Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΟ15!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Καλό μήνα να έχουμε, γεμάτο με ευχάριστα και καλά νέα για όλες μας!!!

Lil μου, πιστεύω ότι πήρατε την καλύτερη απόφαση. Οπότε τώρα, ηρεμήστε και θα δεις στις 14 του μήνα θα μας τα πεις ακόμη πιο ευχάριστα!!! Μπράβο που δεν ξεχνάς να μας φυσάς!!!

Meli μου, σε βλέπω όλο και καλύτερα γλυκειά μου! Χαίρομαι πολύ!!! Άιντε, να περάσει γρήγορα ο καιρός και να συνεχίσετε δυναμικά!!!

Littledancer μου, καλέ! Μιλάμε έχεις κάνει τα πάντα κ το μόνο που σου μένει μέχρι τότε είναι να ανεβάσεις την ψυχολογία σου, όχι να την κατεβάσεις!!! Όμως, σε καταλαβαίνω και βλέπω γιατί γίνεται αυτό: χρόνος! Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου καλή μου, γι' αυτό το μυαλό σου σε βάζει σε περίεργα παιχνίδια... Κι εγώ πέρασα από αυτή τη φάση, τα έβλεπα όλα πιο μαύρα από το μαύρο κλπ... Θα το ξεπεράσεις όσο πλησιάζει ο καιρός, είμαι σίγουρη! Άλλωστε η αναμονή κουράζει πολύ... Εγώ περίμενα πάνω από χρόνο και χωρίς εμβρυάκια να με περιμένουν! Ρίξτο έξω, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και θα έρθουν πιο χαρούμενες μέρες. Κι όσο για την μπάφλα, σου στέλνω... ένα μεγάλο φιλί!

Aggelika μου, έχουμε μεγάλη σύμπνοια κορίτσι μου! Συνέχισε έτσι!

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσάρες καλημέρα και από εμένα!!!!

Lil μου χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς!!!! Σωστή απόφαση για την άμνιο, προσωπικά το βρίσκω και λίγο περιττό σε αυτόν τον μήνα που βρίσκεσαι! Άντε να δεις το μπουμπούκι σου και στο doppler να ηρεμήσεις.....

Melipikto όντως "φαίνεσαι" καλά!!! Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!!!!!!

liitledancer όλα είναι στο πρόγραμμα.....θα σου περάσει και θα πάρεις πάλι τα πάνω σου!!!! Συμφωνώ ότι η αναμονή είναι δύσκολο πράγμα , προσπάθησε όμως να απολαύσεις το καλοκαιράκι...!!!!!

Εμείς πάμε την Πέμπτη να δούμε τον κούκλο μας!!!!!!!

Θα φτιάξει και το ψυχολογικο...να δω πότε βέβαια.Έχω κι άλλα θεματάκια και μου έχουν πέσει πολλά και μαζεμένα απο το Πάσχα και μετά:|

Ακούω και πολλά αρνητικά αποτελέσματα και επιρεάζομαι(απο τα θετικά βέβαια δεν επιρεάζομαι πως γίνεται δεν ξέρω...)Αντε τουλάχιστον με τα δικά σας καλά νέα χαίρομαι κι εγώ :)

Αχ καλή μου littledancer! Ενός κακού μύρια έπονται! Σε καταλαβαίνω... Κάποια στιγμή όμως, θα γίνει το "κλικ" και θα αλλάξουν όλα! Θα το δεις!

Όσο για τα αρνητικά αποτελέσματα, λογικό είναι να επηρεαζόμαστε όλες. Εγώ συνήθως στέκομαι περισσότερο στα θετικά. Όταν όμως "πέφτω", ξέρεις τι κάνω; Διαβάζω ιστορίες τοκετών και χαίρομαι τόσο για τις νέες μανούλες που ξεχνάω τα υπόλοιπα!!! :D

Άντε, πού θα πάει, θα αδιαθετήσω και θα πω "ξεκινάω επιτέλους", να σας εμψυχώσω κορίτσια μου! Ελπίζω!

Προς το παρόν, πονούν όλες μου οι αρθρώσεις και το κεφάλι μου...

