Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εδώ και 1 1/2 χρόνο άκαρπες οι προσπάθειες...


Recommended Posts

Καλημέρα,

είμαι με τον αρραβωνιστικό μου εδώ και δυόμιση χρόνια μαζί. Προσπαθούμε πάνω από ένα χρόνο, για να είμαι ακριβής περίπου 1 1/2 χρόνο να κάνουμε μωράκι. Στην αρχή βέβαια, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν το ήθελα ή τουλάχιστον δεν με τρέλαινε σαν ιδέα. Δεν μου είχε ξυπνήσει ακόμα το μητρικό ένστικτο, αν και δεν είμαι μικρή. Κλείνω τα 32 τον Ιούνιο. Εδώ και έξι μήνες όμως θέλω πραγματικά. Έχω κάνει όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις τόσο εγώ όσο και ο αρραβωνιαστικός μου, και τουλάχιστον για εκείνον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ έχω κάποια μικροπροβληματάκια, τα οποία δεν είναι όμως απαγορευτικά για μια ενδεχόμενη σύλληψη. Οι γιατροί με διαβεβαίωσαν ότι μπορώ να συλλάβω φυσιολογικά και προσπαθώ, αλλά δεν είναι και οι συγκυρίες ό,τι καλύτερο. Μένουμε πλέον σε άλλη πόλη με τον αρραβωνιαστικό μου και βρισκόμαστε κάθε ΣΚ (λόγω δουλειάς). Συνεπώς, δεν μπορούμε να έχουμε τις επαφές που πρέπει, τις ημέρες που πρέπει.

Με έχει στεναχωρήσει πολύ το γεγονός ότι δεν έχω μείνει έγκυος ακόμα και αρχίζει μετά από 1 1/2 χρόνο προσπαθειών να με παίρνει από κάτω, όσο και να προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, όσο και αν θέλω να είμαι αισιόδοξη... ορίστε, ακόμα και τώρα που γράφω θα με πάρουν πάλι τα ζουμιά.... Τί να πω; Απλά ήθελα να το πω κάπου και να μου βγει από μέσα μου! Ευχαριστώ που με "ακούσατε"...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Das King καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

Σε καταλαβαίνω, αλλά θα σου πρότεινα (όσο δύσκολο και εάν ακούγεται) να μην το σκέφτεσαι...

