Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΟ15!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!

θα γινω μανουλα ολα καλα πανε.. αντε με 2 καρδουλες σου ευχομαι απο βδομαδα....

:D

κοριτσια δεν αγχωνομαι αλλα ψιλοφοβαμαι... η παρακολουθηση μου γινεται απο τον γυναικολογο μου (μενω ηρακλειο κρητης) και απανω θα ανεβω μονο για ωοληψια και εμβρυομεταφορα...

παιρνει ο γυναικολογος μου τον εξωσωματικο και του λεει πως να προχωραμαι.. αυτο που με φοβιζει ειναι οτι ο δικος μου το παιζει λιγο ξερολας και δεν κανει οτι του λεει ο εξωσωματικος...

εγω μετα παιρνω τα κοριτσια στο κεντρο και μου λενε αυτες πως να προχωρησω και επιβεβαιωνω αν μου τα λεει οκ ο γιατρος μου... ε και επειδη υπαρχει γενικοτερα μια αναστατωση για το τι λεει ο ενας και τι ο αλλος φοβαιμαι μην παθω υπεδιεργεση..

για παραδειγμα σημερα 8 μερα του κυκλου ενω ειδαμε 24 ωοθηλακια με διαμετρο γυρω στα 13 μμ και 1000 οιστραδιολη, τον πηρε τηλ και του ειπε : ειναι γυρω στα 20 και δεν πειραζει να παθει υπερδιεργεση αφου δεν κανουμε εμβρυομεταφορα σε αυτον τον κυκλο...

εγω φρικαρα... γιατι να παθω υπερδιεργεση αφου μπορουμε να το ελεξουμε???

πηρα μετα στο κεντρο και μου καθορισαν δοση πιο λιγη απο οτι μου ειπε ο γυναικολογος...

ο γυναικολογος μου ειπε 250 να συνεχισω ενω απο το κεντρο μου ειπαν να το κατεβασω στο 200..

εγω βεβαια ακολουθω οτι μου πει το κεντρο αλλα φοβαμαι ρε κοριτσια μν γινει καμοια παρανοηση...

αν ημουν στην αθηνα δεν θα ειχα κανενα αγχος πιστεψε με...

καλη επιτυχια σε ολες σας με τις εξετασεις....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ελένη μου νομίζω ότι πολυ καλα κάνεις και τσεκάρεια τις οδηγίες με το κέντρο. Σίγουρα ο Γυναικολόγος δεν εχει την εμπειρία του εξωσωματικού!!! Όμως είμαι σίγουρη ότι όπλα θα πανε καλα ένα τέλει:) Είσαι ευχαριστημένη με τον Γυναικολόγο σου; Αν έχεις αμφιβολίες ίσως πρέπει να τον αλλάξεις; Εύχομαι καλη επιτυχία και καλά αποτελέσματα !!!!

Εγω σήμερα έκανα εμβρυομεταφορά!! 3 έμβρυα εκ των οποίων τα 2 άριστα και το 1 καλό. Στην ωοληψία είχα 9 ωάρια και γονιμοπιήθηκαν όλα!!!!! Έτσι έχω και 6 στην κατάψυξη για μελλοντική προσπάθεια! Τώρα απλά εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι 15 μέρες και να ειναι θετικό!!!!

μαρινα καλη επιτυχια και θετικη χοριακη να εχεις....

οχι δεν σκεφτομαι να τον αλλαζω... ειναι απο τους καλυτερους εδω στο ηρακλειο.. εχω αλλαξει 5 για να φανταστεις.. απλα ειναι λιγο εγωιστης και δεν δεχεται υποδειξεις.. εγω ομως του το εχω ξεκαθαρισει οτι επειδη πληρωνω πανω στην αθηνα θα πρεπει να κανω οτι μου λενε αυτοι γιατι αν δεν παει καλα το ολο πραγμα θα πρεπει να συζητησω με αυτο που μου υπεδειξε το πρωτοκολο και πως θα προχωρησουμε παρακατω..

