Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΟ15!!!

Recommended Posts

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα τησ Β χοριακής, δυστυχώς η προσπάθειά μας δεν απέδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα.... Ελπίζω η επόμενη φορά να είναι και η τυχερή μας. Από οτι κατάλαβα σε κανένα 2μηνο μπορούμε να δοκιμάσουμε πάλι με τα κτψ! Μαρινάκι καλή αρχή! Ολα να πάνε δεξιά κοπέλα μου και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο! :P:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ marinasot λυπάμαι ειλικρινά πολύ! Δεν είναι βδομάδα από την δική μου μηδενική χοριακή και καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις! Σε κανά δίμηνο σίγουρα θα μπορείτε! Και εμένα μετά από δυό κύκλους μου έβαλε τα κατεψυγμένα και έμεινα εγκυούλα, ασχέτως που παλλινδρόμησαν!!! Να σκέφτεσαι ότι έχετε εμβρυάκια να σας περιμένουν στην κατάψυξη και αυτό είναι μεγάλη τύχη!!! Και η εποπμενη φορά εύχομαι ολόψυχα να φέρει το νινάκι!!!

Μαρινάκι καλή αρχή γλυκιά μου!!! Συμμερίζομαι απόλυτα τον ενθουσιασμό σου! Κι εγώ ανυπομονώ να ξεκινήσουμε ξανά!!!!!!! Μόνο θετικές σκέψεις,ε!!!

2 γερά εμβρυάκια είναι τέλεια!!! Εύχομαι στον επόμενο κύκλο που υα τα βάλετε να γαντζωθούν γερά στην κοιλίτσα σου και να χαρίσετε όχι ένα αλλά δύο αδελφάκια!!!!!

Τέρι μου κι εσείς σε εξετάσεις είστε; Πώς θα προχωρήσετε, έχετε αποφασίσει;

Θα γίνω μανούλα εσείς; Τί θα κάνετε;

Ντιαζάκι μου σ'ευχαριστώ για όλα! Θα σου στείλω και πμ μόλις βρω λίγο χρόνο να γράψω!!! Πόσο χαίρομαι που το αντράκι σας μεγαλώνει!!!

Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα και για τις συμβουλές σας!

Εξετάσεις κάναμε πολλές πριν την εμβρυομεταφορά! Θρομβοφιλία έκανα τον πλήρη έλεγχο και όλα φυσιολογικά, σαλπιγγογραφία τέλεια, θυρεοειδής ρυθμισμένος! Μόνο αντισώματα & αντιπατρικά κλπ δεν κάναμε και για να είμαι ειλικρινής δεν θα το ψάξω ακόμα! Μίλησα με όλους τους γιατρούς που μας παραλολουθούν και δεν είναι κανένας σίγουρος αν ισχύουν όσα λένε και οι θεραπείες που δίνονται αν βοηθούν πραγματικά! Με ΗΠΑ που μίλησα μου είπαν τα ίδια, να μην ασχοληθώ δηλαδή! Ε, μάλλον είμαστε κι εμείς στο ποσοστό του τυχαίου!

Μαρινάκι κι εγώ 18 μήνες άνεργη! Κι ο άντρας μου χαμηλόμισθος και όταν τα πάρει! Αφού δουλεύει και πληρώνεται όμως ας μην μιλάω καθόλου!!!

Άντε να δούμε πότε μπορούμε να ξεκινήσουμε κι εμείς πάλι!!!

Βλέπω το παρεάκι σιγά σιγά χάθηκε! Κάποτε γεμίζαμε σελίδες σωρό! Πού είστε κοριτσάκια;

Φιλάκια σε όλες!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά τι μου κάνετε;καταρχήν φιλιά στις μανούλες που κρατούν το μωράκι τους αγκαλιά και ακόμη περισσότερα στις μέλλουσες(και δεν εννοώ μόνο τις εγκυους! ;) )

