Μετάβαση σε περιεχόμενο

ερχοντε τα φθινοπωρινοχειμωνιατικα μωρακια 2012!!!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια...τι κανετε?

οσον αφορα το δωματιο δεν εχω θεμα για λεφτα και ψαχνω οτι μ'αρεσει γιατι το μονο που θα αγορασουμε θα ειναι μηχανισμοι για τα συρταρια και οι βιδες..!!!θα τα σχεδιασει και θα τα φτιαξει ο βασιλης...ειναι η δουλεια του...!!!ετσι εγινε και με το συνθετο μας στο σαλονι...στο ιντερνετ το ειχανε 7000 και εμεις το εχουμε με 200 ευρω... ;)

ραγαδες...δεν ξερω...εχω λιγες απο την εφηβεια...μια body lotion της bepanthol βαζω οταν κανω μπανιο και ειμαι μια χαρα μεχρι τωρα...οσο για την φαγουρα την ειχα πριν λιγο καιρο στο στηθος αλλα δεν ειδα κατι ακομα...μακαρι να μην αποκτησουμε πολλες..!!!

κοριτσια...μας κοροιδευουν...το filicιne απο 1,77 πηγε 5,20.... :shock:

δεν παμε καλα...τι βαλανε μεσα πια? χρυσο????χθες το αγορασα και τρελαθηκα...ενταξει δεν ειναι τα λεφτα αλλα τετοια αυξηση?τετραπλασιασμος? :shock: ΕΛΕΟΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 877
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ βάζω βαζελίνη για τις ραγάδες και πολλές φορές την ξεχνάω κιόλας.

Προς το παρόν δεν έχω δει κάτι αλλά έχω ακούσει ότι οι κόκκινες ραγάδες είναι οι "κακές" που δεν φεύγουν, οι άσπρες μπορούν να φύγουν. Να σας πω κάτι αλλά μην γελάσετε?? Εγώ λόγω του ότι δεν δουλεύω (πικραμένη ιστορία :cry::cry: ) και είμαι πολλές ώρες μέσα στο σπίτι έχω δει την τηλεόραση της ζωής μου!!! Αφού όταν βαριέμαι βάζω τελεμάρκετινγκ σαν τις γιαγιάδες και εγώ. Σε ένα κανάλι λοιπόν είδα μία κρέμα που καταπραύνει πολύ τις ραγάδες. Σκέφτηκα λοιπόν ότι αν γεμίσω θα την πάρω και ο Θεός βοηθώς.

Το ξέρω ότι είμαι "του γιατρού" αλλά τί να κάνω?? Η ανεργία με έριξε στις τηλεπωλήσεις :lol::lol::lol: Μην αγχώνεστε όμως σε μέντιουμ δεν έχω πάρει ακόμα τηλέφωνο :lol::lol::lol::lol: .

ελενανα και γω εχω δει πολυ τηλεοραση στη πρωτη εγκυμοσυνη..και πολλα ταξιδια..καντε οτι μπορειτε..πηγαινετε παντου..

τωρα ομως..δεν την ανοιγω απο αποψη..

δε θελω ρε παιδια μου..

αληθια..το βραδυ ανοιγω για πολυ λιγο..

ουτε τη μικρη την βζω μικυ και τετοια..

τεσπα..δεν ειναι επι του παροντος..

εγω χω παρι 1 κρεμα βιολογικη γι τι ρΓΑΔΕς..ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ..ΤΗς ΕΙΧΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΑΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..

οπτε δε με απασχολουν..και σκλεναρικοβα δε θα γινω ποτε..ειναι ανορεξικη..χαχαχ..

1 χαρα με τισ βιδες και το δωματιο..λλα τετοια διαφορα ρε συ στο ιντερνετ;;απαπα!!

ωστε πολυ κοριτσομανι,ε;;

Σωσώ όσο έβλεπες τόσο πολύ τηλεόραση, πόσο εγκεφαλικά κύτταρα πιστεύεις ότι έκαψες??? Εγώ νομίζω ότι μέχρι να γεννήσω θα τα έχω κάψει όλα. Ο άντρας μου με κοροϊδεύει. Γενικά δεν είμαστααν ποτέ της τηλεόρασης. Καμιά ταινία πού και πού και πολλές εξόδους. Τώρα κάθε μέρα του λέω τί φοράει η Μενεγάκη και τις εξελίξεις στο καφέ της Χαράς :shock::shock::shock:

Το μόνο που ευχαριστιέμαι είναι τις Σαββατογεννημένες. Γελάω πολύ!