Κι εγώ πονάω παντού αυτές τις μέρες.Λες να φταίει ο καιρός;; :?: Καλά εγω περιμένω και να αδιαθετίσω κιόλας(κανονικά σήμερα αλλά ακόμα δεν μου έκανε την τιμή)

κοριτσια καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι μου !!!!!!!!λογικα γεννησες!!!!!!!!!!!!!!να σου ζησει το αγορακι σου ,να ειναι γερο - δυνατο - καλοτυχο!!!!!!!!να του δωσεις πολλα πολλα φιλακια!!!!!και πολλα φιλια και σε εσενα!!!!

κοριτσια ευχομαι να εχετε ενα υπεροχο καλοκαιρι με πολλαααααααα πολλαααααααα μωρακια και με φουσκωμεεεεεεεενεεεεεεεεεεεεες κοιλιτσες!!!!!!!φιλακια σε ολες!!!!!

Περαστικούλια Μαρινάκι και Littledancer!!!!

Ίσως είναι από τον καιρό ή ίσως είναι μία ένδειξη ότι δεν κάθεστε και λιγάκι....όλο δουλειές και να τα αποτελέσματα τώρα...αααα, θα σας μαλώσω και τις δύο... :-?:-?[-(

Να προσέχετε κοριτσάκια!!!! :))

:-p:-p:-p:-p

Κορίτσια εντελώς άσχετο αλλά μένει καμία Ζωγράφου να με διαφωτίσει;Που έχω αρχίσει και σκέφτομαι και κατα εκει για μετακόμιση(όποτε βρούμε τα χρήματα δλδ)

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Τελικά όλες είχαμε πρόβλημα με την ιστοσελίδα ε;;;

littledancer μη σε παίρνει από κάτω, ειδικά τώρα που τα καλύτερα έρχονται! Κοίτα να περάσεις το πιο ξένοιαστο καλοκαίρι, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, γιατί από Νοέμβρη σε περιμένουν τα μωράκια σου! Αυτά να σκέφτεσαι και μόνο αυτά! Όλα θα πάνε καλά, θα δεις, αρκεί βέβαια να ανέβεις λίγο και να είσαι αισιόδοξη! Μια μεγάλη αγκαλία κι από μένα για να ανέβεις λίγο! :YMHUG: Αλήθεια πήρες τηλ. στο κέντρο για το πως έχουν καταψύξη τα εμβρυάκια σας, ώστε να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο;;;

aggelika81 εσύ από ό,τι βλέπω κρατάς γερά! Μπράβο! Έτσι πρέπει να είσαι!

Μαρινάκι πότε με το καλό περιμένεις την ακατανόμαστη για να ξεκινήσεις;;; Μετράμε αντρίστροφα ε;;; Ανυπομονώ κι εγώ μαζί σου! Μυρίζομαι μεγάλες χοριακές!Μακάρι να πάνε όλα τέλεια! :ympray::ympray::ympray:

melipikto μου τι κάνεις;;;; Εσένα για πότε να σε υπολογίζουμε για την τυχερή προσπάθεια;;;

LIL μου θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια, ότι αφού οι εξετάσεις είναι καλές και είσαι και στον 8ο πλέον... τι νόημα έχει η άμνιο;;;; Όλα καλά θα πάνε, θα δείτε το αγοράκι σας και στο doppler και θα ξετρελαθείτε. Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου γιατί κι εγώ από το τελευταίο ραντεβού δεν έφυγα και πολύ καλά. Κάτι είδε στον υπέρηχο και περιμένουμε τη β' επιπέδου να ξανακάνουμε υπέρηχο να δούμε πως πάει. Γενικά ήταν καθησυχαστικός και είπε ό,τι είναι πολύ συνηθισμένο, αλλά εγώ πως θα ηρεμίσω;;;; Μου λες;;;; Σε αναμένα κάρβουνα. Είδα το αντράκι μου και σε 4D και ήταν τέλειος, αλλά με όλα αυτά δεν μπόρεσα να το χαρώ... Μακάρι να έχουν υγεία όλα τα μωράκια! :ympray::ympray::ympray::ympray:

Ένα μεγάλο ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ από μένα και το αγοράκι μου σύντομα να γατχωθούν μωράκια στις κοιλίτσες σας!!!

