Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΟ15!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσακια καλημερα.

Μολις πριν λιγες μερες τελειωσε άδοξα μια προσπάθεια φυσικου κυκλου. Τον προηγουμενο μήνα κανονική διέγερση παλι με αρνητικό. Δεν αντέχω πια κοριτσια. Ειμαι 42 έχω αλλ΄ξει 2 γιατρούς, έχουν κανει ΤΑ λα΄θη πανω μου και καθένας το μακρυ του και το κοντο του. Τωρα εταιμαζομαι να παω σε άλλον (θα παω πρωτα σε 2-3). Ο ένας μου λεει να κανω λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, ο άλλος υστεροσκοπηση (έχω ήδη κανει), ο άλλος προσπάθειες συνεχεις λογω ηλικιας, καθένας τα δικά του. Πουθενα δεν συγκλινουν οι απόψεις και καθένας ακυρωνει τον άλλο. ΔΕν έχω εμπιστοσυνη πιασε κανενα. Μονο εκ των υστέρων. Εκ των προτέρων καμια εμπιστοσυνη.

Συγνωμη που σας ζαλισα πρωι-πρωι αλλά θέλω καπου να πω τον πονο μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντζη και που εισαι ακομα... :D:D:D

Αργοτερα θα τρως κλωτσιες και θα κουνιεται η κοιλιτσα σου, ειναι φοβερο συναισθημα!!!

Εμενα ετσι με ξυπναει το πρωι και ξυπναμε μαζι :lol::lol::lol: Οχι οτι και μετα δεν θα το ακους........εννοειται!!!

Καλη επιτυχια με την αμνιοπαρακεντιση!!!

Φιλακια σε ολες και στα κοριτσακια που μας σκεφτονται!!!

Καλο σ/κ!!!!!!φφφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Να μαι κι εγώ!

Anji καλά αποτελέσματα!Όλα μια χαρά θα είναι.

Εγώ πήγα στη διαιτολόγο την Πέμπτη μετά τον ενδοκρινολόγο.Δεν με διαφώτισε κι αρκετα.Βέβαια υπήρχε κι ένα θεματακι και με ξεπέταξε κάπως αλλά δεν μου είπε και κάτι που δεν το ήξερα....Τέλος πάντων...

Πήγα στο Λαϊκό με μία μπουκάλα ούρα και μου έδωσαν στο χέρι και 4 μπουκαλάκια αίμα που μου πήραν και τα μοίραζα δεξιά κι αριστερά στο κάθε τμήμα μόνη μου 8-| Διάγνωση ακόμα δεν μου έχουν δώσει ούτε φάρμακα οπότε θα πρέπει να πληρώσω και τις ταινίες :-w

Πήρα καινούργιο μηχάνημα για μετρήσεις και μου βγαίνουν πάλι φυσιολογικές :-t Τα νεύρα μου!!!Τι γίνεται δεν ξέρω [smilie=banghead.gif] Τουλάχιστον δεν έχω άλλες εξετάσεις να κάνω για να βρω κι άλλα προβλήματα(μέχρι και τον Σεπτέμβριο δλδ)

Άσχετο αλλά επειδή έτυχε όταν ήμουν μπροστά στο ταμείο του νοσοκομείου και άκουσα οτι για να μην πληρώσεις τις εξετάσεις στο νοσοκομείο(αν έχεις ταμείο) θα πρέπει ο γιατρός να στην γράψει ηλεκτρονικά.

Όποια ενδιαφέρεται να κάνει κάτι να ρώταγε μήπως δεν πληρώνεις και τις κυστική ίνωσης ή της θρομβοφιλίας :-\ :-\ [smilie=dontknow.gif]

Καλησπέρα σας!

Littledancer μου, εύχομαι ειλικρινά να βρεις άκρη και σύντομα.

