Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΟ15!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα!!!!

θα γινω μανουλα ευχομαι ολα καλα να πανε και να μην ειναι τιποτα απο τα δυο...εχε θετικη σκεψη και προσευχησου...

η δικη μου ωοληψια πηγε καλα..απο τα 36 μεγαλα ωοθηλακια που ειχα, πηραν 18..το περιμενα λογω πολυκυστικων οτι τα μισα ωοθηλακια θα ειναι κλουβια..απο τα μικροτερα που ηταν γυρω στα 15 δεν πηραν γιατι ηταν ανωριμα..

ειχαμε καποιες επιπλοκες απο την ναρκωση.. με επιασε αλλεργικο σοκ και πεταξα παντου μπλε αγγεια. δεν μπορουσα να αναπνευσω και με εβαλαν στο οξυγονο, μου εδωσαν αντισταμινικο και ηρεμιστικο.. επισης μου βρηκαν οτι εχω φυσημα (αν το λεω καλα στην καρδια) θα πρεπει να το ψαξω με καρδιολογο μου ειπαν..

σημερα με πηραν και μου ειπαν οτι απο τα 18 γονιμοποιηθηκαν τα 14..θα με παρουν και δευτερα ποια συνεχισαν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α πα πα eleni_sk τι ήταν αυτό με το αλλεργικό σοκ,παναγία μου!

Πολύ καλά τα πήγες πάντως.Και μένα με πολυκυστικές που έκανα καμια 40αρια μου πήραν 11,γονιμοποιήθηκαν τα 9 και σε στάδιο βλαστοκύστης έφτασαν τα 5 από τα οποία έβαλα τα 2 και όλα πήγαν πολύ καλά,έχω τις κορούλες μου τώρα.Αλήθεια πόσα θα βάλεις;Έχεις σκεφτεί;Βλέπω έχεις ήδη ένα κοριτσάκι.Με το καλό και η εμβρυομεταφορά!Εκεί δε χρειάζεται νάρκωση είναι πιο απλά τα πράγματα,σαν ένα τεστ παπ,φαντάσου.Όσο για το φύσημα δε πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό και η αδερφή μου έχει εκ γεννετής δεν της έχει παρουσιαστεί ποτέ κάτι.

Πολύ καλή επιτυχία!!!!Εύχομαι να χαρήσεις στο κοριτσάκι σου ενα και δυο αδερφάκια!!!

Μπράβο Eleni_sk, τα πήγες πολύ καλά, αν και με περιπέτεια...Τώρα ελπίζω να είσαι καλά!!!! Ο αριθμός μου φαίνεται τεράστιος!!!!!!!! Εγώ έκανα 3 μετο ζόρι...χι!χι!

Εύχομαι να γονιμοποιηθούν πολλά και με το καλό να έρθει και η ώρα της εμβρυομεταφοράς!!! Περιμένουμε νέα!

Εεεεεεεεε, mariaaaa ακόμη;;;;; Αισθάνεσαι τίποτα περίεργο;;;;; Τι λέει ο κούκλος;;;;;;

tha gino manoula, είσαι στη σκέψη μας!!!!!!!! :ympray::ympray::ympray::ympray:

Eleni_sk δεν του είχες πάει καρδιογραφημα;Βασικα το φύσημα δεν είναι πάθηση αλλά ακούστικο εύρημα.Κανένα θεματάκι στη βαλβίδα θα είναι μικρής σημασίας αλλά αν χρειαστεί να κανείς πότε ξανα νάρκωση θα πρέπει να ενημερώνεις.Ελπίζω να είσαι καλά τώρα και να προχωρήσουν και πολλά εμβρυακια!

δυο σκεφτομαι να βαλω.. αφου εχω και την κορακλα.....

μου κανανε εκει το καρδιογραφημα και μου το ειπαν....

ναι μωρε δεν ειναι τιποτα πιστευω.. απλα μπορει να θελει παρακολουθησει...

μακαρι να πανε ολα καλα και να προχωρησουν πολλα γιατι θα τους κανουν προεμφυτευτικο ελεγχο την 5η μερα....για να δουν ποια ειναι υγιη....

εσενα μαρντιο τι μερας ηταν τα εμβρυακια σου οταν εγινε η εμφυτευση???

