Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΟ15!!!

Recommended Posts

εμένα τα νέα μου είναι ότι η χοριακή δεν έπεσε....πήγε 1050...αν είναι δυνατόν??? ο γιατρός λέει θα με δει τη Δευτέρα κ μιλάμε ή για εξωμήτριο ή για αποβολή.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πώς είναι δυνατόν βρε κορίτσι μου;;;;; Εντάξει, να μην μηδενιστεί... Αλλά ακόμη να ανεβαίνει!

Μήπως τελικά ...;

Θα περιμένω με αγωνία & θα εύχομαι το καλύτερο!

tha gino manoula, πραγματικά δεν γνωρίζω καθόλου για εξωμήτριες κυήσεις......αλλά ο γιατρός θεωρεί λογικό να ανεβαίνει η χοριακή;;;;;;;;;;

Φαντάζομαι την αγωνία σου μέχρι την Δευτέρα............

Μαρινάκι, άντε με το καλό η τυχερή προσπάθεια!!!! Το βασικό είναι ότι έχεις σούπερ ψυχολογία!!!!!!!!!!

Εγώ πλέον σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης έχω πιει 2 καφέδες και αυτοί ντεκαφεΐνέ............δεν θα μπορούσα να το πιστέψω για μένα.......κατά τα άλλα σουπερ!!!!!!! Κάνει πήδουλους και ο μικρός μου και έχω χαζέψει!

Tha gino manoyla ούτε κι εγώ ξέρω από αποβολές ή εξωμήτρια κύηση, αλλά πώς γίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο και η χοριακή να ανεβαίνει????

Καλή επιτυχία για αύριο κορίτσι μου, αν και κάτι μου λέει πως ένα μικρό μωράκι αγωνίζεται μέσα σου...

για αυτό μην απογοητεύεσαι.... ;)

Tha Gino Manoula τι νεα μας έχεις? Ευχομαι από καρδιάς να είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!

Εγω μετά βίας δεν έχω τρελλαθεί παιδιά...τελικά είμαι πολύ αγχώδης...Ομως δεν φταίω εγώ, φταίνε οι μέρες που δεν περνάνε οι άτιμες. Είναι η πρώτη μας προσπάθεια και ίσως γι’αυτό να είμαι έτσι.Είμαι ετοιμη να πάω να πάρω τεστ απο το φαρμακείο να τελειωνουμε. Χοριακή θα κάνω την Τετάρτη που είναι και η 4η επέτειος του γάμου μας (χιχιχιχι ευχομαι να μας πάει γούρι)

Αγγελικα μου η TV ολο βλακείες έχει και δεν την πολυανοιγω για να μη χαλάει η διάθεση μου. Λεω να κάνω λίγη δουλειά αλλά το μυαλό μου είναι τελείως αλλού! Καμμία βαριά δουλειά δεν μπορώ να κάνω στο σπίτι οπότε λέω να πάρω να βουνά.. Ευτυχως που είστε και εσείς εδω και το βγάζω από μέσα μου:) ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣ

γεια σας κοριτσια!!!!!!

θα γινω μανουλα ευχομαι να πηγαν ολα καλα σημερα...

μαρινα μαλλον θα συμβαδισουμε αν πανε ολα καλα για μενα..

λοιπον απο τα 18 ωαρια που μου πηραν γονιμοποιηθηκαν τα 14..

και απο τα 14 επεζησαν τα 5 (σημερα ειναι 5 ημερων βλαστοκυστες) οπου και τους πηραν κυτταρα για να κανουν τον προεμφυτευτικο και θα με ενημερωσουν την τεταρτη για το ποια ειναι υγιη..

αν υπαρχουν υγιη θα κανουμε την εμβρυομεταφορα σε επομενο κυκλο.

ειμαι αισιοδοξη και πιστευω πως ολα θα πανε καλα..

Eleni sk καλη επιτυχια κοριτσακι, ευχομαι και οι 5 να ειναι σουπερ!!!