Diaz μου μη στενοχωριέσαι, δε θα είναι κάτι ανησυχητικό, αλλιώς ξέρεις πως κάνουν οι γιατροί όταν βλέπουν κάτι άσχημο...πότε είναι η β επιπέδου????όλα καλά θα πάνε, θα το δεις!!!! :)

Littledancer, δε ντρέπεσαι??? μου βγάζεις και γλώσσα?????εεεε????? αχ, αν σε πιάσω!!!! :D:D:D:-*

Ασε Aggelika όλο το πρωί έξω ήμουν πάλι.Τράπεζες και μετά να πάρω απάντηση απο ένα εγκεφαλογράφημα που έκανα χθες.Πονοκέφαλο έχω πάλι και μου ήρθε και περίοδος.Αύριο πάλι έξω θα είμαι απο το πρωι μέχρι το βράδυ και μεθαύριο όλο το πρωί ;;);;)

Diaz πότε θα ξαναπάτε να δείτε το μωράκι;Πάντως μην αγχώνεσαι γιατί απο οτι έχω καταλάβει και απο φίλες μου όλο και κάτι βρίσκουν οτι μπορεί και να υπάρχει και όλα είναι καλά τελικά.Απλά και οι γιατροί θέλουν να τα τσεκάρουν όλα όσο πιο καλά γίνεται.Πως είναι το 4D;;;Φαίνεται κανονικά το μωράκι;Σε ποιον μοιάζει είδατε;;;; :lol::lol::lol::lol:

Δεν ρώτησα το κέντρο για το πως τα καταψύξανε ψιλοντρέπομαι.Θα πάω αύρο να πάρω επιτέλους το χαρτί απο την βιοψία και θα ρωτήσω για τις ημερομηνίες που πρέπει να πληρώσουμε για την κατάψυξη λογικά και μπορεί και να ρωτήσω και γι αυτό απ έξω απ έξω.Αν και λογικά αυτά η εμβρυολόγος θα τα ξέρει.

littledancer και Aggelika σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Μακάρι όντως να μην είναι τίποτα, απλά μέχρι να το ξαναδώ και να μου πουν ότι πάμε καλά δεν μπορω να το βγάλω από το μυαλό μου!!! Η β' επιπέδου είναι τέλος του μήνα... τι θα κάνω εγώ ως τότε;;; Θα σκάσω! Το μωράκι 4D φαίνεται κακονικό μωράκι, όχι ασπρόμαυρο και κουνούσε και τα χεράκια του και ήταν μια γλύκα! Βέβαια δεν είναι όπως το ντόπλερ που το βλέπεις μεγαλωμένο και ολοκληρωμένο. Εμένα ο μικρούλης μου τώρα παίρνει αναλογίες κανονικού μωρού. Είναι μόλις 250 γρ. Μακάρι να είναι καλά και να γεννηθεί υγιέστατο! Εύχομαι και σε σας σύντομα να καμαρώνετε τα μωρά σας σε υπέρηχους και μετά στις αγκαλιές σας!

littledancer μου πάντως αν πας στο κέντρο μην ντρέπεσαι ρώτα κανονικά πως τα έχουν καταψύξει. Δεν είναι κακό! Είναι κρίμα να σε τρώει το άγχος.

Σας φιλώ και σας φυσώ όλες!!! ΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Το κάνουν όλοι οι γιατροί το 4D;Πρέπει να είναι τέλειο να βλέπεις έτσι το μωράκι σου :ymdaydream::ymdaydream:

Φαντάζομαι οτι έτσι φαίνονται και πολλά που θα ξέφευγαν απο τον απλό υπέρηχο.

Αν αύριο που θα πάω δεν πετύχω τον γιατρό καθόλου(κολλάω να ρωτήσω τον ίδιο) θα ρωτήσω και για το πως τα κατέψυξαν το πήρα απόφαση :)

post-13747-13873939380516_thumb.jpg

post-13747-13873939383628_thumb.jpg

post-13747-13873939386754_thumb.jpg

Καλησπέρα!

Diazάκι μου γλυκό, βρε μην στεναχωριέσαι! Δεν θα είναι τίποτα, το αντράκι σου θα είναι μια χαρά! Είμαι σίγουρη!!! Άλλωστε, αν ήταν κάτι σοβαρό, θα σου το είχε ήδη πει. Προσπάθησε να μείνεις ήρεμη, όσο γίνεται, ναι; Πάντως θα πρέπει να είναι υπέροχο να βλέπεις το μωρό σου σε 4D!!!

Lia μου, ποτέ δεν μας ξεχνάς! Φιλιά στον πρίγκιπά σου!