Λυπάμαι πολύ όταν ακούω για αρνητικές χοριακές, δεν έχω λόγια αλλά να σκέφτεστε οτι εκεί που είστε είμασταν κι εδώ που είμαστε θα έρθετε, έτσι απλά.Ακόμη κι εγώ ακόμη δεν το χω πιστέψει και νομίζω οτι συμβαίνει σε άλλες,δεν μπορώ να το απολαύσω όπως όταν το ονειρευόμουν.Δεν είναι αχαριστία, πιστέψτε με, είναι ανασφάλεια.Είμαι στην 22η βδομάδα,κάπου ανάμεσα σε 5ο-6ο μήνα αν δεν κάνω λάθος :? ,και η β επιπέδου ήταν μια χαρά, δόξα τω Θεώ.Να με συγχωρέσετε που δεν μπορώ να γράφω συχνά,όποτε έρχομαι στο ίντερνετ καφέ(ο άντρας μου δεν θέλει λόγω ακτινοβολίας) μαθαίνω τα νεα σας και απλά περιμένω να κοκκινήσει η λίστα.Τις ενέσεις τις συνεχίζω και θα κάνω και διπλές.Αλήθεια, η θρομβοφιλία ξέρετε αν παίζει ρόλο στο πώς (φυσιολογικά/καισαρική) και πότε γεννάς;(στην ΠΗΤ ή νωρίτερα).Α, η ΠΗΤ είναι 1/10.

Φιλιά σε όλες, μου λείπετε :-*:-*:-*

Marinasot μου, λυπάμαι για το αποτέλεσμα...

Αλλά είσαι πολύ τυχερή κορίτσι μου που έχεις μπαρμπασταθάκια να σε περιμένουν!!! Εγώ δεν είχα ποτέ!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!

Meli μου! Ναι, κορίτσι μου! Μόνον θετικές σκέψεις! Κουράγιο και δύναμη!!!

Τώρα όσο για το "τυχαίο"... ειλικρινά μιλάω, μην με παρεξηγείς, με εκνευρίζει αυτή η λέξη!!! Ισχύει δεν ισχύει... Για τον καθένα είναι κάτι διαφορετικό. Ελπίζω αυτή τη φορά, να φύγει το τυχαίο και να έρθει το ... ωραίο :D !!! Σε όλες εμάς τις "δύσκολες". Πάντως εγώ πάλι κάτι βρήκα... Σίγουρα δεν τα ξέρουμε όλα, δεν μπορούμε να τα μάθουμε όλα, ούτε και οι γιατροί (αυτό είναι μεγάλη συζήτηση), γι' αυτά είναι η προσευχή μας και ελπίδα ότι θα τα ξεπεράσουμε! Που θα γίνει!!!

Αγγέλα μου! Μας λείπεις κι εσύ! Κι όσο για την ανασφάλεια, πολύ σε καταλαβαίνω! Εύχομαι τα καλύτερα!

Καλησπέρα!Τι βροχή ήταν αυτή σήμερα;;;

Melipikto μου πολύ λυπάμαι που δεν πήγε καλά ουτε κι αυτη τη φορα.Τι να πω...

Marina-sot μακάρι τα κατεψυγμένα σας να είναι τα τυχερά σας ;)

Μαρίνα καλή αρχή!!!

Αγγελα τι κάνεις;;;;Νομίζω με τις αντιπηκτικές παίζει ρόλο το αν θα μπορείς να κάνεις επισκληρίδιο ή όχι.Πρέπει να τις έχεις σταματήσει μία μέρα πριν την επισκληρίδιο νομίζω.

Θα γινω μανουλα πως εισαι;;;

Τελικά όμως η εμβρυολόγος τα είχε καταψύξει όλα μαζί και έτσι ξεπαγώσαμε και τα 4 και τα κάναμε βλαστοκύστες! τα 3 έφτασαν σε τέλεια βλαστοκύστη και τα βάλαμε και τα τρία!

Βρε Melipikto να σε ρωτήσω;Πόσα μαζί καταψύχουν κάθε φορά;Δεν πιστεύω να μου έχουν καταψύξει και τα 5 μαζί του πρώτου μου κύκλου x_xx_xx_x Θα τρελαθώ!! 8-}8-}

Μαρινασωτ , σκεψου τα μπαρμπασταθακια θα ειναι τα τυχερα σου. Θα ερθει το μωρακι!!!

