Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΟ15!!!

Recommended Posts

Να σου ζήσει το μωράκι Mariaaaa!!! να είναι πάντα καλότυχο και υγιές!!!!κι εσείς δυνατοί και υγιείς για να το φροντίζετε!!!! [smilie=blob1.gif][smilie=happy3.gif]:clap:

Μαρινάκι μου ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και όλα να πάνε κατ' ευχήν!!!!!επιτέλους!!!! :x:ympray::ympray:

άντε, για να ανέβει η ομάδα!!!! :ymparty::ymapplause::-bd:clap:

Καλή ξεκούραση littledancer μου!!!!τουλάχιστον ξεμπέρδεψες και έτσι θα ηρεμήσεις λιγάκι αύριο... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

maria να σου ζησει το αγορακι σου!!!!!!!!!

μαρινα ειδες που θα ειμαστε τελικα μαζι???????

ολα θα πανε καλα πιστευω και για τις 2 μας....

θα κανεις βραχυ πρωτοκολο η μακρυ??

Μαράκι να σας ζήσει το αγόρι σας!! Καλότυχο και υγιές να είναι πάντα!!! Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! Μπράβο!

Μαρινάκι τι διαβάζω;;; Ξεκινάς επιτέλους!!!! Μας "γκάστρωσες" :lol::lol::lol: μέχρι να έρθει αυτή η ώρα! Δεν θα ευχηθώ απλά μια τεράααααστια χοριακή, αλλά σε 9 μήνες να είσαι μια ευτυχισμένη μανούλα!!! Μακάρι να πάνε όλα τέλεια!

Ελένη μου το ίδιο ισχύει και για σένα τα μωρά σου σε περιμένουν! Άντε να έρθουν οι θετικές χοριακές να πάρει τα πάνω της όλη η ομάδα!!

Αγγελικούλα άντε να αρχίσει και για σένα η αντρίστροφη μέτρηση!

littledancer ρώτησες ευτυχώς για τα εμβρυάκια σου! Να φύγει αυτή η αγωνία. Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι! Καλά βρε κορίτσι χθες βάλθηκες να οργώσεις την Αθήνα;;;; Πώς άντεξες;;;

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνουν;; Μελίπικτό μου καλά είσαι;

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Aggelika δεν τελείωσα έχω συνέχεια απο Δευτέρα αλλά είπα να κάνω διάλειμα σήμερα να ερθει και το ΣΚ και να συνεχίσω απο Δευτερα πάλι ;)

Ήρθε το μειλ!!!Ειναι σε 2 παγιέτες απο 2 εμβρύα και τα υπόλοιπα το καθένα μόνο του :D Οπότε τα ξεπαγώνουμε όπως θέλουμε(ανάλογα τι θα πει και ο γιατρός).Πάλι καλά μπορεί να του πω να βάλουμε κι ένα φρέσκιας παραγωγής μαζί 8-)

Μαρινάκι καλή αρχή και καλή επιτυχία!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty: Η θετική μας σκέψη είναι μαζί σου!!!!!!!!!

littledancer πολύ ευχάριστα τα νεάκια σου...άντε με το καλό!!!!! :ymapplause::ymapplause:

Littledancer μου, καλή ξεκούραση χρυσό μου, το δικαιούσαι!!! Πολύ καλά τα νέα από τα μπαρμπασταθάκια σου, τέλεια!!!

Ελένη μου, ναι! Θα πάνε όλα καλά και για τις δυό μας! Και θα είμαστε και μαζί το πιθανότερο! Ωραία!!! Εγώ θα κάνω βραχύ ως συνήθως (μόνο μια φορά παλαιότερα έκανα μακρύ).

Aggelika μου & Anji μου χρειάζομαι τη θετική σας σκέψη!

Βρε Diaz μου! Στην αρχή αισθάνθηκα λίγο κάπως με το "μας γκάστρωσες!" αλλά μετά κατάλαβα και γέλασα πολύ!!! Επιτυχημένο & εύστοχο!!!

Κορίτσια μου γλυκά! Όπως είδατε έβαλα τη λίστα μας από την πολυαγαπημένη μου Meli στην υπογραφή μου, με πολύ λίγες αλλαγές. Αν κάτι έχω ξεχάσει, έχω παραλείψει ή θέλετε να διορθώσω, ευχαρίστως!

