Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.......


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ......ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ....ΧΘΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΑΣ......ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....................ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΖΕΥΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.......ΑΧ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ.....ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ...........ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ......ΠΗΡΑΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΤΗΣ CHICO, ΜΠΙΜΠΙΛΕΣ ΠΗΡΑΜΕ 00+ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ 0-3 ΣΤΑ JUMBO,ΠΗΡΑΜΕ 2 ΣΕΤ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ, ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ,ΣΑΛΙΑΡΕΣ,ΚΑΛΤΣΟΥΛΕΣ,ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΕΙΧΕ 00 ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ 03......ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ 5-6 ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΣΤΟ 00....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ....ΛΕΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ 03......ΤΙ ΑΛΛΟ.........ΑΑΑΑΑ ΠΗΡΑΜΕ 2 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΦΛΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΚΙ........ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΥΛΙΓΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ.........ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ........ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι πιπίλες να προτιμάς να είναι σιλικόνης και του μπιμπερό επίσης. Τα ρουχαλάκια 00 να πας να τα επιστρέψεις και να πάρεις μόνο 03 για αρχή. Εγώ αυτό έκανα. Να πάρεις μεγάλα σελτεδάκια για το στρώμα και για να το αλλάζεις. Να πάρεις βαμβάκι της chicco και φυσιολογικό ορό. Θερμόμετρο, βούρτσα, ψαλιδάκι-νυχοκόπτη. Σου βάζω λινκ από το θέμα που έχουμε ανεβάσει λίστα. Μιλάμε και για αγορές εκεί αν θες να ποστάρεις. Με το καλό ο μπέμπης σου.

http://www.mammyland.com/forum/29/19747?start=110

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενακι καλοριζικα τα πραγματακια σας!!!

λοιπον το μαξιλαρακι κ το παπλωματακι δεν θα τα χρειαστεις καθολου φυλαξετα για του χρονου...

θα χρειαστεις αρκετα πανακια οι σαλιαρες τον πρωτο καιρο δεν ειναι πολυ βολικες ενω με το πανακι το σκουπιζεις κ απλωνεις κ ενα στον ομω σου για οταν ρευετε το μωρακι 1ον για να μην ακουμπαει επανω στα ρουχα σας κ 2ον μην βγει καμμια γουλιτσα κ γινετε χαλια!!!

επισης να εχεις μαζι σου κ θηλες απο καουτσουκ γιατι καποια μωρακια ζοριζοντε με της σιλικονης να εχεις τουλαχιστον πεντε πανες αγκαλιας μια για το καροτσι μια για το ριλαξ η τον καναπε η οπου ακουμπας το μωρο κ τις αλλες για να πιανετε το μωρακι σας..

τα 00 του τζαμπο εχουν μικρη γραμμη να εχεις μαζι σου κ 03

να παρεις τουλαχιστον 4 ζευγαρια πυτζαμες μαζι σου γιατι σε περιπτωση που χρειαστεις καισαρικη δεν επιτρεπετε το μπανιο κ μεσα στα μαιετηρια εχει πολυ ζεστη να εχεις να αλλαζεις(επισης σε περιπτωση καισαρικης θα σου ειναι πιο βολικη η νυχτικια..

να παρεις βουρτσα για να πλενεις τα μπουκαλια πριν απο την αποστειρωση

νυχοκοπτη ψαλιδακι θερμομετρο χτενουλα....

υδρογαλακτωμα κρεμα συγκαματος σαμπουαν αφρολουτρο μια βαση για να το ξαπλωνεις μεσα στο μπανακι του(ηταν η καλυτερη αγορα μου 3 ευρω απο τα τζαμπο)

τι αλλο πωπω τελικα πολλα ειναι τα ψωνια που εχετε να κανετε ξεκινα!!!!!!

επισης μην ξεχασεις το φαρμακειο του μωρου...βαμβακι η αποστειρωμενες γαζουλες μπεταντιν για τον αφαλο του....

οτι αλλο θελεις ρωτα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

este μην κανετε αχρηστες αγορες κ το απλο βαμβακι μια χαρα ειναι!!!

τα λεφτα σας κρατηστε τα για κατι αλλο που θα σας φανει χρησημο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επισης μην φορτωθεις πολλα πακετα παμπερς νουμερο ενα μεγαλωνουν παρα πολυ γρηγορα τα ζουζουνια!!!!μετα απο δυο εβδομαδες εμεις πηγαμε στο 2 :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για τα ρουχαλακια του jumbo συμφωνω κι εγω.Ειναι πολυ μικρα τα νουμερα τους.Επειδη θα γεννησεις καλοκαιρι απ'οτι καταλαβα, να ξερεις οτι θα χρειαστεις κυριως κοντομανικα και αμανικα φορμακια.Ουτε κουβερτες, ουτε πολλα πολλα ρουχα. ιΜπιμπερο ειχα παρει κι εγω της Chicco αλλα δεν τα ηθελε γιατι δεν τη βολευε η πιπιλα και πηρα μετα nuk.Γι'αυτο μην παρεις πολλα.Κατσε να δεις πρωτα.Παρε επισης απορρυπαντικο και μαλακτικο για βρεφη για να πλενεις τα ρουχαλακια του.Με το καλο να υποδεχτεις το μωρουλι σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατιανα μου οι θηλες τις νουκ ταιριαζουν κ στα μπουκαλια κικκο,ειχα κ εγω για αρχη τα μικρα της κικκο αλλα επειδη δεν μπορουσε να ρουφηξη με θηλη σιλικονης εβαλα νουκ θηλες γενικα τις νουκ ταιριαζουν σε πολλα μπουκαλια...

ελενα αυτο που ξεχασα να σου γραψω ειναι μην ξεγελαστης κ παρεις μπουκαλια της μαρκας του τζαμπο γιατι ειναι λαθος ο δοσομετρητης τους..

για απορρυπαντικα τα εχω δοκιμασει ολα κ μου αρεσε περισσοτερο το baby planet γιατι τα αλλα μου μυριζαν πολυ εντονα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...