Αγγελα η θρομβοφιλια δεν εχει να κανει με το πως θα γεννησεις . Εμενα η ξαδερφη μου και η κουμπαρα μου που ειχαν γεννησαν φυσιολογικα και εκαναν και επισκληριδιο. Τωρα αν δεν κανεις για μια μερα ηπαρινη δεν μου λεει και κατι...

Μελακι χαθηκες , καλως ηρθες και παλι! Χαρηκα πολυ με τις εξετασεις σου!!!

Εγω κοριτσακια δεν ημουν και πολυ καλα ...βγηκαν οι εξετασεις μου καλες, ο θυροειδης λιγο τσιμπημενος 2,83 δεν παιρνω χαπια μονο τον παρακολουθουμε αλλα δεν ειναι αυτο...με στεναχωρησαν τα αποτελεσματα της θρομβοφιλιας , θα κανω ενεσεις ανα 12 ωρες τωρα μεχρι να γεννησω και 40 μερες μετα :cry:

Τωρα υπομονη λεω θα περασει .......

Αυριο εχουμε και το doppler το μεσημερι, ελπιζω να πανε ολα καλα.

marinasot πολύ στεναχωρήθηκα με το αποτέλεσμα... κρίμα κοριτσάκι μου! Μην το βάζεις όμως κάτω! Όπως λένε και τα κορίτσια τα μπαρμπασταθάκια σου να είναι καλά και τυχερά! Η επόμενη θα είναι και τυχερή!

Eleni_sk τουλάχιστον εσύ έχεις ευχάριστα νεάκια! Δύο υγιέστατα μωράκια σε περιμένουν! Μακάρι να γατζωθούν και τα δύο!

Μαρινάκι επιτέλους ξεκινάς! Με το καλό να είναι η τυχερή σας προσπάθεια και να έρθει το μωράκι ή τα μωράκια! Στο εύχομαι ολόψυχα! Αυτή η αναμονή είναι νομίζω το χειρότερο! Για την καλή ψυχολογία επιμένω και το λέω σε όλες ότι μετράει. Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξη, αλλά ευτυχώς στην προσπάθειά μας είχα τον αντρούλη δίπλα μου που πάντα έβλεπε τη θετική πλευρά και νομίζω ότι μας βοήθησε πολύ!

melipikto χαίρομαι που σε ακούω λίγο καλύτερα. Να δεις που όλα θα πάνε καλά! Θα έρθει το μωράκι και σε σας! Πάρε το χρόνο σου, είναι και το καλοκαίρι τώρα, οπότε κοίτα να περάσετε τέλεια και μετά βουρ!! Αν βέβαια δεν σας προλάβει το σποράκι! Πάντα τρέφω αυτή την ελπίδα για όλες!!!

Αγγέλα καταλαβαίνω την ανασφάλειά σου! Λογικά είναι μετά από τόσες αγωνίες! Μην το παρακάνεις όμως και αγχώνεις και το μπεμπέ! Δυστυχώς γιαυτό που ρώτησες για τις ενέσεις δεν έχω εικόνα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν ρωτάς το γιατρό καλύτερα;

littledancer φαντάζομαι ότι δεν θα τα έχουν καταψύξει όλα μαζί! Τι στο καλό θα το έχουν σκεφτεί!

Φιλενάδες μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες και σύντομα να φουσκώσουν όλες οι κοιλίτσες! Άντε να πάρει η ομάδα λίγο τα πάνω της! Τι είναι αυτό πια! Μας έχουν ματιάσει;;;; :shock:

Φιλιά σε όλες!

Μαρινασοτ, πολυ λυπαμαι κοπελα μου...πιστευα ειλικρινα οτι θα ειχες να μας πεις ευχαριστα νεα...το ευτυχημα ειναι ότι εχεις στην καταψυξη και δεν θα φορτωθεις ορμονες, οποτε ο οργανισμος σου θα ειναι καθαρος και με ηπια αντιδραση κι ετσι θα γατζωθουν... ;)

Ελενη σκ, πολυ καλα τα αποτελεσματα!!!αντε, τον αλλο μηνα να εχεις να μας ανακοινωσεις ευχαριστα... ;)

Μελιπτικο γεια και απο μενα :lol: !!!! Μη στενοχωριεσαι κοριτσι μου, θα ερθουν και τα++++++++++++++++++++ για ολες μας!!!!! θα επιμεινουμε και θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!