Sweety2, το έχω ξαναπεί: είναι λογικό, τουλάχιστον ανθρώπινο, να σώνεται η υπομονή και το κουράγιο μας, μετά από συνεχόμενες αποτυχίες, ειδικά όσο ανεβαίνει και η ηλικία μας. Όπως και είναι λογικό να μπερδεύεσαι και να παραπλανάσαι από διαφορετικές γνώμες γιατρών. Μετά από ό,τι έχεις κάνει, εξωσωματική ή φυσικό (νομίζω 2-3 φορές συνολικά; σόρρυ αν δεν θυμάμαι σωστά...), σου έχει δώσει κανείς εξήγηση για την αποτυχία; Την μη εμφύτευση; Δεν είχες ποτέ εγκυμοσύνη; Τι δεν πάει καλά τέλος πάντων; Εκτός από την τελευταία φορά, που νομίζω το έμβρυο που θα σου μετέφεραν είχε "θέματα" και δεν το μετέφερες. Ένα θέμα είναι αυτό, άλλο θέμα είναι η εμπιστοσύνη. Καλώς κλονίζεται η δική σου, αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι αν είσαι από πριν αρνητικά προκατειλημένη, σίγουρα δεν βοηθάς εσένα την ίδια. Μήπως δεν είσαι έτοιμη να συνεχίσεις; Μήπως έχεις κουραστεί κι απογοητευτεί και χρειάζεσαι λίγο χρόνο ακόμη; Κι όσο για τα λάθη, αν είχαν οδηγήσει στο ευκτέο θα ήταν ... σωστά. Ή ακόμη, τώρα, από τη στιγμή που τα έχεις εντοπίσει, δεν μπορείς να τα αποφύγεις την επόμενη φορά; Ελπίζω να μην με παρεξηγείς, άλλωστε κι εγώ είμαι περίπου στη δική σου θέση, ετοιμάζομαι σε λίγο (ελπίζω) για την 6η, αλλά τουλάχιστον έχω δει λίγο φως...

Ο γιατρός, ειδικά για την εξωσωματική, είναι κάτι ιδιαίτερο για την κάθε μία και το "καλός" ή "κακός" αποτελούν καθαρά υποκειμενική άποψη. Φυσικά, δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την εκμετάλλευση που γίνεται στον χώρο, δυστυχώς. Και σίγουρα πρέπει να έχουμε τα μάτια και τ' αυτιά μας ανοιχτά, απόλυτη εμπιστοσύνη ούτε σ' εμάς τις ίδιες δεν έχουμε...

Καλά έκανες και μας είπες τον πόνο σου, κυρίως γι' αυτό είμαστε εδώ κι έχεις την συμπαράσταση τη δική μου και σίγουρα και των υπολοίπων κοριτσιών εδώ.

Εύχομαι να βρεις σύντομα τον δρόμο σου και ένας καλός και σωστός γιατρός να σε βοηθήσει να γίνεις σύντομα μανούλα!

Μαρινακι σε ευχαριστω για τη στηριξή σου. Το κα΄κο ειναι ότι εγω κανω και φυσικους κυκλους γιατι δεν έχω ανταποκριση στα φαρμακα και εκει πέφτει μεγαλη εκμεταλλευση από τους γιατρούς. Μπορει να σε πανε σε ωοληψια ακομα και όταν δεν πρέπει ή να στο παρουν νωριτερα χωρις να έχει ωριμασει για να μην το χασουν. Αν δε πεφτει καμια αργια ή Κυριακη θα στο παρουν όποτε τους βολευει αυτούς και όχι όποτε το απαιτει το ωαριο. Εχω απογοητευτει με τους φυσικους κυκλους. Πολλά λεφτα και 0 αποτελεσμα.

sweety2 πραγματικά καταλαβαίνω την αγωνία σου και το θέμα το πότε ακριβώς παίρνουν τα ωάρια είναι πολύ μεγάλο θέμα...!!!!!!!

Μην απογοητεύεσαι όμως!!!! θα προσπαθούμε μέχρι εσχάτου............

Τώρα θα μου πεις πως και τα ευρώ τελειώνουν! Σωστά.......οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές στις κινήσεις μας!!!!

...Το χειρότερο δε....να μην υπάρχει εμπιστοσύνη..........

Το έχεις ψάξει διεξοδικά το θέμα γιατρός;;;;;; Τι σκέφτεσαι να κάνεις από εδώ και στο εξής;;;;;;;;;

littledancer ψυχραιμία!!!!! Όλα γίνονται για πολύ καλό σκοπό.... [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] νομίζω πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο!!!! ;)

Sweety μίλα με τον γιατρό σου γι αυτό που σε απασχολεί.Σίγουρα δεν σου πήρε το ωάριο νωρίτερα επίτηδες για να μην πιάσει.Αυτή είναι η βλακεία με τους φυσικούς τραβάνε πολύ την μία δεν το πρόλαβες την άλλη δεν ήταν καλό την παράλλη κάτι άλλο κοκ....Αν ξανακάνεις φυσικό πες του για τις ανησυχίες σου και στην τελική πες του οτι καλύτερα να χαθεί το ωάριο παρά να είναι ανώριμο.Όμως να ξέρεις οτι και τα ανώριμα ωάρια μπορεί να γονιμοποιηθούν και να προχωρήσουν καλά γι αυτό και το προσπαθούν κιόλας.

