Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΟ15!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα πολυαγαπημένα μου κορίτσια!

Θέλω να ξέρετε ότι η θετική σας σκέψη, η αγάπη και η υποστήριξη μου έδωσαν φτερά, κυριολεκτικά κ μεταφορικά κι έτσι ξεπέρασα και το τελευταίο εμπόδιο σήμερα! Ναι! Βρήκα και το τελευταίο φάρμακο, τι βρήκα; Το πήρα ήδη! Το έχω στο ψυγείο και με περιμένει το χρυσό μου :D:D:D !

Τα φτερά τα χρειαζόμουν γιατί δύο μέρες τώρα τρέχω κ τα ποδαράκια μου έβγαλαν φουσκάλες! Δεν μιλάμε για το κλάμα που έχω ρίξει, από τα νεύρα μου, αλλά πάλι σας σκεφτόμουν κι αναπτερωνόμουν, κι έλεγα: Όχι! Τι λέμε; Πίστη, αισιοδοξία & αγώνας! Δεν θα τους περάσει! Εγώ το φάρμακο θα το βρω! Δεν θα ρισκάρω αυτή την προσπάθεια για κανέναν! Και τα κατάφερα...!

Αύριο είναι και το δεύτερο ραντεβού μου κι είμαι ακόμη πιο αισιόδοξη!

Anji μου, ακριβώς έτσι αισθάνομαι! Ευχαριστώ που μου το υπενθυμίζεις, με τονώνει!!!

Καλή μου Lil! Μακάρι όπως λέμε τώρα σε εσένα με το καλό, να το ακούσω κι εγώ σε λίγους μήνες, κλαψ! Αμάν αυτές οι ορμόνες, πολύ ευσυγκίνητη έχω γίνει... :oops:

Diazάκι μου γλυκό! Μόνον η διάθεσή σου να με βοηθήσεις μου αρκεί! Αν και επειδή είναι φάρμακο υψηλού κόστους - ειδικών παθήσεων, έπρεπε να το πάρω από Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ, όπου δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου! Το πριν ήταν το δύσκολο...

Morouli μου υπεραγαπημένο!!!! Μας λείπεις!!! Ευχαριστώ για τις ευχές κ ανταποδίδω χίλιες φορές!!!

Deppa μου, καλώς ήρθες στην υπέροχη παρέα μας! Καλή επιτυχία να έχεις! Θα σε συμπληρώσω μάλλον αύριο στη λιστούλα μας γιατί τώρα είμαι... κομμάτια, ναι;

Σας φιλώ γλυκά-γλυκά & σας υπεραγαπώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπράβο Μαρινάκι μου! Πολύ χαίρομαι που το βρήκες! Σε καταλαβαίνω για τα φάρμακα γιατί κι εγώ έτσι έλεγα, ότι δεν θα χάσω το μήνα για ένα φάρμακο! Και τσουπ ήρθε το αγοράκι μας! Τώρα δεν σε σταματάει τίποτα! Πίστη κι αισιοδοξία και να δεις που θα έρθει το σποράκι και θα μείνει αυτή τη φορά! Ο Θεός θα κάνει το θαύμα του και για σας. Θα περιμένουμε νέα σου από το 2ο ραντεβού!

Deppa καλώς ήρθες στην παρέα μας κι εύχομαι τον Ιούλιο να κοκκινίσει το ονοματάκι σου! Το μωράκι έρχεται!

Σας φυσάμε πολυ δυνατά με το αγοράκι μου να φουσκώσουν γρήγορα όλες οι κοιλίτσες ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

Μπραβο Μαρινακι μου!!!

Ειδες που ολα ξεκινησαν καλα!!!! :D

Θα περιμενουμε και νεα σου απο το γιατρο....

Εχω και εγω ξανα το ντοπλερ αυριο, αντε να δουμε.....

deppa καλως ηρθες!!! Καλο ξεκινημα να εχεις!!!

Καλη επιτυχια κοριτσακια μου να εχετε!!!

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Καλησπέρα κοροτσάκια!!!

Είμαι σε μάθημα και σας γράφω από το κινητό (τι σου ειναι η τεχνολογια) :D

Καλή επιτυχία Μαρινάκι μου και Λιλ μου!!!

Ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Καλως ηρθες Deppa, ευχομαι να μην δυσκολευθεις και ολα να πανε καλα!!!!!

φιλια, θα τα ξαναπουμε το βραδακι!!

κοριτσακια σας ευχαριστω παρα πολυ που με δεχτηκατε στο ποστακι σας!!

Diaz και LIL με το καλο να παρετε σε λιγους μηνες τα μωρακια σας αγκαλιτσα!!!

Μαρινακι και Αγγελικουλα ευχομαι συντομα να εχετε στην κοιλιτσα σας μωρακι(α)!!επισσης θελω να ευχαριστησω και δημοσια την Αγγελικουλα που με βοηθησε σχετικα με τον γιατρο μας αλλα και την στηριξη της με τις γνωσεις τις και την εμπειρια της μου εχει λυσει πολλες αποριες που σαν πρωταρα ειχα και αρκετες :lol::lol: !Αγγελικουλα ευχαριστω :YMHUG::x

σημερα πηγα και εκανα τις εξετασεις μου η καμπυλη σακχαρου δεν βγηκε και τοσο καλη αλλα το ηξερα αλλωστε γιατι ειχα κανει και παλιοτερα αλλα παρ ολ αυτα δεν συμορφωθηκα διατροφικα οποτε δεν βελτιωθηκε κι αυτη :lol::lol: γενικα τις απαντησεις θα τις παρω την Δευτερα!!και αυριο θα με ενημερωσουν ποτε θα παω να παρω και τα φαρμακα!!

Μαρινακι απ οτι καταλαβα εχεις ξεκινησει τις ενεσεις???αχ τι ωραια!!!ολα καλα θα πανε στο ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου!!τι πρωτοκολλο κανεις??

Καλησπέρα!!!!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου;

Aggelika μου & Diaz μου, έχετε δίκιο, τίποτα δεν με σταματάει τώρα... Σαν να έχουν φύγει τα εμπόδια κι ο δρόμος είναι ανοιχτός! Μακάρι να γίνει έτσι!!!

Lil μου, θα πάνε όλα πολύ καλά αύριο!!! Θα περιμένουμε νέα όσο πιο σύντομα μπορείς!!!

Deppa μου, ναι, έχω ξεκινήσει, είμαι στην 6η μέρα ήδη! Κάνω βραχύ πρωτόκολλο για ... 5η φορά.

Πάντως τα νέα είναι καλά, έχω καλή ανταπόκριση, συνεχίζω τις 3 ενέσεις + τις 2 αντιπηκτικές + όλα τα υπόλοιπα που ξέρετε... και θα με ξαναδούν την Παρασκευή!

Φιλιά πολλά!

Γεια σας και πάλι κοριτσάκια!!!!

Deppa μου δεν χρειάζεται να μ ε ευχαριστείς για τίποτα...με κάνεις και κοκκινίζω... :oops::oops:

εδώ έτσι ειμαστε η μια για την άλλη...άσε που πραγματικά ΔΕΝ έκανα τίποτα!!!!

ασε που αν και πρωτάρα, όπως λες, εσύ τα ξέρεις όλα!!! πας διαβασμένη!!! :lol::lol::lol:

Diaz μου καλή επιτυχία στην β επιπέδου και μακάρι να φουσκώσω και δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα των κιλών...σιγά μην σκάσουμε κιόλας!!!!

και σε εσένα Λιλ μου για αύριο!!!!

και είπαμε όχι άγχος, αισιόδοξες σκέψεις μόνο!!!!! (το ακούσατε όλες?????

ή μήπως θέλετε να σας φοβερίσω με τα στιβαρά μου μπράτσα???? :))=)):-p

Deppa καλη αρχή!!Κι εγω ομοιοπαθούσα με την καμπύλη.Χαλια και η δικη μου...