Καλημέρα!!!

Μπράβο Ελένη μου, πήγες πολύ καλά αν και με αλλεργικό σοκ! Με το καλό και η εμβρυομεταφορά, που εκτός από πανεύκολη διαδικασία, για μένα είναι και πολύ συγκινητική, πολύ ιδιαίτερη στιγμή!!! Όσο για τον αριθμό, νομίζω ότι πηγαίνει ανάλογα με την ηλικία, από 2-4. Θα σου πουν εκείνοι.

Φύσημα έχω κι εγώ, δεν είναι κάτι, καλά κάνουν και μας λένε να μας δει κι ο καρδιολόγος, εμένα μου ζήτησαν να κάνω και τρίπλεξ, όλα καλά!

Κορίτσια μου ευτυχώς η καλλιέργειά μου δεν έδειξε κάτι και είμαι οκ! Οπότε πρόλαβα χθες και πήγα από τον Καθηγητή που με παρακολουθεί για αιμοληψία και θα έχω τα αποτελέσματα του επανελέγχου την Παρασκευή. Σύντομα θα ξέρω, αν και είμαι βέβαιη... ΘΑ προχωρήσω!!! Και ΘΑ τερματίσω αυτή τη φορά :D:D:D .

Όσον αφορά την πεθερούλα μου, επισκέφτηκε χθες ειδικό ογκολόγο και "πέσαμε" λίγο όλοι: δεν γλυτώνει τις χημειοθεραπείες γιατί είναι πολύ επιθετικός ο άτιμος, θα κάνει σύνολο 8 συν 50 ακτινοβολίες μετά και όλα αυτά θα διαρκέσουν πάνω από εξάμηνο. Είναι και μακριά από το σπίτι της, αναγκάζεται να μην κάνει τίποτα ενώ ήταν πάντα πολύ ενεργητικός άνθρωπος, της είπε και για περούκα... Δεν θέλει και πολύ...

Επιμένουμε πάραυτα να είμαστε αισιόδοξοι και προσπαθούμε να την τονώνουμε κι εκείνη.

Πού θα πάει; Θα περάσει κι αυτό! Άντε, γιατί μετά θα έχουμε μεγάλες χαρές!!!

Σας φιλώ ΟΛΕΣ γλυκά!

Tha gino manoyla, πώς είσαι κορίτσι μου; Είχαμε καμία εξέλιξη;

Δεν φεύγεις από το μυαλό μου...

Δεν είσαι μόνη σου σ' αυτή την περιπέτεια, είμαστε κι εμείς μαζί σου!

Μαρινα μπράβο!Αντε να πάρεις το οκ και να ξεκινησεις.Μακάρι να πάνε όλα καλά! :ymdaydream:

Μακάρι να πάει καλά και για την πεθερά σου.Ο καρκίνος είναι ένα θέμα που δεν θέλω να το συζητάω καν :ymsigh:

δυο σκεφτομαι να βαλω.. αφου εχω και την κορακλα.....

μου κανανε εκει το καρδιογραφημα και μου το ειπαν....

ναι μωρε δεν ειναι τιποτα πιστευω.. απλα μπορει να θελει παρακολουθησει...

μακαρι να πανε ολα καλα και να προχωρησουν πολλα γιατι θα τους κανουν προεμφυτευτικο ελεγχο την 5η μερα....για να δουν ποια ειναι υγιη....

εσενα μαρντιο τι μερας ηταν τα εμβρυακια σου οταν εγινε η εμφυτευση???

Εκανα ωοληψία Παρασκευή και μου τα τοποθέτησαν Δευτέρα.Αν πάει έτσι λογικά ήταν 3 ημερών.

Eleni_sk ti trabikses???eutuxos perase tora k eisai kala!!!o arithmos k mena mou fainetai terastios afou ego eixa kanei 8!!euxomai apo deutera na exeis kala apotelesmata k kali metafora!!!oso gia to fusima k ego exo alla mou exoun pei oti den einai tipota!!!panta omos tin 1i fora sou lene na pas se kardiologo gia na to akousei kalutera autos!!