Για λίγες μέρες μόνο, ναι; Μετά... Θα με χάσετε!!! :D

Σε λίγο ξεκινώ τις ενέσεις διέγερσης! Να με σκέφτεστε, με βοηθά πολύ η στήριξή σας, ξέρω ότι θα την έχω. Αλλά και καμιά ευχούλα παραπάνω, δεν βλάπτει!!!

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη, τη θετική ενέργεια και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλύτερα και θα τα καταφέρουμε! Δεν υπάρχει περίπτωση! Όπως το πιστεύω για μένα έτσι και για εσάς!

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

Littledancer μια χαρά μοιρασμένα είναι τα εμβρυάκια σας! Τέλεια τα νέα! Να φύγει κι αυτή η έννοια!

Μαρινάκι μου συγνώμη που σε προβλημάτισε η έκφρασή μου. Δεν το ήθελα! Ο γραπτός λόγος είναι λίγο περίεργος... :( Χαίρομαι που κατάλαβες με ποια έννοια το είπα και σκοπός μου ήταν να σε κάνω να γελάσεις. Χαίρομαι επίσης που έβαλες τη λιστούλα. Με πίστη, δύναμη, αισιοδοξία κι ελπίδα θα προσθέσω εγώ όλες θα γίνουμε ευτυχισμένες μανούλες. Η σκέψη μας και οι ευχές μας είναι μαζί σου!

Φιλιά σε όλες!

Μαρακι να σας ζησει!!!!!!!!!!!!

:ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=wav.gif][smilie=angel13.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Ευχομαι το αγορακι σας να εχει υγεια , να ειναι καλοτυχο και να σας κανει υπερηφανους!!!

Λεω για να μην εχει μπει σιγουρα θα ειχαμε γεννητουρια!

Αααααααχ τελεια τα νεα σας....φανταζομαι οτι με το που τον ειδες θα ξεχασες και την ταλαιπωρια...

Μαρινακι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :D

ELENI-SK καλη αρχη και σε εσενα στις 20 του μηνα!!!!

Dancer ηρεμισε κοριτσακι.Τα νεα σας ειναι πολυ καλα!!!

Diazaki μου σε καταλαβαινω κοριτσακι , οπως και στη δικια μου περιπτωση αν εβλεπαν κατι θα μας το ελεγαν, δεν θελουν και αυτοι να ρισκαρουν και να χαλανε το ονομα τους!

Ολα να λεμε οτι θα πανε καλα. Εγω περιμενω το ντοπλερ να ξανακανουμε την Πεμπτη και μπορει να μου πει στο περιπου ποτε θα γεννησω..μαλλον αρχες Ιουλη

Ειχαμε λιγο αγχος τελευταια.....που ειπαν οτι θα γεννησω νωριτερα και τρεχαμε για τις τελευταιες ετοιμασιες.

Ειχαμε και επισκεψεις στο σπιτι και δεν καθησα καθολου.

Μαλλον θα ειμαι η επομενη.... πως περασε ετσι ο καιρος!!!Σαν εχθες θυμαμαι που ξεκινησαμε τη διαδικασια και τα λεγαμε και μου στελνατε και εμενα τις ευχες σας :D

Σας τις ανταποδιδουμε λοιπον με ολη μας την καρδια κουκλιτσες!!!!

φφφφφφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Με το καλό Λιλ μου, όλα να πάνε καλά στο doppler και να σας φύγει κάθε υποψία άσχημης σκέψης και να ηρεμήσετε!!!! :D:D

Diazaki μου εσύ πώς νιώθεις???περνάει ο καιρός...άρχισες να νιώθεις τις κλωτσιές του ποδοσφαιριστή σου???? :lol::lol:

Μαρινάκι όλα να σου πάνε καλά!!! Η σκέψη είναι μαζί σου!!!!Να είσαι αισιόδοξη και με πίστη θα τα καταφέρεις!!!!Αυτό να το θυμάσαι!!!! ;):x:-*:YMHUG:

Ελένη καλή επιτυχία για τις 20 του μήνα...πλησιάζει η ώρα... ;)

Αγγελική μου περνάει ο καιρός όντως και ανυπομονώ να κρατήσω το αγόρι μου στην αγκαλιά μου και να είναι καλά φυσικά! Μια φίλη μου μου είχε πει όταν έκανα την εξωσωματική, να μην αγχώνομαι για τις ενέσεις και τη διέγερση κλπ γιατί όταν θα έμενα εγκυούλα θα είχα πολύ μεγαλύτερες αγωνίες! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δίκιο είχε. Συνέχεια η σκέψη μου είναι στο μωρό μου αν είναι καλά και να γεννηθεί με το καλό! Σύντομα θα μείνεις εγκυούλα και θα με καταλάβεις! Γιατί όπως έχω ξαναπεί όλες θα γίνουμε μανούλες. Ευτυχώς το αγοράκι μου το νιώθω τις τελευταίες 15 μέρες και το συναίσθημα απερίγραπτο! Το εύχομαι σε όλες και σύντομα!