Τι κανετε;Εμεις βγηκαμε με μια φιλη και την μπεμπα της και πηγαμε για καφε και μπυριτσα τωρα μαζευτικαμε. :D

αχ ναι??και τι σου ειπε σου εδωσε φαρμακα η μονο διατροφη?ελπιζω να μην καθυστερησουμε λογω σακχαρου.εμενα ηταν

νηστειας 94

60' 174

120' 160

180' εφυγα θα μαθω το αποτελεσμα την Δευτερα

εγω νηστειας ειχα 97 νομιζω τα ενδιαμεσα δεν τα εκανα την πρωτη φορα.Στο 2ωρο ηταν 218.Τα αποτελέσματα της 2ης δεν τα θυμάμαι τα κρατησε ο γιατρος στο νοσοκομειο(και τωρα που το σκεφτομαι να του τα ζητησω)αλλα στο 2ωρο ήταν 235.Εμενα μου εδωσε διατροφη ο διαιτολογος αλλα δεν στεκει και μου ειπαν να μην την κανω ο γιατρος και ο αλλος διαιτολογος που πηγα.Επειδη μετραω και εχω παντα φυσιολογικες τιμες μετα απο καθε γευμα και καλη γλυκοζηλιωμενη απλα προσεχω να μην τρωω πολλες βλακειες εως και καθολου.Δεν κανω και κρεπαλες βεβαια.

Μου εδωσε glucophage για να ρυθμιστει και στη καμπυλη.Στο μεταξυ μετραω τυπικα μετα τα γευματα και θα ξανακανω καμπυλη τελη του μηνα αρχες του αλλου.Το δικο μου προ9βλημα δεν φτιαχνει με διατροφη γτ οτι και να φαω δεν ανεβαινει το σακχαρο.Με την γλυκοζη δεν τα παω καλα :evil:

Φιλενάδες μου τι κάνετε;;; Τι ζέστη είναι αυτή;;;;; Λιώνωωωωωωωω!

Μαρινάκι μου αύριο θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο μωράκι σου! Να πάνε όλα τέλεια!

Αγγελικούλα μου εννοείται πως εμείς το τελευταίο που κοιτάμε είναι τα κιλά (αν και τα κοιτάνε οι γιατροί και μας βάζουν χέρι όταν ξεφεύγουν)!!

Λιλάκι τι έγινε με το doppler; Όλα καλά εύχομαι να είναι!

Φιλιά πολλά σε όλες! ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Deppa σιγουρα θα σου πει για διατροφη.Μην ανυσηχεις ολα ρυθμιζονται και δεν θα ειναι εμποδιο.

Ντιαζακι τα νεα μου ειναι πολυ καλα απο το ντοπλερ! :D

Τωρα που αυξησαμε τις ενεσεις της θρομβοφιλιας καθε 12 ωρες , παμε πολυ καλα!

Μαλλον αυτο εφταιγε που ο μικρος δεν επαιρνε βαρος ....

Τωρα ειμαστε 2245γρ.!!!!!! :D

Μεσα σε 2 εβδομαδες πηραμε 500γρ.!!!!!

Το αμνιακο υγρο επισης φυσιολογικο!!!

Μου ειπε οτι μαλλον γενναω 9- 14 Ιουλιου....

Αυτα υπομονη θα κανω με τις ενεσουλες!

Εσεις ποτε εχετε γιατρο?

Μπράβο βρε Lil μου!!! Τι υπέροχα νέα!!!!!!!

Είδες; Τελικά για όλα υπάρχει εξήγηση!!! Μην σκέφτεσαι ούτε ενέσεις ούτε τίποτα, όλα γίνονται για το καλό το δικό σου και του πρίγκιπά σου!!! Να δω εγώ σαν έρθει η ώρα η καλή τι θα κάνω... Ε! δεν νομίζω να μου αυξήσουν τη δόση, ήδη παίρνω 0,6 χ 2. Σε λιγότερο από έναν μήνα θα τον έχεις στην αγκαλιά σου, πω-πω!!! Με το καλό γλυκειά μου!! Φύσα μας να "κολλήσουμε" κι εμείς!!!

Diazάκι μου, όπως πάντα εύστοχη! Ναι, βήμα-βήμα ερχόμαστε πιο κοντά!

Aggelika μου, σε παραδέχομαι κορίτσι μου! Έτσι, δείξε μας τα στιβαρά σου μπράτσα μήπως και βάλουμε μυαλό! Βάλε μας σε τάξη, το χρειαζόμαστε!!!!

