Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Κορίτσια μου Καλησπέρα!!!
Έκανα εξετάσεις θρομβοφιλιας προληπτικά λόγο του ότι έχει πάθει θρόμβωση η μαμά μου.
Όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλές και αρνητικές. Εκτός από την μετάλλαξη MTHFR C677T που μου βγήκε θετικο ετερόζυγο. Η ομοκυστεΐνη μου είναι φυσιολογική.
Εχει καμια γνωσεις πανω σε αυτό;; Το εχει καμία;;
Koριτσι μου δεν υπάρχει λόγος για συγνώμες... Σημασία έχει να γίνεις μανούλα ένα ή δύο δεν έχει και τόσο σημασία για να αποβλήθηκε κάποιος λόγος υπήρχε.. Σου στέλνουμε θετική ενέργεια και ευχές να πάνε όλα καλά στο ένα σπορακι να είναι γερό!!!! Ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού και προσπαθήσε όσο μπορείς να είσαι ήρεμη. 🙏🙏🙏
Κορίτσια γεια σας! 12η ημέρα κύκλου - με άστατους κύκλους περίπου 35 ημερών + - …
Κάνω τεστακια ωορρηξίας συνέχεια. Πρωτη φορά που ανιχνεύτηκε η LH και μάλιστα σε άκυρη μέρα..
Μπορείτε να με βοηθήσετε; Οκ καταλαβαίνω ότι το τελευταίο είναι καλό (!) - μόλις χθες «χωριστήκαμε» με τον φίλο μου, πόση τύχη (!) θα ξαναβρεθούμε σε 10 μέρες..
Κάτι μου φαίνεται εντελώς περίεργο. Μονίμως η LH είναι τόσο χαμηλή που δεν την ανιχνεύει το τεστ σχεδόν ποτέ… Αλλά πέφτει και ανεβαίνει; Γίνεται ; Δε θα έπρεπε να ανεβαίνει κάπως σταδιακά;
Πρωινά τεστ είναι όλα:
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.