Anji tipota akomi!!kala pernaei mesa stin koilitsa!! ;) exo kati ponakia alla polu liga!to mono kalo einai oti einai polu xamila!!na doume pote tha mas kanei tin timi o kurios!!! :)

Marinaki xairomai gia sena pou den itan tipota telika k ola dixnoun oti tha ksekiniseis polu polu suntoma!!!ante me to kalo na meineis egkuos na anaibei ligo k i psuxologia tis petheras sou!!!na kserete oti paizei polu sumantiko rolo i spuxologia stin therapeia tou karkinou!!

tha gino manoula s'agapame k se skeftomaste!!!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Μαρινάκι μου καλό ένα ένα τα εμπόδια ξεπερνιούνται και μπαίνεις στην τελική ευθεία! Εύχομαι να πάνε όλα μα όλα καλά και σύντομα να έχεις υγιή νινάκια στην κοιλίτσα! :ympray::ympray::ympray: Κουράγιο και δύναμη σε όλους σας για να στηρίξετε και την πεθερούλα σου. Είναι δύσκολη αρρώστια αλλά ο επιμένων νικά! Θα μάθει που θα μείνεις και εγκυούλα και θα πάρει δύναμη! ;)

Eleni_sk τι παραγωγή αυγών είναι αυτή!!! :lol::lol::lol: Μια χαρά θα πάνε όλα! Ξεκουράσου γιατί μετά θα έχεις και εμβρυάκια να προσέχεις! Για το φύσημα κι εγώ άκουσα ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό, αλλά αν ξανακάνεις νάρκωση θα πρέπει να ενημερώσεις το γιατρό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να χαρίσεις 1 ή 2 αδερφάκια στην κοράκλα σου!

Tha gino manoula πως είσαι κοριτσάκι μου; Δεν ξέρω τι να πω... το μόνο που θα ευχηθώ είναι να μην είναι εξωμήτριο και αν είναι να μην προχωρήσει να λήξει σύντομα το κακό όνειρο για να έρθει ακόμα πιο σύντομα ένα υγιές μωράκι! Εύχομαι το καλύτερο! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Αγγελικούλα εσύ τι κάνεις; Περιμένεις περίοδο για να ξεκινήσεις; Μάζεψες τα φαρμακάκια σου;

Μαρία το αγοράκι σου τι κάνει; Για πότε λέει να κάνει την εμφάνισή του; Σε σκέφτομαι και συγκινούμαι. Με το καλόοοοοοοοοοο!

Γεια σας κ απο μενα κοριτσια.Πριν γραψω τα δικα μου θελω να πω στην tha gino manoyla,κουραγιο κ να μην απελπιζετε για κανεναν λογο.Ξερω πως κατι τετοιες στιγμες τα λογια περισσευουν.Αλλα η αληθεια ειναι οτι ποτε μα ποτε δεν πρεπει να απελπιζομαστε.Να μην παραδινουμε τα οπλα,να πολεμαμε κ θα την κερδισουμε τη μαχη.Την οποιαδηποτε μαχη.Πλεον ειναι παρα πολυ δυσκολο καποια γυναικα να μην καταφερει να κανει παιδακι...πολυ δυσκολο,πλεον οι γιατροι κανουν θαυματα.Οι αναποδιες ειναι μεσα στη ζωη.Τις αντιμετωπιζουμε κ προχωραμε. :)

Τα δικα μου τωρα.Πριν λιγο γυρισα απο το κεντρο.Πλεον περιμενω την επομενη περιοδο(7/06) κ ξεκιναω!Θα ακολουθησω βραχυ πρωτοκολλο.Την Δευτερα παω να παρω τα φαρμακακια μου.

Ουφ!Αντε...μετα απο τοσα επιτελους θα κανω κ εγω την προσπαθεια μου.Ειμαι ηρεμη,χαλαρη κ απιστευτα χαρουμενη.Μεσα μου βαθια το ξερω πως φετος στα γενεθλια μου(τον Ιουλιο),θα ειμαι εγγυος,δεν υπαρχει περιπτωση!!

Αντε κοριτσακια μου,φιλακια σε ολες κ καλη μας επιτυχια!!!!