Littledancer μου, πολύ καλά θα κάνεις να το διευκρινήσεις, μην ξεχνάς ότι όλοι εκεί βρίσκονται για σένα, τη δουλειά τους κάνουν! Κι εγώ με τις ερωτήσεις, έχω λίγο θέμα, αλλά έχω μάθει και το ξεπερνάω κι αυτό σιγά-σιγά!

Aggelika μου, μμμ... έχεις δίκιο... Αλλά οι δουλειές δεν τελειώνουν, ειδικά αυτό το σίδερο!!! Αμάν!

Κατά τα άλλα, περιμένω εκτός από το να φύγει το σίδερο από τη μέση, να έρθει και η περίοδος... Συνήθως μου κάνει κάτι τρελά λίγο πριν την προσπάθεια, την τελευταία φορά είχα καμιά 10αριά μέρες καθυστέρηση!!! Έτσι, για να τσακίζουν εντελώς τα νεύρα μου! Βέβαια, έτσι, έχω περισσότερο χρονικό περιθώριο να κανονίσω τα τελευταία ζητήματα των φαρμάκων. Είδατε; Παντού υπάρχει και κάτι καλό!!!

Οι υπόλοιπες πού είστε καλέ;;;; Η Μαρία μας τελικά μάλλον έγινε μανούλα;

Φιλάκια!

καλησπερα..

εγω αδιαθετησα την δευτερα και γυρω στις 20 του μηνα θα γινει η εμβρυομεταφορα...

βρε μαρινα μηπως συμβαινει το πολυποθητο και δεν το εχεις παρει χαμπαρι... αφου ο γιατρος ειπε οτι εισαι γονιμη....

και κατι αλλο να σε ρωτησω...

εσυ αν πανε ολα καλα θα παιρνεις και κορτιζονη και ηπαρινη???

κι αν ναι τι δοσολογιες???

γιατι εμενα μου ειπαν οτι θα πρεπει να παιρνω 5μγ πρεζολον (κορτιζονη) και 0,45 ηπαρινη...

εκανα ενα ψαξιμο στο γκουγκλ και ειδα οτι αυτος ο συνδυασμος μπορει να σε οδηγησει σε οστεοπορωση...

ΩΩΩΩΩΩΩχ κατάλαβα τι σε περιμένει littledancer μου και ανεβαίνει και η θερμοκρασία, έτσι λένε τουλάχιστον...

Diaz μου ΜΗΝ το σκεφτεσαι!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΟΟΟΟΟ!!! :)

Μαρινακι ασε τις δουλειες και ετοιμασου για τις ξαπλες της εμβρυομεταφορας!!!! :lol::lol:

Πολύ καλή επιτυχία Ελένη!!!Όλα να πάνε τέλεια!!!! ;)

Ελένη μου, με το καλό κορίτσι μου! Είμαι πολύ αισιόδοξη! Θα τα πας περίφημα!!!!

Την κορτιζόνη σε χάπι όπως λες επειδή έχω ξεπεράσει ήδη τους 3 μήνες που την παίρνω, φαντάζομαι κι ελπίζω ότι σε λίγες μέρες θα την σταματήσω. Ρώτησα την κοπέλα που κάνει την αιμοληψία στον Καθηγητή και μου είπε το ανώτερο είναι 4 μήνες. Όταν ρώτησα τον ίδιον μου είπε τη συνεχίζεις και θα σου πω. Συνήθως, απ' ό,τι ακούω, το χαπάκι δίνεται προληπτικά για λίγες μέρες, ώστε να έχουμε καλύτερες πιθανότητες εμφύτευσης. Εγώ όμως παίρνω και εισπνεόμενη κι αυτή θα είναι τουλάχιστον μέχρι την μέση της εγκυμοσύνης.

Όσο για την ΗΧΜΒ θα κάνω 2 Χ 0,6 την ημέρα από την πρώτη ημέρα διέγερσης έως και σαράντα ημέρες μετά την γέννα. Εμένα είναι η περίπτωσή μου τέτοια, εσύ μπορεί να μην κάνεις τόσες πολλές. Θα πρέπει να το συζητήσεις με τον γιατρό σου, ή καλύτερα αιματολόγο.

Για το internet, ειλικρινά έχω σταματήσει να ψάχνω, άλλωστε παίρνω πιο πολλά φάρμακα, είμαι γενικά πιο "βαριά" περίπτωση... Παλιότερα που το έκανα, μόνο περισσότερο άγχος μου προσέφερε. Προσεύχομαι κι ελπίζω να πάνε όλα καλά και φυσικά χαλάλι! Αλλά έχω ομάδα γύρω μου που με παρακολουθεί στενά.

