Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΟ15!!!

Recommended Posts

Anji k esu agoraki???kala to 2012 tha gemisei me agorakia!!!! :)

sas euxaristo koritsia mou gia tis euxes sas!!! :x:x:x den mporo na to suniditopoiiso akomi!!ap'ton septembri perimeno pos k pos na erthei o maios k tora eftase o kairos!!!

marinasot ego eixa mono tin 1i mera tis oolipsias ponakia alla ego eixa mono 8 oaria!!to exo ksanakousei oti exoun kapoies kopeles alla fusika kalo einai na enimeroneis panta ton giatro sou!!!euxomai na fugoun grigora k na min ponas allo!

filakia polla koukles mou!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ, όχι!!! :(

Την έκανες στο ίδιο εργαστήριο; Μήπως να την επαναλάβεις; Ο γιατρός σου τι λέει;

Tha gino manoyla μου, ελπίζω ειλικρινά να έχει γίνει κάποιο λάθος κορίτσι μου.

Tha gino manoyla μη στενοχωριεσαι...μπορει να εγινε καποιο λαθος...οπως λεει η Μαρινα με τα εργαστηρια...

Ειλικρινα ευχομαι ολα να σου πανε καλα και το σημερινο να μην ειναι κατι σοβαρο!!!

Tha gino manoula δεν μπορεί κάποιο λάθος θα έγινε. Δεν την κάνεις πάλι; Ο γιατρός τι είπε;;

Μακάρι να πάνε όλα καλά και το νινάκι να είναι εκεί καλά γατζωμένο! :ympray::ympray::ympray::ympray:

tha gino manoula, έπεσε ή είναι σταθερή;;;; Ο γιατρός σου τι σου είπε;;;;

Πότε θα ξανακάνεις;;;;

Μην βάζεις ακόμη κάτι άσχημο στο μυαλό σου........pleaseeeeee!!!!!!!!!!

καλημερα αγαπημενες μου!!

Θα γινω μανουλα , τι εγινε??? Εκανες επαναλυπτικη???

Μακαρι να ειναι ολα καλα :ympray::ympray::ympray:%%-%%-%%-

Μαρακι ναι σε παλ σιελ το βαψαμε και βαλαμε και ταπετσαρια ιδια με ριγες.Εσεις?

Αντε κοντευεις γλυκουλα!!!

Αντζη συγχαρητηρια!!!

Μαρινασωτ καλη επιτυχια!!!

Και εγω μετα ειχα πονακια και μια κοιλια τουμπανο!

Χαιδευε την κοιλιτσα σου και θελει να ξεκουραζεσαι και να εισαι χαλαρη...

Εμενα δεν μου ειχαν πει τιποτα για διατροφη

φφφφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

στο ίδιο εργαστήριο τις έκανα...ο γιατρός ήταν έκπληκτος γιατί λέει ανέβαινε πολύ καλά....δε ξέρει τι έγινε...

θα με δει αύριο κ θα ξανακάνω χοριακή....αύριο θα ξέρουμε....

Αντζι δεν έπεσε αλλά δεν ανέβηκε κιόλας 680 από 626 μετά από 4 ημέρες....τουλάχιστο αν ηταν μεγάλο το νούμερο θα είχα να ελπίζω ότι μπορεί να ήταν 2 και να μεινε το ενα....το νούμερο όμως από την αρχή έδειχνε ένα...

Μην απελπίζεσαι κορίτσι μου!

Ποτέ δεν ξέρεις!

Λίγο υπομονή μέχρι αύριο και θα μάθεις τι συμβαίνει...

Μπορεί όντως να ξεκίνησαν δύο και στην πορεία να έμεινε ένα μοναχούλι...

τουλάχιστο αν ηταν μεγάλο το νούμερο θα είχα να ελπίζω ότι μπορεί να ήταν 2 και να μεινε το ενα....το νούμερο όμως από την αρχή έδειχνε ένα...

Δεν είναι απόλυτο αυτό που λες ότι για να ταν διδυμα θα πρεπε να ναι πιο μεγάλα τα νούμερα της χοριακής.Και μένα πρώτη χοριακή 2 βδομάδες από την εμβρυομεταφορά ήταν 167 και όμως ήταν 2 τα παιδιά.Οπότε μπορεί να γινε αυτό που λες,να σταμάτησε το ένα και να αναπτύσσεται μόνο το άλλο.Συνέχιζε να ελπίζεις...Καλά αποτελέσματα.

tha gino manoula k ego tha sumfoniso me ta koritsia!einai polu pithanon na itan duo k na emeine tora to ena!!min apelpizesai!!to ksero eukola to leme emeis tora alla kane upomoni mexri aurio!sto kato kato mporei na exeis ena sporaki stin koilitsa sou k prepei na eisai kala gia auto!!!

lil mou emeis galazio entono to bapsame k kollisame autokollita me ton winnie the pooh k tin parea tou!!