Απο περιέργεια πόσα σου κοστίζει ο φυσικός;;

Αnji σίγουρα είμαι σε δρόμο τώρα καλός είναι κακός είναι δεν ξέρω.Αυτό που ξέρω ειναι οτι είναι ο δρόμος προς το Λαϊκό αύριο στις 8 το πρωί :lol::lol::lol::lol:

Anji από δω και πέρα ψαχνω παλι για γιατρο που ειναι καλός με επιτυχιες στους φυσικούς και παραλληλα οικονομικός.

littledancer, και μενα γονιμοποιήθηκε το ωαριο αυτή τη φορά αλλά και ΄΄ολες τις φορές αλλά δεν προκυπτουν καλά έμβρυα από τους φυσικους. Ισως επειδή αυτή τη φορά ειχα πολυ χαμηλή οιστραδιόλη τη μερα της πρεγνυλ και δεν ήταν έτοιμο. Αποτέλεσμα το έμβρυο που προέκυψε ειχε πολλά θραυσματα (grade3). Ma και τις άλλες φορές τα 'ιδια. Με τα φαρμακα κάνω καλύτερα ωαρια, ίσως γιατι ωριμαζουν πιο καλά. Αλλά πια δεν ανταποκρινομαι μαλλον λογω ηλικιας.

Ο φυσικος μου κοστιζει στο κεντρο που ήμουν 1300 ευρω. Στο προηγουμενο 1200. Ολα αυτα με την εμβρυομεταφορά.

Φιλενάδες μου τι κάνετε; Δεν σας έχω ξεχάσει, αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν πέσει πολλά μαζεμένα και όλο τρέχω και κουράζω και το μπεμπέ μου με τα τρεξίματά μου! Ελπίζω να δείχνει κατανόηση!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα όλων σας δυστυχώς...

Sweety πραγματικά σου εύχομαι καλή δύναμη κι εύχομαι η επόμενη προσπάθεια να είναι τυχερή! Το μόνο που θα σου πω είναι να ψάξεις να βρεις έναν γιατρό που θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη, ώστε να έχεις το λιγότερο δυνατό άγχος κατά τη διαδικασία! Καλύτερα να χάσεις ένα μήνα μέχρι να βρεις το σωστό γιατρό παρά να υποβάλλεις τον εαυτό σου σε άλλη μία προσπάθεια χωρίς τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Μαρινάκι εσύ τι κάνεις; Κάπου τέλος του μήνα δεν είναι να δεις αν μπορείς να ξεκινήσεις την τυχερή προσπάθεια;;; Άντε με το καλό!

Littledancer είσαι κι εσύ αγωνίστρια! Δεν έχεις αφήσει γιατρό για γιατρό και εξέταση για εξέταση! Να σκέφτεσαι κάθε εμπόδιο για καλό! Θα έρθει το μωράκι και θα τα ξεχάσεις όλα!

Lil βλέπω έχετε ίδια ωράρια με το αντράκι σου! Τι ωραία που το ακούς. Κι εγώ ανυπομονώ γιαυτή τη στιγμή που θα το νιώσω!

Ελπίζω να καταφέρω να μπαίνω συχνότερα! Φιλιά σε όλες!!!

καλησπερα κοριτσακια και απο εμενα!!!!

Χαθηκα λιγακι γιατι ο υπολογιστης γεμισε ιους και μεχρι να κανω φορματ και να τον παω στον γιατρο :lol: περασαν οι μερες...

Littledancer παιδευεσαι με αυτες τις εξετασεις, αλλα στο τελος θα δεις οτι ειναι για καλο και θα ερθει και η θετικη χοριακη!!!!

Sweety σε καταλαβαίνω, παρολο που δεν εχω - ακομη - θεμα με την ηλικια, αλλα οσο να πεις καθε αποτυχια σε βαραινει ψυχολογικα ο,τι ηλικια και αν εχεις...