Μαρινακι πολυ καλα τα αποτελεσματα , διαβαζω ....τελεια !!!! Με το καλοοοοοοοο να ερθει το μωρακι!!!!!

diazaki και Αντζη μου, ναι κοντευω και εγω!

Που να δειτε αργοτερα τι κλωτσιες θα τρωτε, θα κουνιεται η κοιλια για τα καλα :lol::lol:

Μπράβο Ελένη σκ, καλή επιτυχία να έχεις και εύχομαι να σου πουν ότι και τα 5 είναι υγιέστατα!!!!!!!!!!!! :D:D

Μαρινασοτ, μην πάρεις τεστ από το φαρμακείο, μου έχουν πει ότι όταν κάνεις εξωσωματική δεν πιάνουν, δεν δείχνει και έγκυος να είσαι!! κάνε λιγάκι υπομονή, δύο μέρες έμειναν!!!και ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ, κάνεις κακό στο νινί!!!!!!! προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι!!!!!!!!!!και όχι δουλειές!!!!κάτσε στο κρεβατάκι ή στο καναπέ και σήκω την τετάρτη να πας να δώσεις αίμα... :lol::lol::lol:

Καλά αποτελέσματα και εύχομαι η ημερομηνία που είναι να κάνεις την χοριακή να είναι σημαδιακή!!!!!!!!!!!!

Με το καλό Λιλ, με έναν πόνο και όλα να πάνε κατ' ευχήν!!! %%-%%-

marinasot έφτασε η Τετάρτη!!!!!! Σου εύχομαι να κάνεις το τελειότερο δώρο στον αντρούλη σου για την επέτειό σας!!!! :ympray::ympray:

eleni_sk τα νέα σου είναι όντως πολύ ευχάριστα και με το καλό να γίνει και η εμφύτευση! :-bd

Mariaaaa.....γέννησες;;;;;;;;;

Lil μου περιμένω με αγωνία αυτές τις μέρες! να κλωτσάει και να μην τον χορταίνω.........

tha gino manoula πραγματικά εύχομαι και εγώ να πήγαν όλα καλά στον γιατρό...

Πω Πω! Βλέπω μωράκια, εμβρυάκια, κλωτσιές!

Marinasot δυο μερούλες έμειναν! Ξέρω το συναίσθημα της αναμονής, αλλά υπομονή αυτό που ήταν να γίνει έχει γίνει και εύχομαι να είναι θετικό!!!! :D

Ελενη 5 βλαστοκύστες? Τέλεια! όλα θα πάνε καλά θα δεις....

Λιλ μου πως περνάει έτσι ο καιρός? πότε ήταν που περιμέναμε τα αποτελέσματα? Αντε απόλαυσε αυτές τις τελευταίες βδομάδες όσο μπορείς!

Ζούμπι ξεκινάς ε? Εύχομαι τα καλύτερα! Στείλε μου πμ τις εντυπώσεις από τον Μαστρ.

Μαρινάκη μου θα παρακαλέσω την Παναγίτσα για προτεραιότητα! Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά, μέσα από την καρδιά μου!

Το Μαράκη μάλλον απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το μωράκι της!

Τόνια μου, πήρα το αίτημα φιλίας αλλά το πμ δεν το πήρα!

Diazaki κλωτσάει Ε!

Θα γίνω μανούλα, σε άφησα για το τέλος αλλά σε σκέφτομαι πολύ! Μακάρι ρε κορίτσι μου να είναι όλα καλά τελικά. Για όλα όμως θα είμαστε εδω δίπλα σου! Περιμένουμε.

Στις υπόλοιπες φιλιά!

Αγγελικα και τερι σας ευχαριστω γλυκιες μου!!!

Οντως και εγω τερι μου σαν εχθες το θυμαμαι που πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης!Και τωρα ακομα δεν το πιστευω!Μονο η κοιλιτσα μου, μου το θυμιζει οτι ερχεται ενα μωρακι σε λιγο! :D:D

Ευχομαι να μας ανακοινωσετε συντομα και εσεις ευχαριστα νεα!!!!