Αυτό για το "χαμπάρι" μου άρεσε πολύ!

Καλά εγώ, ο γιατρός που μου έκανε υπέρηχο;;;; :lol::lol: Πάντως, δεν νομίζω... Μου έχει ξανασυμβεί κι άλλες φορές καθυστέρηση πριν την προσπάθεια...

Αχ Αγγελική μου, μάλλον τις ξάπλες σκέφτομαι γι' αυτό οι δουλειές ακόμη μένουν :D:D !

Φιλενάδες μου τι κάνετε;

Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και μου ανεβάζετε την ψυχολογία! Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Ελένη στις 20 θα υποδεχτείς τα μωράκια σου ε; Με το καλό να γατζωθούν και τα 2 και να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Μαρινάκι τον έφαγες το γάιδαρο, στις 10 μέρες θα κολήσεις!!! Κι εμένα πριν την προσπάθεια μου ήρθε με 10 μέρες καθυστέρηση! Οπότε όλα για καλό! Για σένα το κάνει, για να προλάβεις να σιδερώσεις, γιατί μετά ούτε να το σκέφτεσαι να κάνεις δουλειές. Ξάπλα και μόνο ξάπλα!

Littledancer τι έκανες εσύ; Ρώτησες πως τα έχουν καταψύξει; Δεν πιστεύω να κόλωσες;;;; Όπως λέει και η Μαρίνα είναι εκεί για σένα, οπότε δεν υπάρχει ντροπή! Εγώ τα έχω ξεπεράσει προ πολλού αυτά και ό,τι μου έρθει ρωτάω! Μισή ντροπή δική μου και μισή δική τους! :lol::lol::lol: Το 4D δεν το κάνουν συνήθως και ίσως να μην έχει πολύ νόημα στις εβδομάδες που είμαι. Ίσως να μου το έδειξε για ψυχολογικούς λόγους... να πάρω λίγο τα πάνω σου. Πάντως δεν φάνηκε να κάνει κάποιες επιπλέον μετρήσεις. Τα είχε κάνει όλα στον απλό υπέρηχο.

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ αν σας ήρθε ένα αεράκι από το αγοράκι μου θα ήταν!

Χαίρομαι πολύ Diaz μου γιατί σε "βλέπω" καλύτερα...και ετσι να είσαι γιατί όλα θα είναι μια χαρά!!!!

και μην ξεχνάς πως επηρεάζεις και τον μικρούλη με τόσο αρνητική διάθεση και στρες... :cry:

για αυτό από εδώ και πέρα σε θέλω έτσι... :lol::lol::lol:

εντάξει????

littledancer ολα ενταξει???πώς πήγε ο ποδαρόδρομος????ελπίζω να μην "ξέχασες" όλως τυχαίως και να ρώτησες για την κατάψυξη... ;)

Σας φιλώ από τα ζεστά,(επιτέλους!!!! \M/ \M/ :-bd:-bd ) Γιάννενα!!!!!! :ymapplause: \:D/

koritsakia mou den prolaba na diabaso ta nea sas alla elpizo na eisaste oles kala!!!

ego gennisa ena ugeiestato agoraki!!!!!DOKSA TON THEO ola pigan kala telika!!!taleporithika ligo parapano alla telika irthe fusiologika!!!!den exo logia na perigrapso pos aisthanomai!!!akomi den to pisteuo!!to thaumataki mou irthe!!!EINAI H ZOH MOU,H ANAPNOH MOU!!!!

Euxomai se oles sas o theos na sas xarisei ugeiestata paidakia!!!!!sas filo oles sas!!!! :x:x:x

Μαρία μου, μπράβο σου κορίτσι μου! Μανούλα πλέον!!! Να σας ζήσει ο παίδαρος, γερός, ευτυχισμένος και καλότυχος! Να τον χαίρεστε! :ymparty:

Εϊ, κορίτσια μου!!!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθε σήμερα η περίοδος κι αύριο ξεκινώ τις ενέσεις για τη διέγερση!

Μια μικρή εκκρεμότητα έμεινε για το τελευταίο φάρμακο που χρειάζομαι, ελπίζω Τρίτη να το έχω στα χέρια μου κι αυτό!