Marinasot καλή ξεκούραση πλέον και όλα να πάνε καλά!!!! Θα περάσουν οι μέρες και θα μας πεις κι εσύ τα ευχάριστα!!!!! ;)

Άστα θα γίνω μανούλα....αμνησία, το αλτσχάιμερ που λες είναι λίγο....εεε, πόσα να θυμάμαι κι εγώ τόσα χρόνια????? τόσες κυβερνήσεις έχω δει να αλλάζουν!!!! μη σας πω ότι θυμάμαι, μπέμπα ακόμη, τον Βενιζέλο που μας έφερε την πατάτα!!!! μιαμ μιαμ...τι νόστιμη που ήταν!!!! =)):ymparty: [smilie=smileinbox.gif]

Super η χοριακή!!!!! Άντε, για να φουσκώσετε όλες για να μείνω μόνη μου και όλα τα φλας των δημοσιογράφων να πέσουν επάνω μου!!!!

Littledancer μια χαρά σε βρίσκω...θα τρελαθείς στα γλυκά ή είναι ιδέα μου?????? :lol:

Καλά αποτελέσματα Anji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρινάκι μου μη με ευχαριστείς για τίποτα, γιατί δεν κάνω τίποτα!!! Απλώς κόντρα στην εποχή είμαι αληθινή και δεν χάνω το κέφι μου ό,τι και εάν γίνει!!!!!! Μας τα πήραν όλα αλλά όχι και το γέλιο, αρνούμαι να μου το πάρουν!!!!!!!!!

Ελένη έχεις απόλυτο δίκιο, να ενημερώνεσαι από το κέντρο καλύτερα και όλα θα πάνε καλά!!! Μην ακούς και πολύ ό,τι σου λέει αφού ξέρεις ότι είναι εγωιστάκος!!! :evil:

Eleni_sk όντως απο την στιγμή που δεν θα κάνεις άμεσα την εμβρυομεταφορά "δεν τρέχει και τίποτα"(λέμε τώρα...) απο θέμα ορμονών γιατί μέχρι την εμβρυομεταφορά θα έχουν φτιάξει οι ορμόνες σου.Το θέμα είναι για την δική σου υγεία τι πρέπει να κάνεις.Αν είναι ήπια υπερδιέγερση όλα θα είναι καλά αν όμως είναι χειρότερη εσύ θα κινδυνέυεις όχι ο γιατρός :evil:

Marinasot καλά αποτελέσματα!!!

Αγγελικα επειδη κάτι περιττά κιλάκια 2-3 άντε 1-2 μου μένουν θα συνεχίσω όσο μπορώ τη διατροφή.Χαλαρά όμως σιγά μην ζυγίζω το κρέας ας πούμε :-p Αλλά μία βλακειούλα την βδομάδα μάλλον θα την τιμάω :D Μη νομίζεις το glucophage εμένα με έχει πειράξει πολύ.Ούτε πολύ μπορώ να φάω,νιώθω μία αηδία συνέχεια και η τουαλέτα την προηγούμενη βδομάδα είχε γίνει η καλύτερη μου φιλενάδα.Τώρα είμαι κάπως καλύτερα αλλα γενικά μου έχει κοπεί η όρεξη αφού και χθες τα γλυκα το τρίτο με το ζόρι το έφαγα για να δω μετά την μέτρηση.Σε καλές μέρες τσάκιζα 4 τέτοια :mrgreen:

Εγω σήμερα έκανα εμβρυομεταφορά!! 3 έμβρυα εκ των οποίων τα 2 άριστα και το 1 καλό. Στην ωοληψία είχα 9 ωάρια και γονιμοπιήθηκαν όλα!!!!! Έτσι έχω και 6 στην κατάψυξη για μελλοντική προσπάθεια! Τώρα απλά εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι 15 μέρες και να ειναι θετικό!!!!

καλά αποτελέσματα να χεις!!!! ένα μεγάλο ++++++++ στην χοριακή σου!!! εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν!!!

Κάνε λιγάκι υπομονή littledancer και θα περάσει κι αυτή η φάση...δεν ήξερα ότι σου είχαν δημιουργησει τέτοιες παρενέργειες τα γκλουκοφαζ...αφού δεν σου ήρθε αναγούλα με τόσα ντονατς είσαι γερό στομάχι!!!! :lol::lol:

Marinasot δες το και σαν μια ευκαιρία να ξεκουραστείς!!!! ελπίζω στην πόλη σου (Αθήνα????) να έχει καλό καιρό γιατί εδώ μας τα χάλασε...πολλή βροχή και απίστευτο κρύο... :evil::evil:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά!

Tha-gino-manoyla μου, μπράβο, πολύ ωραίο νούμερο! Έτσι να είναι και η συνέχειά σου κορίτσι μου!!!