Αααα!!!!! Να σας πω ότι ευτυχώς ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΡΚΙΚΑ (ακόμα τουλάχιστον :roll::roll: ) γιατί εκείνες τις ώρες γυρνάει ο αντρούλης μου και έχω επαφή με το περιβάλλον. :geek::geek::geek:

Για ταξίδια ούτε κουβέντα. Λόγω εγκυμοσύνης αλλά και λόγο δουλειάς του άντρα μου είναι αδύνατον. Μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους καμιά Κυριακή άντε και στο τσακίρ κέφι κανένα Λουτράκι!

Γεια σας εγκυούλες!!! Διάβασα μπόλικα νεάκια δεν έχω παράπονο!!

Eleana85 μ'έκανες και γέλασα με την τηλεοραπληξία που έχεις!!! Είναι λογικό τι να κάνεις;;; Κι εγώ στην αρχή που ήμουν πολύ σπίτι δεν είχα αφήσει πρωινάδικο για πρωινάδικο! Από εκεί που δεν έβλεπα καθόλου, έβλεπα τα πάντα! :D Τώρα ευτυχώς την έκοψα πάλι! Καλά πολύ "καλή" η πεθερά σου! Άκου εκεί να σε λέει στέρφα! :lol::lol::lol: Λες και ήταν πάνω από το κρεβάτι σας και ήξερε τι κάνετε! Δεν την βρίσκεις πουθενά όμως! Μετά που λιώνει για τον εγγονό όμως να δω τι θα πει! Αλλά δεν τη φοβάμαι... όλο και κάτι θα βρει! ;)

ΙΩΑΝΝΑ89 τελικά εμείς μαζί έχουμε ΠΗΤ! Άντε με το καλό εσύ τη νύφη κι εγώ το γαμπρό! Να λοιπόν και η ροζ πινελιά για τον Οκτώβρη! Κι εμένα στην αρχή 7/11 μουχε πει και μετά πήγαμε 31/10! Τι καλά που τα έπιπλα θα σας φτιάξει ο αντρούλης σου όμορφα και κυρίως οικονομικά!!! Για το filicine κορίτσια κι εγώ όταν πήγα να πάρω ένα εγκεφαλικό το έπαθα! Στην αρχή νόμιζα ότι ο φαρμακοποιός ήταν αγιογδύτης και μόνο που δεν τον έβρισα! 200% αύξηση! Έλεος!

Δημητρούλα εσένα τώρα περιμένουμε ή καλύτερα το μωράκι σου να δείξει επιτέλους τα "προσόντα" του!

Ειρήνη κι εγώ θα συμφωνήσω για τις ραγάδες ότι αν είναι να βγάλεις θα βγάλεις ό,τι κι αν κάνεις. Οπότε για να μην ξοδεύομαι κι εγώ βάζω baby oil που μυρίζει ωραία και απλώνεται και εύκολα γιατί αυτή η βαζελίνη πολύ με δυσκόλευε!! Ότι είναι να γίνει θα γίνει! Χαλάλι για το αντράκι μου! Γέλασα πολύ με την ατάκα που πέταξες στην πεθερά! Φαντάζομαι δεν το σχολίασε ε;;;

Marie Saradopoulou μια χαρά την βρίσκω την κοιλίτσα σου! Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι φιλοξενεί το 4ο μωράκι!!! Φτου φτου φτου!

vassiliki μου σχετικά με την αμνιο. εύχομαι να πάρεις την καλύτερη απόφαση και για σένα και για το μωράκι σου! Συζήτησέ το καλύτερα με τη γιατρό σου που ξέρεις κι εμπιστεύεσαι. Όλα καλά θα πάνε! Αυτό να σκέφτεσαι! Πότε θα πας να ξαναδείς το μωράκι σου;

niki margo αυτό με τη φαγούρα και τις ραγάδες το έχω ακούσει κι εγώ. Έχω κάτι φαγουρίτσες στην κοιλιά, αλλά ραγάδες ευτυχώς όχι. Το μαγιουδάκι που λες στα mothercare το είδα κι εγώ, αλλα λίγο τσιμπημένο μου φάνηκε. Μόλις μου δώσει το οκ ο γιατρός για μπάνιο θα πάω να δω τίποτα ανάλογο σε κανονικά μαγαζιά μήπως είναι φτηνότερο, γιατί μάρεσε αυτή η λύση με το μπλουζάκι από πάνω. Καλύπτει λίγο την κοιλιά και μπορεί να δείχνει όμορφο.

Tonia P-M με το καλό να έρθει και σε σας το μωράκι! Να μην έχεις άγχος και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

kellie και elxi καλως ήρθατε και με το καλό τα μωράκια σας! Ο Νοέμβριος έχει πάρει φωτιά!!