Κανε λιγακι υπομονη ακομη, δεν μπορει θα τα καταφερεις!!!!

Παντως, λιγακι ακριβουτσικος δεν βγαινει ο φυσικος κυκλος???? δεν ξερω καθολου τιμες αλλα ετσι μου φανηκε...

Μαρινα μου τι εγινε με την επεμβαση της πεθερας σου???ολα καλα??? ο,τι καλυτερο ευχομαι!!!!

Σήμερα που πήγα να μου πουν επιτέλους αν βγήκαν όλες οι εξετάσεις πήρα τις περισσότερες εκτός απο τις πιο σημαντικές :-\ Μου έδωσαν φάρμακα προς το παρών απο μισό glucophage 2 φορές την μέρα και θα περιμένω να βγουν και οι τελευταίες απαντήσεις...όποτε τις βγάλουν...απο την Μεγάλη Πέμπτη πια έλεος!Έπεσε και το σύστημα συνταγογράφησης και γινόταν ένας χαμός στα εξωτερικά ιατρεία. #-o

Είναι μάλλον ασυμπτωματικός διαβήτης 2 αλλά περιμένουμε και τις εξετάσεις αντισωμάτων μήπως και πρόκειται για αυτοάνοσο διαβήτη που είναι πιο κοντά στον τύπου 1.(Υπάρχει μία υποψία...).

Πάντως γύρισα πολύ πιο ήρεμη επιτέλους!!Και σίγουρα δεν έχει επιρρεάσει τις ορμόνες μου και τον οργανισμό γενικότερα.Είναι σαν να έχω ρυθμισμένο διαβήτη κατα κάποιο τρόπο απλά ο οργανισμός μου ζορίζεται πολύ για να παράγει ινσουλίνη γι αυτό και φάνηκε στην καμπύλη και οχι στις μετρήσεις που κάνωστο σπίτι.Οπότε οκ και για τα έμβρυα που έχω. ;)

Ουφ! Μπράβο littledancer μου! Είδες; Όλα για καλό γίνονται και τα μπαρμπασταθάκια σου είναι οκ!

Diazάκι μου, σωστά θυμάσαι! 23 Μαΐου πηγαίνω για τον τελευταίο (ελπίζω) έλεγχο, άντε να μπαίνω κι εγώ σε καμιά σειρά...

Δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα αλλά έχω ένα πρήξιμο.... Κατά τα άλλα, δουλειές και δουλειές και φυσικά αγωνία για την καλή μου πεθερούλα, εγχειρίζεται αύριο. Είμαστε βέβαια αισιόδοξοι, εγώ λίγο περισσότερο σκεπτική ως προς το γεγονός ότι έχουν επηρεαστεί λεμφαδένες. Ελπίζουμε όλα καλά να πάνε γιατί έπεται και συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τη συμπαράστασή σας!!!

Ποια ξεκινά τώρα;;;; Ή σε λίγο;;;; Κοντεύει στα μέσα του ο Μάης...

Σας φιλώ όλες γλυκά και σας εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!

Εγώ παντως τον Ιούνη θα κανω παλι μια κανονική ivf. Αλλά αυτό το μήνα θέλω να βρω γιατρο. Εχω 2-3 στο μυαλό μου. Θα τους επισκεφτω και όποιος μου κανει κλικ.

Kαλημερα κοριτσια!!!!!!!!!

εγω περιμενω να αδιαθετησω μεχρι τελος της εβδομαδας και αρχιζω...

αυτον τον κυκλο θα γινει η ωοληψια και τον επομενο η εμβρυομεταφορα.

θα κανω πρωτοκολο με puregon (150 μοναδες)- orgalutran

ρε κοριτσια μια ερωτηση:

την pugegon θα την κανω το απογευμα. την ενεση ηπαρινης ποτε να την κανω???

πρωι η απογευμα μαζι με την αλλη?????

Eleni sk με το καλο να ξεκινησετε και ευχομαι η προσπαθεια σας να ειναι τυχερη!!!

Μαρινα καλη επιτυχια με την πεθερα σου!!! Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ηρεμισετε!

Diazaki κοντευεις και εσυ που θα αρχισεις να το ακους! Μην κουραζεσαι πολυ με τις δουλειες!

Εγω εχω αρχισει να βαρενω και κουραζομαι πολυ ευκολα.Με πονανε γρηγορα τα ποδια μου...