Υ.Γ...καμια συμβουλη να κοψω τελειως το βρωμοτσιγαρο...υπαρχειιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :-\

ζουμπι καλή αρχή και ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία!!!!!!!!! Το Ιούλη θα μας κάνεις όλες πολύ χαρούμενες!!!!!

Σου βρήκα συμβουλή για το τσιγάρο.....θα σκέφτεσαι την φατσούλα από το μελλοντικό νινάκι σου!!!!!!! Εγώ είχα τρελό εθισμό από την καφεΐνη......αλλά με το που ξεκίνησα την διαδικασία και ο γιατρός μου είπε να μειώσω τον καφέ στο ελάχιστο...τον έκοψα τελείως, γιατί σκέφτομαι το νινί μου!!!!! Δεν ξέρω αν βοηθάω...αλλά προσπαθώ.... :lol::lol::lol:

Μαρινάκι χαίρομαι πολύ για σένα!!!! Βουυυυυυυρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ στην προσπάθεια!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

Mariaaaa τι περιθώριο σου έχει δώσει ο γιατρός σου;;;;;;; Μέχρι πότε θα περιμένετε τον λεβέντη σας;;;;;

Diaz μου σε ευχαριστώ πολύ που με θυμάσαι...τελικά αποφασίσαμε να περάσει το καλοκαιράκι και να προσπαθήσουμε από Σεπτέμβρη, οπότε μαζεύω όσα φαρμακάκια μπορώ αλλά κυρίως θετική ενέργεια από όλες εσάς για να έρθει το ζουζούνι μου!!!! ;)

Εσείς με το αγοράκι στην κοιλίτσα σου όλα καλά???? άρχισες να το νιώθεις ή όχι ακόμη??? Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Μαρινάκι μου καλό κουράγιο με την πεθερούλα σου...είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές, αλλά πλησιάζουν πολύ ευχάριστες καταστάσεις και θα ανατραπεί όλη αυτή η "μαυρίλα" με την φουσκοκοιλίτσα σου!!!!!! ;);)

Mariaaaaa πλησιάζει η ώρα, με το καλό σου εύχομαι!!!!να πάνε όλα καλά και να πλημμυρίσετε από ευτυχία!!!!!

Eleni sk του έδωσες και κατάλαβε του συστήματος με τόσα αυγουλάκια εεε???? Καλά αποτελέσματα την Δευτέρα και όλα να πάνε καλά!!! Είσαι καλά τώρα από την νάρκωση και το αλλεργικό??? περαστικούλια...

μήπως να ρωτούσες τον γιατρό σου αν υπάρχει κίνδυνος υπερδιέγερσης λόγω που έκανες πολλά αυγουλάκια ή δεν υπάρχει κίνδυνος??? στο λέω, και συγγνώμη ίσως δεν ισχύει στην περίπτωσή σου, για να το προλάβετε και να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά!

Marinasot πώς πάνε τα κέφια???? φαντάζομαι πως εάν βλέπεις τηλεόραση για να περνά η ώρα θα έχεις βαρεθεί με τις πολιτικές εξελίξεις...τώρα βρήκαν και αυτοί να τα κάνουν μπάχαλο που χρειαζόμαστε την tv για να περάσει η ώρα μας???? :lol::lol::lol:

Tha gino manoula ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!Μόνο αυτό να έχεις κατά νου.... :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Ζούμπι αν δεν μπορείς να το κόψεις μαχαίρι, να αγοράσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο...νομίζω πως είναι λιγάκι ακριβό, αλλά κάτι φίλες μου έχουν δει πολύ μεγάλη διαφορά...πλέον δεν τους κάνει αίσθηση το τσιγάρο.

Diaz μου σε ευχαριστώ πολύ που με θυμάσαι...τελικά αποφασίσαμε να περάσει το καλοκαιράκι και να προσπαθήσουμε από Σεπτέμβρη, οπότε μαζεύω όσα φαρμακάκια μπορώ αλλά κυρίως θετική ενέργεια από όλες εσάς για να έρθει το ζουζούνι μου!!!! ;)

Εσείς με το αγοράκι στην κοιλίτσα σου όλα καλά???? άρχισες να το νιώθεις ή όχι ακόμη??? Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Μαρινάκι μου καλό κουράγιο με την πεθερούλα σου...είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές, αλλά πλησιάζουν πολύ ευχάριστες καταστάσεις και θα ανατραπεί όλη αυτή η "μαυρίλα" με την φουσκοκοιλίτσα σου!!!!!! ;);)

Mariaaaaa πλησιάζει η ώρα, με το καλό σου εύχομαι!!!!να πάνε όλα καλά και να πλημμυρίσετε από ευτυχία!!!!!