Fotonio έκανες την αυχενική σήμερα ε; Όλα καλά να είναι!

rapanaki μια χαρά σε βρίσκω! Αφού τα έχεις όλα έτοιμα από τα αγοράκια σου μια χαρά! Τώρα τα κοριτσίστικα αξεσουάρ θα δώσουν άλλη όψη οπότε θα σου φανούν καινούρια! Με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σας!

Αύριο επιτέλους θα πάω να δω το αγοράκι μου και μακάρι να είναι όλα καλά! Μου είναι πολύ ήσυχο τις τελευταίες δύο μέρες και δεν το ακούω συχνά, κι αυτό μόνο καθιστή, ούτε καν ξαπλωμένη! Υπανράς θα μας βγει σαν τη μαμά του! Οι έμπειρες μαμάδες τι λένε; Πόσο συχνά πρέπει να ακούω το μωρό τώρα που μόλις μπήκα στον 5ο μήνα;

Φιλιά σε όλες!! Συγγνώμη αν ξέχασα καμία!

Τηλεορασοπληξία καιγω φουλ κορίτσια δυστυχώς........κανονικά θα έπρεπε να δουλεύω, αλλά τα έχω φορτώσει στο κόκκορα και αυτά με τις δουλειές του σπιτιού μαζι, όλα τα κάνω σε αργή κίνηση που λένε. Κλείστηκα μες το σπίτι και όσο σας ακούω να λέτε πως πρέπει να πηγαίνουμε όσο πιο πολλές βολτές μπορούμε γιατί μετά θα ναι δύσκολο, όλο λέω να αρχίσω να ξεμυτίζω από το σπίτι σιγάσιγά. Έχω και τον σύζυγο που είναι σπιτόγατος και άντε να τον σηκώσω από τον καναπέ και να του πάρω το τηλεκοντρόλ, mission imposible!

Σήμερα κανόνισα ραντεβού με τη γιατρό σε μια εβδομάδα, μία φορά τον μήνα πάω,(τους υπερήχους τους κάνω σε μαιευτήριο όχι σε αυτήν) και μου είπε για την β επιπέδου να τη κάνω αρχές Ιουλίου, πως θα αντέξω μέχρι τότε για να μάθω το φύλο του παιδιού!!!! :?::?::?::?::?::!:

Diaz άστα με την πεθερούμα μου, την αγαπημένη :evil::evil: . Κάτι θα βρει και για τον εγγονό να πει. Αν δεν μοιάζει δε και του Δημήτρη, μήν είναι και του κουμπάρου. Θα δούμε όταν του κάνει DNA :lol::lol:

Κορίτσια ο άντρας μου έχει πέσει πάλι ξερός. Εγώ πάλι φταίω που θα δω τελεμάρκετινγκ??? :roll::roll::roll:

Για πείτε μου κάτι (μια και έχω άαααααπειρο χρόνο, θα κάνω όλες τις απορίες μου σε εσάς :P ) βλέπετε όνειρα? Βλέπω πολλά και περίεργα όνειρα, από το ότι γέννησα και το μωρό περπάτούσε και ήθελε να πάει βόλτα με τον γιατρό, μέχρι ότι "κάνω παρέα" :oops::oops: με αθλητές του μπάσκετ (όλη την πεντάδα :roll::roll: ). Ντροπή μου η μάνα.

Είναι νορμάλ ή να με δει γιατρός????????

Επίσης να σας πω ότι τα όνειρα τα βλέπω όοοοοταν κοιμάμε αλλά δεν κοιμάμε και πολύ. Αϋπνίες τρελές! Πού είναι αυτές οι υπνηλίες της εγκυμοσύνης που μου λέγανε????

καλημερααααα....

αντε και απο αυριο καλοκαιριιιιι!!!!