Dancer πολυ καλα τα νεα !!!Υπομονη γλυκια μου!!

Καλα τη ξεφτιλα ειναι αυτο να πηγαινεις εσυ τα μπουκαλακια, τριτικοσμικα εχουμε καταντισει, ολο το συστημα δυστυχως μας ταλαιπωρει πολυ σε ενα τοσο ευαισθητο θεμα αλλα και ολους που εχουν σοβαρα θεματα :twisted::twisted::twisted:

Ενα μεγαλο φφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ απο εμας!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα!!!τι μου κάνετε;δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά γιατί μπαίνω από καφέ.Τα νεα μου είναι πολλά.Μένω Αθήνα γιατί από καλοκαίρι , το πολύ Σεπτέμβρη μετακομίζουμε Αθήνα και είμαστε μια εδώ μια εκεί.Δεν έχω πια ιντερνετ αλλά μόλις βάλουμε τη νεα γραμμή θα μπαίνω καθημερινά.Τον μπεμπούλη τον νιώθω κάθε μέρα και περισσότερο, φτερουγίσματα δηλαδή, μην φανταστείτε καμια κλοτσιά,και πριν μια βδομάδα έκανα αμνιοπαρακέντηση.Όλες οι φίλες κι οι γνωστές απόρησαν γιατί πόνεσα.Η διαδικασία είναι ανώδυνη και κρατάει ελάχιστα αλλά μετά πόναγα πολύ σχεδόν μια μέρα και μια βδομάδα δυσκολευόμουν ακόμη και να περπατήσω.Τι να πω;είμαι περίπτωση φαίνεται, όσες ετοιμάζεστε μην φοβηθείτε, εγώ έχω πρόβλημα...

Κατα τα άλλα είμαι καλά,πιο σίγουρη και μου λείπετε πολύ.Έχω κι ένα άγχος γιατί συμβαίνουν πολλές αλλαγές και παρότι είναι ευχάριστες δεν παύουν να είναι αλλαγές, πόσο μάλλον που μέχρι τώρα κόντευα να πάθω κατάθλιψη απο την ανία.Εγκυούλες τωρινές και μέλλουσες σας στέλνω πολλά πολλά φιλιά και σας μεταδίδω την αγάπη μου και την αισιοδοξία μου,ακόμη και τώρα δεν το έχω συνειδητοποιήσει.Πολλά φιλιά σε όλες!!! :-*:-*:-*

Lil μάλλον με έστειλε να τα μοιράσω μόνη μου επειδή ήμουν εκτός ραντεβού και είχε κόσμο προφανώς η δουλειά αυτή είναι των νοσηλευτών που δεν υπάρχουν γιατι έχουν μονιμως έλλειψη...Το άλλο που με έστειλαν να πάρω μόνη μου τις απαντήσεις απο το παράρτημα του Λαικού και ξαναγύρισα για να τις δώσω;;Ούτε μεταξύ τους δεν επικοινωνουν :roll:

Τίποτα δεν ήταν αυτό μπροστά σ αυτά που έχω δει.Φίλη μου με παιδί 3 χρονών να το πηγαινοφέρνει εκείνη με τον ορό στο χέρι σε όλο το νοσοκομείο :|

Αγγέλα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ είμαι σε μια μεταβατική περίοδο και τρέχω και δεν φτάνω! Άσε που προσπαθώ να μην κάνω πολύ χοντρές δουλειές και συνέχεια ζαλίζω τους γύρω μου! Αμνιοπαρακέντηση γιατί έκανες; Εμένα πάλι δεν μου είπε ο γιατρός να κάνω.

Λιλ μου εσύ κοντεύεις σιγά σιγά οπότε λογικό να βαραίνεις και να κουράζεσαι! Πόσα κιλά εχεις πάρει; Εγώ τώρα μπήκα στη 15η εβδομάδα και έχω πάρει ήδη 2 κιλά και η κοιλιά είναι τούμπανο!

aggelika81 εσύ περιμένεις να αδιαθετήσεις και ξεκινάς ε; Με το καλό!

Μαρίνα περιμένουμε μαζί σου το πράσινο φως για να ξεκινήσεις!!! Καλή επιτυχία για την εγχείριση αύριο! Μακάρι ο Θεός να κάνει για άλλη μια φορά το θαύμα του και να έχει γρήγορη ανάρρωση!