EleniSk μου, πολύ καλά κάνεις και επιβεβαιώνεις τα πάντα με το Κέντρο, εκείνοι καθορίζουν τα πράγματα κι έχουν την ευθύνη, ο γιατρός σου μόνο παρακολουθεί, οπότε ο ρόλος του είναι περιορισμένος.

Marinasot μου, καλή επιτυχία και πολλά +++++++++++++++ συνονόματη! Εδώ είμαστε η πιο καλή παρέα, να δεις για πότε θα περάσουν οι μέρες...

Lil μου, κοντεύεις καλή μου! Τι καλά!!! Έ-Έ-Έρχεται!!! Με το καλό!!! Φύσα μας όσο μπορείς!

Ζούμπι μου, καλώς μας ξανάρθες και πολλή καλή επιτυχία!!!

Littledancer μου, καλή σε βρίσκω!!! Έτσι, να μην σου μένει η λαχτάρα... Αλλά να "φύγει" και τίποτα, ναι;;;

Aggelika μου, νομίζω ότι εμείς οι δύο είμαστε από τις εξαιρέσεις, που πάμε κόντρα στο ρεύμα και δεν μας λείπει το γέλιο κι η αισιοδοξία! Ας είμαστε στον κόσμο μας, καλέ! περνάμε καλύτερα!!!! Εμένα με λένε και τρελή :evil: και χαζή :evil: , οκ, μπορεί να μην ακούγεται το καλύτερο, αλλά σιγά μην με νοιάξει! Βάζω κλαρίνα και βιολιά και τα ξεχνάω όλα!!!

Τα νέα μου: * με τον οδοντίατρο ερχόμενη Τρίτη τελειώνω και τοποθετούμε το εμφύτευμα (αμάν, απ' τον Οκτώβριο ξεκίνησα...!!!) * με τον γυναικολόγο όλα καλά, πήρε δείγμα και από τράχηλο και από κόλπο για τις καλλιέργειες, κάτι είδε και μου έριξε ένα υγρό (που ακόμα τσούζει το άτιμο!) και μου έκανε και κολποσκόπηση. Μετά και υπέρηχο (του το ζήτησα γιατί είμαι πολύ "θερμή" τις τελευταίες μέρες) και ω! του θαύματος!!! Ετοιμαζόμαστε για ωορρηξία, ενδομήτριο καλό και 3 ωοθυλάκια στην αριστερή παρακαλώ! Το ένα φαίνεται πιο "έτοιμο". Και είπε ο άνθρωπος να το τολμήσουμε, ποτέ δεν ξέρεις!!! Αχ! είναι τόσο ενθαρρυντικός και με στηρίζει απίστευτα... Και δεν μου πήρε τίποτα παραπάνω απ' όσα ζητά το εργαστήριο από εκείνον για τις καλλιέργειες... Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου... όχι! Δεν θα πάρω από εσένα τίποτα παραπάνω, θέλω να μείνεις έγκυος και να σε ξεγεννήσω, αυτό περιμένω!!! Αυτό θέλω!!! Αυτό εύχομαι!!!

Α! συν τα 3,5 κιλάκια που έχουν φύγει από πάνω μου!!! Μετράνε και αυτά, μ' ακούτε;;;

Μιλάμε για τρελή χαρά σήμερα αγαπημένες μου!!! Γυρνώντας μονολογούσα (είπαμε τρελή ούσα): είμαι γόνιμη! Θα μείνω έγκυος!!! Να σας πω; Δεν με νοιάζει το πώς, δεν τρέφω πολλές ελπίδες για τον ... πατροπαράδοτο τρόπο. Αλλά κάτι μέσα μου έχει αλλάξει, σαν να γύρισε ένα κουμπί και κάποιος είπε ... Εμπρός!... Πάμε!!!

Να είστε καλά, που όταν πέφτω ξέρετε και μ' ανεβάζετε!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩ....

geia sas koritsares mou, ti kanete? exo kairo na grapso, sigoura tha me exete ksexasei...

i listoula blepo kokkinizei siga siga ;);) sugxaritiria se oses ta kataferane kai kali epituxia se oses prospathoun... filia polla kai parte diplo fouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu apo mas...