ελεανα τι ωραια ονειρααα....με μπασκετμπολιστες...!!!μια χαρα εισαι εσυ...εγω τον θελω τον γιατρο που βλεπω ολο μα@@@@ες...!!!εμενα τα ονειρα μου εχουν δραση..πεφτουν αεροπλανα,μαλωνω με τον βασιλη,βλεπω ηφαιστεια να σκανε...και εγω ολο τρεχω να κρυφτω...μετα πως να κοιμηθω...!!! :lol:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τηλεόραση κι εγω την ανοίγω απο το πρωι ενω κάθομαι στον υπολογιστή αλλά επι της ουσίας δεν παρακολουθώ απλώς επειδή μένουμε μαζί με την πεθερά και δεν θέλω να βάζω ράδιο λογω πένθους περιμένω να περάσουν οι βδομάδες να αρχίσω να μπαίνω στον ρυθμό μου.Η αλήθεια είναι βέβαια οτι δεν κάνω πολλές δουλειές δεν εργάζομαι ως εκ τούτου η βαρεμάρα είναι δεδομένη...ακόμα και το μωρό της συννυφάδας που κρατάω επειδή δουλεύει είναι 5 μηνών και δεν έχει ιδιαίτερη φροντίδα...γάλα,άλλαγμα οχι πολλά χέρια..την αφήνω στο καρότσι και παίζει μόνη της,για να φανταστείτε.Περιμένω να μου πει η πεθερά μου αν χρειάζεται κάτι να την βοηθήσω γιατί όπως καταλαβαίνετε εκείνη εχει το "γενικό πρόσταγμα" στα "του σπιτιου"..

Ιωάννα σε ζηλέυω για τον Βσίλη σου...εμένα ο Νίκος ούτε να βιδώσει (που λέει ο λόγος)..εδω του είπα μόνοι μας να βάψουμε το σπίτι και έβγαλε φλύκταινες!!!!!!

Ελεάνα οχι απλώς περίεργα..όχι μόνο μαύρα...οχι απλως τσόντες!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Απ'ολα έχι ο μπαξές!!!!Το πρώτο αγχωτικό όνειρο που είδα είναι οτι είχα γεννήσει και το παιδί είχε τραύμα στο κεφάλι κι ήταν μες στα αίματα (προφανώς πήρε τα μυαλά του Νίκου!!!)...έχω δει οτι παω για ψώνια και το ξεχνάω στο μαγαζί....έχω δει οτι γυρίζω τσόντα..με άγνωστους παρτενερ ιδιαίτερα προικισμένους (σκεφτείτε ΤΙ κορίτσι θα κάνω.. :mrgreen::mrgreen: )Οτι γεννάω δεν έχω δει ακόμα..πολλές γνωστές και φίλες μου έλεγαν οτι είναι το πιο συχνό όνειρο..ολες δε,μου είπαν οτι είναι φυσιολογικό...οπότε μην αγχώνεστε!!!!Μέχρι τη γέννα θα βλέπουμε τέτοια μετά θα βλέπουμε άλλα!!!!!!!!!!

....από όλα τα παραπάνω...ναι θα επέλεγα την ομάδα μπάσκετ!!!!!!χα!χα!χα!!!!

Eleana εύγε!!!!!!!!! Υποκλίνομαι!!!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

......δεν διάβασα τα προηγούμενα νέα.....με καθήλωσαν τα όνειρα σας........ :lol::lol::lol::lol:

κοριτσια κοριτσια....

μολις καταλαβα την μικρη μου για τα καλα...δεν παιζει να ηταν κατι αλλο...!!!

οχι οτι εφαγα κλωτσια...αλλα βγηκε ενα καρουμπαλακι κατω απο τον αφαλο μου!!!και με εσπρωξε για λιγα δευτερολεπτα...!!! :lol:

αρχισα να γελαω οταν το συνειδητοποιησα και ξανακρυφτηκε η καρουμπαλου μου...!!! :lol:

Ιωάννα σιδεροκέφαλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ετοιμάσου για πολλά καρούμπαλα απο δω και πέρα!!!!!!Εγω στις αρχές της 20ης..τώρα δηλαδή,αντιλαμβάνομαι το καρουμπαλακι μου ξαπλωμένη να φουσκώνει!!!!!!!!!ανεπανάληπτες στιγμές!!!

γεια και απο μενα..καλε τι ονειρα ειναι αυτα...ντιαζ με ξεχασες εμενα αλλα δε το παιρνω προσωπικα.

παιδια και μετα θα μπορειτε ν βγαινεται..

βεβαια αναλογω τι ανθρωπος ειστε..

εγω τωα απς πουμε πρωι βραδυ ξω..

εχω παρει αναρρωτικη απο τη σουλεια..

για ολη την εγκυμοσυνη..

οποτε σουρτουκευω..

συνεεια ομως..

γι αυτο και δεν ανοιγω τηλεορση και τετοια..

κοριτσια αν εχετε απλετο χρονο,μαγειρεψτε..πλεξτε καιντε κατασκευες..αληθεια σας λω..εγω οτα κοιμαται η μικρη κανω ολα τα παραπανω..

αν δειτε οτ μπλογκ μου..το εω στη υπογραφη μου..

ασχοληθειτε με κτι καινουγι ο και δημιουργικο..

και γω βεβαι αργα τα ανακαλυψα ολα αυτα..