Μαρινασωτ λιγο εμεινε υπονονη.....καλα αποτελεσματα!!!!

Αντζη και ειδικα απο τον 5ο και μετα ολο και πιο δυνατα θα κλωτσαει!!

φφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

κορίτσια στο τσακ γλίτωσα το χειρουργίο .....ευτυχώς έπεσε η χοριακή κ έτσι γλίτωσα την επέμβαση...μια επαναληπτική την πέμπτη για σιγουριά....αλλά τελικά απάντηση δε θα χω αν ήταν εξωμήτριο ή όχι....

Tha gino manoyla μου, το μη χείρον βέλτιστον κορίτσι μου! Μακάρι να είναι όλα αυτά γρήγορα ένα κακό όνειρο που θα μείνει πίσω και την επόμενη φορά να τα καταφέρεις γλυκειά μου! Μην χάνεις την πίστη σου, ξέρω τώρα είσαι μπροστά στο "βουνό"... Λίγο υπομονή και θα περάσει κι αυτό! Σε σκέφτομαι συνέχεια ! :YMHUG:

Marinasot μου, υπομονή κορίτσι μου, η Τετάρτη απέχει μόλις 1 μέρα! Εύχομαι τα καλύτερα!

Eleni-sk μου, πολύ καλά τα πήγες! Μπράβο! Είμαι σίγουρη ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη!!

Ζούμπι μου, πολύ καλή επιτυχία κορίτσι μου, ναι θα είμαστε μαζί, μαζί και με την Ελένη!!!

Teri μου γλυκειά! Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω!!!

Anji μου, Lil μου, Diazάκι μου, προχωράτε... κοντεύετε...!!! Φυσάτε και προς τα εδώ, ναι; Να προσέχετε τα μωρούλια, ναι;

Mariaaa μου, πού είσαι κορίτσι μου κι αγωνιούμε; Ήρθε το θαυματάκι σας;;;

Aggelika μου, καλά τα λες για τη χοριακή, έτσι είναι... Υπομονή θέλει και να δαμάσουμε τα νεύρα μας, αφού η αναμονή τα τσακίζει...

Εγώ το ρίχνω στο πλέξιμο, να μετράω κάτι άλλο εκτός από τις ώρες, τα λεπτά... :lol:

Προς το παρόν το έχω ρίξει στις δουλειές, απορώ πώς στέκομαι όρθια!!!

Σας φιλώ γλυκά όλες!!!

koritsakia mou kalispera!!!den gennisa akomi!!perimena na pao stin giatro gia na exo nea na sas po!!eipe pos tha perimenoume mia bdomada k an den erthei tha pame me texnikous ponous!!!ante na doume....popo bre koritsia 8 septembriou eixa dei stin othoni tis klinikis 2 embruakia pou ta balame k tora perimeno pos k pos na do ena olokliromeno moro!!!Apisteuto mou fainetai!!!!doksazo ton theo kathe mera gia auto to thaumataki pou ta katafere k kratithike!!!!

marinasot euxomai olopsuxa na exeis mia thetikotati xoriaki tin tetarti!!!

eleni-sk ola tha pane kala k suntoma tha xariseis ena adelfaki stin koroula sou!!!

tha gino manoula k ego se skeftomai sunexeia!!!euxomai na to kseperaseis grigora k i epomeni sou fora na einai k i tuxeri sou!!!

sas filo oles k sas euxaristo pou me skefteste!!!kalo bradu!!!euxomai na me piasoun oi ponoi simera!!! :)

Κοριτσάκια μου όμορφα τί κάνετε;;;

Μου λείψατε πολύ φιλενάδες μου!!! Εχω πολλά νέα σας να διαβάσω...

Εγκυούλες τί κάνετε; Ντιαζάκι και Άντζι αγοράκια,ε;;; Μπράβο κοριτσάκια μου!!!!

Αγγέλα μου εσείς;;;

Λιλάκι πλησιάζεις!!! Έτοιμο το δωμα΄τιο του μπέμπη;;;

Μαράκι εσύ κι αν πλησιάζεις κορίτσι μου!!! Με το καλό μάτια μου και με έναν πόνο!!!