Μόλις επέστρεψα από το 3ο ραντεβού, πηγαίνουμε καλά! Περιμένω ενημέρωση και συνεχίζω όπως μου πουν. Πάντως η λήψη θα είναι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, για Τρίτη-Πέμπτη το υπολογίζω εγώ.

Πόσο έχω πρηστεί! Τα παντελονάκια που μου έκαναν πριν 2 εβδομάδες τώρα με χαιρετάν χαρούμενα από την ντουλάπα! Τι καλά!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ γλυκά!

Το πρησμένο Μαρινάκι :lol::lol::lol:

... άντε! και σε λίγο... ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ!!! κλαψ!

Koρίτσια καλησπέρα σε όλες, εγκυούλες και μη!!

Μπήκα και εγώ στην παρέα σας αφού ξεκινάω σιγά - σιγά την όλη διαδικασία. Σήμερα, 2η μέρα του κύκλου, πήγα και έκανα υπέρηχο για να δούμε πώς θα ξεκινήσουμε....Αυτό που έδειξε ο υπέρηχος ήταν ο χορός της σημαδεμένης....Τεράστιες και πολλές κύστες σε διάφορα μεγέθη...Έτσι, όπως τις μετρούσε ο γιατρός, μου ερχόταν να σημειώσω τους αριθμούς και να τους παίξω στο joker!!...Tέλος πάντων, το θέμα είναι - όπως μου είπε - ότι πρέπει να αποβάλλω το άγχος γιατί λόγω άγχους - δεν είμαι και το πιο εύκολο άτομο που υπάρχει - δημιουργώ τις κύστες από μόνη μου. Μου έγραψε να πάρω τα αντισυλληπτικά yasmine και στον επόμενο κύκλο, αν έχουν φύγει οι κύστες, ξεκινάω τις gonal!!!

Mετά δεν ξέρω τι ακολουθεί....και για πόσο καιρό. Ελπίζω να προλάβω να την κάνω γιατί τον Αύγουστο δε θα μπορώ να κάνω κάτι μιας και τότε γίνεται ο τεχνικός έλεγχος των μηχανημάτων....

Περίπου πόσο καιρό τραβάει η όλη διαδικασία; Μου αρέσει που μου είπε ο γιατρός να ηρεμήσω και να αποβάλλω το άγχος και τα νεύρα...Άντε να δούμε!!

Καλη αρχη jigsaw!!(το ονομα σου με ανατριχιαζει λιγακι λογω ταινιας).

Εγω μολις γυρισα σπιτι!Και ναι!!Παλι σε γιατρο ημουνα.Ρε παιδια οχι αλλο γιατρο δεν αντεχω!!!!!!!Πηγα λοιπον και στον ορθοπεδικο ετσι για να μην εχουν παραπονο οι αλλες ειδικοτητες.Θλαση απο 2 μηνες εχω και ακομα δεν εχει περασει(φανταστειτε πως ηταν πριν 2 μηνες) :o Μου εδωσε φαρμακακια για 1 βδομαδα και να ξαναπαω λεει αν δεν δω βελτιωση.Κι εγω δεν πηγα πριν 2 μηνες για να μην παω παλι σε γιατρο σκεφτηκα θα περασει γρηγορα.Τωρα μου συνεστησε κουλαμαρα αλλα τον επιδεσμο που μου εβαλε για να ακουμπαω το χερι πανω το εβγαλα μου στριβει το χερι και ποναω περισσοτερο... :evil:

ΥΓ Ο ακτινολογος ολα τα λεφτα (μην το δει ο αντρας μου το σχολιο :lol::lol::lol: )

Yπομονή little dancer!! Όλα θα πάνε καλά ....λίγο παραπάνω υπομονή και κουράγιο...

Δεν ξέρω σε ποια ταινία αναφέρεσαι....αλλά εγώ το έβαλα γιατί μου αρέσουν απίστευτα τα παζλ!!!Oπότε δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να τρομάζεις....Προσθέστε με και μένα στις λίστες με τις μέλλουσες μανούλες (είμαι αισιόδοξη!!!).

