Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΟ15!!!

Recommended Posts

Κορίτσια θα την κάνω στο Ρεα. Μου είπε ότι τον Αύγουστο κλείνουν (τώρα για όλο το μήνα δεν ξέρω)....οπότε θεωρώ ότι πρέπει να βιαστώ. Πήγα σήμερα και είμαι γεμάτη κύστες....(πού στο καλό βρέθηκαν τόσες πολλές;). Ο γιατρός μου είπε να ξεαγχωθώ και να μπω σε μια διαδικασία ξεκούρασης, ηρεμίας και χαλάρωσης. Μου έγραψε τα yasmin για να φύγουν οι κύστες και θα ξαναπάω αρχές Ιουλίου, όταν θα αδιαθετήσω ξανά. Θα ξεκινήσω με gonal....Τα υπόλοιπα φάρμακα δεν ξέρω πότε θα τα πάρω...είναι και πάρα πολλά. Άνετα ανοίγω παράρτημα φαρμακείου....Αν όλα πάνε καλά, τέλη Ιουλίου - όπως μου είπατε - θα γίνει η εμβρυομεταφορά.....Καλή επιτυχία σε όλες μας κορίτσια και καλά αποτελέσματα σε όσες περιμένουν μια θετική απάντηση!!! Όλα να μας πάνε καλά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!

Littledancer μου, ευχαριστώ για την τέλεια ευχή! Μακάρι!

Lil μου, επίσης ευχαριστώ! Αχ...! Οπότε με βλέπω από το 0,6 να ανεβαίνω στο 0,8... Σιγά! Τόσες που έχω κάνει... Το αστείο: το έλεγα στην πεθερά μου (να παίρνει κουράγιο καθώς αρχίζει χημειοθεραπείες από εβδομάδα :( ) και μου έλεγε "ναι, δέκα μέρες", λέω "όχι, δέκα μήνες", "τι;;;;; πώς γίνεται να παίρνεις ενέσεις τόσον καιρό;;;", "εμ, αφού πρέπει μέχρι το πέρας της εγκυμοσύνης και 40 μέρες μετά! εγώ δεν έχω πρόβλημα, σιγά" "!!!!!!!!!!!!!!!!!! (άφωνη)" :D:D:D

Jigsaw μου, καλώς ήρθες! Με όλες εμάς εδώ, ειδικά σε αυτό το ποστάκι, μην φοβάσαι τίποτα!!! Έχεις να κάνεις με "ράμπο" όχι αστεία!!! Πάντως οι κακές σκέψεις πρέπει να εξαφανιστούν, όπως και το αν, αν δεν κλπ. Άσε τα πράγματα στους ιθύνοντες κι εσύ απλά να ακολουθήσεις τις οδηγίες τους. Αλλά πάνω απ' όλα να φροντίσεις να ανέβεις ψυχολογικά. Σε εμένα, καλά! μετά απ' όσα έχω περάσει, όλοι έχουν πάθει πλάκα με την αισιοδοξία μου, την πίστη μου ότι θα τα καταφέρω και το ότι ξεπερνώ τα πάντα στο πέρασμά μου! Η δε αγαπημένη μου μαία, είπε σήμερα ότι

"να ξέρεις, ότι η καλή σου ψυχολογία είναι εξαιρετικά σημαντική κι έτσι προετοιμάζεις και το σώμα σου, το κάνεις πιο δεκτικό και ΘΑ τα καταφέρεις" ;) !

Μαρινάκι πολύ χαίρομαι που προχωράς ακάθεκτη και το κυριότερο με ηθικό ακμαιότατο!!! Όλα θα πάνε καλά! Οι ενέσεις μετά για τη θρομβοφιλία θα σου φανούν παιχνιδάκι! Από βδομάδα θα έχεις το τυχερό αυγουλομάζεμα! Μακάρι ο Θεούλης να κάνει το θαύμα του και για σας! :ympray::ympray::ympray: Τα στενά παντελόνια να μείνουν μέσα στη ντουλάπα για τους επόμενους 9 μήνες! ΥΓ. Την πεθερά την κούφανες με αυτά που της λες, αλλά καλά κανεις να προετοιμάζεται! :D Να γίνει καλά γιατί έρχεται και το εγγόνι!