Μαρινακι μου ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ μεσα απο την καρδια μου!!!!!

Επιτελους να αρχισουμε γιατι πιασαμε αραχνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Μη στενοχωριεσαι Λιλ, ξερω ειναι βασανο οι ενεσεις, αλλα ειναι για το καλο και των δυο σας!!! μην αγχωνεσαι και το μεταφερεις και στο μπεμπακι!!!!οκ???

Φιλια πολλα!!!

καλημέρα!!! :D:D

tha gino manoula, melipikto και marinasot.....πραγματικά σας σκέφτομαι....αποφάσισα όμως να μην ξαναχρησιμοποιήσω την λέξη "λυπάμαι" ξανά στο site(μην με παρεξηγήσετε, εννοείται πως αισθάνομαι το συναίσθημα και πραγματικά σας νιώθω, αλλά αυτή η λέξη με ενοχλεί για ψυχολογικούς καθαρά λόγους...)......αλλά πάμε για το επόμενο!!!!! Θέλει δύναμη και το ξέρουμε όλες αυτό!!!! Η μία φορά θα είναι η τυχερή μας, απλά δεν ξέρουμε ποια...... Πάμε βουυυυυυυυυρ!!!!!!!!!!!

Eleni_sk δύο υγιέστατες βλαστοκύστες!!!!!!! Μπράβο!!!! Άντε με το καλό!!!!! :-bd:-bd

Μαρινάκι καλή αρχήηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η θετική μας σκέψη μαζί σου!!!!!!! όλα να πάνε κατ'ευχήν! Νομίζω πως έχεις ήδη ξεκινήσει με αυτή την πολύ καλή σου διάθεση!!!!! Το πιστεύω πως είναι το ήμισυ της επιτυχίας..... [smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

Lil μου λίγο υπομονή ακόμη!!!!! έφτασες σχεδόν στην πηγή......σε λίγο θα βγει ο νεαρούρης σου και θα λάμπεις από ευτυχία!!!!!!.....

Βρε Melipikto να σε ρωτήσω;Πόσα μαζί καταψύχουν κάθε φορά;Δεν πιστεύω να μου έχουν καταψύξει και τα 5 μαζί του πρώτου μου κύκλου x_xx_xx_x Θα τρελαθώ!! 8-}8-}

littledancer μπορεί να τους έδωσε οδηγία ο γιατρός σου να μην τα καταψύξουν όλα μαζί αλλά μισά μισά!

Εμένα μου είπαν ότι τα καταψύχουν ανά τριάδες ή τετράδες (ανάλογα πόσα έχεις) ώστε μετά την απόψυξη και με το ρίσκο του 25% να χαθεί κάποιο από το σοκ, να μείνουν τουλάχιστον 2 εμβρυάκια να σου βάλουν αν είσαι κάτω των 40 ετών ή 3 αν είσαι άνω των 40 ετών! Ίσως είναι απόφαση καθαρά του εμβρυολόγου να αποφασίσει τον αριθμό αναλόγως πώς θα τα δει... Δεν ξέρω καθόλου! Εύχομαι όπως και να στα έχουν καταψύξει το αποτέλεσμα να είναι τέτοιο ώστε να μην ασχοληθείς καθόλου με τον αριθμό των κατεψυγμένων αλλά με τον αριθμό των μωρών στην κοιλίτσα σου!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Anji μου, μού αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι! Συμφωνώ για το "λυπάμαι", είπαμε τα αφήνουμε όλα πίσω και πάμε μπροστά, με δύναμη! Κι όσο για το ότι έχω ήδη ξεκινήσει, ναι! μην σου πω δε πού έχω φτάσει... :lol: !!!!

Lil μου, μην στεναχωριέσαι καλή μου για τις ενέσεις, εγώ θα τις αρχίσω μαζί με τη διέγερση, 2 την ημέρα, σκέψου μόνον πόσες θα κάνω παραπάνω από εσένα και πάρε κουράγιο! Περιμένω νέα από τη σημερινή εξέταση, ναι;

Littledancer μου, δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω, δεν είχα ποτέ την τύχη να έχω μπαρμπασταθάκια...