Φιλενάδες μου καλημέρα! Συγγνώμη που δεν μπαίνω πιο συχνά, αλλά με τη δουλειά λίγα πράγματα προλαβαίνω!

tha gino manoula πολύ χαίρομαι που πάνε όλα καλά! Τέλειο το τικεράκι κι ακόμα πιο τέλεια θα είναι η κοιλίτσα που θα φουσκώνει! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! Με το καλό να ακούσεις 1 ή και 2 καρδούλες!!! Την εβδομάδα που μας έρχεται θα πας ε;

Marinasot εύχομαι μια τεράαααααααααααααααστια χοριακή σε 15 μέρες! Ξεκούραση τώρα, ηρεμία, ΟΧΙ άγχος, θετικές σκέψεις και καλή διατροφή!!!

Μαρινάκι πολύ χάρηκα που όλα πάνε καλά! Καλέ με πόσους γιατρούς έχεις μπλέξει;;; Χαράς το κουράγιο σου! Αφού έχεις αυγουλάκια πάρε τον αντρούλη σου και εκμεταλλεύσου τον και τσουπ μπορεί να έρθει το σποράκι! Είπαμε θετική σκέψη πάνω απ'όλα!

EleniSk κι εγώ θα συμφωνήσω με τις κοπέλες που λένε να επιβεβαιώνεις τις οδηγίες με το κέντρο από τη στιγμή που ο γυναικολόγος σου δεν έχει σχέση με εξωσωματική. Αν είχε οκ να τον άκουγες, αλλά τώρα καλύτερα να το διπλοτσεκάρεις. Είναι αγχωτική διαδικασία από μόνη της, απλά μετά την εμβρυομεταφορά, όποτε κι αν την κάνεις, φρόντισε να είσαι ήρεμη και να το αποβάλλεις!

Ζούμπι καλή επιτυχία κι από μένα!

Aggelika μου πλησιάζει ο καιρός που θα ξεκινήσεις ε; Άντε κοριτσάκι μου με το καλό! Είσαι σε καλά χέρια αυτό να σκέφτεσαι! ;)

Λιλ κοντεύεις ε; Φτιάξατε και το δωμάτιο ε; Τέλεια! Με το καλό να το γεμίσει το αντράκι σας!!!

Σας φυσώ μαζί με το αγοράκι μου με όλη μας την αγάπη σύντομα να φουσκώσετε όλες!!!!

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

κορίτσια καλησπέρα!!!!

όλα οκ με την αμνιοπαρακέντηση!

Το νινί μου ήταν πάλι μπρούμυτα και δεν είδαμε φύλο....αλλά την Τρίτη με Τετάρτη θα μου τηλεφωνήσουν για τις πρώτες ενδείξεις(Παναγίστσα μου να πάνε όλα καλά!!!!!!!)....και θα μας πούνε και το φύλο!!

marinasot ξεκουράσου και προσπάθησε να γεμίζεις τις ώρες σου και το μυαλό σου για να ξεφεύγει όσο γίνεται από την διαδικασία!!!! Καλό κλώσσημα και μία τεράστια χοριακή!!!!!! Η tha gino manoula άνοιξε τον δρόμο!!!!!!!!!! ;););)

beboula βλέπω σούπερ κοιλίτσα!!!! Μπράβο!!! Με το καλό!!!!

Κορίτσια καλά ξεκινήματα, καλά αποτελέσματα και πολλές θετικές χοριακές!!!!!!!

Μπράβο Anji μου!!! Τώρα λίγο ξεκουράσου, οκ;;; Καλά αποτελέσματα και από την Τρίτη κορίτσι μου!

Γλυκό μου Diazaki, ναι, είναι πολλοί... Υπολόγισα στην "κοντινή" ομάδα που θα με παρακολουθούν... 5!!! :lol::lol::lol: Αλλά τους έχω σε τάξη κ οργάνωση, ο καθένας στον τομέα του!

Συνεχίζω και χάνω βάρος!! Πάνε άλλα 700 gr! Ξου!!! Πλάκα-πλάκα, έχω περάσει τα 3 κιλάκια ήδη, μέσα σε 1,5 μήνα περίπου... Μμμ, καθόλου κακό!! Και συνεχίζω ακάθεκτη, μέχρι να ξεκινήσω άλλο ένα θα έχει κάνει φτερά!!! Και δεν πεινάω, ούτε έχω λιγούρες, αυτό κι αν είναι απίστευτο!!!

Αισθάνομαι ένα γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας κ καλής διάθεσης, το εισπράττω από παντού!

Σας το στέλνω επίσης!!!!!!

