Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Anji k esu agoraki???kala to 2012 tha gemisei me agorakia!!!! :)

sas euxaristo koritsia mou gia tis euxes sas!!! :x:x:x den mporo na to suniditopoiiso akomi!!ap'ton septembri perimeno pos k pos na erthei o maios k tora eftase o kairos!!!

marinasot ego eixa mono tin 1i mera tis oolipsias ponakia alla ego eixa mono 8 oaria!!to exo ksanakousei oti exoun kapoies kopeles alla fusika kalo einai na enimeroneis panta ton giatro sou!!!euxomai na fugoun grigora k na min ponas allo!

filakia polla koukles mou!!!

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα αγαπημενες μου!!

Θα γινω μανουλα , τι εγινε??? Εκανες επαναλυπτικη???

Μακαρι να ειναι ολα καλα :ympray::ympray::ympray:%%-%%-%%-

Μαρακι ναι σε παλ σιελ το βαψαμε και βαλαμε και ταπετσαρια ιδια με ριγες.Εσεις?

Αντε κοντευεις γλυκουλα!!!

Αντζη συγχαρητηρια!!!

Μαρινασωτ καλη επιτυχια!!!

Και εγω μετα ειχα πονακια και μια κοιλια τουμπανο!

Χαιδευε την κοιλιτσα σου και θελει να ξεκουραζεσαι και να εισαι χαλαρη...

Εμενα δεν μου ειχαν πει τιποτα για διατροφη

φφφφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Δημοσίευση

στο ίδιο εργαστήριο τις έκανα...ο γιατρός ήταν έκπληκτος γιατί λέει ανέβαινε πολύ καλά....δε ξέρει τι έγινε...

θα με δει αύριο κ θα ξανακάνω χοριακή....αύριο θα ξέρουμε....

Αντζι δεν έπεσε αλλά δεν ανέβηκε κιόλας 680 από 626 μετά από 4 ημέρες....τουλάχιστο αν ηταν μεγάλο το νούμερο θα είχα να ελπίζω ότι μπορεί να ήταν 2 και να μεινε το ενα....το νούμερο όμως από την αρχή έδειχνε ένα...

Δημοσίευση
τουλάχιστο αν ηταν μεγάλο το νούμερο θα είχα να ελπίζω ότι μπορεί να ήταν 2 και να μεινε το ενα....το νούμερο όμως από την αρχή έδειχνε ένα...

Δεν είναι απόλυτο αυτό που λες ότι για να ταν διδυμα θα πρεπε να ναι πιο μεγάλα τα νούμερα της χοριακής.Και μένα πρώτη χοριακή 2 βδομάδες από την εμβρυομεταφορά ήταν 167 και όμως ήταν 2 τα παιδιά.Οπότε μπορεί να γινε αυτό που λες,να σταμάτησε το ένα και να αναπτύσσεται μόνο το άλλο.Συνέχιζε να ελπίζεις...Καλά αποτελέσματα.

Δημοσίευση

tha gino manoula k ego tha sumfoniso me ta koritsia!einai polu pithanon na itan duo k na emeine tora to ena!!min apelpizesai!!to ksero eukola to leme emeis tora alla kane upomoni mexri aurio!sto kato kato mporei na exeis ena sporaki stin koilitsa sou k prepei na eisai kala gia auto!!!

lil mou emeis galazio entono to bapsame k kollisame autokollita me ton winnie the pooh k tin parea tou!!

Δημοσίευση

εύχομαι κορίτσια να συμβαίνει κάτι τέτοιο...αλλά εμένα 2 βδομάδες μετά την εμβρυομεταφορά ήταν μόνο 80 η χοριακή....με έμβρυα 4 ημερών.... να περάσει κ η σημερινη μέρα να μάθω...θα με τρελλάνει αυτή η αγωνία....