Aggelika μου, Teri μου, Meli μου, Diaz μου, Αγγέλα μου και όσες ξεχνώ γιατί είμαστε και πολλές, σας ευχαριστώ για τις ευχές, ξέρω ότι είναι εγκάρδιες και ξέρω ότι χαίρεστε για μένα ειλικρινά. Εύχομαι να έρθουν οι καλύτερες μέρες για όλες, κυρίως για τα κορίτσια μας που είχαν δυσκολίες αυτό το διάστημα... Να φύγουν όλα τα μαύρα σύννεφα και να ξαστερώσει ο ουρανός! Πάρτε δύναμη και ανασκουμπωθείτε!

Σκεφτείτε το κι αλλιώς: εγώ ετοιμάζομαι για την 6η ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΜΕ! και είμαι τόσο αισιόδοξη, γιατί όχι κι εσείς; Μην εγκαταλείπετε, πιστεύω ότι είμαστε όλες κοντά!

littledancer μπορεί να τους έδωσε οδηγία ο γιατρός σου να μην τα καταψύξουν όλα μαζί αλλά μισά μισά!

Εμένα μου είπαν ότι τα καταψύχουν ανά τριάδες ή τετράδες (ανάλογα πόσα έχεις) ώστε μετά την απόψυξη και με το ρίσκο του 25% να χαθεί κάποιο από το σοκ, να μείνουν τουλάχιστον 2 εμβρυάκια να σου βάλουν αν είσαι κάτω των 40 ετών ή 3 αν είσαι άνω των 40 ετών! Ίσως είναι απόφαση καθαρά του εμβρυολόγου να αποφασίσει τον αριθμό αναλόγως πώς θα τα δει... Δεν ξέρω καθόλου! Εύχομαι όπως και να στα έχουν καταψύξει το αποτέλεσμα να είναι τέτοιο ώστε να μην ασχοληθείς καθόλου με τον αριθμό των κατεψυγμένων αλλά με τον αριθμό των μωρών στην κοιλίτσα σου!!!!!!!

Θα γελάσει κάθε πικραμένος μου φαίνεται.Κι αμα είμαι τυχερή και ξεπαγώσουν όλα κρίμα δεν είναι να πάνε χαμένα και να μην έχω για επόμενη προσπάθεια;Αν είμασταν σίγουροι οτι θα πιάσουν και ένα να είχαμε καλά θα ήταν αλλά δυστηχώς πολλά παίζουν.Ντρέπομαι να πάω να ρωτήσω τον εμβρυολόγο τώρα.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό ποτέ :? Θα μάθω μια και καλή απο Νοέμβριο μάλλον :|

Littledancer μου, δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω, δεν είχα ποτέ την τύχη να έχω μπαρμπασταθάκια...

Μαρίνα μου εγώ δεν είχα την ευτυχία της εμβρυομεταφοράς μέχρι τώρα.Παρα μόνο μπαρμπασταθάκια :lol::lol::lol::lol:

Αχ ναι καλή μου :oops: !!!!

Όμως είναι εκεί και σε περιμένουν αγάπη μου!

Και συμφωνώ ότι δεν πρέπει να σε απασχολεί τίποτε άλλο παρά το ότι ... η μητρότητα θα έρθει!!!

Γεια σας γλυκουλες μου!!

Σαν να μην μου εφτανε αυτο με τα αποτελεσματα της θρομβοφιλιας που θα κανω 2 ενεσεις την ημερα απο εδω και περα,

δεν εχω και τα καλυτερα νεα σημερα απο το γιατρο , καναμε το doppler...... :(

Θα ξαναπαω παλι σε 14 μερες ξανα για doppler !

Μου βρηκαν αυξημενο αμνιακο υγρο και μου ειπε οτι μαλλον θα γεννησω λιγο προωρα με το που μπω στο μηνα μου δηλαδη, σε κανα μηνα περιπου αντι για 23 Ιουλιου :(

Και ενω τα αποτελεσματα απο ολες τις εξετασεις ειναι αρκετα καλα , μας ειπε αν θελουμε να κανουμε τωρα την αμνιοπαρακεντηση....(ο δικος μας γιατρος συνηθιζει να την κανει γυρω στον 7ο) ,γιατι υπαρχει λεει και το στατιστικο λαθος. Θελω παλι και προσπαθω, να ξαναπαρω τα πανω μου γιατι στεναχωριεμαι και στεναχωρω και το μωρακι.....