Εννοείται πως περπατώ χοροπηδώντας, γελώντας και παραμιλώντας :D:D:D ! Σήμερα με είπαν και μωρό!!!!!!!! Ουάου ;;) !!!!!!!!!!!!!!!

Anji Μου ξεκουράσου τώρα....όλα καλά θα είναι!!! σας κρύβεται το μωρό βλέπω!!χιχιχι.

μια φίλη μου που έκανε εχθές αυχενική της είπανε ότι μάλλον είναι κορίτσι...δεν ήξερα ότι φαίνεται και τόσο νωρίς!!!

ναι άνοιξα τον δρόμο και έβαλα και λουλούδια και σας περιμένω!!όλες που προσπαθείτε!!! ακουτε???

tha gino manoula teleia i xoriaki sou!!!me to kalo na akouseis kardoula k na deis to sporaki sou!!! :)

mprabo anji!!!paei k auto e? sas kanei kapsonia apo tora to mpempe!!! ;)

marinasot euxomai na exeis mia terastia xoriaki!!!! ksekourasou e!!!k den thelei zorisma!oute stin toualeta alla k genika!kalo einai na sikonesa sta plagia otan ksaploneis,min zorizeis tin koilia sou!

zoumpi k se sena euxomai kali epituxia!!!!

marina-moro ;) xairomai para polu pou exeis ta pano sou!!!etsi se thelo k na deis oti tha sou bgei k se kalo!!!ante bale mpros me ton antrouli sou k mporei na ginei k to thauma!!!

lil telos me to domatio?galazio to bapsate?

ego koritsakia mou eimai mia xara!perimeno pos k pos na erthei to thaumataki mou!!!anupomono!!filakia polla k apo tous duo mas k polla fffffffffoooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!

Y.G marina k emeis se agapame!!! :x:x:x

mariaaaa...έφτασε η ώρα σου!!!!!!! με το καλό να υποδεχθείς το θαυματάκι σου!!!!!!!!!

Πάντως το φόρουμ έχει τρελή ποικιλομορφία....από Μαρινομωρά.....έως aggelikaγιαγιάδες...........είμαστε σούπερ!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ έχω νέαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου τηλεφώνησαν ήδη σήμερα και μου είπαν πως έχω ένα υγιέστατο αγοράκι........ :ymparty::ymparty:%%-

Έχουμε χαζέψει... [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif] 8-}8-}

[smilie=male.gif][smilie=male.gif][smilie=male.gif]

Βέβαια, μας είπαν πως η τελική καλλιέργεια θα είναι έτοιμη σε περίπου 2 εβδομάδες, αλλά όταν τα πρώτα δείγματα βγαίνουν καθαρά, συνήθως δεν αλλάζει κάτι στην συνέχεια!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ νέα Anji!!!!!!

Μπράβοοοο!!!! Όλα να σας πάνε τόσο καλά μέχρι το τέλος!!!! %%-

Diaz , ευτυχώς που έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό, γιατί εάν έλειπε αυτό δεν θα είχε νόημα καμία προσπάθεια, ό,τι και εάν έκανα...

Καλά Μαρινάκι, ποιος στην χάρη σου!!!!! Και κορμάρα και εγκυούλα σε λιγάκι????? συνδυασμός ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!!

Marinasot πώς πάει η ξάπλα??? είπες στον άντρα σου να σου νοικιάσει και έναν μαύρο να σου κάνει λίγο αέρα.... =))=)) χι χι χι :lol::lol:

Καλησπέρα κούκλες!!!!

Πω-πω, ανεβαίνει, πετάει η ομάδα!!!

Anji μου, μπράβο, τέλεια, πολύ-πολύ χαίρομαι!!!

Mariaaaa μου, έρχεται το θαυματάκι σου! Μαζί σου ανυπομονούμε κι εμείς κορίτσι μου, μέρα-μέρα!!!

Aggelika μου, έτσι... έτσι!!! Και μετά άντε να με μαζεύετε!!!

Τι κέφια έχουμε;! Φτου μας! Φτου μας! Έτσι να συνεχίσουμε όλες!!!

Ναι! Είμαστε μια μεγάλη, υπέροχη παρέα και μας αρέσει η τρέλλα, το γέλιο κι η χαρά της ζωής :lol::lol::lol:!!! Μπράβο, καλως ήρθατε!!! Και ... προσοχή: το κέφι μας είναι μεταδοτικό!!!

