Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΟ15!!!

Recommended Posts

θα γινω μανουλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κι απο μενα!!!!! καλη εγκυμοσυνη να εχεις..

Λια μου δεν τα ειχαμε πει! Να σου ζησει ο μικρος, ειναι υπεροχος πεθαινωωωωω!!! :) Πως πατε απο ξενυχτια? με τον θηλασμο ολα καλα?

Καλη επιτυχια και στις υπολοιπες, λιγες μεινατε ... το νου σας!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κορίτσια! Εμείς ακόμα να ξεκινήσουμε...

Μπήκα όμως σήμερα να δω νέα της tha gino manoula, και το καταχάρηκα!!!

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ !!! [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob10.gif]

Φιλιά πολλά και ό,τι καλύτερο και για τις υπόλοιπες! Ίσως το Νο 15 να είναι τυχερό και για εμάς! :D

[smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif] diaz μου Α Γ Ο Ρ Ι [smilie=blob9.gif] !!!!!ΓΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!

twiggy σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!και εσυ να χαιρεσε το κοριτσακι σου!!!!!! ηθελα παρα πολυ να τον θηλασω αλλα απο την στεναχωρια μου μου κοπηκε το γαλα και ειχα παρα πολυ,κατσαμε στο νοσοκομειο 9 μερες λογω ικτερου δεν του επεφτε με τιποτα!!!!εγω να σκοτωνομαι στο κλαμα!!!!γιατι οι μιση παιδιατροι μου ελεγαν να σταματησω να το θηλαζω για να πεσει ο ικτερος κ οι αλλη μου ελεγαν θηλαζε τον..... με ειχαν τρελανει........εβγαζα με το θηλαστρο 50mlαπο το καθε στηθος και εφτασα στην 20 μερα να εχω 10 ml και απο τα δυο στηθοι.......μετα αρχιζε να τον πειραζει το γαλα μου και το ξενο(εκανε αμεσως εμετο) εχει παλινδρομηση στο στομαχι τα ποιο πολλα μωρα το εχουν και ετσι πεινουμε γαλα αντιαναγωγικο!!!!! στο επομενο θα ξερω :lol::lol: θηλαστρο δεν θα ξαναβαλω γιατι σταματαει το γαλα :(:( !!!!!!! τα ξενυχτια τα σταματησαμε τωρα και 4 μερες κοιματε 7 ωρες συνεχωμενα μια φορα εκανα το λαθος και του εδωσα γαλα 4 και 30 και απο τοτε ξυπανει συνεχεια την ιδια ωρα :lol::lol: με κλειστα ματια και ψαχνει!! αλλα βαζουμε την πιπιλα και ξυπναμε 6 για γαλατακι :lol::lol::lol: !!!!το σταματησε απο μονος του ομως τον αλλο μηνα θα τον βαλω και στο δωματιο του νομιζω οτι 3 μηνων ειναι καλα ειναι στο χωρο του!!!!! εσεις πως τα πατε????

babelicious to n.15 είναι το τυχερό για μας!!! εσύ πότε ξεκινάς??? άντε και στα δικά σου!!!

lia να σου ζήσει ο μικρός!!!πολλά αγόρια ακούω!!diaz agoraki κ συ??? τι καλά!!!θα γεμίσουμε άνδρες... ευτυχώς είναι κ η twiggy!!! διαβάζω διαβάζω νέα κ εχω μπερδευτεί απο τα πολλά νεα!!χιχι

Καλημέρα φιλενάδες!!! Χρόνια πολλά στις μανούλες, υπομονή στις μέλουσες μανούλες του χρόνου να γιορτάσουμε με τα μωρά μας αγκαλιά και πολλές ευχές στις κοπέλες που προσπαθούν σύντομα να μείνουν εγκυούλες!!!

Πράγματι πολλά αγοράκια μας βγήκαν!!! Γερά και δυνατά να γεννηθουν όλα τα μωράκια και υγιή να είναι όλα τα παιδάκια! :ympray::ympray::ympray:

Λια μου σε ευχαριστώ! Φαντάζομαι τον έρωτά σου με το γιο!! Μια χαρά πρόγραμμα έχει το αντράκι σου!

tha_gino_manoyla η αλήθεια είναι ότι μας παίρνει καιρό να το συνειδητοποιήσουμε! Νομίζω ότι μόνο όταν γεννήσουμε με το καλό θα το πιστέψουμε! Να προσέχεις και να μην ξαεχνιέσαι! Έχεις ένα ή δύο σποράκια εκεί μέσα!