Θα γίνω μανούλα πολύ στεναχωρέθηκα με τα νέα σου... Κράτα το θετικό ότι έγινε η σύλληψη και φυσικά ότι δεν χρειάστηκες χειρουργείο!!!! Σε νιώθω τόσο πολύ... Είναι τόσο άδικη η κ***ζωή μερικές φορές!!!

ΜΑρινάκι ξεκινάς κι εσύ,ε; ΜΕ το καλό!!!

Έχουμε και νέα κοριτσάκια στην παρεούλα! Καλως ορίσατε!!! Περιμένω στοιχεία σας για να σας βάλω στην λιστούλα μας!!!

Δεν θυμάμαι τί άλλο να σχολιάσω!!! Μόνο το ότι τελικά με εξωσωματική μόνο αγοράκια πιάνεις;;;;;;;; 100% αγοράκια έχει το παρεάκι μας!!!!!!!!!

Εμάς τα νέα μας δεν είναι και τόσο καλά αφού δεν έχουμε πλέον εμβρυάκια στην κατάψυξη και έγκυος δεν είμαι!!! Έκανα θεραπεία με ορμόνες για να φτιάξει το ενδομήτριο και αποφασίσαμε να ξεπαγώσουμε 2 εμβρυάκια και να τα βάλουμε την 3 μέρα! Εγώ ήθελα να ξεπαγώσουμε και τα 4 και τα κάνουμε βλαστοκύσετς αλλά ο γιατρός και ο άντρας μου δεν ήθελαν για να μην τα χάσουμε όλα αν κάτι δεν πήγαινε καλά!!!

Τελικά όμως η εμβρυολόγος τα είχε καταψύξει όλα μαζί και έτσι ξεπαγώσαμε και τα 4 και τα κάναμε βλαστοκύστες! τα 3 έφτασαν σε τέλεια βλαστοκύστη και τα βάλαμε και τα τρία! Ο γιατρός και ο άντρας μου τρέμανε μην πιάσω τρίδυμα!!! Τελικά 12 μέρες μετά και δυστυχώς χωρίς κανένα σύμπτωμα η χοριακή ήταν 0... Πόνεσα για μια ακόμα φορά πολύ γιατί είχα πιστεψει ότι θα έμενα εγκυούλα αυτή τη φορά με 3 άριστες βλαστοκύστες αλλά ο Θεός μάλλον δεν με είχε στα σχέδιά του για να γίνω μανούλα...

Τώρα αδιαθέτησα και περιμένω να πάω στον γιατρό για να δούμε τα επόμενα βήματα... Πάλι από την αρχή... Ως τώρα έχουμε χαλάσει κοντά 7.000-8.000€ με τα φάρμακα, τις εμβρυομεταφορές, την ωοληψία, την κατάψυξη, τις εξετάσεις κλπ... Πού θα ξαναβρούμε τόσα χρήματα;;; Πάνω που λέμε να πάμε ένα βημα μπροστά πισωγυρνάμε ρε γαμώτο... Κουράστηκα και βαρέθηκα και τελειώσαμε μόλις στην 1η εξωσωματική, με 3 εμβρυομεταφορές όμως, 3 15μερα αναμονής για χοριακή, (σαν αιώνας ήταν το καθένα από αυτά), 3 φορές τεράστια αγωνία αν ξεπαγώσαν τα εμβρυάκια, αν θα πολλαπλασιαστουν σωστά, αν θα εμφυτευτούν... Σε 6 μήνες γίναν όλα κι εγω νιώθω ότι προσπαθούμε χρόνια... Αν βάλεις και τις σπερματεγχύσεις πλησιάζουμε χρόνο προσπαθειών!!! Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθούμε πολύ ακόμα...