Μαρινάκι και Ελένη ήρθε η σειρά σας! Σας σκέφτομαι κι εύχομαι τεράστιες χοριακές!

Λιλ μου κι εγώ πιστεύω ότι όλα καλά θα είναι αλλα περιμένω τη β' επιπέδου να μυο φύγει κάθε αμφιβολία! Εσύ την Πέμπτη πας το για το ντοπλερ ε;; Άντε ωραία θα ξαναδείτε το αγοράκι σας. Είδα και φωτό από το δωμάτιο του πρίγκηπα! Τέλειο! Με το καλό να το γεμίσει το αγοράκι σας!

Ένα δυνατό ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σε όλες!

Αγγελικα σε ευχαριστω γλυκια μου!!!Συντομα και στα δικα σας, να ερθει το μωρακι να το γιορτασουμε!!!!

Ντιαζακι ευχαριστω πολυ!!! Περιμενω με αγωνια την Πεμπτη, αντε να δουμε!

Θα περιμενω και δικα σου νεα....Χαιρομαι που νιωθεις το μωρακι σου, και που να δεις αργοτερα!

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

mpika na po mia omorfi kalisperaa , kero polli na mpo pedia , ti kanete ? pos iste ? :):):):):)efxome mesa po tin kardia mou ne exete terasties xoriakessssssssss!!!!! :!::!::!::!::!::!::x:x:x:x:ympray::ympray::ympray::ympray: min to vazete kato ta perasame ke emis afta pedia ipomoni k pisti to moraki tha erti na iste sigoures!!!!!

Μαρινα ξεκινησες;;;;;;;;;;;;;;Ωραια φωτο ;)

Newlife τι κουκλακι το παιδακι σας να σας ζησει!

Κοριτσια άσχετο τελειως.Ζυγιστηκα σημερα και εμεινα :-o:-o:-o 49 κιλα εχω παει.Πηρα κι ενα παγωτο (τελειο ειναι Ben & Jerrys chocolate fudge brownie πρωτη φορα το δοκιμασα)για να το γιορτασω :lol::lol: την προηγουμενη βδομαδα το ξαναγιορτασα που ημουν 50μισο.Αμα παω 47 θα φαω και γουρουνοπουλο =))

Μόλις φτάσεις littledancer τα 47 θα μου κανεις και παρεα, να μην ειμαι μονο εγω τοσο!!!! :)):))

πού σκοπευεις να φτασεις????να κανεις τις ενεσεις στα κοκκαλα????χιχιχι!!!τελειωσε ο ποδαροδρομος?????

απολαυσε το Diazaki μου και μη σκεφτεσαι τιποτα, ολα θα ειναι μια χαρα θα το δεις!!!!

καλη επιτυχια για την Πεμπτη Λιλ μου...και σε ευχαριστω για την ευχουλα σου!!! =)):ympray::ympray:

47 εισαι;;Βασικα δεν εχω θεμα με τα κιλα αλλα με τους πατσαδες που εχουν εγκασταθει πανω μου.Παλια σε αυτα τα κιλα ημουνα σουπερ τωρα που ειμαι η μις αγυμναστη αστα να πανε.Νομιζω ομως οτι μεχρι τα 47 θα ειμαι νορμαλ.Δεν φαινεται οτι ειμαι τοσα κιλα ειμαι πολυ μινιον και στουμπος θα ελεγα.Φτιαχνω κορμαρα τωρα οσο προλαβαινω βρε.Μετα θα ξαναγινω σημαδουρα στην εγκυμοσυνη :)):)) :))

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!!!

Ναι, είναι γεγονός!!! Ξεκίνησα!!! :lol:

Σήμερα, 4η μέρα πια, είχαμε κ το πρώτο ραντεβού! Πήγαμε πολύ καλά!

Μεθαύριο το 2ο! Πω-πω, περνά ο καιρός, φτάνουν κ για εμάς τα ευχάριστα!!!!