Ενα μεγάλο ΦΦΦΦΦΦΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ κι από μένα να μείνετε όλες εγκυούλες σύντομα!

Κοριτσια μου γειά σας! Τι μου κάνετε? Σας διαβάζω κάθε μέρα σχεδόν για να μαθαίνω τα νέα σας! Μπορεί να μην έχω κάτι νέο να σας πω αλλά όταν έχουμε θετικά νέα δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου και σας γράφω!!

Θα γίνω μανούλα, εύχομαι να πάνε όλα καλά! Να είναι όλα θετικά και να γιορτάζεις κι εσύ του χρόνου με τις άλλες μανούλες!!!!

Ντιαζάκι είπαμε είναι η χρονιά των αγοριών! Τα κορίτσια στην επόμενη φουρνιά!!!!

ΛΙλ μου πως περνάει ο καιρός ε? Αντε αντε....

Λια μου πέρασες λούκι αλλά όλα καλά τώρα! Δυστυχώς πολλές μανούλες δεν θυλάζουν για διαφόρους λόγους, τι να κάνουμε όμως δεν πειράζει, να είναι καλά το μωράκι μόνο φτάνει!

Μαρινάκι μου ο Θεός έχει για όλους μας! Ευχομαι να είναι δίπλα σας. Τώρα ξεκουράσου, χαλάρωσαι και ετοιμάσου....

Ευχομαι στα κορίτσια που ετοιμάζονται, καλά αρχή και πολλές μεγάλες χοριακές!

Xronia Polla stis manoules k euxomai o theos na mas aksiosei na ginoume oles manoules!!!!!

Tha gino manoula SUGXARITIRIA!!!!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: EUXOMAI NA EXEIS MIA TELIOMINH EGKUMOSUNH ME ENA H DUO GERA PAIDAKIA!!!!

Diazaki k esu agori??? :D kala leei i lil oti tha psaxnoume gia nufes!!! :D Geros na einai k me to kalo na erthei!!!

lia mou ti teleia ta logia sou!!!!ola auta pou les ta oneireuomai k ego kathe mera!!ksupnao k meno sto krebati k oneireuomai pos tha einai na taizo to paidaki mou,na ton exo stin agkalia mou,na ton kano mpanio k alla pragmata kathimerina pou omos einai ta ONEIRA MOU!!!Makari i panagitsa k o theoulis na einai mazi mas k na erthei me to kalo to paidaki mou k na einai geros pano ap'ola!!!

marinaki kali anarrosi euxomai stin perthera sou!!!na pane ola kala koukla mou!!

gia ta kila pou legate ego exo balei 20!!! den me noiazei katholou!!!tosa xronia perimena auto to thauma k tora pou irthe den tha katso na skaso gia ta kila!!!oso gia tous teleutaious mines den exo parei polla kila!!na fantastite duo bdomades tora eimai sta idia kila!!ta pio polla ta pira stin arxi!!kathe gunaika einai diaforetiki!

filakia polla se oles!!!! k ffffffffffffffffffffffffffooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu apo emas!!!

sas euxomai olopsuxa na meinete oles egkuoules k na ginoume oles manoules!!!!

Λια οσα γραφεις ειναι μαγικα...ευχομαι να τα ζησουμε ολες δυο και τρεις και οσες φορες θελει η καθεμια μας!!!!! ;)

Μαρινα μου καλη αναρρωση στην πεθερα σου και καλο κουραγιο σε εσας γιατι τωρα ξεκινα ο δικος σας αγωνας (να της κανετε κουραγιο, να την βοηθατε, να στηριζεις τον αντρουλη σου...). Δυστυχως αυτο που λενε οτι ενας αρρωσταινει και ολοι τρεχουυν ισχυει....

Diaz με το καλο το αγορακι σου!!!!!!!!!

Θα γινω μανουλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!! Μια πολυ πολυ μεγαλη χοριακη την δευτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια μας πολλα οι μανούλες και ευχομαι του χρόνου να γιορτάζουμε όλες μαζί με ενα δύο ή και τρια παιδακια.