Τώρα είμαστε σαφώς καλύτερα! Δεν σας κρύβω ότι σκέφτηκα να τα παρατήσω... Έχω δώσει τόσες μάχες στην ζωή μου και καμιά δεν με έχει λυγίσει όσο αυτή... Σκέφτηκα να τα μαζέψω και να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό σε συγγενείς μου αλλά μετά σκέφτηκα πόσο άδικο θα ήταν για τον άντρα μου που θα έμενε πίσω μόνος του και έτσι έμεινα εδώ...

Αυτό που είδα είναι ότι έμεινα έγκυος με ένα μέτριο έμβρυο και ένα κακό 4 ημερών και με 3 άριστες βλαστοκύστες δεν έμεινα!!! ούτε με το άριστο έμβρυο 3 ημερών την πρωτη φορά έμεινα!!! Τύχη, φύση, ατυχία, δεν ξέρω πλέον...

ΣΑς φιλώ όλες γλυκά! Σας ευχαριστώ που με σκεφτόσασταν και μου στείλατε μήνυμα!!!

Σας έχω όλες στην καρδιά μου και εύχομαι και προσέυχομαι για εσάς!!!

Γεια σου γλυκειά μου Meli!

Μας έλειψες πολύ!!!

Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου που έχεις κουραστεί, λογικό και ανθρώπινο είναι. Εγώ το έχω περάσει 5 φορές ήδη (με πλήρες το "πακέτο") κ μακάρι η 6η να είναι η τελευταία μας. Κι εγώ με βλαστοκύστες δεν είχα μείνει, ούτε μετά από προεμφυτευτικό. Έμεινα με εμβρυάκια 3 ημερών.

Να κρατήσεις τα θετικά, ότι το θέλετε πολύ και ότι έχεις ανταπόκριση στα φάρμακα. Από κει και πέρα ο Θεούλης κι ο γιατρούλης! Πρέπει να έχει κάποια σοβαρή εξήγηση να σου δώσει για τις αποτυχίες. Ή κάτι να σου προτείνει, κάποια εξέταση ενδεχομένως, ίσως να διερευνηθούν κάποιοι παράγοντες που επηρεάζουν (τα λέω ως παθούσα φυσικά). Προσπάθησε να λάβεις απαντήσεις και να μην μείνει κανένα σκοτεινό σημείο, ει δυνατόν. Και... μην σταθείς στο "έτυχε"!

Εύχομαι τα καλύτερα να είναι μπροστά σου και να έρθουν όλα βολικά την ερχόμενη φορά!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ βρε Μέλι μου τόσο καιρό? Φυσικά και μας έλειψες! Κι εγώ δεν έγραφα συχνά, έμπαινα μόνο για να διαβάζω τα νέα των κοριτσιών! Λυπάμε πολύ για όλα όσα πέρασες αλλά το είπαμε και το ξαναλέμε, πάρε το χρόνο που σου χρειάζετε και μετά σιγά σιγα, βήμα βήμα θα έρθει και η νέα αρχή! Κια αυτη τη φορά θα είναι και η τυχερή!!! ΔΕν θα αφήσει καμιά μας ο Θεός! Λίγο ακόμα δρόμο έχουμε και μετά όλα θα ανείκουν στο παρελθόν. Κι εγώ πριν λίγες μέρες έτσι ακριβώς ένοιωθα. ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ! Λυγισμένη απο τον χρόνο και το άγχος! Ολα τα έβλεπα τραγικά, αλλά έτσι ήμουν χειρότερα. Τελικά χρειαζόμαστε να σκεφτόμαστε θετικά!

Κι εγώ συμφωνώ με το Μαρινάκη. Μίλησε με το γιατρό και αν χρειαστεί κάνε και κάτι παραπάνω όσον αφορά εξετάεις, καμια φορά δεν ξέρεις, μπορεί να είναι κάτι άλλο! Φιλιά πολλά και ελπίζω σύντομα να μιλάμε για τις νέες μας προσπάθειες!

meli μου συχνά αναρωτιόμουνα τι να κάνεις....έχεις δίκιο που κουράστηκες....όλες το ίδιο νιώθουμε...εγώ μέσα σε 1,5 χρόνο έκανα 4 σπερματεγχύσεις και 4 εξωσωματικές...και δεν έχω κ καλή ανταπόκριση οπότε κάθε φορά παίρνω φάρμακα....ποτέ δεν κράτησα κατάψυξη...άσε τα λεφτά που έχουμε χαλάσει...έχω υπολογίσει περίπου 20.000 μαζί με εξετάσεις...άστα..κ ο άνδρας μ άνεργος πλέον.... μάλλον μας λείπει η τύχη...