Ο μικρος ειναι 1760 γρ. νομιζω οτι θα μπορουσε να ειναι λιγο παραπανω :roll:

Marinaki εχεις δικιο γλυκια μου !

Ετσι πρεπει να ειμαι και εγω και να μην το σκεφτομαι τοσο ....Πιστευω οτι θελω το χρονο μου .....

Εισαι πολυ δυνατο κοριτσι!

Εγω σε αυτα δεν ειμαι τοσο. Στην δουλεια μονο ειμαι στρατηγος!

Μελακι εγω που ειμαι στα 35 βαλαμε 4 εμβρυακια. Ειναι θεμα εμβρυολογου και γιατρου.

Αυτα τα νεα μου.....

Καλώς την Lil μας!

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου, άλλωστε και να γεννηθεί πρόωρα ο λεβέντης σας, σίγουρα θα έχει την καλύτερη ιατρική φροντίδα! Εγώ επταμηνίτικο ήμουν!!!! Κάτι παραπάνω από 1 κιλό γεννήθηκα! Το μισό και λιγότερο από όσο θα φτάσει ο μικρός σου! Σκέψου πριν ... τόσα όσα χρόνια τι ήταν και τι γίνεται σήμερα. Καμία σχέση! Άσε που θα είναι Καρκινάκι ούτως ή άλλως!!!

Κάτι δεν καταλαβαίνω και συγνώμη γι' αυτό: αμνιοπαρακέντηση έχεις ήδη κάνει; Οπότε θα την επαναλάβεις τώρα; Όπως και να είναι, θα έλεγα να εμπιστευτείς τον γιατρό σου και το ένστικτό σου και να κάνεις το καλύτερο δυνατόν!

Επίσης, μια διευκρίνιση: θα κάνω εκτός από όλα τα άλλα, 9 επιπλέον ενέσεις. Σε λίγο θα ανοίξω φαρμακαποθήκη, το βλέπω νά'ρχεται...

Lil μην στεναχωριέσαι.Όλα καλά θα πάνε θα δεις.Υπάρχει η περίπτωση να φταίει ο θυρεοειδής για το αμνιακο υγρό;Η καμπύλη σακχάρου βγήκε καλή;;Ο θυρεοειδής σου πάντως απο οτι έγραφες οριακός είναι(άσχετα με αυτό τώρα).

Πάντως δεν θα έχει πρόβλημα το μωράκι και νωρίτερα να γεννηθεί.Νομίζω κάνουν και μία ενεσούλα για την ανάπτυξη των πνευμόνων(αν θυμάμαι καλά απο μία φίλη μου).

Δεν είναι λίγο αργά η αμνιοπαρακέντηση στον 7ο;;; :?:

Μαρίνα εγω σίγουρα σε ξεπερνάω απο φάρμακα γενικότερα.Αν κάτσω και μετρήσω τι έχω πάρει μέχρι τώρα τόσα χρόνια.Δεν μασάω αυτά που πηρα για τη διέγερση τίποτα δεν ήταν.:-p

Dancer μου οχι δεν εχει να κανει με το θυροειδη, με την καμπυλη ισως που αν και καλη βγηκε σε καποια φαση με ρωτησε ο γεννετιστης πως βγηκε αλλα δεν μου ειπε κατι.......θα το ψαξω....

Μαρινακι μου οχι δεν εχουμε κανει. Ως τωρα οι εξετασεις μας εχουν βγει πολυ καλες. Το λεει μονο για το στατιστικο λαθος γιατι οι εξετασεις που κανουμε ειναι περισσοτερο στατιστικες.Θελει λεει να ημαστε 100% καλυμενοι, ενω το ειχαμε συζητησει το θεμα πριν κανα δυμηνο και δεν το κριναμε απαραιτητο ....σημερα μας το πεταξε :roll:

Δεν θελω να μου περασει απο το μυαλο οτι σκεφτεται το πορτοφολι μας!