Tha gino manoula συγχαρητήρια με το καλο να ακούσετε το μωράκι σας ολα να πανε καλα και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη αν και νομίζω ότι όλες οι εγκυμοσύνες ειναι υπέροχες όσες δυσκολίες και να εχουν.

Λια μου τα ειπες όλα αγγιξες την καρδια μας.

Maria κοντεύετε με το καλο να ερθει το αγοράκι σας όσο για τα κιλα κι εγω όταν ειχα μείνει εγκυος αφεθηκα και απόλαυσα κάθε λεπτο της εγκυμοσύνης με όσο φαι ήθελα και ότιδήποτε με ευχαριστούσε το απαιτούσα, εβαλα 21 κιλα αλλα τα εχασα ολα σε 2 χρονάκια.

Αλήθεια πολλα αγορακια εχουμε χρειαζούμαστε αγορια γιατί νομίζω είμαστε περισσότερες,

Εγω ξεκινάω τον αλλο μήνα κι ο θεός βοηθος, ελπίζω αυτή να ειναι και η τελευταία και τυχερή προσπάθεια.

Χανομαι γιατι με εχουν ξεζουμήσει στην δουλεια η εκμεταλλευση παει σύννεφο αλλα ευτυχως σταματαω τελη Ιουνίου και μετα βουρ για εμβρυομεταφορα.

Πολλα φιλια σε όλες!!!

tha gino manoula........συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Μία σούπερ εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να μας ανακοινώσεις μία τεράστια χοριακή την Δευτέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! :-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

Οι εγκυούλες φυσάμε....φυσάμε......και ναι, αρχίζουν τα θετικά αποτελέσματα!!!!!!! Συνεχίζουμε να φυσάμε.....δεν σταματάμε!!!!!!!!Φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ! ;););)

Κορίτσια η χοριακή ανεβαίνει μια χαρά....196... δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που διαβάζω τις ευχές σας.... εύχομαι όσες προσπαθουν να τα καταφέρουν σύντομαα!!!!

Μπραβο σου!!!!

Αυτα ειναι τελεια νεα!!!!!!!!!!! :ymparty::ymapplause::-bd

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!! ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Σου ευχομαι πολυ συντομα να ακουσετε και την καρδουλα και να ξετρελαθεις!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια, τωρα παρατηρησα οτι στην λιστα με γραψατε Aggelika82 και οχι 81, μου κρυψατε ενα χρονακι :lol:

Αν μπορειτε και δεν ειναι κοπος μου το αλλαζετε????

Αν δεν γινεται δεν υπαρχει προβλημα!!!

Φιλια!

Μπράβο tha gino manoyla!!!

Μια χαρά μου ακούγεται το νούμερο!!!

Καλή συνέχεια και μια τέλεια και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι από καρδιάς!!!

Άιντε-Άιντε! Ξεκολλήσαμε! Πάμε Δυναμικά!!!

Ποια έχει σειρά παρακαλώ;;;;

Κοριτσακια, τωρα παρατηρησα οτι στην λιστα με γραψατε Aggelika82 και οχι 81, μου κρυψατε ενα χρονακι :lol:

Αν μπορειτε και δεν ειναι κοπος μου το αλλαζετε????

Αν δεν γινεται δεν υπαρχει προβλημα!!!

Φιλια!

Αγγελικα 81 χρονών είσαι;;; :shock::shock::lol::lol::lol:

:)):lol:

Τι πλακα που εχεις littledancer??????Με εκανες και γελασα, να εισαι καλα κοπελα μου!!!! :P

Ελπίζω όταν φτάσω 81 ετών να έχω κάνει κανένα παιδί και να μην κάνω Ακόμη εξωσωματικές...άσε που θα γραφτώ και στο ρεκόρ γκίνες!!!! και θα με βγάλουν τα καναλια με υποτιτλο "κυρια ετων 81 κανει εξωσωματικη πανω στο ανθος της ηλικιας της"!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εννοουσα οτι ειμαι το 1981 και μου κρυψατε ενα χρονο κανοντας με το 1982!!!

Πως ειναι η πεθερουλα σου Μαρινακι????

Εσυ Littledancer τελειωσες με τις εξετασεις?????

Εμένα με κάνετε να γελάω, ή τουλάχιστον να χαμογελάω και τα δυό σας!!!