εύχομαι κορίτσια να συμβαίνει κάτι τέτοιο...αλλά εμένα 2 βδομάδες μετά την εμβρυομεταφορά ήταν μόνο 80 η χοριακή....με έμβρυα 4 ημερών.... να περάσει κ η σημερινη μέρα να μάθω...θα με τρελλάνει αυτή η αγωνία....

tha_gino_manoyla μην στεναχωριέσαι! Εγώ είμαι αισιόδοξη. Θα συμφωνήσω κι εγώ μετα κορίτσια γιατί η χοριακή σου δεν έπεσε, αλλά ανέβηκε λίγο. Μπορεί να ήταν 2 και να έμεινε το 1. Ποτέ δεν ξέρεις! Κάνε λίγο υπομονή και μη στεναχωριέσαι για να μην επηρεάζεις το νινάκι σου. Οκ;

Μην βαζεις το κακο με το μυαλο σου tha gino manoyla...

Να δεις που δεν θα εγινε κατι, απλως οπως λενε τα κοριτσια θα εμεινε ενα σπορακι να παλευει!!!!

Για αυτο ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ και προσπαθησε να ηρεμησεις ως αυριο!!!

Ολα καλα να πανε κοπελα μου :ympray::ympray::ympray:

εύχομαι κορίτσια να συμβαίνει κάτι τέτοιο...αλλά εμένα 2 βδομάδες μετά την εμβρυομεταφορά ήταν μόνο 80 η χοριακή....με έμβρυα 4 ημερών.... να περάσει κ η σημερινη μέρα να μάθω...θα με τρελλάνει αυτή η αγωνία....

:ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray: Όλα να πάνε καλά σήμερα!!!!!!

κορίτσια δεν έχω καλά νέα....η χοριακή δεν έπεσε...780... αλλά ο γιατρός φοβάται για εξωμήτριο...το σίγουρο είναι ότι δεν προχωράει ...να σταματησω τα χάπια είπε.... και να ξανακάνω παρασκευή χοριακή...πρέπει να πεσει...τώρα απλά παρακαλάμε να μην έχει συμβεί το χειρότερο...εξωμήτριο.... το σίγουρο είναι ότι τελείωσε...

tha_gino_manoyla κοριτσάκι μου σε σκεφτόμαστε και είμαστε δίπλα σου, αλλά ο γιατρος δεν θεωρεί πιθανό να ηταν δύο και τελικά να έμεινε το 1; Δεν μπορεί πρέπει να υπάρχει νινάκι εκεί μέσα!!! Αφού ο ίδιος τα βάζει στο κέντρο της μήτρας πως γίνεται να έχουμε εξωμήτριο στην εξωσωματική; Γίνεται; Ουφ...όλο ερωτήσεις κάνω, συγγνώμη! Συνεχίζω να ελπίζω κι εύχομαι να πάνε όλα καλά!! :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

επειδή κ γω δεν τον ήξερα στην εξωσωματική οι περιπτώσεις εξωμητρίου είναι περισσότερες από ότι στις φυσιολογικές....αυτός τα βάζει στη μήτρα αλλά αυτά μπορεί να πάνε αλλού να εμφυτευτούν... ο γιατρός μου το απέκλεισε....τελείωσε...

Αυτό για το εξωμήτριο το έχω ακούσει κι εγώ.Όντως έχει λίγο περισσότερες πιθανότητες απο οτι η φυσιολογική σύλληψη.

Τουλάχιστον να μην είναι εξωμήτριο να τελειώσει έτσι το θέμα.

:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Κρίμα βρε κορίτσι μου!

Αφού ο γιατρός σου το έχει αποκλείσει, εύχομαι κι εγώ να μην είναι εξωμήτριο...

Τουλάχιστον αυτό...

Μια μεγάλη αγκαλιά κι από μένα :YMHUG: μαζί με όλη μου την αγάπη!

Tha gino manoula ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω κορίτσι μου... δεν θέλω να σου ευχηθώ να είναι εξωμήτριο ούτε να σταματήσει γιατί ακόμη ελπίζω ότι ίσως κάτι υπάρχει εκεί μέσα σου... οι γιατροί ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι θεοί...μακάρι να έπεσε έξω ο γιατρός σου...αλλά ακόμη και εάν έχει δίκιο να μην απελπίζεσαι, να σκέφτεσαι ότι από την στιγμή που τα κατάφερες είναι θέμα χρόνου να το καταφέρεις ξανά και αυτή την φορά με καλύτερη πορεία...

Μπορεί να μην γνωριζόμαστε πολύ καιρό αλλά να ξέρεις ότι σου στέλνω τις πιο ειλικρινείς ευχές μου για ό,τι καλύτερο...να συμβεί το καλύτερο δυνατό για σένα... και μια αγκαλιά...και ψηλά το κεφάλι!!!!

Φιλιά πολλά!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
    • Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...