όντως τέλεια οπότε κοίτα να το απολαύσεις!
Βρε κορίτσια όλο το πρωί που είμαι στην δουλειά την μπέμπα την αισθάνομαι σπάνια. Είναι μερικές ώρες κυρίως το απόγευμα που δίνει ρεσιτάλ κλωτσιάς.. εσείς σε τι φάση είστε??