Την αγάπη και την συμπαράσταση την έχω από όλες σας, δεν το συζητώ!!!

Δόξα τω Θεώ, η πεθερούλα μου όλο και καλύτερα, έβγαλε σήμερα και το σωληνάκι παρωχέτευσης και πήρε οδηγίες από τη γιατρό της, από την οποία είναι όλοι πολύ ευχαριστημένοι! Οκ, ψυχολογικά έχει τις μεταπτώσεις της, έχει εννοείται ακόμη λίγους πόνους, λογικό είναι... Ελπίζουμε προσεχώς καλύτερα. Θα κάνει 30 ακτινοθεραπείες και θα δουν μήπως και καμιά χημειοθεραπεία, ελαφριά λόγω ηλικίας.

Εγώ καθάρισα, οπότε Τετάρτη ή Πέμπτη θα πάω για την καλλιέργεια να τελειώνω...

Aggelika μου, πότε ξεκινάς εσύ καμάρι μου;;;

Μακάρι Μαρίνα μου να πάνε όλα καλά...δεν ξέρω καθόλου από τέτοιες παθήσεις για αυτό θα σου ευχηθώ τουλάχιστον να μην πονάει, γιατί έχω ακούσει ότι δεν υποφέρεται ο πόνος αυτός.... :cry:

Αύριο το απόγευμα θα πάω στο γιατρό να με δει, μη τυχόν εμφανίστηκε καμιά ανεπιθύμητη κυστούλα και θα συζητήσουμε τι θα κάνουμε...μου πρότεινε να κάνω ήπια διέγερση με χάπια σερπαφάρ, αλλά χαζεύοντας στο ιντερνετ δεν σχημάτισα και πολύ θετική γνώμη για αυτά...αύριο βραδάκι θα ξέρω τι θα κάνουμε...έχει καμία άποψη από εσάς για αυτά τα χάπια?????

Άντε, να ξεμπερδεύεις Μαρίνα μου κι εσύ γιατί σα να ψιλοκολλήσαμε λιγάκι.... ευτυχώς ήρθαν τα ευχάριστα της θα γίνω μανούλα, γιατί αραχνιάσαμε... :lol:

Κοίτα μάτια μου, για κανένα φάρμακο δεν υπάρχουν οι τέλειες κριτικές, πάντα έχουμε υπέρ και κατά. Οπότε εκεί, ό,τι πει ο γιατρός σου. Εγώ αυτά τα έπαιρνα προ αμνημονεύτων ετών... για άλλο λόγο, τότε είχα αμηνόρροια (ψυχολογική πίεση κ καταπίεση κλπ κλπ). Τα έπαιρνα για 6 μήνες έως ότου εμφάνισα μία ωραιότατη κύστη 5,5 εκ.!!! Ευτυχώς έφυγε μόνη της με την περίοδο... Ευτυχώς άλλαξα και γυναικολόγο!

Οκ, άσχετα αυτά, αλλά μετά τι θα κάνεις; Ωοληψία κ γονιμοποίηση κανονικά; Και μετά εμβρυομεταφορά; Δεν έχεις κάνει εξωσωματική με τις ενέσεις; Θα κάνεις μετά; Ξέρεις, λόγω ηλικίας ξεχνάω... Σόρρυ :oops:

Μακάρι να ξεμπερδεύω κι εγώ... Αλλά νομίζω ότι όλο και κάποια προηγείται... Ποια ετοιμάζεται να ευχηθούμε;;;

Θα τα πάρω,αν είναι τώρα τον Μάιο, θα πηγαίνω για υπερήχους και θα κάνω κανονικά ωοληψία και εμβρυομεταφορά.

Απλά σκέφτηκε αυτή τη λύση ο γιατρός γιατί με τις ενέσεις (έχω κάνει 5 εξωσωματικές) κάνω πολλά αυγουλάκια (δηλ με μικρή δόση ενέσεων διεγείρεται το ...σύστημα αρκετά) και είπαμε να κάνουμε κάτι πιο ήπιο αυτή την φορά μπας και έρθει το θετικό αποτέλεσμα...

Αυτό με την κύστη φοβάμαι γιατί πού και πού εμφανίζω καμία μικρούλα που φεύγει όμως μόνη της...πόσο μάλλον αν της δημιουργούν αυτά τα χάπια....