Φιλενάδες μου τι κάνετε;;

Μελίπικτο μου σε καλωσορίζω κι από εδώ αν κι σου έστειλα κι ένα μεγάααααααλο πμ. Μας έλειψε η γλύκα σου! :YMHUG:

Θα επαναλάβω εδώ στις κοπέλες που προσπαθούν ότι δεν πρέπει να το βάζετε κάτω! Ο Θεός θα χαρίσει μωράκια σε όλες! :ympray::ympray::ympray: Πίστη και αισιοδοξία να έχετε! Η θετική σκέψη μετράει πολύ! Το ότι δεν χρειάζεται άγχος το ξέρουμε όλες, αλλά έλα ντε που δεν γίνεται! Όσο χαλαρές και να είμαστε, το άγχος δεν μπορούμε να το εξαφανίσουμε δυστυχώς, το μόνο που μπορούμε είναι να προσπαθήσουμε να το μειώσουμε! Άντε λίγο η ομάδα να πάρει τα πάνω της και σύντομα ευχάτιστες ανακοινώσεις!!!

Tha gino manoyla ειλικρινά λυπάμαι για την εξέλιξη. Να σου πω την αλήθεια μέχρι τη στιγμή που διάβασα τα νέα σου μία ελπίδα την είχα ότι κάτι μπορεί να γίνει και να αλλάξει. Το "καλό" μέσα σε όλο αυτό ειναι ότι τουλάχιστον γλίτωσες το χειρουργείο. Κοριτσάκι σου εύχομαι σύντομα να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και ακόμα πιο σύντομα να έρθει το μωράκι και σε σας. :ympray:

Τερι εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι; Ελπίζω να συνεχίζετε τις προσπάθειες γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να έρθει το μωράκι!

Μαρινάκι τουλάχιστον εσύ εχεις θετική σκέψη και καλή ψυχολογία που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο! Άντε με το καλό να ξεκινήσεις και μακάρι να πάνε όλα τέλεια! Χάρηκα πολύ με τα νέα σου που επιτέλους έχεις το πράσινο φως!!! Μακάρι να έρθουν 1 και 2 μωράκια!! Μακάρι! :ympray::ympray:

Marinasot θα σε μαλώσω!!! Μην βάζεις τον εαυτό σου σε αυτό το άγχος με τα τεστ του φαρμακείου! Υπομονή μια μερούλα! Αύριο να μας να ανακοινώσεις μια τεράστια χοριακή! Θα περιμένουμε νέα σου!

Eleni-sk πολύ χάρηκα με τα νεά σου! Όλα καλά θα είναι τα εμβρυάκια σου έτοιμα να τα υποδεχτείς στην κοιλίτσα σου! Θυμισέ μου μόνο γιατί δεν τα βάζεις σε αυτόν τον κύκλο; Μάλλον το έχεις ξαναπεί αλλά δεν θυμάμαι! Συγγνώμη!

Λιλ να δω πότε θα πιστεψουμε ότι έχουμε μωράκι! Άντε εσύ κοντεύεις, οπότε λογικά θα το πιστέψεις κιόλας! ;)

Μαρία μου το αγοράκι σου απολαμβάνει την ηρεμία της μαμάς του! Γιατί όχι άλλωστε;;; Άντε πλησιάζει η μέρα που θα το δεις!!! Με έναν πόνο! Να πάνε όλα καλά και να είναι υγιέστατο!!!!

Άντζι μου εμείς έχουμε λίγο καιρό ακόμα! :D Τουλάχιστον αρχίσαμε να τρώμε τις κλωτσιές μας... και μας βοηθά να το πιστέψουμε!!!!