Eleni sk του έδωσες και κατάλαβε του συστήματος με τόσα αυγουλάκια εεε???? Καλά αποτελέσματα την Δευτέρα και όλα να πάνε καλά!!! Είσαι καλά τώρα από την νάρκωση και το αλλεργικό??? περαστικούλια...

μήπως να ρωτούσες τον γιατρό σου αν υπάρχει κίνδυνος υπερδιέγερσης λόγω που έκανες πολλά αυγουλάκια ή δεν υπάρχει κίνδυνος??? στο λέω, και συγγνώμη ίσως δεν ισχύει στην περίπτωσή σου, για να το προλάβετε και να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά!

Marinasot πώς πάνε τα κέφια???? φαντάζομαι πως εάν βλέπεις τηλεόραση για να περνά η ώρα θα έχεις βαρεθεί με τις πολιτικές εξελίξεις...τώρα βρήκαν και αυτοί να τα κάνουν μπάχαλο που χρειαζόμαστε την tv για να περάσει η ώρα μας???? :lol::lol::lol:

Tha gino manoula ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!Μόνο αυτό να έχεις κατά νου.... :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Ζούμπι αν δεν μπορείς να το κόψεις μαχαίρι, να αγοράσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο...νομίζω πως είναι λιγάκι ακριβό, αλλά κάτι φίλες μου έχουν δει πολύ μεγάλη διαφορά...πλέον δεν τους κάνει αίσθηση το τσιγάρο.

Ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια μου!Ολα καλα να ειναι για ολες μας!

Τελικα ο καλυτερος τροπος να κοψω το κολοτσιγαρο ειναι μαχαιρι....μια και κατω....Θα το κανω. ;)

Εχω στο πακετο μου 3-4 τσιγαρα ακομα,μολις τελειωσουν τερμα...δεν ξαναγοραζω αλλα!!!!!

Για το καφεδακι δεν το ηξερα πως πρεπει να μην πινω.Βασικα 1-2 καφεδες την ημερα πινω(νες καφε).Αν πινω αυτους τους τυπου καφε(καπουτσινο κ.τ.λ)που ειναι σε φακελακια...πειραζει λετε;;Η να παρω γαλλικο;;

Βεβαια χωρις τσιγαρο...δεν νομιζω να θελω καφε...

Τελος παντων...αν ειναι να αποκτησω αλλο ενα παιδακι....τα παντα κοβωωωωω!!!!!

diazaki k ego mono pou to skeftomai sugkinoume!!!fantazomai pos tha einai monadiki stigmi!!!

aggelika se euxaristo polu k ego sou euxomai ton septembri na mas anakoinoseis ta euxarista!!!ksekourasou tora k na peraseis ena teleio kalokairi!!

anji mou tin deutera tha pao stin giatro mou k tha mou pei ti tha kanoume!

ta agorakia mas ti kanoun??exoume k polla!!! ;) oloi mazi tha pane fantaroi!!!

zoumpi mou k ego nomizo oti prepei na to kopseis maxairi k gia sena alla k gia to paidaki sou!!!etsi k allios emeis kanoume ta panta gia na apoktisoume ena gero paidaki k apo tin stigmi pou ksereis oti mporei na to blapsei,tha ta katafereis k tha to kopseis!!gia tous kafedes exo diabasei oti uparxei kundinos automatis apobolis!!k ego ton ekopsa maxairi,pino ntekafeine otan bgeno ekso!!

Θα γίνω μανούλα, λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Σε καταλαβαίνω και σε νοίώθω. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι εξωμήτριο.

Αγγέλικα καλύτερα από Σεπτέμβρη. Απόλαυσε το Καλοκαίρι, αν έρθει ποτέ, τις διακοπές σου και βουρ μετά για το μπεμπέ!