Μη μιλάτε μπροστά μου για ηλικία, λίγο τακτ στα 81 μου χρόνια.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εσύ πλησιάζεις, εμένα μου φαίνεται ότι θα το αφήσω για Σεπτέμβρη αν αύριο δεν τον δω και πολύ θετικό με αυτά τα χάπια...μην τα πάρω και αντί να έρθει μωράκι δημιουργηθεί και κανά πρόβλημα....το καλό είναι ότι έχω πολύ καλή και πολύχρονη σχέση με τον γιατρο, οπότε ξέρω ότι θα μου πει την αλήθεια και δεν θα με δει σαν ευρουλάκι......

Επ!!! Σημειώνω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: τα χάπια τα έπαιρνα 6 μήνες... συνεχώς!

Εσύ να μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό, να έχεις θετική σκέψη και διάθεση και εμπιστοσύνη στον γιατρό σου!!!

Τώρα το πόσο πλησιάζω... τι να πω;;; Μακάρι... Άντε να τελειώνουν κι αυτές οι δουλειές... Ξέρω, ονειρεύομαι! Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ :( ... Τουλάχιστον έχω κάνει μπράτσα!!!

Μόνο όταν έκανα εμβρυομεταφορά ξεκουραζόμουνα λίγο από τις δουλειές...όλο κάτι έβγαινε πριν...ενώ έλεγα σήμερα δεν έχω να κάνω κάτι, τσουπ να μια δουλειά...είτε σπιτιού είτε κάτι άλλο...

Α, λες να παίζει ρόλο και η διάρκεια που θα πάρεις τα χάπια στη δημιουργία κύστης?????

Απλά φοβάμαι γιατί έχω κάνει ήδη μία λαπαροσκόπηση για εστίες (α στάδιο ενδομητρίωσης), μη δημιουργήσω τίποτα μόνη μου αυτή την φορά...θα σου πω αύριο, θα ξέρω...

Εσύ αν όλα πάνε καλά Τετάρτη-Πέμπτη,θα ξεκινήσεις Ιούνιο εεε????? ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! :ympray:

Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!!!!

Τετάρτη-Πέμπτη πάω για την καλλιέργεια, θεωρητικά, δεν τον βρήκα σήμερα...

Από Δευτέρα-Τρίτη θα ξέρω τα αποτελέσματα. Τετάρτη κανονικά πηγαίνω για τον έλεγχο των ΝΚ κλπ.

Όλα εξαρτώνται από το τι θα μου πει ο Καθηγητής.

Αν, κατά τα λεγόμενά του και τις ευχές όλων μας, έχω ανταποκριθεί, τα ΝΚ θα είναι ΟΚ. Αλλά μας μπαίνει τσουπ! στη μέση κι η τραχηλίτιδα... Σίγουρα θα φαίνεται και στα ανάλογα ΝΚ...

Ελπίζω καλό μου να το ξεπεράσουμε!

Αλλά και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα!!!

Καλά νέα περιμένω αύριο, ναι;;;

Σε φιλώ γλυκά!

Υγ.: Σου έστειλα και στο "τσατ"...

Μακάρι κορίτσι μου!!!

Όλα θα πάνε καλά!!!

Θα τα πούμε και αύριο που θα εχω νέα, να μου εξηγήσεις τι είναι και το "τσατ" γιατί δεν το ξέρω.... :o

Φιλάκια...καλή ξεκούραση!!

Κοριτσάκια συγχαρητήρια! Σας εύχομαι μια εύκολη και χαρούμενη εγκύμοσυνη!!! Να κάνετε 2 ή περισσότερα γερά και πανέμορφα μωρουδέλια!!!!!!!!

Τελικά (μέχρι στιγμής) η όλη διαδικασία ήταν πιο εύκολη από ότι φανταζόμουν! Σήμερα το προγράμμα έχει ωοληψία και ελπίζω να ειναι όλα οκ. Αυτές τις μέρες νιώθω σαν κινητή αυγοθήκη Χα Χα Χα!

Φαντάζομαι ότι το δύσκολοτερο κομμάτι ειναι οι 2 βδομάδες αναμονής. Ευτυχώς που βρήκα εσάς και έτσι θα περάσουν λίγο πιο ανώδυνα. Φιλάκια πολλά κούκλες ;):D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...