jigsaw καλώς ηρθες στην παρέα! Εύχομαι σύντομα να κοκκινήσει το όνομά σου! Για το άγχος που σου μίλησε ο γιατρός έχει απόλυτο δίκιο! Το μόνο που δεν χρειάζεσαι σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι το άγχος. Πέτα το μακρυά. Εμπιστεύσου το γιατρό σου και ακολούθα τις οδηγίες του. Δες τη διαδικασία χαλαρά και μην μπλέκεις το μυαλό σου. Τα μωράκια μας θέλουν ήρεμες και αισιόδοξες μαμάδες!!

littledancer μου δεν παίζεσαι με τους γιατρούς!!!Δεν έχεις αφήσει ειδικότητα για ειδικότητα! Έτσι βρίσκεις βέβαια και τον όλα τα λεφτά ακτινολόγο :lol::lol::lol: Μη σκέφτεσαι τα παλιά! Να σκέφτεσαι ότι τα καλύτερα έρχονται κι αυτά δεν είναι άλλα από τα μωράκια σας που σας περιμένουν!

Λιλάκι χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! Τελικά με τις ενεσούλες που άλλαξες μια χαρά βάρος παίρνει το αγοράκι σας! Με το καλό να το δεχτείτε! Εμείς έχουμε την β΄επιπέδου την Παρασκευή και ανυπομονώ να δούμε ότι είναι καλά ο μικρός μας! Μακάρι Θεέ μου! :ympray::ympray::ympray:

Φιλιά σε όλες και σύντομα όλες φουσκοκοιλίτσες!!!

Μαρίνα Σ., Diaz, littledancer...Kαλώς σας βρήκα!!! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, όλα να σας έρθουν βολικά και σύντομα να γίνουμε όλες μανούλες....

Η διαδικασία δε με φοβίζει (και τόσο)...Αυτό που με φοβίζει είναι η απαισιοδοξία μου, το αιώνιο άγχος και η κακή μου ψυχολογία ότι δεν...Με αυτά πρέπει να παλέψω να τα αποβάλλω...Είμαι αποφασισμένη όμως να κάνω τα πάντα προκειμένου να γίνω σύντομα μανούλα (δεν έχω και πολλά περιθώρια άλλωστε!!). Με εσάς εδώ όμως, τις "λιονταρίνες" ξέρω ότι δεν έχω να φοβάμαι τίποτα και ότι θα με βοηθήσετε να χαλαρώσω και να μη σκέφτομαι τυχόν δυσάρεστα....Εξάλλου τώρα έχω μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσω μιας και έκλεισαν τα σχολεία (άρα δεν έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις). Το να ξεκουραστώ βέβαια - που μου είπε και ο γιατρός - δεν ξέρω ακριβώς πώς θα το πετύχω γιατί υπάρχει και ένα σπίτι μαζί, το οποίο έχει υποχρεώσεις....

Προς το παρόν, σας αφήνω γιατί έχω να καθαρίσω το σπίτι, να φτιάξω φαγητό (κολοκυθάκια γεμιστά), να σιδερώσω και να πλύνω κουβέρτες και χαλιά...

Καλό μεσημέρι να έχετε!!

Φιλιά

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα !

Χαθηκα λόγω δουλειας αλλα και επειδή όσο πλησιάζει η ώρα της 7η εξωσωματικής μου ειπα να κανω αποτοξίνωση να μην μιλάω καθόλου γιατο θέμα και αγχωνομαι μιας και η ΑΜΗ βγήκε χάλια μόλις 0,29 μονάδες επιασα πάτο δηλαδη σε δύο χρονάκια δεν θα εχω καθόλου ωάρια. Θα προσπαθήσω με τροποποιημένο φυσικό μήπως πάρουμε 2-3 και βλέπουμε. Εσεις πώς είσαστε διαβάζω δυναμικές ακμαιες και βουρ στον αγώνα.

Πίνω και τα DHEA που μου εδωσε η littledancer μηπως παρουμε κανενα αυγουλάκι παραπάνω.

Πολλα φιλια σε ολες!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Πολύ ευχάριστα τα νέα σου Λιλ μου, είδες που ανησυχούσες???Τέλεια, πλησιάζει κι ο καιρός!!!!!