Έχω ένα θέμα με το τελευταίο φάρμακο που θα χρειαστώ, αλλά θα το λύσω κι αυτό!

Ταλαιπωρήθηκα αρκετά σήμερα, έκανα το γύρο της Αθήνας, ζορίστηκα κάποια στιγμή από την αναποδιά με το φάρμακο, ε! και χτύπησα κι εγώ ένα παγωτάκι!!!

Lil μου, όλα θα είναι τέλεια την Πέμπτη!!!

Diazάκι μου, το ξέρουμε πως μας σκέφτεσαι, καλά κάνεις κ μας φυσάς!!!

Newlife μου, σίγουρα τον έχουμε όλες ερωτευτεί τον κούκλο σας!!!!

Sweety μου, καλή επιτυχία και σε εσένα, ελπίζω να ξεκινήσεις σύντομα και να μας πεις ευχάριστα!

Ε! Χορευτριούλα μου! Για κανόνισε! Τη μια παγωτά, την άλλη γουρουνόπουλα!!! Είπαμε κορμάρα!!!

Aggelika μου, τα λόγια είναι φτωχά μπροστά στην καλοσύνη και την υποστήριξή σου!

Πάντως, χάρηκα που σας άρεσε η ανανεωμένη μου εικόνα και η λίστα μας!

Με συγκινείτε όλες πολύ!

Καλημέρα στις φίλες μου, παλιές και καινούργιες. Έχω πολύ καιρό να μπω και η αλήθεια είναι πως όσες φορές προσπάθησα δεν κατάφερα να σας διαβάσω. Έμαθα ότι γέννησε το Μαράκι. Να σου ζήσει κοπέλα μου και να το χαρείς. Υγεία να έχει.

Θα γίνω μανούλα λυπάμαι κοπέλα μου, όμως δεν το θα το βάλεις κάτω....Συνέχισε.

Λιλάκι κάτι πήρε το μάτι μου στις μέρες σου στο τικεράκι σου, 34!!! άντε κοπέλα μου έφτασε ο πολυπόθητος καιρός, Με το καλό κουκλίτσα μου να πάρεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου.

Μαρινάκι μου γλυκό, καλή συνέχεια μωράκι μου γλυκό, όλα θα πάνε τέλεια και χαίρομαι τόσο πολύ....είσαι τόσο αισιόδοξη κοπέλα μου και αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου αυτό τον καιρό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και θα την έχεις. Θυμάμαι τότε με τα δικά μου που το περνούσαμε μαζί. Όμως τώρα είναι διαφορετικά, θα πιάσει, θα κρατηθεί και θα μεγαλώσει εκεί μέσα στην κοιλίτσα σου. Ξέρεις τι περιμένω έτσι????

Este κουκλίτσα μου, πότε με το καλό εσύ?

Σας φιλώ σας εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου καλή επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες.

καλημερα αγαπημενες μου!!!

Ναι μωρουλι μου κοντευω και μαλλον με βλεπει να γενναω αρχες Ιουλη νωριτερα δηλαδη, μεθαυριο θα παω στο γιατρο να με δει και θα ξερω καλυτερα...

Μαρινακι πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!!Αντε και σε 9 μηνες να κρατας το μωρακι σου!!!

Η εστε μας γεννησε την περασμενη Κυριακη ενα κουκλο!!!Βιαζοταν να βγει ο μικρουλης φαινεται :D:D:D:D

καλησπέρα!!!!!!!

lilaki όντως είσαι η επόμενη.......

μαρινάκι, γερά , δυνατά !!!!!!!!!!!!!! η νίκη είναι κοντά!!!!!!!!!

littledancer αφιέρωσες με τα κιλά σου.........δεν θυμάμαι αν ήμουν στο δημοτικό ή στο γυμνάσιο που ήταν η τελευταία φορά που είδα τέτοια νούμερα στην ζυγαριά μου.... :lol::lol::lol:

Diazaki , άντε να κάνεις με το καλό και την β-επιπέδου να ηρεμήσεις και εσύ!!!!!