Γιατι μαρινακι θα κανεις τις ενεσεις ?

Ετσι οπως καταντησαμε θα τη χρειαστουμε για να εχουμε καβατζα!

και για να μην ξεχνιωμαστε

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Σου είπα γλυκειά μου, ακολούθησε το ένστικτό σου και τις οδηγίες του και να γίνει το καλύτερο δυνατόν.

Δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα στη θέση σου, αλλά έχω ήδη αποφασίσει, πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά, αφ' ενός να είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη και αφ' ετέρου να κάνω λήψη τροφοβλάστης μεταξύ 2ου & 3ου.

Αλλά δεν θέλω να στεναχωριέσαι γιατί το παλληκαράκι σου τα καταλαβαίνει όλα και θα στεναχωριέται κι εκείνο, ναι; Όπως λέει κι η littledancer, ξέρω ότι γίνονται ενέσεις κορτιζόνης στη μέλλουσα μανούλα, ώστε σε περίπτωση προωρότητας να έχει σωστή ωρίμανση στους πνεύμονες το μωρό.

Τις επιπλέον ενέσεις θα τις κάνω ως θεραπεία στο τελευταίο πρόβλημα που βρήκαμε, ώστε να βοηθηθώ και από εκεί και να έχουμε καλύτερες πιθανότητες αυτή τη φορά (λόγω ηλικίας, ιστορικού κλπ).

Littledancer μου ξέρω, καλό μου, αλλά είπαμε: εγώ φαρμακαποθήκη εσύ μεγαλο-φαρμακευτική :lol: !!!!

Γεια σας αγαπημενες μου!

Κατι γινοταν στο φορουμ και μου εβγαζε αλλη σελιδα.....

Πηραμε τηλ το γιατρο και μας διαβεβαιωσε οτι δεν εχει δει κατι και δεν εχει να κανει με το αυξημενο αμνιακο υγρο, μονο το στατιστικο λαθος που υπαρχει σε ολες μας και αποφασισαμε οτι δεν θα την κανουμε αφου ολες οι εξετασεις ειναι πολυ καλες.

Τωρα θε περιμενουμε να ξανακανουμε το doppler στις 14 του μηνα να δουμε πως παμε......

Το Μαρακι μας αραγε γεννησε??

φφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!

Λιλάκι και εγώ το πάλευα αυτές τις μέρες κι όλο με πετούσε σε άλλη σελίδα και σκέφτηκα μην κόλλησα ιο αλλά αφού δεν το έκανε και σε άλλες σελίδες ηρέμησα και είπα θα φτιαχτεί!!! Όλα καλά και με εσένα γλυκιά μου! Θα δεις το ντόπλερ θα είναι φυσιολογικό και το αντράκι σας θα έρθει στην ώρα του!!! Σ'ευχαριστούμε πολύ που πάντα μας φυσάς!!! Ένα τέτοιο φφφουουουου μ'έκανε να γραφτώ στο φόρουμ και να γράψω! Το βρήκα τόσο γλυκό να θες να κολλήσεις γκαστρίτιδα όσες το ποθούν και να στέλνεις γκαστροαεράκι με ένα φου!!!!!

Καλύτερα και με την άμνιο! Αφού όλα είναι φυσιολογικά δεν υπάρχει λόγος να γίνει!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια πού είστε; Είδατε τριήμερο και διακοπάρετε τυχερούλες;;;

Φιλάκια σε όλες και καλό ξημέρωμα!!!

Μελακι μου και εμενα με ξενερωσε και εμπαινα για λιγο απο το internet explorer... αλλα ευτυχως εφτιαξε.

Ναι ετσι αποφασησαμε και εμεις...εχω και τον αντρα μου που ειναι πολυ αγχωτικος και απο την Πεμπτη ολο αυτο συζηταει :x και τωρα ελπιζω οταν θα ξαναπαμε για επαναλειψη ολα να ειναι καλα.

Βλεπεις η αγωνια μας δεν σταματαει ουτε και τωρα , θα ειναι για παντα!

Παντα θα σας φυσαω μεχρι να σας κολλησω γκαστριτιδα!!!

