Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα κούκλες!

κάναμε σπερμοδιάγραμμα το αποτέλεσμα 99% ανώμαλες μορφές και 1% φυσιολογικές.

ο γυναικολόγος μας έγραψε για τον άνδρα μου:

αιματολογικές ένα σωρό

καρυότυπο

fish απόπτωση σπέρματος

και u/s οσχέου- προστάτου

μας είπε να κάνουμε σπερματέγχυση και όλες τις εξετάσεις

τις αιματολογικές και τον υπέρηχο θα τις κάνει αυτή την εβδομάδα, οι άλλες είναι πανάκριβες βρε κορίτσια τι να κάνω είμαι κι εγώ άνεργη 150 ευρώ ρώτησα στο χωρέμειο για τον καρυότυπο και 240 για την fish απόπτωση.

έχει κάνει κανένας άλλος από τους συζύγους σας?που να πάμε?

επίσης ήθελα να ρωτήσω με τέτοιο σπερμοδιάγραμμα που δεν είναι καλό να κάνω οπωσδήποτε σπερματέγχυση ?αναρωτιέμαι επειδή σκέφτομαι απο τη μια ότι οι γιατροί συνεργάζονται μήπως για να μας τα πάρουν?απο την άλλη μήπως έχει δίκιο ο γιατρός και μας προκύψει πάλι καμιά παλλίνδρομη ή κανένα μωράκι με πρόβλημα είμαι σε αδιέξοδο. τι να κάνω?δεν θέλω να φέρνω και τον αντρούλη μου σε δύσκολη θέση και να τον πρίζω τι θα κάνουμε και τι θα κάνουμε?

εγώ έχω θρομβοφιλία και το ξέραμε απο την αρχή τώρα προκείπτουν και άλλα.και κάτι ακόμα...όταν κάνουμε σπερματέγχυση ξεκινάμε αμέσως τις αντιπηκτικές ή περιμένουμε την χοριακή?sorry για το μέγεθος του μηνύματος με ενδιαφέρουν οι γνώμες σας ευχαριστώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σχετικά με το φαΐ και τα γλυκά σε νιώθω…. Όλη μέρα πεινάω… και επίσης θέλω γλυκό σαν τρελή…. Προσπαθώ να το περιορίζω και λίγο να μην κάνω υπερβολές αλλά καμία φορά μένω στην προσπάθεια 🤣
    • Όλα καλά, δόξα τω θεω! Έγινε και η βάφτιση!! Καλά είμαι με την εγκυμοσύνη, εδώ και μερικές μέρες έχει μεγαλώσει αρκετά η κοιλιά και δεν βολεύομαι πουθενά, κουράζομαι πολύ!! Τέτοια κοιλιά είχα στην Αργυρω στον 9ο, μη σου πω και πιο μικρή.. όλα καλά όμως!!! Αυτό έχει σημασία.  η μικρούλα μας και εμάς μεγαλώνει κάθε μέρα αλλάζει πάρα πολύ, καταλαβαίνει τα πάντα και λέει μερικές λέξεις!! Είμαστε ακόμα διακοπές, την άλλη βδομάδα γυρνάμε και ξεκινάμε σιγά σιγά ετοιμασίες για την άλλη μικρούλα μας που θα έρθει πρώτα ο θεός Απρίλιο!! Πως τα πάτε εσείς;
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
    • Κι εμείς τα avent philips χρησιμοποιούμε απ την αρχή! Είχα πάρει αυτό το σετ και στην αρχή είχαμε το μικρό, και τα 2 μεγάλα μετά τον 3ο μήνα αν θυμάμαι καλά, και τα χρησιμοποιούμε μέχρι και σήμερα! Δοκίμασες να αλλάξεις τη θηλή στα philips ? επειδή κι εγ΄ω θυμάμαι ότι το σετ ερχ΄οταν με το μέγεθος 0+ και είχα παραγγείλει το 0, το πιο αργό δλδ, και είχα επίσης δοκιμάσει και τα μεγέθη 1,2,3 μέχρι να καταλαβω ποια ροή τον βόλευε καλύτερα. Εκτ΄ος απ τα Philips, το πρώτο τριμηνο είχαμε δοκιμάσει κι ένα της Dr Browns το οποίο τον βόλεψε εξίσου. Τα Dr Browns βγαίνουν και σε διαφορες εκδοχές Narrow και Wide Mouth, βέβαια δε ξέρω πως να το αξιολογήσεις αυτό (ισως ο/η παιδιατρος;). Αλλά γενικά παραμένουμε μέχρι και σήμερα πιστοί στη Philips!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...