Με το καλό κορίτσι μου!!! ;);)

Καλή επιτυχία και σε σένα Diaz μου στην β επιπέδου, αν και όλα θα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! :D:D

Μαρινάκι προχώρα ακάθεκτη!!!!! Είσαι ένα βηματάκι πριν!!!!! και να θυμάσαι πως ΟΛΑ θα πάνε καλά!!!! %%-@};-

Βρε littledancer άσε και κανένα γιατρό στην ησυχία του!!!όλους εσύ θα τους γνωρίσεις??? :lol::lol:

Αααα, και δε σου έχω πει να μην αποπαίρνεις τον κόσμο??? :lol::lol::lol:

Καλώς ήρθες στην παρέα μου jigsaw!!!Τι αγχώνεσαι καλέ????πού να έρθουν τα μωράκια με το άγχος???έξω το άγχος, μέσα τα μωράκια!!! ;):lol:

Λαμπρινή μου να πω την αλήθεια το μήνυμά σου είναι ένα παζλ για μένα...τι είναι το ΑΜΗ και το άλλο το φάρμακο που σου έδωσε η littledancer????

Jigsaw οι κύστες δε θα είναι μεγάλες οπότε θα απορροφηθούν με τα χαπάκια, οπότε σε βλέπω το τέλος καλοκαιριού να είσαι φουσκωτούλα!!!!Μακάρι και στο εύχομαι ολόψυχα!!! :ympray::ympray:

κι άσε την littledancer να σε πειράζει...μήπως να το έκανες το ψευδώνυμο crazydancer???? :)):))=)) \:D/

Kαλημερα!!!Μπηκα να σας γραψω κ εγω τα νεα μου.Καταρχην σας ευχαριστω πολυ που με εχετε βαλει στη λιστα!Ευχομαι να ειναι γουρλιδικι για ολες μας.Δυσκολευομαι λιγο με να παρακολουθησω τα ποσταρισματα σας ετσι οπως εχει αλλαξει το φορουμ... :( Εγω,οπως ηδη σας εχω πει,ειμαι απο τις παλιες κ ηταν πολυ διαφορετικα κ πιο απλα τα πραγματα στο φορουμακι..τελος παντων.

Λοιπον κοριτσακια,αυριο παω για ωοληψια.Περασαν οι μερες τοσο ηρεμα κ γρηγορα..ουτε που το καταλαβα!Η μια κ μοναδικη ωοθηκουλα μου,ανταποκριθηκε πολυ καλα.Βαση του ιστορικου μου κ της ηλικιας μου,ολα βαινουν καλως.Εχω 4 ωοθηλακια που φαινονται αρκετα καλα κ αλλα 4 που ειναι λιγο πιο μικρα.Ευχομαι να παρουμε τελικα 3-4 αυγουλακια...Αμην!

Εχω λιγο αγχος να δω αν κ ποσα θα γονιμοποιηθουν τελικα.Ελπιζω να ειμαστε τυχεροι.Εχουμε φαει τοσες γκαντεμιες κ αναποδιες τα τελευταια χρονια με τον αντρα μου...Ελπιζουμε ο Θεος να κοιταξει λιγο κ εμας αυτη τη φορα που τον χρειαζομαστε...

Μολις εχω νεοτερα θα μπω να σας γραψω.Αληθεια να ρωτησω κατι...μετα την ωοληψια θα εχω τιποτα πονακια;;Ετσι εγκυκλοπαιδικα ρωταω...

Λοιπον μην σας κουραζω αλλο,θα τα πουμε συντομα.Αντε καλη μας επιτυχια σε ολες μας!!!!!!Πολλα φιλια!! :D

Καλημέρα! ΄Και εγώ ξεκινάω την διαδιακασία της εξωσωματικής μετά απο 3 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις. Πως είναι βρε παιδιά; να φοβάμαι;

aggelika81 καλώς σε βρήκα!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και τον Ιούλιο θα ξεκινήσω τη διαδικασία....Όσο μπορώ προσπαθώ να αποβάλλω το άγχος, το οποίο είναι η δεύτερη φύση μου....Για το μπεμπέ όμως θα κάνω τα πάντα....Ήδη έχω κόψει το κάπνισμα εντελώς....Θα κάνω τα πάντα....Λίγο για το πώς θα βάζω μόνη μου τις gonal με απασχολεί αλλά θα προβληματιστώ με αυτό όταν θα έρθει η ώρα....

labrinip, ζουμπι, mommy 2b μακάρι να σας πάνε όλα καλά....Τα καλύτερα έρχονται πιστεύω!!!

littledancer....συνέχισε να με πειράζεις....Δεν έχω τέτοια θέματα.......