Μαρινάκι μου πως τα πας? Εγω ψυχολογικά καλύτερα! Τώρα που θα αλλάξω κέντρο ελπίζω να αλλάξει και η τύχη μου.

Ζούμπι εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!!!

Μαρία έφτασε η ώρα ε? εμένα χθες η κουμπάρα μου γέννησε ένα τέλειο πλασματάκι, δεν έχω λόγια! Μετά απο 3 χρόνια προσπαθειών, ανεξήγητη υπογονιμότητα, ο θεούλης τους άκουσε και τους έστειλε φυσιολογικά αυτό το θαυματάκι. Θα είμαστε οι νονοί και έχουμε ξετρελαθεί!!! Εύχομαι πραγματικά με ένα πόνο!

Ξεχνάω πολλές!

Να είστε όλες καλά.

Θα γινω μανουλα για να πω την αληθεια δεν το ηξερα οτι εχουμε πολλες πιθανοτητες για εξωμητριο :shock:

Πιστευα οτι αφου εμφυτευεται στη μητρα ειναι σπανιο να συμβει....

Ευχομαι ολα να πανε τελεια την επομενη φορα να μεινει το μωρακι, και τη στεναχωρια να σας τη σβησει μεγαλη ευτυχια που θα ρθει γλυκια μου , γιατι θα γινεις μανουλα!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Littledancer δεν ήξερα ότι έχουν και αυτά νικοτίνη...γενικότερα είμαι τελείως άσχετη με το θέμα κάπνισμα...αφού είναι έτσι τότε ζούμπι καλύτερα να το κόψεις κορίτσι μου!!!!μια ιδέα είναι όλα!!!!

Tha gino manoula εύχομαι πραγματικά αύριο να ξημερώσει για σένα μια διαφορετική ημέρα και το σποράκι σου να είναι εκεί που πρέπει να είναι και όλα να ήταν απλώς ένα κακό όνειρο...

Όλα καλά με το αγοράκι σου Λιλ??? Κλωτσάει???κλωτσάει??? ή προτιμά να κοιμάται και να τρώει???? :lol:

Να πω την αλήθεια πάντως κι εγώ απορώ όταν ακούω για σάκους δίχως έμβρυα και για εξωμήτριο σε εξωσωματική, μα πώς γίνεται βρε κορίτσια???? αφού τα τοποθετούν εκεί που πρέπει και τα έμβρυα έχουν αρχίσει ήδη να αναπτύσσονται...πώς???όλο απορίες είμαι...τέλος πάντων, φιλιά σε όλες σας!!!

post-13527-13873939345695_thumb.jpg

post-13527-13873939347182_thumb.jpg

Κι εγώ το ίδιο νόμιζα οτι δεν έχουν αλλά άνοιξε ένα κατάστημα στη γειτονιά και γράφει απ έξω με νικοτίνη ή χωρίς :-\ :-\ και κάτι για γεύσεις αρώματα και διάφορα άλλα λογικά γεμάτο χημικά είναι κι αυτό.Άκουσα στην tv οτι είναι πιο βλαβερό απο το κανονικό τσιγάρο.Βέβαια ο καθένας λέει τα δικά του...

Tha gino manoula πως είσαι; Θα περιμένουμε νέα σου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Ζούμπι καλή αρχή και καλή επιτυχία!!! Σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! Εγώ πάλι όντας αντικαπνίστρια (ποτέ δεν συμπάθησα τη μυρωδιά του τσιγάρου) θα σου πω να το κόψεις να ησυχάσεις! Καλό θα κάνεις κακό δεν κάνεις! Σκέψου όπως λέει η Άντι το μωράκι σου! Μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό δεν υπάρχει!

Τέρι μου να σας ζήσει ο βαφτισιμιός σας! Με το καλό να έρθει και σε σας το μωράκι! Και θα έρθει αυτό να σκέφτεσαι και θα μείνει. Να είσαι αισιόδοξη! Μια κουβέντα είναι αυτό που λέω, απλά πιστεύω ότι η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο σε όλα αυτά!

Αγγέλικα μια χαρά είναι και ο Σεπτέμβρης! Θα περάσεις ένα τέλειο καλοκαίρι και που ξέρεις... μπορεί στις διακοπές να το τσακώσετε το σποράκι σας!