Δημοσίευση

tha_gino_manoyla μην στεναχωριέσαι! Εγώ είμαι αισιόδοξη. Θα συμφωνήσω κι εγώ μετα κορίτσια γιατί η χοριακή σου δεν έπεσε, αλλά ανέβηκε λίγο. Μπορεί να ήταν 2 και να έμεινε το 1. Ποτέ δεν ξέρεις! Κάνε λίγο υπομονή και μη στεναχωριέσαι για να μην επηρεάζεις το νινάκι σου. Οκ;

Δημοσίευση

Μην βαζεις το κακο με το μυαλο σου tha gino manoyla...

Να δεις που δεν θα εγινε κατι, απλως οπως λενε τα κοριτσια θα εμεινε ενα σπορακι να παλευει!!!!

Για αυτο ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ και προσπαθησε να ηρεμησεις ως αυριο!!!

Ολα καλα να πανε κοπελα μου :ympray::ympray::ympray:

Δημοσίευση
εύχομαι κορίτσια να συμβαίνει κάτι τέτοιο...αλλά εμένα 2 βδομάδες μετά την εμβρυομεταφορά ήταν μόνο 80 η χοριακή....με έμβρυα 4 ημερών.... να περάσει κ η σημερινη μέρα να μάθω...θα με τρελλάνει αυτή η αγωνία....

:ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray: Όλα να πάνε καλά σήμερα!!!!!!

Δημοσίευση

κορίτσια δεν έχω καλά νέα....η χοριακή δεν έπεσε...780... αλλά ο γιατρός φοβάται για εξωμήτριο...το σίγουρο είναι ότι δεν προχωράει ...να σταματησω τα χάπια είπε.... και να ξανακάνω παρασκευή χοριακή...πρέπει να πεσει...τώρα απλά παρακαλάμε να μην έχει συμβεί το χειρότερο...εξωμήτριο.... το σίγουρο είναι ότι τελείωσε...

Δημοσίευση

tha_gino_manoyla κοριτσάκι μου σε σκεφτόμαστε και είμαστε δίπλα σου, αλλά ο γιατρος δεν θεωρεί πιθανό να ηταν δύο και τελικά να έμεινε το 1; Δεν μπορεί πρέπει να υπάρχει νινάκι εκεί μέσα!!! Αφού ο ίδιος τα βάζει στο κέντρο της μήτρας πως γίνεται να έχουμε εξωμήτριο στην εξωσωματική; Γίνεται; Ουφ...όλο ερωτήσεις κάνω, συγγνώμη! Συνεχίζω να ελπίζω κι εύχομαι να πάνε όλα καλά!! :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Δημοσίευση

επειδή κ γω δεν τον ήξερα στην εξωσωματική οι περιπτώσεις εξωμητρίου είναι περισσότερες από ότι στις φυσιολογικές....αυτός τα βάζει στη μήτρα αλλά αυτά μπορεί να πάνε αλλού να εμφυτευτούν... ο γιατρός μου το απέκλεισε....τελείωσε...

Δημοσίευση

Tha gino manoula ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω κορίτσι μου... δεν θέλω να σου ευχηθώ να είναι εξωμήτριο ούτε να σταματήσει γιατί ακόμη ελπίζω ότι ίσως κάτι υπάρχει εκεί μέσα σου... οι γιατροί ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι θεοί...μακάρι να έπεσε έξω ο γιατρός σου...αλλά ακόμη και εάν έχει δίκιο να μην απελπίζεσαι, να σκέφτεσαι ότι από την στιγμή που τα κατάφερες είναι θέμα χρόνου να το καταφέρεις ξανά και αυτή την φορά με καλύτερη πορεία...

Μπορεί να μην γνωριζόμαστε πολύ καιρό αλλά να ξέρεις ότι σου στέλνω τις πιο ειλικρινείς ευχές μου για ό,τι καλύτερο...να συμβεί το καλύτερο δυνατό για σένα... και μια αγκαλιά...και ψηλά το κεφάλι!!!!

Φιλιά πολλά!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...