Τις καλύτερες ευχές μου σε όλες κορίτσια!! Μακάρι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος να είναι οι μήνες που όλες περιμένουμε!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

Αν και εγκυουλα τωρα και σε λιγο θα εχω το μωρακι μου , δεν θα σας ξεχναω θα ειμαι κοντα σας , και ευχομαι να ειστε τυχερες οπως και εγω με την πρωτη προσπαθεια.

Βεβαια περασαμε και εμεις δυσκολιες στην εγκυμοσυνη αλλα μεσα μου ελεγα οτι ολα θα πανε καλα!

Ντιαζακι πολυ καλα αποτελεσματα να εχετε την Παρασκευη στην β επιπεδου!Θα περιμενουμε νεα σου...

Λαμπρινη χαθηκες , αλλα αφου το ειχες αναγκη καλα εκανες.Φαινεσαι και εσυ δυνατο κοριτσι για να μην το βαζεις κατω αλλα ποτε δεν ξερεις!Σου ευχομαι ολα να πανε κατ ευχην αλλα να μην στεναχωριεσαι εχεις ειδη μια κουκλα!!

Αγγελικα σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου!

Μαρακι οταν μπορεις πες μας την εμπειρια σου με τον τοκετο...φιλια στον μπεμπη!!!

Ζουμπι καλως ηρθες και παλι καλη επιτυχια με την ωοληψια!!!! θα περιμενουμε νεα σου!

Εμενα μου πηραν 12 ωαρια χωρις ναρκωση!

Αν με ρωτησετε δεν ξερω γιατι δεν μου κανανε μεθη...και επειδη ολα πηγαν καλα δεν εκατσα να ρωτησω, ισως καποια στιγμη...

Ενω οι αλλες κοπελες ηταν ψιλοκοιμησμενες εμενα το ματι μου γαριδα :shock::shock:

Εζησα ολη τη διαδικασια και καθε ωαριο που εβγαζαν και το μετρουσαν!

Νιωθεις εσωτερικα στον κολπο τσιμπηματα βελονας.

Εγω σε καποια δακρυζα και εσφιγγα τη μαια γιατι τα ενιωθα αρκετα.

Τωρα με τη μεθη φανταζομαι οτι δεν θα τα καταλαβαινεις.

Μετα ειχα λιγο αιμα και φορουσα σερβιετα με το που σηκωθηκα.

Η κοιλια μου τουμπανιασε και ειχα και καποια πονακια περιοδου.

Τα πονακια μου εφυγαν μετα απο 3 μερες γιατι ειχα και την εμβρυομεταφορα την δευτερη μερα αλλα το πρηξιμο στην κοιλια το ειχα και αργοτερα.

Παντως προσπαθηστε να μην εχετε αγχος η διαδικασια της ωοληψιας κρατησε το πολυ 20 λεπτα και της εμβρυομεταφορας 2 , 3 λεπτα.

Παρτε και ενα μωροαερακι!!

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Lil κι εγω δεν εκανα μεθη στην ωοληψια.Βέβαια εγω το ζητησα η ιδια.Κι επειδη στη δευτερη εκανα αναγκαστικα γτ εγινε και η υστεροσκοπηση μαζι νομιζω δεν αξιζει.Εγω πάλι αν χρειαζοταν χωρις μεθη θα την εκανα.Αν και ενιωσα λιγο περιεργα τη δεξια ωοθηκη λες και την ξεμπουκωναν :mrgreen: Με την μεθη ημουν ενα χαλι.Εκανα να συνελθω πολυ ωρα ειχα χαμηλη πιεση και δεν με αφηναν να φυγω :-p Το μονο που γλιτωσα απο πονους ηταν την ωρα που εγινε η ωοληψια και κατι πονακια αμεσως μετα μεχρι να φυγω απο εκει δλδ σιγα :think::think:

Εχουμε πολλά κοινα τελικα λες να πιασει κι εμενα με την πρωτη εμβρυομεταφορα;; :ymdaydream:

Βρε littledancer άσε και κανένα γιατρό στην ησυχία του!!!όλους εσύ θα τους γνωρίσεις??? :lol::lol:

Αααα, και δε σου έχω πει να μην αποπαίρνεις τον κόσμο??? :lol::lol::lol:

Jigsaw οι κύστες δε θα είναι μεγάλες οπότε θα απορροφηθούν με τα χαπάκια, οπότε σε βλέπω το τέλος καλοκαιριού να είσαι φουσκωτούλα!!!!Μακάρι και στο εύχομαι ολόψυχα!!! :ympray::ympray:

κι άσε την littledancer να σε πειράζει...μήπως να το έκανες το ψευδώνυμο crazydancer???? :)):))=)) \:D/

[smilie=wave.gif][smilie=wave.gif]

Βρε Aggelika δεν την πειραζω απλα εχω μεγαλη φαντασια και κανω ευκολα συνειρμους μαλλον βλεπω και πολλες ταινιες ομως.Αν ειναι να μην με λετε littledancer να με λετε cinemafreak [smilie=happy1.gif] .Και τα 2 ο αντρας μου μου τα εχει βγαλει. :ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue:

Ντανσερ μου , εσυ εχεις περασει και τα δυο...κατι θα ξερεις..

Εμενα που μου πηραν την πιεση πριν, ηταν λιγο χαμηλη.Λες γι αυτο να μην μου εκαναν?Μηπως θα ηταν πιο χαμηλη ακομα μετα τη διαδικασια?

Εσενα ποσα ωαρια σου ειχαν παρει χωρις μεθη?

Εμεναν με τσιμπησαν 15 φορες μου πηραν 12 ωαρια τα αλλα 3 ηταν κυτταρα.

Στο ευχομαι ολοψυχα μικρη χορευτρια!!!!!

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Ντανσερ μου , εσυ εχεις περασει και τα δυο...κατι θα ξερεις..

Εμενα που μου πηραν την πιεση πριν, ηταν λιγο χαμηλη.Λες γι αυτο να μην μου εκαναν?Μηπως θα ηταν πιο χαμηλη ακομα μετα τη διαδικασια?

Εσενα ποσα ωαρια σου ειχαν παρει χωρις μεθη?

Εμεναν με τσιμπησαν 15 φορες μου πηραν 12 ωαρια τα αλλα 3 ηταν κυτταρα.

Δεν μου πηραν πολλά 6-7 ηταν τα ωοθηλακια αλλα τα 5 ηταν καλα.Νομιζω οτι τα 4 ηταν απο την δεξια μερια και γι αυτο το ενιωσα καπως περιεργα σε σχεση με την αριστερη.Τοσες φορες γτ σε τρυπησαν;Εμενα νομιζω(δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια) οτι με τρυπησαν 1 απο καθε μερια και εφευγαν τα ωαριακια μεσα σε σωληνακι.Ισως αν ειχα περισσοτερα να επρεπε να με τρυπησουν περισσοτερες φορες.Ομως εχω ακουσει οτι και για 1 μονο ωαριο κανουν μεθη.

Μπορει αν ειχες χαμηλη πιεση να ηταν και ο λογος που δεν σου εκαναν την μεθη.Εμενα με ταιζανε κρακερς μετα :lol::lol:

Αν δεν κανεις μεθη φευγεις κυρια και οχι ζομπι!Οποτε για μενα δεν αξιζει εγω με τα λιγοτερα απο εσενα ωαρια εκανα 10 λεπτα σχεδον μεσα στο χειρουργειο.

Με αυτά που διαβάζω, πραγματικά πιστεύω ότι είστε λιονταρίνες...Τι αντοχή στον πόνο είναι αυτή βρε κορίτσια!! Μπράβο!!..Με το γιατρό μου δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τέτοιες λεπτομέρειες...προέχει να φύγουν οι κύστες....Θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι με η πρώτη μου προσπάθεια θα είναι και η τυχερή...Τίποτα το παθολογικό δεν υπάρχει - σύμφωνα με τους γιατρούς - και είναι και αυτοί αρκετά αισιόδοξοι!! Δε θέλω να σκέφτομαι τώρα γιατί κάποιες κάνουν και 2η, και 3η και.....προσπάθειες και τι είναι αυτό που δεν πάει κάθε φορά καλά....Προς το παρόν, παίρνω τα αντισυλληπτικά και αναμένω στο ακουστικό μου!!

