Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

KALISPERA KORITSAKIA MOU!!!!!META APO 3 XRONIA PROSPATHIWN EKANA TIN PRWTH MOU SPERMATEXINSI.......EUXOMAI KAI ELPIZW NA PIGANE OLA KALA.....THA ITHELA NA RWTISW KOPELES POU EKANAN TIN IDIA MERA EIXANE KAFE APO KATW??EGW EIXAA ALAL UPETHESA OTI EINAI APO TIN DIADIKASIA....KAI OLA KALA...APLA TO PERIERGO EINAI OTI KAI SIMERA KAPIA STIGMIII TO MESIMERA EIXA LIGA KAFE UGRA...K EXW PONAKIA KAI ENA PIASIMO XAMILA,,KURIWS APO ARISTERA ENW EKANA WORIXIA ME 5 WARIA APO DEXIA...MPOREI NA PERASOUN APO TIN ARISTERI SALPIGGA ENW EGINW APO DEXIA I WORIXIA..???KAI ME 5 WARIA POU EKANAA ...KAI TO SPERMA ME TON EMLOUTISMO DEN EGINE TELIO ALLA EGINE KALO MOU EIPE O GIATROS KAI TO PIGE EKEI POU ITHELE LETE NA XW ELPIDES???SAS EUXARISTWW...

Δημοσίευση

γεια σου κελλυ..οταν κανεις σπερματεγχυση εχεις για μενα 50% πιθανοτητες να μεινεις εγκυος..εχω κανει δυο...την πρωτη φορα εφυγα απο την κλινικη και πονουσα ειχα τσιμπιματα ενοιωθα διαφορα...την δευτερη φορα δεν ενοιωθα τιποτα απολυτως..ουτε πονο ουτε τσιμπηματα το παραμικρο..λες και ηταν μια συνηθισμενη μερα..μαντεψε ποια απο τις δυο πετυχε....

η δευτερη...και τι θελω να πω με αυτο???μην δινεις καμια απολυτως σημασια ...την πρωτη φορα ημουν ευτυχισμενη γιατι νομιζα οτι ετσι επρεπε να νοιωθω..και την δευτερη ειχα απογοητευτει..κι ομως διαψευσθηκα...

αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να εισαι ηρεμη και να συνεχισεις την ζωη σου οπου την αφησες...εχεις πολυ καιρο να αγχωθεις μολις μεινει εγκυος...τωρα διασκεδασε την αναμονη και κανε ομορφα ονειρα για το μωρακι σου που ταξιδευει ηδη στην κοιλιτσα σου..να την χαιδευεις και να μιλας στο μωρο σου σαν να ειναι ηδη εκει...

εγω θυμαμαι ειχα πιασει και ειχα βαψει την αυλη του σπιτιου...θα εβαφα και τα καγκελα γυρω γυρω αλλα ευτυχως εμαθα πως ημουν εγκυος...

εγω σου ευχομαι να εχεις τα αποτελεσματα που ποθεις και να μην ακους τιποτα μονο την καρδια σου..εχε πιστη και θα γινει...

Δημοσίευση

Κέλλυ, δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να μείνεις πολύ σύντομα εγκυούλα, γιατί ξέρω πόσο προσπαθείς και πόσο το θέλεις!!!

mariakrhth, σούπερ το τικεράκι με την πεθερά!!!

Δημοσίευση

μη δινεις σημασια κελλακι..τα λιγα καφε ισως ειναι απο τη διαδικασια λογω του καθετηρα κλπ..δεν υπαρχουν ενδειξεις,η κοινες εμπειριες σε αυτο..θα ξερεις σε δυο βδομαδουλες..εγω δεν ειχα τιποτα γενικα..αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος..ευχομαι να παρεις θετικα αποτελεσματα!!προσπαθησε να ασχοληθεις με οτιδηποτε αλλο εκτος αυτο και θα δεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...