Όσο το σκεφτόμαστε κακό κάνουμε στον εαυτό μας γιατί το άγχος δεν μας βοηθά, το αντίθετο θα έλεγα... μόλις ηρεμήσεις λιγάκι να δεις που θα έρθει και το πολυπόθυτο... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sumfwnw me thn aggelika81. oso to epidiwkeis kai to exeis sto mualo sou,toso pio duskola tha erthei.apo thn stigmh pou ola einai kala kai den uparxei kanena provlhma,prospathise na to apovalleis ligo apo to mualo kai tha deis pws tha pane ola kala!!!mou eixe pei enas giatros pws oi pithanothtes na piaseis paidi einai 20% ston xrono, akoma k an kaneis thn hmeromhnia ths owrhksias.mhn anhsixeis k ola tha ergoun mona tous!!! ;);););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ.ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΜΩΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ!ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Η ΝΑ ΚΛΑΨΩ!!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΙΕΣΤΕ(ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ).ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑ ΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΚΙΝΙΜΕΝΗ!ΦΙΛΛΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχετε δίκιο όλες σας κ ξέρω πολύ καλά ότι τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφετε. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φανώ αχάριστη, απλά με πιάνει ώρες ώρες απαγοήτευση κ πέφτω ψυχολογικά. Τυγχάνει να κοιτάζω φίλες ή γνωστές με παιδιά κ μετά στο σπίτι να βουρκώνω που δεν έχω νιώσει αντίστοιχη χαρά. Μετά με προσπάθεια κ θέληση το ξεπερνάω κ νιώθω πάλι ευδιάθετη κ αισιόδοξη. Συγγνώμη αν σας "βάρυνα" με το πρόβλημά μου. Απλά για πρώτη φορά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου... Σας ευχαριστώ για την κατανόηση κ την υπομονή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου, μην στεναχωριέσαι. Κι εμείς 1 1/2 χρόνο προσπαθούσαμε και καναμε τις σωστες ημερες, ισως οχι απο την αρχη, αλλα μετα απο 6 μηνες σίγουρα, οχι εσεις που ζειτε και σε διαφορετικες πολεις!Και σκεφτομουν κι εγω ασχημα γιατι ηθελα να διασκεδασουμε λιγακι τον γαμο μας, να φτιαξω το γραφειο μου κλπ, και ελεγα τωρα που το αποφασισες εσυ και αλλα τετοια χαρουμενα!Εγω αυτο που εκανα εκτος απο εξετασεις ηταν να παρω δυο φορες τεστ ωορηξιας να δω ποτε ειναι οι γονιμες ημερες μου και μαλιστα χωρις να το πω στον αντρα μου και τον αγχωσω και το κανουμε λιγο σαν παραγγελια και ηρθε το νινακι!Ολα καλα θα πανε, ειναι δυσκολο το ξερω, αλλα προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η περιγραφη σου γλυκεια μου, μου θυμισε την περιπτωση του κολλητου μου.Η γυναικα του διορισμενη στην διπλανη πολη βλεπονταν μονο σκ, ασε που εκεινη ειχε και δυσκολη περιοδο (της ερχοταν ανα 3 μηνες).Τελικα ζοριστικαν λιγο αλλα στον 1.5 χρονο εμεινε εγκυος!!Ολα θα γινουν στην ωρα τους, λιγο υπομονη κανε αλλα σε παρακαλω μην σε τρελαινει αυτη η ιδεα.Να σκεφτεσαι μονο οτι η φυση ξερει ποτε θα το στειλει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Αυτό με το τεστ ωορρηξίας το προσπάθησα ένα μήνα και ήρθαμε σε επαφή εκείνες τις ημέρες. Αλλά το έκανα μόνο ένα μήνα. Γιατί όχι τους υπόλοιπους; Γιατί απλά το κόστος είναι απαγορευτικό και γιατί η περίοδός μου πλέον είναι εντελώς ακατάστατη. Για παράδειγμα ο προτελευταίος μου κύκλος διήρκησε 50 μέρες και ο τελευταίος 30. Ό,τι να ναι σας λέω. Άστε που διαπίστωσα σε έναν κύκλο ότι η ωορρηξία μου ήταν την 28 μέρα. Ό,τι να ναι! Το σώμα μου έχει βαρέσει κόκκινα!!! Πιστεύω πλέον ότι είναι καθαρά θέμα τύχης δεδομένων των συνθηκών να συλλάβω... Τί να πω...ας με βοηθήσει ο Θεός και ας γίνει το θέλημά Του. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, την κατανόηση και τη βοήθειά σας και εύχομαι πραγματικά σε κάθε μια από σας την ολοκλήρωση των επιθυμιών/ ονείρων πολύ πολύ σύντομα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Das Kind, και ο δικός μου κύκλος ήταν ζαβός :lol: πότε 30 μέρες, πότε 40! Πραγματικά δεν θυμάμαι πόσους μήνες είχαμε ελεύθερες επαφές. Δοκίμασα κι εγώ τα τεστ ωορρηξίας όχι για 1 αλλά για 4 μήνες, αλλά τζίφος... απογοητεύτηκα. Ερχόταν καλοκαίρι και το έβγαλα απ'το μυαλό μου. Σκεφτόμουν ότι είμαι ¨κακό" παιδί και ο θεούλης δε θέλει να μου δώσει μωράκι.. Αλλά έκανα λάθος. Ο Θεός δε μας τιμωρεί. Μας δοκιμάζει! Στις διακοπές και μάλιστα γύρω στον 15αύγουστο, κάτι συνέβει εκεί μέσα...και σε 15 μέρες είχα τις πρώτες μου ναυτίες (νωρίς-νωρίς)! Τώρα η ζουζούνα μου κοντεύει τους 11 μήνες!

Μη χάνεις την πίστη σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν πρεπει να απογοητευεσαι ρε κοπελια! η ηλικια σου μια χαρα ειναι παντως. και εγω στην ηλικια σου τα μωρα δεν τα "ηξερα" καν! και εμεις προσπαθουσαμε, οι εξετασεις ολες εβγαιναν καλες, απλα η οωρηξια ηταν οτι ναναι. δεν θυμαμαι ποσους κυκλους με κλομιφαινη εκανα, τιποτα. με εκνευριζε αφανταστα το γεγονος οτι επρεπε τις συγκεκριμενες μερες να το κανουμε. ειχε καταντησει αγγαρια. μετα καναμε 2 σπερματεγχεισεις, πολυ πιο ηρεμο και ξεκουραστο αλλα τιποτα παλι... για ενα περιπου χρονο που καναμε τις προσπαθειες ημουν καθε μηνα κατα φαντασιαν εγκυος! με τα αντιστοιχα "χαστουκια" οταν μου ερχοταν περιοδοσ...