Littledancer μπορεί να παιδεύτηκες με τις εξετάσεις αλλά τουλάχιστον τα αποτελέσματα είναι ευχάριστα! Τα εμβρυάκια σου είναι καλά και σε περιμένουν! Πότε μπορείς να προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά; Πάντως για το Λαϊκό, μπορεί να έχει μια διαδικαστική ταλαιπωρία αλλά το αιματολογικό του είναι πολύ καλό!

Eleni_sk καλή αρχή και φυσικά καλή επιτυχία! Λίγο υπομονή και θα μας ανακοινώσεις τη θετική χοριακή! Έχε πίστη!

Φιλιά σε όλες!

'Εχω μέλλον ακόμα Diaz αλλά τουλάχιστον δεν θα έχω το άγχος των εξετάσεων και θα είναι όλα οκ μέχρι τότε.Δεν ρώτησα τον ενδοκρινολόγο για πότε μπορώ να ξεκινήσω γιατί το οκ απο τον νευρολόγο το περιμένω αρχές Νοεμβρίου.Πάντως θα κάνω καμπύλη σακχάρου σε 2 μήνες πάλι οπότε θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να μου δώσουν κι απο εκεί το πράσινο φως.Έχω καιρό ακόμα...

Καλησπέρα!

Η εγχείριση της πεθερούλας μου τελείωσε πριν καμιά ώρα. Τα νέα είναι τα εξής: δυστυχώς πρόκειται για το στάδιο 3, πολύ επιθετικός κι αν ήταν νεαρότερη δεν θα είχε καν επιβιώσει ήδη. Ευχόμουν να ήταν έστω σταδίου 2. Το θετικό είναι ότι 2 χρόνια τώρα δεν "προχώρησε" πολύ, ίσως και λόγω της ηλικίας της, 74 ετών. Οι λεμφαδένες της δεξιάς της μασχάλης αφαιρέθηκαν όλοι καθώς η ζημιά ήταν πολύ εκτεταμένη, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μαστεκτομή έκανε ευτυχώς μερική. Η γιατρός είπε να είμαστε όλοι αισιόδοξοι με πιθανότητες 50-50 μεν, αλλά θα δούμε και τα περαιτέρω, θα κάνει οπωσδήποτε ακτινοθεραπεία και ίσως χημειοθεραπεία, αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα προτείνει ο ειδικός παθολόγος-ογκολόγος για την περίπτωσή της, καθώς δεν θα μπορούσε να αντέξει βαρειά θεραπεία ο οργανισμός της. Εννοείται ότι θα εξετάζεται πολύ συχνά κλπ.

Προσπαθώ να κρατηθώ βρε κορίτσια... για τον αντρούλη μου, για εκείνον είναι σίγουρα πιο δύσκολο. Αλλά μην νομίζετε ότι δεν επηρεάζομαι... Αδιαθέτησα και το πρωί κι είμαστε κομπλέ!

Αχ! Τι θα έκανα χωρίς εσάς να με νοιάζεστε και να μου συμπαραστέκεστε!!!

Diaz & Lil μου, ε! προσέχουμε τώρα, ναι;;; Μην κουράζουμε τα μπεμπάκια!

Sweety2, θα είμαστε μαζί τον Ιούνιο! Μακάρι να βρεις "τον" γιατρό για σένα και να πάνε όλα καλά!

Eleni_sk μου, με το καλό! Αν κάνεις μόνο μία ηπαρίνη την ημέρα, καλύτερα να την κάνεις το βράδυ όπου οι ανάγκες είναι πιο αυξημένες (λόγω ύπνου-ακινησίας). Το πρωί δεν έχει νόημα, όλο και θα κινηθείς κλπ.

Αγγέλα μου, και σε εμάς λείπεις! Εύχομαι καλά αποτελέσματα από την αμνιοπαρακέντηση, ναι;

Littedancer μου, κι εγώ στο Λαϊκό αντίστοιχα είχα περάσει, μην νομίζεις... Κι είχαν την απαίτηση να τρέξω αμέσως με τα μπουκαλάκια πέρα-δώθε... Όταν έφτασα στο τέλος στην Γραμματεία για να συνεννοηθώ, κόντεψα να σωριαστώ η γυναίκα....

Πολλά φιλάκια σε όλα τα υπέροχα κορίτσια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...