Αχ κοριτσάκια μου, καταρχήν από την ωοληψία και μετά πονάω αρκετά.. ο γιατρός μου μίλησε για υπερδιέγερση... παρόλο που κατά τη διάρκεια της θεραπείας είμουν οκ. Ο γιατρός μου είπε οτι από την διεγερση τους εχουν παρει μπρος και γιαυτό γεμίζουν υγρό η κάτι τέτοιο τέλος πάντων.... :lol: Γενικά είμαι πολύ χαλαρή και έχω βάρδια μια την μαμά και μια την πεθερά σε σημείο καταπίεσης σχεδόν (ας μην είμαι όμως αχάριστη) Εχω οδηγία να μείνω μέσα στο σπίτι για 4-5 μέρες, να τρώω τρομερά ελαφριά και ανάλατα. Επισης μου είπε να τρώω 3-4 ασπράδια αυγού κάθε μέρα... Μηπως καποια απο εσας εχει μεγαλύτερη εμπειρία..Ισχύουν ολα αυτα ή μου λένε φούμαρα? Με τρωει ως συνήθως η αγωνία :o

Καλώς την συνονόματη!

Ναι, γλυκειά μου, να μείνεις χαλαρή, επιβάλλεται. Κάνε λίγο υπομονή και ακολούθα πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου. Σε εμένα δεν έχει συμβεί ποτέ, αλλά πάντα μου έλεγαν για τα ασπράδια (έκανα συνήθως 9-13 ωάρια) και μοσχάρι. Προσπάθησε να αφήσεις την αγωνία απ' έξω και να έχεις το νου σου αν αλλάξει κάτι, οπότε ενημερώνεις αμέσως τον γιατρό σου.

Πολλά-πολλά περαστικά!

Και φυσικά καλή επιτυχία!!!

Marinasot μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά!!!!

Ίσως πονάς ακόμη γιατί είχες πολλά ωάρια, αν θυμάμαι καλά. Θα περάσει, δεν είναι κάτι!!!!

Έχε επικοινωνία με τον γιατρό σου για να νιώθεις περισσότερο ασφαλής, αν και όλα θα πάνε ++++++++++++++++.

Να ρωτήσω κάτι???? Σε τι βοηθάνε τα ασπράδια και το μοσχάρι???

Καλη εβδομάδα να έχουμε!!!

Άντζι αγοράκι ε;;;; Τέλεια! Είναι η χρονιά τους μου φαίνεται!!! Χάρηκα που όλα πήγαν καλά! Ξεκουράσου αρκετά! Το χρειάζεσι κι εσύ και το νινί!

Μαρία κοντεύεις!!!!!! Στη σκέψη και μόνο συγκινούμαι! Με έναν πόνο να υποδεχτείς το αγοράκι σου!

Μαρινάκι χαίρομαι πολύ που έχεις καλή ψυχολογία! Έτσι πρέπει να είσαι και να δεις πως θα έρθει και το σποράκι! Άντε περιμένουμε μαζί σου να ξεκινήσεις!!!

marinasot μετά την ωοληψία είναι λογικό να έχεις κάποιες ενοχλήσεις ειδικά αν σου πήραν πολλά αυγουλάκια! Καλό είναι βέβαια αν είναι κάτι έντονο να ενημερώσεις το γιατρό σου ε;; Για τα ασπραδια θα συμφωνήσω κι εγώ, όπως και για το μοσχάρι. Είναι τροφές πλούσιες σε πρωτείνες και βοηθουν. Κι εγώ λίγο πριν την ωοληψία και κυρίως μετά την εμβτυομεταφορά είχα καθημερινά στη διατροφή μου 1 αυγό και σχεδόν μέρα παρά μέρα μοσχάρι. Ξεκούραση όπως και δήποτε!!!! Τις πρώτες 4-5 μέρες μόνο για τα απαραίτητα και απο τη στιγμή που έχεις και τις μαμάδες συμπαραστάτριες μην κάνεις τίποτα! Και το βασικότερο όλων.... ΘΕΤΙΚΗ ψυχολογία και χαδάκια στην κοιλίτσα! Είναι τα μωράκια σου εκεί! Άντε κοριτσάκι μου με το καλό να μας ανακοινώσεις ευχάριστα! :ympray::ympray::ympray:

aggelika81 καλά κάνεις κι έχεις εμπιστοσύνη. Ο γιατρός δεν λέει πολλά λόγια, αλλά οι πράξεις είναι αυτές που μετρούν.

Φιλιά πολλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
    • Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...