Με το καλό στις εγκυούλες μας...και καλά αποτελέσματα σε όσες περιμένουν....

littledancer μπορεί να είσαι cinefreak....αλλά εγώ σε γνώρισα ως χορεύτρια και έτσι θέλω να παραμείνουν τα πράγματα... Και εγώ βλέπω πολλά έργα αλλά δεν έχω φτάσει στο δικό σου σημείο....

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Αχ Λαμπρινή μου! Μας έλειψες πάρα πολύ! Αλλά το ξέρεις, αν θες "αποτοξίνωση" εμείς δεν έχουμε πρόβλημα! Μακάρι να πάνε όλα όπως τα θέλεις κορίτσι μου!!!

Mommy2b! μου, καλώς ήρθες! Καλή επιτυχία και μη φοβάσαι τίποτα! Ό,τι θέλεις, όλες θα είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

Jigsaw μου, να πάρεις κουράγιο και δύναμη από όλες μας και μην σκέφτεσαι αποτυχίες, δυσκολίες ή αναποδιές. Τώρα όσο γιατί δεν πετυχαίνουν όλες οι εξωσωματικές με την 1η φορά, το πιο πιθανό που μπορώ να σου πω μετά από 5 1/2 φορές, είναι ότι έχει σίγουρα να κάνει με το πρόβλημα που υπάρχει σε κάθε περίπτωση. Εγώ πχ έφτασα λίγο πριν την 5η για να βρούμε τα προβλήματα τα βασικά, αφού ανατομικά δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Με το που έκανα σχετική θεραπεία, έμεινα έγκυος! Το γεγονός ότι παλλινδρόμησαν και τα δυο μου ταυτόχρονα, οφείλεται σε κάτι επιπλέον που μόλις ανακαλύψαμε (η σχετική εξέταση μόλις χθες άρχισε να γίνεται στην Αμερική), γι' αυτό κ τις προάλλες έψαχνα για ένα επιπλέον φάρμακο. Σίγουρα πάντως, κάποια βασικά πράγματα θα πρέπει από πριν να έχουν ελεγχθεί, δεν θα σταματήσω να το λέω (ανατομία με σαλπιγγογραφία ή υστεροσκόπιση που προαπαιτείται ούτως ή άλλως όπως και σπερμοδιάγραμμα, εξετάσεις αίματος για προγεννητικό έλεγχο, θρομβοφιλία, ΝΚ κ.ο.κ.). Κάποια προβλήματα επιβαρύνονται με την ηλικία, όπως στην περίπτωσή μου, τον τρόπο ζωής, την κληρονομικότητα... Ακόμη όμως κι αν δεν έχουν γίνει όλοι οι έλεγχοι, δεν νοείται να προχωρά κάποια ξανά και ξανά χωρίς να βρίσκει το "γιατί".

Ζούμπι μου, καλή επιτυχία για αύριο κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά και για τους πόνους μην ανησυχείς! Εγώ έκανα πάντα μέθη, δεν είμαι τόσο ανεκτική όπως οι λιονταρίνες μας Lil & Littledancer, άλλωστε έχω και τσιμπημένη πίεση. Αλλά το κυριότερο έχω, δόξα τω Θεώ, συνήθως αρκετά.

Diazάκι μου, καλή επιτυχία στην β' επιπέδου την Παρασκευή, αν και θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε. Να είναι όλα τέλεια!!!

Βρε Lil μου, μα πώς άντεξες χωρίς μέθη;;; Ανατριχιάζω μόνο που το ακούω! Χαρά στο κουράγιο σου!

Ομοίως Littledancer μου, καλά εσύ από κουράγιο πας πολύ μπροστά!!! Μακάρι να είναι η 1η σου εμβρυομεταφορά και η τυχερή και να γίνεις μανούλα γρήγορα!!!

Γλυκειά μου Αγγέλικα, καλά που κάνεις και μας ανεβάζεις κι άλλο! Και... πείραζε τα κορίτσια όσο θέλεις, εσύ να δεις τι έχεις να τραβήξεις από τον Σεπτέμβριο!!! Δεν θα σε αφήσουμε σε χλωρό κλαρί!!!

