Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα και πάλι 160.6 κορίτσια μουυυυυυυυ
    • Καλημέρα και πάλι μόλις με κάλεσαν από το μικροβιολογικό 160 .6 κορίτσια μουυυυυ
    • @annie! Εγω προσπαθω 2,5 προς 3 χρονια για φυσικη συλληψη με κανενα θεμα και απο τους 2 μας. Εχω παει σε απειρους γιατρους. Εχουμε παρει και οι 2 βιταμινες πανακριβες. Εκανα και προκλησεις ωορρηξιας που μου προτειναν χωρις επιτυχια. Απερριψα τη σπερματεγχυση (λογω λιγων πιθανοτητων επιτυχιας, ασε που ειναι και ακριβη) και σε μισο μηνα θα ξεκινησω εξωσωματικη. Κουραστηκα πλεον να το κυνηγαω καθε μηνα και η ζωη μου να περιστρεφεται γυρω απο αυτο το θεμα. Εχω απογοητευτει πολυ, αν και ολοι μου λενε εισαι πολυ νεα. Τοσο καιρο δεν ειχαμε φυσικη συλληψη, τωρα θα ερθει;;; Εχω παψει να ελπιζω φυσιολογικα. Ειπα κι εγω τον πονο μου! 😅 Θα κανουμε ΕΤ τον Αυγουστο-Σεπτεμβρη. Ο γιατρος προτεινε freeze-all στρατηγικη για τα εμβρυα και να αφησουμε να περασει ενας κυκλος να ηρεμησει ο οργανισμος απο τα φαρμακα. Ελπιζω σε ενα θαυμα να πετυχει! Μακαρι να πεσει κι σε μενα μεσα η @Παρασκευαιδου. Για να δουμε τι θα πει 😜
    • Εμείς πήγαμε Δευτέρα γιατρό και το μικρακι ήταν καλά αλλά σταυροπόδι και ακόμα μια φορά δεν επιβεβαιώθηκε αν είναι κορίτσι 100%! Ελπίζω στο επόμενο ραντεβού, τώρα είμαι 15 + 4, ξανά ραντεβού σε 2,5 βδομάδες. Άρχισα να φουσκώνω, ειδικά όσο περνάει η μέρα και ενώ λαχταρούσα καλοκαίρι η ζέστη δεν παλεύεται 😅 αλλά θα τα καταφέρουμε! Εσείς όλα καλά, είστε στο νησί; 
    • Καλημέρα! Εμάς έγιναν κάπως πιο απλά τα πράγματα. 2 χρονων και 2 μηνών έπαιρνε την πιπίλα μόνο για τον ύπνο και αν και είχε αρχίσει να τη ζητάει όταν είχε κάποια ξεσπάσματα, το παλεύαμε και δεν του τη δίναμε. Οπότε μια μέρα είμαστε έξω πολλές ώρες, τρελάθηκε στο παιχνίδι και ήταν τόσο κουρασμένος που τον πήρε ο ύπνος χωρίς πιπίλα. Την άλλη μέρα δοκιμάσαμε ξανά το ίδιο και έπιασε και μόνο ξύπνησε τα ξημερώματα, τη ζήτησε γιατί δεν ήξερε πώς να ξανακοιμηθεί και μετά από ένα κλάμα μιας ώρας ξανακοιμηθηκε. Ε και τις εξαφάνισα  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...