Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αναζητώ κοπέλα (κατά προτίμηση βρεφονηπιοκόμο) για μερική φύλαξη (και μόνο πρωινές ώρες) του μικρού μου μονάκριβου γιου (13 μηνών). Μένω στη Νέα Κηφισιά. Οποιαδήποτε σύσταση είναι άκρως καλοδεχούμενη και απολύτως αναγκαία!!! Στείλτε μήνυμα στο email: annakondoleon@gmail.com!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ευχαριστώ κορίτσια μου πολύ για το κουράγιο ,θα προσπαθήσω να μειώσω το άγχος μου γιατί θα τρελαθώ αυτήν την φορά 
    • Σ ευχαριστώωωωωωωωω πολύ για την απάντηση κορίτσι μου να χαίρεσαι το μπουμπούκι σου,αν και δεν είμαι πρωτάρα αυτήν την φορά τ έχω παίξει κυριολεκτικά 
    • Καλημέρα!!! Θα επιβεβαιώσω κ εγώ ότι δεν είχα κανένα μα κανένα σύμπτωμα κ ήμουν έγκυος σε δίδυμα κ οι γιατροί λένε μη δίνεται σημασία σε σύμπτωματα με τόσα φάρμακα. Έλεγα εδώ στα κορίτσια ότι την χοριακή ζήτησα να μου τη στείλουν το απόγευμα για να κλάψω στο σπίτι, τόσο σίγουρη ήμουν οτι ηταν αρνητική κ όμως ήταν θετικότατη. Είναι η πιο δύσκολη περίοδος η αναμονή, να σκέφτεσαι θετικά κ δες το κ αλλιώς αφού τις άλλες που δεν πετυχαν κάτι ένιωθες κ τώρα τπτ ίσως είναι κ για καλό να πάει καλά δλδ 😊
    • Καλημερα κοριτσια μου καλο ΣΚ να εχουμε. @Kn1 ποσο ζηλευεω π ξεκινησες pilates εγω το σταματησα μολις εμαθα για την εγκυμοσυνη και ειχα στεναχωρηθει. Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν και τοσο ελαφρια ασκηση τουλαχιστον οπως το εκανα και ο γιατρος ουτε να το ακουσει. Δηλαδη τα ελατηρια ειχαν αρκετο βαρος και οι κοιλιακοι ζοριζονταν πολυ αλλα σιγουρα ειναι ασκηση που μπορεις να προσαρμοσεις την ενταση και τη δυσκολια. Οτι καλυτερο ειναι θα νιωσεις αλλος ανθρωπος. @Diwni μου καλε μολις γεννησες θα φυγουν και τα αλλα 5 κιλα ειναι το πρηξιμο π κραταει ακομα. Μερα μερα θα ξεπρηζεσαι αλλα και παλι εσυ π εκανες γυμναστικη μεχρι τελους θα ειναι σαν να μην ησουν εγκυος. Και μενα μ λειπει το περπατημα τωρα π δεν προλαβαινω συμφωνω μαζι σου. Ειδικα με το καροτσι θα μπορουσα με τις ωρες να πηγαινω. Και το μισαωρο π παω κατι απογευματα λουκουμι ειναι δεν παραπονιεμαι αλλα εχει βαλει και σκατοκαιρο ολο αερα και συννεφια. 
    • Καλημέρα κορίτσια μου!!  @Rena92 και @Eliza Kats τέλεια τα νέα σας!!  @melitiniღ μου με το καλό κορίτσι μου, όλα να πάνε θετικά αυτή τη φορά! Που θα πάνε!  Εγώ μπαίνω στο θεματακι μας αλλά μείναμε λίγες οι κοπέλες που είμαστε στις προσπάθειες.. πόσα να πούμε πια 😂😂😂 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...