Τα νέα μας: Ναι! Η διέγερση έλαβε τέλος σήμερα!!! Αύριο απόγευμα κάνω μόνο μια cetr. και το βράδυ την πρεγκνύλ! Πέμπτη η ωοληψία! Είναι πολύ αισιόδοξοι από το κέντρο, θα πάρουμε πιθανά περισσότερα από κάθε άλλη φορά, μακάρι να έχουμε και πολλά καλά! Το πόσο χαρούμενη είμαι, τι; να σας το κρύψω;;;

Πάντως, έχουν διογκωθεί οι καημενούλες μου, γι' αυτό το πρήξιμο και οι πόνοι, οπότε από σήμερα άρχισα ασπράδια. Αύριο θα πάρω μοσχάρι. Ψωμί μειώνεται στο ελάχιστο, εξακολουθώ φρούτα και λαχανικά!

Ούτως ή άλλως δεν πεινάω και πολύ, με τόσο πρήξιμο....

Όσο για τη λιστούλα μας, έχουμε πρόβλημα χαρακτήρων ... :lol: , θα σκεφτώ κάτι και θα την ανανεώσω κάποια στιγμή, να μην μείνει καμία παραπονεμένη!

Σας φιλώ!!!

Με πιασανε εξ απροοπτου!! Και εγω πιστευα οτι θα κοιμαμαι και δεν θα καταλαβω τιποτα ετσι ακουγα....

Αν το ξαναεκανα και ηξερα οτι ειχα τοσα αυγουλακια θα εκανα μεθη!

Με δυο τρια ισως να μην εκανα θε εσφυγγα τα δοντια μονο και θα το ξεπαιρνουσα!

Με βοηθησε πολυ η αγνοια μου, η διαθεση μου ,το οτι ελεγα ελα μωρε θα το αντεξω για λιγο θα ειναι και θα περασει!

Μαρινακι μου καλη ωοληψια γλυκια μου την Πεμπτη με πολλα καλα αυγουλακια!!!

Λιλακι στα πηρανε κι εσενα με καθετηρακι;; (σωληνακι μ αρεσει να το λεω) :lol: Εγω κοιτουσα κιολας και μου κανει ο γιατρος μην κοιτας εσυ τωρα :)):)) Εβλεπα που περνουσε κατι σαν υγρο απο μεσα και το εστελναν στο εργαστηριο.Μαθαινα και ποσα ηταν επιτοπου. :D

Ναι ετσι ακριβως ηταν και σε εμενα! Εβλεπα το σωληνακι που περνουσε ενα υγρο και πηγαινε αμεσως στο εργαστηριο!

Τα μετρουσαν κιολας!!

Ζούμπι καλή επιτυχία κοπελα μου αύριο, όλα να πάνε καλά!!!

Μαρινάκι είσαι έτοιμη για όλα, για αυτό θα σπάσεις κάθε πρόβλεψη!!!

Mobby καλώς ήρθες!!!Μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό όλα θα πάνε καλά, αυτό να έχεις πάντοτε στο νου σου και να το λες στον εαυτό σου!!!!ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν φαίνεται να πάνε καλά...θα στρώσουν!!!

Deppa τι έγινε με την καμπύλη σακχαρου?? τι λένε από το μικροβιολογικό, είναι ανησυχητικές οι τιμές ή δεν επηρεάζουν???

κοριτσακια μου χιλια συγνωμη αλλα δεν σας διαβασα....ειμαι πτωμα μπηκα μονο να σας πω τα νεα μου εν συντομια..σημερα πηγαμε Θεσ/κη και πηρα τις ενεσουλες μου και τα φαρμακακια μου γενικοτερα μετα περασα απο τον γιατρο μου ειδε τις εξετασεις και εκτος απο ενα ασημαντο μικροβιακι που εδειξε η καλλιεργεια τα υπολοιπα ηταν φυσιολογικα μου ειπε η καμπυλη σακχαρου ανεβηκε λιγο την πρωτη ωρα αλλα στις 3 ωρες ειχε πεσει οποτε μου ειπε να προσεξω λιγο την διατροφη μου αλλα οχι κατι ιδιαιτερο αφου ειναι μεσα στις φυσιολογικες τιμες!!!ειμαι στην 19η ημερα του κυκλου μολις αδιαθετησω ξεκιναμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!πιστευω αυριο να καταφερω να διαβασω τα νεα σας Μαρινακι εσυ κοντευεις για την ωοληψια αν θυμαμαι καλα.......σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!!!!!!απο αυριο ξεκιναω και εξεταστικη για 2 εβδομαδες μ αυτον τον καυσωνα :twisted::twisted: φιλακια πολλα!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
    • Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...