και τελικα αλλαξαμε γιατρο, καναμε εξωσωματικη και στα 34 μου το μητρικο μου φιλτρο ξυπνησε για τα καλα με τα διδυμακια μου!

οποτε..... που θα παει θα το τσακωσεις και εσυ το σπορακι σου με τον εναν ή με τον αλλο τροπο και τοτε... τρεχατε ποδαρακια μου!!!! με την καλη και την ευχαριστη εννοια!

σου ευχομαι τα καλυτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ γύρω στον ενάμιση χρόνο προσπαθώ και τίποτα! Κι εμείς μακρια ο ένας από τον άλλο!Εγώ μάλιστα έκανα και λαπαροσκόπηση λόγω συμφύσεων στη μια σάλπιγγα...και πάλι τίποτα!Η ψυχολογία μου χάλια! :cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην απογοητευεσαι καθολου. Θα ερθει με την ωρα του εκει που δεν το περιμενεις. Το αγχος ολες μας τρελαινει στην αρχη. Εγω προσπαθουσα για 12 μηνες και τιποτα, οταν ειπα να χαλαρωσω λιγι στις διακοπες τσουπ ηρθε. Υπομονη και ολα θα πανε καλα γλυκια μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχχχχ μακάρι ρε κορίτσια, μακάρι να πάνε όλα καλά κ να έχετε δίκιο!!! Έχω δύο προβλήματα, όχι τόσο σοβαρά, αλλά ικανα να προκαλέσουν δυσκολίες στη σύλληψη. Έχω χαμηλό ζάχαρο κ παίρνω χαπάκι καθημερινά το οποίο με ενοχλησε στο στομάχι, γιαυτό κ παίρνω μειωμένη ποσότητα. Πέραν τούτου έχω αυξημένη προλακτίνη κ πρέπει κανονικά να πάρω φάρμακα για να τη μειώσω, αλλά δυατθχώς με πείραξαν κ αυτά στο στομάχι με αποτέλεσμα τώρα να πρέπει να ξαναεπισκεφτώ το γιατρό μου για να δούμε άλλες λύσεις... Ααααχ για να δούμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gia sou

Na dokimasis to "siteleo" kani poli kalo voithaei tous vlenogonous tis mitras kai kolai pio efkola to oario se aftin, mporis na to valis stin salata sou 2 koutalakia tou tsagiou tin imera i mesa sto ximo sou. To exo diavasi se ena souidiko site. Oi ginekes pou to xrisimopoiisan lene oti tous exei voithisi. Mesa se 2-3 mines perimenan paidi.Den xanis tipota gia na to dkimasis. I mia sigkekrimena elege oti tis to eixe sistisi o omiopathitikos.

se efxome ola na pane kala.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Simeonidou καλημέρα. Αναφορικά με το σιτέλαιο, έψαξα στο ίντερνετ, γιατί παρά το ότι κάνω ομοιοπαθητική εδώ και χρόνια, δεν το ήξερα και αυτά που βρίσκω στο ίντερνετ αφορούν στο σιτέλαιο, αλλά κυρίως για αιθέρια έλαια και καλλυντικές χρήσεις του προϊόντος, όχι για κατάπωση. Θα ρωτήσω πάντως τον ομοιοπαθητικό μου για να δω τι θα μου πει.. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koukouroukou: Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και μένα μου είπε ο γιατρός ότι ίσως (θα το δούμε εν καιρώ) χρειαστώ λαπαροσκόπηση... Να ξερες πως σε νιώθω... Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gia sou Das Kind, ego exo agorasi siteleo 500 ml, meno stin souidia ke to poulane se eidika magazia, to agorasa na to xrisimopiiso gia kano krema gia to ekzema ke epidi einai poli 500ml to ipolipo to xrisimopio stin salata. Einai ladi ke oxi etherio ladi. Mporo na to xrisimopiiso sto fagito ke gia epalipsi sto derma ke sto prosopo fisika. Edo to leme "vetegroddsolja".

Areti

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gia sou Das Kind.To epsaksa ligo ke afto pou enoousa einai "to ladi apo fitro sitariou" gia diavase afto:

http://www.vita.gr/html/ent/385/ent.2385.asp

eki pou lei Η κατάλληλη διατροφή grafi gia to ladi afto.

ke diavase ke afto , grafi gia tin gonimotita.

http://www.diaita-express.com/diaita.php?id=48

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...