Μαρινακι μου οντως απο εχθες μας εχει φτιαξει η διαθεση!!!!! :D

Συνηθως απο οτι ακουω αυξανουν τη δοση προς το τελος...Εγω εκανα 24ωρη ο,4 και τωρα 12ωρη 0,4.

Η κουμπαρα μου εφτασε προς το τελος να κανει 12ωρη 0,8.

Τωρα την αλλη εβδομαδα εχουμε ραντεβου με την αιματολογο...

Εχω χαρει πολυ με τα νεα σου και ευχομαι να φουσκωσεις πολυ ακομα! :D:D

jigsaw καλως ηρθες και καλη επιτυχια!

ντανσερ υπομονη θα περασει....περαστικα

Ωχ Παναγία μου!!! Η δολοφόνος με το πριόνι!!! χαχαχαχαχαχα.....Δε μου ταιριάζει ο τίτλος αυτός....Μάλλον το κοριτσάκι με τα παζλ, θα έλεγα!! Καλή επιτυχία σε όλες μας!!!....

:lol::lol::lol: Απο δω και περα θα το συνδιαζω στο μυαλο μου αποκλειστικα με τα παζλ και με σενα ;)

Lil τι ωραία πλησιαζει ο καιρός!Θυμάμαι που είχαμε κάνει κοντά κοντά ωοληψία.Κι εγώ είχα κάνει τότε την πρεγκνυλ στα γενεθλια μου :)

Ναι το θυμαμαι! Ειδες πως περασε ο καιρος!

Απιστευτο μου φαινεται που σε λιγο θα εχουμε και εμεις μωρακι! :D

θα δεις ποσο γρηγορα θα περασουν ολα και θα ερθει και το δικο σας!!!

Δεν παιζεσαι με τα θριλερ :lol::lol::lol:

παρτε και ενα

φφφφφφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Ευχαριστούμε lil για το φύσημα...Εγώ μόλις μπήκα στη διαδικασία....Δηλαδή ακόμα δεν άρχισα...Είμαι στο πρό- στάδιο (ας όψονται οι κύστες)!!...Ξέρετε πόσο κρατάει η όλη διαδικασία από τη θεραπεία μέχρι την εμβρυομεταφορά;....Τι γίνεται σε περίπτωση που τέλη Ιουλίου δεν έχουν διεγερθεί όσο θα έπρεπε οι ωοθήκες; Τον Αύγουστο πηγαίνουν για συντήρηση τα μηχανήματα....Θα παραταθεί η όλη διαδικασία για τον Σεπτέμβρη ή γίνονται και εξαιρέσεις κατά περίπτωση;

Καλε ποια μηχανηματα πανε για συντηρηση; :-\ :-\ Στο κεντρο που εισαι;;

Κοιτα Αυγουστο ετσι κι αλλιως πολλοι δεν κανουν εξωσωματικες γτ κλεινουν και καποιες μερες(αναλογα το γιατρο βεβαια).

Το χρονικο διαστημα διαφερει απο το ποιο πρωτοκολλο θα κανεις.Μπορει να κανεις 10-12 μερες μεχρι την εμβρυομεταφορα μπορει και παραπανω.2-3 μερες μετα θα σου μεταφερουν και τα εμβρυα(μπορει και 5 μερες αναλογα).

Γιατι παιδι μου να μην διεγερθουν οι ωοθηκες;Σου ειπε τπτ τετοιο ο γιατρος;Αν δεν παει καλα διακοπτουν συνηθως και ξαναπροσπαθουν σε αλλο κυκλο αλλα δεν πιστευω να σου συμβει.Εδω δεν συνεβει σε μενα :-p

Εμενα απο την πρωτη ενεση μεχρι την ωοληψια κρατησε 20 μερες.

Απο εκει και περα για την καθε μια μας ειναι διαφορετικα...θα σε παρακολουθει με υπερηχους συχνα και με εξαιταση αιματος και αναλογα θα σου ρυθμιζει τη δοση.Μην τα βαζεις ολα αυτα στο μυαλουδακι σου!

Σαν διαδικασια μην σε φοβιζει, να σκεφτεσαι οτι σε φερνει κοντα στο μωρακι, ολα θα πανε καλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
    • Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...