Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα κούκλες!

κάναμε σπερμοδιάγραμμα το αποτέλεσμα 99% ανώμαλες μορφές και 1% φυσιολογικές.

ο γυναικολόγος μας έγραψε για τον άνδρα μου:

αιματολογικές ένα σωρό

καρυότυπο

fish απόπτωση σπέρματος

και u/s οσχέου- προστάτου

μας είπε να κάνουμε σπερματέγχυση και όλες τις εξετάσεις

τις αιματολογικές και τον υπέρηχο θα τις κάνει αυτή την εβδομάδα, οι άλλες είναι πανάκριβες βρε κορίτσια τι να κάνω είμαι κι εγώ άνεργη 150 ευρώ ρώτησα στο χωρέμειο για τον καρυότυπο και 240 για την fish απόπτωση.

έχει κάνει κανένας άλλος από τους συζύγους σας?που να πάμε?

επίσης ήθελα να ρωτήσω με τέτοιο σπερμοδιάγραμμα που δεν είναι καλό να κάνω οπωσδήποτε σπερματέγχυση ?αναρωτιέμαι επειδή σκέφτομαι απο τη μια ότι οι γιατροί συνεργάζονται μήπως για να μας τα πάρουν?απο την άλλη μήπως έχει δίκιο ο γιατρός και μας προκύψει πάλι καμιά παλλίνδρομη ή κανένα μωράκι με πρόβλημα είμαι σε αδιέξοδο. τι να κάνω?δεν θέλω να φέρνω και τον αντρούλη μου σε δύσκολη θέση και να τον πρίζω τι θα κάνουμε και τι θα κάνουμε?

εγώ έχω θρομβοφιλία και το ξέραμε απο την αρχή τώρα προκείπτουν και άλλα.και κάτι ακόμα...όταν κάνουμε σπερματέγχυση ξεκινάμε αμέσως τις αντιπηκτικές ή περιμένουμε την χοριακή?sorry για το μέγεθος του μηνύματος με ενδιαφέρουν οι γνώμες σας ευχαριστώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...