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Lil μια χαρά φαντάζομαι ξεαγχώθηκες λιγάκι τώρα ;)

Ρε παιδιά στα μισά τοπικ με πετούσε σε άλλη σελίδα και χθες δεν ξαναπροσπάθησα να μπω απο το μεσημέρι και μετά.

Εγω αυτές τις μέρες με μαλώνω και προσπαθω να αλλάξω διάθεση γιατί δεν είναι φυσιολογικό που σκέφτομαι όλη την ώρα την εμβρυομεταφορά που θα γίνει μετά απο 6 μήνες :roll: Και μάλιστα αρνητικά :roll::roll: Πως έχω μπει σ' αυτό το τρυπάκι δεν ξέρω.Λες και είναι στο χέρι μου να αλλάξω κάτι...Λέω όλα όσα μπορούσα τα έκανα γιατί κάθομαι και σκάω;;Αλλά δεν αλλάζει η διάθεση :| Δώστε μου απο μία μπούφλα όσες είστε εδώ μπας και συνέλθω #-o

Καλό μηνά κοριτσάκια!!!!

Πολύ χάρηκα Λιλ που ηρέμησες λιγάκι...να δεις που στις 14 του μήνα θα μας πεις ευχάριστα και όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος!!!!

Littledancer ΗΡΕΜΗΣΕΕΕΕ!!!! Αν σκέφτεσαι από τώρα την εμβρυομεταφορά και μάλιστα αρνητικά, όταν έρθει η ώρα δε θα έχει νόημα να την κάνεις...αφού θα έχεις γεμίσει με αρνητική ενέργεια και σκέψεις!!!

Χαλάρωσε, βόλταρε και θα δεις, θα περάσει ευχάριστα ο καιρός και τον Νοέμβριο όλα θα πάνε καλά!!!! ;)

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
    • Μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι Μ !  Εγώ θυμάμαι στην πρώτη Μ εγκυμοσύνη έπινα καφέ.Δεν επιτρέπεται??? Τι άλλο απαγορεύονται ??)
    • Καλησπέρα κορίτσια με το καλό τ μωρακια σας! Εγώ είμαι λίγο νωρίτερα από σας στα μωρακια Μαΐου. Βλέπω ότι γράφετε για τη διαφορά ηλικίας. Εγω έχω ήδη 2 παιδακια. Όταν έρθει με το καλό θα είναι 8 κ 6. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θα έχουν πάνω κάτω την ίδια διαφορα π θα έχουν κ τ δικά σας. Εγω ζορίστηκα πολύ οταξ ήταν μωρα γτ έχουν μόλις 21 μήνες διαφορα. Αλλα είναι ωραίο που μεγαλώνουν παρέα. Αν με ρωτάς τώρα δ θα το ξανά έκανα 😂. Το δέσιμο στα αδέρφια πιστεύω πως έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους κ όχι με τη διαφορά ηλικίας. Εγω με την αδερφή μου έχουμε μόνο 2 χρόνια διαφορά κ δ κάνουμε παρέα. Είμαστε η μέρα με τη νύχτα. Αν δ ειμασταν αδερφές δ θα είχαμε σίγουρα ούτε γειά χαχα. Οι ξάδερφες μ έχουν 10 χρόνια διαφορά κ δ έχω δει πιο δεμένα αδέρφια μεταξύ τους. Ανταλλάσουν μηνύματα όλη μέρα, βγαίνουν μαζί, πηγαίνουν διακοπές. Εγώ πινω κανονικα καφέ. Έναν τη μέρα. Ενίοτε και εναν δεύτερο ελαφρύ η ντεκαφ.
    • Είναι θετικό κορίτσι Μ εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά αυτή την φορά να ξανά έρθει η χαρά σας κ οι πανηγυρισμοί!!! πραγματικά πόσο εύκολα μένεις??? Είχατε πολλές επαφές?  Μήπως καλύτερα να κάνεις χοριακη μαζί Μ προγεστερόνη να δεις μήπως είναι η προγεστερόνη αυτή που χρειάζεσαι???  ΕΤσι έπαθα κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη Μ την προγεστερόνη κ έτσι κ τώρα ευτυχώς είχα ξεκινήσει από πριν 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...