Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ........ΤΡΩΓΑΤΕ????

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.........ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΟΝ 7 ΜΗΝΑ...... :):):) ......ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.....ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ......ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ........ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΡΩΜΕ...........ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΕΣΑ.....ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ........ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ????ΕΣΕΙΣ......ΤΡΩΓΑΤΕ??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elena παν μετρον αριστον κοριτσι μου αν φας και λιγα γαριδακια δεν χαλασε ο κοσμος,εξαλλου οτι τρωμε στην εγκυμοσυνη φιλτραρεται απο τον πλακουντα,μην καταπιεζεις τον εαυτο σου αν θελεις να φας καντο χωρις τυψεις,σιγουρα ειναι καλυτερα να τρωμε υγιεινες τροφες αλλα καμια φορα θελουμε και τα γαριδακια μας και τις σοκολατες μας,εγω παντως και στις τρεις μου εγκυμοσυνες εφαγα πολυ σοκολατα και δεν ενιωθα καθολου ασχημα γιαυτο!!!

ΤΑ ΕΙΧΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ....

ΕΚΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΝ CHEETOS...!!!ΠΟΛΥ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙ Κ ΠΑΚΟΤΙΝΙ ΛΕΜΕ!!!!!Κ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΜΩΣ.......

ΤΑ ΕΙΧΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ....

ΕΚΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΝ CHEETOS...!!!ΠΟΛΥ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙ Κ ΠΑΚΟΤΙΝΙ ΛΕΜΕ!!!!!Κ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΜΩΣ.......

μην αγχωνεσαι κοπελα μου σιγα σιγα με διατροφη θα τα χασεις,ειναι νωρις ακομα κι εγω εβαλα πολλα στις εγκυμοσυνες μου με σειρα 20-15-26 αλλα τα εχανα μετα

Πατατάκια και γαριδάκια είναι μια άχρηστη τροφή που καλό είναι να αποφεύγεται.....μόνο κακό κάνει και στο παιδάκι, αλλά και στην μαμά (γενικότερα σε όλους).....αν σκεφτείς ότι τα πατατάκια γίνονται από χαλασμένες πατάτες.....δεν είναι τόσο για το βάρος που παίνρει η μητέρα όσο για το κακό που κάνουμε στο παιδάκι.....

είχα και εγώ λιγούρα ή επιθυμία κυρίως για πατατάκια, αυτό που έκανα ήταν να αγοράσω ένα σακουλάκι πατατάκια και να φάω μόνο 2 ή 3, μετά το πετούσα....μου έφευγε η επιθυμία και έτρωγα μόνο 2 ή 3 ;)

ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι μπορούσε να δει αν είχα φάει "σκουπίδια" από την εξέταση ούρων :o:o:o:?

και ποια τροφη ειναι καλη στις μερες μας????

αν λιγουρευεσε φαε απο το να το εχεις συνεχεια στο μυαλο σου...

εγω τα τσακιζα κ οχι μονο τα γαριδακια :lol: αλλα τα δρακουλινια τα χαλασαν πολυ :lol::lol::lol:

γεια σου κοπελα μου!!!ως εγκυουλα και εγω στην αρχη ετρωγα αλλα μετα τα εκοψα γιατι καταλαβα οτι μου καθοτανε βαρια,ενω οταν ετρωγα υγιεινα ενιωθα πιο καλα και το στομαχι μου και γενικα οσο πιο υγιεινα τρως τοσο καλυτερα και για το μωρο...

τα γαριδακια δεν ειναι καθολου υγιεινα!τωρα αν φας μια χουφτα που και που ενταξει ,αλλα οχι ολο το κουτι!!το ιδιο με ειπε και ο γιατρος!!

εγω ξερεις πως το αντικατεστησα αυτο?αρχισα πλεον να τρωω ξηρους καρπους,,λιγους και απο αυτους αλλα ειναι πολυυυυ υγιεινη τροφη και οφελιμη για τον οργανισμο σου!

επισης αποξηραμενα φρουτακια τρωω!!!

ελπιζω να σου εδωσα ιδεες! :D:D

Εγώ έχω πάρα πολλά χρόνια να φάω γαριδάκια, και πατατάκια τρώω από σπανιότατα έως ποτέ. Πέρα απ' το ότι είναι σκουπιδοτροφή, έχουν και απαίσια γεύση.

Αν φας 2-3 πού και πού, δε νομίζω να πάθεις τίποτα εσύ ή το μωρό, αλλά αν μπορείς να τα αντικαταστήσεις με κάτι άλλο, ακόμα καλύτερα!

Γιατί δεν δοκιμάζεις ποπ-κορν που είναι και οφέλιμα για τον οργανισμο!!Όχι αυτα του εμπορίου. Μπορείς να φτιάξεις εύκολα μόνη σου. Προσοχή στο αλάτι.

τα παντα ετρωγα κ τιποτα δεν στερηθηκα στο μεγαλο εβαλα 15 κιλα κ στη μικρη 13 ολα εφυγαν μεσα ε 3-4 μηνες μετα στο μεγαλο με τραβουσαν πολυ τα φρουτα τυρι κ τα γλυκα κ επειδη γεννησα καλοκαιρι κ στα 2 τσακιζα τα παγωτα σχεδον καθε μερα μιας κ ειχα χαμηλο ζαχαρο κ στα 2 παρολο που ετρωγα γλυκα.στη μικρη οτι ειχε σχεδη σε με ζυμαρι-τυρι κ γλυκα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...