αλλα γεμιζω πολυ με αυτα..κλο και το παιδι αλλα να κανεις και κατι για σενα..αποψη μου βεβαια!!

αχισαν οι κλωτσιες αληθεια;;

απαπαπ!!χαχ

κοριτσια κοριτσια....

μολις καταλαβα την μικρη μου για τα καλα...δεν παιζει να ηταν κατι αλλο...!!!

οχι οτι εφαγα κλωτσια...αλλα βγηκε ενα καρουμπαλακι κατω απο τον αφαλο μου!!!και με εσπρωξε για λιγα δευτερολεπτα...!!! :lol:

αρχισα να γελαω οταν το συνειδητοποιησα και ξανακρυφτηκε η καρουμπαλου μου...!!! :lol:

Ιωάννα μου έχουμε μία εβδομάδα διαφορά! ...και εγώ άρχισα στην αρχή της 19ης να τον αισθάνομαι όλο και ποιο δυνατά......τα δε καρουμπαλάκια πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο.......μοναδικό βεβαίως-βεβαίως!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P

Πριν 2 μέρες έφαγα και 2 γερούς τέλειους κλώτσους............... :D:D:D:D

Καλημέρα κοσίτσια...

να ρωτήσω κάτι;Κυρίως αφορά τις μανούλες που σαν κι εμένα πλησιάζουν τη Β' επιπέδου...σκέφτεστε μήπως σας πουν κάτι άσχημο;Κάτι που δε φαινότα πριν;Διάβασα κάτι σε κάποιο άλλο φόρουμ και μου έχει κολλήσει στο κεφάλι..

καλημερα..παινω.σας διαβαζω απο τον εξπλρορελ αλλα δε μπορω ν γραψω..νομιζω εχει θεμα το μαμυ!.

μπορει ο νατρας μου να εχει ρεπο σημερα και να παμε για μπανιο..μεσα στην αξυρησια αλλα δε με νοιαζει!!

ΟΥΦ...!!!επιτελους....

κοριτσια μπειτε απο τον explorer...!!!μπραβο βρε σωσω...το δοκιμασα και τα καταφερα...

μια χαρα παντως μπανακι....τι καλα....

οσο για την αξυρισια...πολλοι θα το δουν λιγοι θα το καταλαβουν! :lol:

χαχαχα..για την αξυρησια....ρε κοριτσια..να σας ρωτησω..μπανιο απο ποτε σας ειεπ η γιατρος;;εγω δε ρωτησα η δικια μου...

εγω μπηκα σημερα μεχρι τη μεση γιατι ηταν παγωμενο...βλακεια λετε;;

γεια σας κορίτσια!!!!

λέτε να καταφέρω να στείλω το μήνυμα;;;;; θα δείξει......

Τι στο καλό έγινε;;;;;;;

Πολύ ζέστη, αλλά το ευχαριστιέμαι!!!!! Για μπάνιο λέμε να πάμε το άλλο Σ/Κ!!! Θα ρωτήσω τον γιατρό μου τον Πέμπτη που θα πάμε να δούμε το νινί, να μου πει την άποψή του για την θάλασσα!!!!!

Φιλιά σε όλες!

καλημεραααααα περαααα ως περααααααααα.....!!!!!

τι κανετε κοριτσια?πως ειστε?

σωσω...ελπιζω μονο να αλλαξες γρηγορα μαγιω για να φυγει η κρυαδα απο πανω σου γρηγορα...!!! :lol:

ενταξει για μια φορα δεν νομιζω να εγινε και τιποτα....

το σκ που ερχεται ακουσα οτι η θερμοκρασια θα ανεβει στους 36 με 37...αμα δεν παμε για μπανιο και τωρα ποτε θα παμε???? :lol:

καλημεραααα

ειχε καποιο προβλημα το φορουμ αυτες τις μερες ε?

κοριτσια εχω πελαγωσει. αρχισα δειλα δειλα να κοιταω για καροτσακι κ ειναι τοσες πολλες οι επιλογες που δεν ξερω τι να παρω :shock:

βασικο για μενα ειναι να ειναι ελαφρυ κ να διπλωνει στο κλεισιμο εντελως (σαν ομπρελα), ωστε να χωραει στο πορτ μπαγκαζ του μικρου μας αυτοκινητου.....αλλα κ να ειναι ευκολο να το παιρνουμε μαζι σε ταξιδια, αεροπλανα,κλπ.

εχω σταμπαρει μερικα π.χ. το max cossi elea, το maclaren xt ή xlr.

εσεις εχετε ξεκινησει το ψαξιμο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...