Εγώ πάω την επόμενη Τρίτη για β-επιπέδου!!!! Ανυπομονώ να δω τον τοσοδούλη μου τρισδιάστατο!!!!!!!!!!!!!! ...και με τις κλωτσιές που μου ρίχνει σας στέλνω τα φιλιά μου και τις ευχές μου .....και για να είμαι σίγουρη ότι θα φτάσουν και ένα μεγάλο φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελική και littledancer τι νούμερα είναι αυτά με τα κιλά;;; Καλά έκανες και το γιόρτασες με παγωτάκι!!!!! Χαρείτε τώρα τις κορμάρες σας γιατί μετά θα έρθουν τα μωράκια και η ζυγαριά θα αρχίσει να ανεβαίνει!

morouli σύντομα εύχομαι να έρθει και η σειρά σου να μας ανακοινώσεις ευχάριστα!

Μαρινάκι πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά! Θετική σκέψη κι όλα θα πάνε τέλεια! Λίγο υπομονή και σε λίγο θα έχεις το μωράκι στην κοιλίτσα σου! Ποιο είναι το φάρμακο που ψάχνεις; Μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε. Στην Αθήνα η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα με τα φάρμακα κι αν περιμένα από τα φαρμακεια που είχα εμπιστευτεί ακόμα θα περιμένα να μου τα βρουν! Όταν βρέθηκα στο πατρικό μου (επαρχία) με εξυπηρέτησαν αμέσως και σε μια μέρα είχα όλα τα φάρμακά μου!

Άντζι μου τη Β' επιπέδου περιμένω πως και πως!! Για να δούμε!

Ενα δυνατό ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ κι από μας!

γεια σας κοριτσακια!!!σας διαβαζω αρκετο καιρο αλλα δεν τολμουσα να γραψω γιατι δεν ηξερα πως θα εξελιχθουν τα πραγματα και περιμενα να μιλησω πρωτα με τον εξωσωματικο...αφου λοιπον ειχαμε το πρωτο ραντεβου μαζι του και μας εγραψε τα φαρμακα αλλα και τις εξετασεις που χρειαζοντε ετσι αποφασησα να μπω κι εγω στο παρεακι σας!!αυριο και μεθαυριο θα κανω τις εξετασεις ηδη παρειγγειλα τα φαρμακα και θα μου απαντησουν αυριο ποτε θα τα εχουν οποτε αν πανε ολα καλα και με τις εξετασεις τον Ιουλιο ξεκιναμε :ymapplause: επιτελους εφτασε η ωρα!!!ελπιζω να με θελετε στην παρεουλα σας :-ss ευχομαι σε ολες καλη επιτυχια!!!!!!!!!!

deppa καλώς ήρθες!!!!!!!!

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία και γρήγορα φουσκοκοιλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

Ένα μεγάλο φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ και σε σένα για να "κολλήσεις" πολύ γρήγορα μία ωραιότατη εγκυμοσύνη!!!!!! :D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
    • Μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι Μ !  Εγώ θυμάμαι στην πρώτη Μ εγκυμοσύνη έπινα καφέ.Δεν επιτρέπεται??? Τι άλλο απαγορεύονται ??)
    • Καλησπέρα κορίτσια με το καλό τ μωρακια σας! Εγώ είμαι λίγο νωρίτερα από σας στα μωρακια Μαΐου. Βλέπω ότι γράφετε για τη διαφορά ηλικίας. Εγω έχω ήδη 2 παιδακια. Όταν έρθει με το καλό θα είναι 8 κ 6. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θα έχουν πάνω κάτω την ίδια διαφορα π θα έχουν κ τ δικά σας. Εγω ζορίστηκα πολύ οταξ ήταν μωρα γτ έχουν μόλις 21 μήνες διαφορα. Αλλα είναι ωραίο που μεγαλώνουν παρέα. Αν με ρωτάς τώρα δ θα το ξανά έκανα 😂. Το δέσιμο στα αδέρφια πιστεύω πως έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους κ όχι με τη διαφορά ηλικίας. Εγω με την αδερφή μου έχουμε μόνο 2 χρόνια διαφορά κ δ κάνουμε παρέα. Είμαστε η μέρα με τη νύχτα. Αν δ ειμασταν αδερφές δ θα είχαμε σίγουρα ούτε γειά χαχα. Οι ξάδερφες μ έχουν 10 χρόνια διαφορά κ δ έχω δει πιο δεμένα αδέρφια μεταξύ τους. Ανταλλάσουν μηνύματα όλη μέρα, βγαίνουν μαζί, πηγαίνουν διακοπές. Εγώ πινω κανονικα καφέ. Έναν τη μέρα. Ενίοτε και εναν δεύτερο ελαφρύ η ντεκαφ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...