Λιλ εσύ κοντεύεις να μπεις στο μήνα σου ε;;

Μαρία το αντράκι σου καλά έχει βολευτεί! Δεν τον βλέπω να βιάζεται!

Εμένα πάλι έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του και έχω τρελαθεί!! Κορίτσια που είστε στην προσπάθεια εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μείνετε εγκυούλες σύντομα!

Γερά μωράκια να έχουμε!!! :ympray::ympray::ympray::ympray:

Φιλιά σε όλες!

Καλησπέρα!

Tha gino manoyla μου έχουμε νεότερα;;;

Teri μου, να σας ζήσει το βαφτιστηράκι σας και μακάρι να είναι γουρλίδικο και να σας πάνε όλα καλά αυτή τη φορά! Από την καρδιά μου!!!

Diaz μου, έτσι κορίτσι μου! Να τον νιώθεις τον κούκλο σου και να τρελαίνεσαι! Πρέπει να είναι ΤΟ συναίσθημα!

Lil μου, πώς τα πας; Κοντεύεις!!!

Mariaaaa μου, μήπως άλλαξε γνώμη ο λεβέντης κι εμφανίστηκε :D ;;;

Ζούμπι μου, μαζί θα είμαστε (βλ. παρακάτω), καλή επιτυχία καλή μου! Α! Και στο ίδιο κέντρο!!!

Anji μου, πολύ καλά έκανες και τον έκοψες τον καφέ! Δεν βοηθά, τουναντίον. Κι εγώ είχα μανία με τον καφέ, ο νες μου ανέβαζε την πίεση, πήγα σε γαλλικό όπου έπινα σχεδόν 1 κανάτα την ημέρα!. Το έριξα στον ντεκαφεϊνέ κι ησύχασα. Πώς τα πας;

Aggelika μου, δυστυχώς και οι εξωμήτριες κυήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και όντως το ποσοστό τους είναι υψηλότερο στις εξ/κές. Από τα λίγα που γνωρίζω, αυτό γίνεται επειδή στις περισσότερες εξ/κές, οι σάλπιγγες των γυναικών που προσπαθούν παρουσιάζουν μειωμένη κινητικότητα.

Όσο για το τσιγάρο που λέτε βρήκα τη μέθοδο: α) αντικαπνιστή κ γκρινιάρη σύζυγο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: β) συνειδητοποίηση των κινδύνων και των επιπτώσεών του (αποβολές, πρόωρες γεννήσεις, αλλά κυρίως πτώση του εν γένει αναπαραγωγικού αλλά κυρίως της ποιότητας των ωαρίων)! Εγώ λοιπόν, όταν "ξέκλεβα" κ κάπνιζα κρυφά, γλύτωνα μεν από τη γκρίνια (τον ευγνωμονώ γι' αυτό!) αλλά αναρωτιόμουν αν έκανα καλό στα αυγουλάκια μου. Μια-δυο, το κατάλαβα, και χραπ! Ξουτ!

Άλλωστε τι είναι ο καφές κ το τσιγάρο μπροστά σε μια τελειόμηνη κύηση κι ένα υγιές μωράκι;;;

Σκεφτείτε το και πράξτε το σωστό λοιπόν!

Τα νέα μου: Ναι, τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά!!! Ξεκινάμε στον ερχόμενο κύκλο, άντε! σας έφτασα!!!

Ξαναέδωσα αίμα για μια επιπλέον εξειδικευμένη εξέταση που μου πρότεινε, να βοηθηθούμε κι από εκεί και βουρρρρρρρρ!!!!

Δεν συζητώ πόσο χαρούμενη είμαι! Μου πέρασε το στομάχι μου κι όλα!!! Μακάρι να μην διαψευστώ και να είναι η 6η και τυχερή!!

Αχ! Άλλο τώρα δεν μπορώ, θέλω άμεσα μωρό!!!!

Ή... Άλλο δεν μασάω πια, θέλω άμεσα μωρά!!!! you can never know... :lol::lol::lol::lol:

Σας αγαπώ και σας φιλώ ΟΛΕΣ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
    • Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...