Ένα δυνατό ΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ από μένα και το αγοράκι μου να γεμίσουν όλες οι κοιλίτσες μωράκια!!!

maraki mou ο μπεμπουλης δεν θελει να βγει :lol: με το καλο να ερθει το αγορακι σου !!!!να ειναι γερο δυνατο και καλοτυχο!!!οποτε 9ες παρεμε τηλ!!!ευχομαι τα καλυτερα σε ολες!!!φιλια πολλα!!!

diaz δεν τα βαζω σε αυτο το κυκλο γιατι σημερα θα βγουν οι εξετασεις για το ποια ειναι καλα.. 8 μερα μετα την ωοληψια οποτε το ενδομητριο εχει χαλασει.

κουραγιο σε ολες τις κοπελες... οσο για το χρηματικο,

εμεις εχουμε δωσει στις εξετασεις 5 χιλιαδες ευρω...

3 χιλιαδες ευρω στα πηγενε ελα στην αθηνα. γιατι μεχρι να αρχισω σπαγαμε και ξανασπαγαμε κυστες...

η ωοληψια μας στοιχισε 1700

ο προεμφυτευτικος θα παει 1500

η εβρυομεταφορα γυρω στα 1500 θα παει και αυτη θελω να πιστευω..

στον δικο μου γυναικολογο θα δωσω 400 ευρω για υπερηχους και παρακολουθηση αυτο το μηνα συν τις αλλες επισκεψεις που κανω ολο αυτο τον χρονο για να δουμε που ειναι το προβλημα...και να φανταστειτε ειναι η πρωτη μας εξωσωματικη.. ελπιζω και τυχερη...

γυρω στα 14 χιλιαρικα μου εχουν φυγει αυτον τον χρονο για αυτην την υποθεση...

αλλα χαλαλι.. μακαρι να πανε ολα καλα και δεν πειραζει που εχουμε ξεπαραδιαστει...

Κορίτσια μου!!!!!!!!!!! Ξεκινάμε!!!!! Γιούπι :D \:D/ !!!!!!!!!

Έφθασε η ώρα η καλή, το νιώθω!!!!

Έχω το οκ και του Καθηγητή, με μια επιπλέον θεραπεία αφού πάλι κάτι βρέθηκε, αλλά και του εξωσωματικού. Με είδαν και οι δύο σήμερα, έκανα και υπέρηχο και ξεκινάω ερχόμενη εβδομάδα!!!

Το πόσο χαρούμενη είμαι, μάλλον δεν μπορώ να σας το περιγράψω!!!

Κι εγώ κουράστηκα, και από την αναμονή και από τα φάρμακα που παίρνω, για το χρηματικό ας μην το συζητήσω καλύτερα (εγώ άνεργη 1,5 χρόνο, ο σύζυγος απλήρωτος...). Αλλά, πια το αισθάνομαι, ο δρόμος είναι ανοιχτός, μπροστά μου!!! Τέρμα τα παρελθόντα, τώρα έρχονται τα καλύτερα!!! Και... όλα τα φώτα είναι ανοιχτά, αν με καταλαβαίνετε...

Αχ Diazάκι μου, πόσο δίκιο έχεις για την καλή ψυχολογία! Αν είμαστε εμείς καλά, γίνονται κι όλα καλά γύρω μας. Ναι! Ο κόσμος μπορεί να αλλάξει! Αν αλλάξει ... το μέσα μας!!!

Γι' αυτό σας το λέω και σας το ξαναλέω: να μην απελπίζεστε, να έχετε πίστη, αισιοδοξία και καλή διάθεση!!!!! Είμαστε σκληρά κορίτσια, για τα δύσκολα, για τις αναποδιές εμείς! Ο αγώνας συνεχίζεται και θα δικαιωθεί για ΟΛΕΣ μας, με ακούτε;;;; Δεν μας σταματάει τίποτα!!!

Σας λατρεύω!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
    • Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...