Δεν μπορώ να σας περιγράψω την χαρά και την ανακούφισή μου!

Για ελπίδα και αισιοδοξία δεν το συζητώ καν! Ηθικό στα ύψη!!!

Το μόνο που με απασχολεί είναι πώς θα τα καταφέρω με τόσα που έχω να πάρω, αλλά σιγά! Θα λυθεί κι αυτό! Τι; Σε τόσα και τόσα δεν σταματήσαμε....

Ξέρω ότι χαίρεστε για μένα κι ότι μου εύχεστε το καλύτερο!

Σας φιλώ γλυκά!

ΥΓ: Επειδή είμαι με πονοκέφαλο κ δεν μπόρεσα να το κάνω, αύριο, καλά να είμαστε, θα επανέλθω και με λίστα παρακαλώ! Έτσι, να πάρει λίγο τα πάνω της η ομάδα!!! Ευγενική παραχώρηση από την Meli μας...

ΥΓ2: Το καλύτερο; Θα είμαι τακτικό μέλος Εφορευτικής την άλλη Κυριακή!!!

Μίλησε κανείς για ξεκούραση;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Εγω θα μιλήσω για ξεκούραση ;) Αύριο μπορεί και να λιώσω στο κρεβάτι μου κουράστικα όσο δεν γίνεται σήμερα.Ένα θα σας πω εφυγα απο πειραια για χαλανδρι μετα απο χαλανδρι-τζιτζιφιες και μετα ξανα μαρουσι και τώρα πριν λίγο γύρισα επιτέλους σπίτι :S:S:S:pinch:

Ρώτησα για την κατάψυξη και θα μου στείλουν λέει ενημέρωση με μειλ όταν μιλήσει η υπεύθυνη με την εμβρυολόγο...

Μαρια να σας ζήσει ο μπέμπης σας!!!!!! [smilie=binkybaby.gif]

Μαρινα καλή αρχή!!!!!!!Ελπίζω να έβγαλες άκρη και τους γιατρούς και να ξεκινήσεις χαλαρή ;)

littledancer ολα ενταξει???πώς πήγε ο ποδαρόδρομος????ελπίζω να μην "ξέχασες" όλως τυχαίως και να ρώτησες για την κατάψυξη... ;)

Ρώτησα και περιμένω να μου στείλουν μειλ.Πλάκα πλάκα μια κατάψυξη για σήμερα κι εγώ την ήθελα.Έσκασα μέσα στο λεωφορείο 3 φορές μπήκα σ αυτο το ρημαδο550 ακόμα βουίζουν τα αυτιά μου @-)@-)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
    • Μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι Μ !  Εγώ θυμάμαι στην πρώτη Μ εγκυμοσύνη έπινα καφέ.Δεν επιτρέπεται??? Τι άλλο απαγορεύονται ??)
    • Καλησπέρα κορίτσια με το καλό τ μωρακια σας! Εγώ είμαι λίγο νωρίτερα από σας στα μωρακια Μαΐου. Βλέπω ότι γράφετε για τη διαφορά ηλικίας. Εγω έχω ήδη 2 παιδακια. Όταν έρθει με το καλό θα είναι 8 κ 6. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θα έχουν πάνω κάτω την ίδια διαφορα π θα έχουν κ τ δικά σας. Εγω ζορίστηκα πολύ οταξ ήταν μωρα γτ έχουν μόλις 21 μήνες διαφορα. Αλλα είναι ωραίο που μεγαλώνουν παρέα. Αν με ρωτάς τώρα δ θα το ξανά έκανα 😂. Το δέσιμο στα αδέρφια πιστεύω πως έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους κ όχι με τη διαφορά ηλικίας. Εγω με την αδερφή μου έχουμε μόνο 2 χρόνια διαφορά κ δ κάνουμε παρέα. Είμαστε η μέρα με τη νύχτα. Αν δ ειμασταν αδερφές δ θα είχαμε σίγουρα ούτε γειά χαχα. Οι ξάδερφες μ έχουν 10 χρόνια διαφορά κ δ έχω δει πιο δεμένα αδέρφια μεταξύ τους. Ανταλλάσουν μηνύματα όλη μέρα, βγαίνουν μαζί, πηγαίνουν διακοπές. Εγώ πινω κανονικα καφέ. Έναν τη μέρα. Ενίοτε και εναν δεύτερο ελαφρύ η ντεκαφ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...