@RAM21 @flowerv @Asteria22 σας ευχαριστω πολυ κοριτσια! ❤️ Ευχομαι με το καλο και οι υπολοιπες που ειναι σε αναμονη!
Πρωτη "θα συρω το χορο" μετα το καλοκαιρι!!!! 🤣 Μιλησα με την συντονιστρια του γιατρου, θα κανω καποιες εξετασεις αιματος και αναμενω οδηγιες!
Εξαρτάται τον ΕΦΚΑ! Τα κορίτσια από Αθήνα, μπορεί να πληρωθούν και αφότου γεννήσουν. Εμείς Θεσσαλονίκη σε καλό επίπεδο, περίπου 2 μήνες μετά η πρώτη πληρωμή. Εγώ σκέψου τον Ιούνιο τον πληρώθηκα Αύγουστο. Ελπίζω να είναι γρήγοροι και οι δικοί σας!
Άρα δεν εγκρίθηκε ούτε μέχρι τις 13/8 γιατί θα είχες πληρωθεί. Εγω θα ελεγα να πάρεις ενα τηλέφωνο να δεις σε τη φαση βρίσκεται. Ίσως να τα πάρεις μαζεμένα και τους 2 μήνες αρχές Σεπτεμβρίου!
Με πήρανε τηλέφωνο πριν δύο εβδομάδες για να τους στείλω τους υπερήχους των αναρρωτικών. Δεν μου είπαν όμως τπτ άλλο, πότε δηλαδή θα εγκριθούν οι πληρωμές για τις ημέρες που πήρα σε αναρρωτική. Και πότε θα βγάλουν απόφαση. Τις ημερομηνίες των πληρωμών τις βρήκα και εγώ, απλά χρήματα δεν έχουν μπει ακόμη στο λογαριασμό μου. Δεν λέω για τη δεύτερη αναρρωτική γιατί ακόμη δεν έχει βγει ο Αύγουστος, αλλά ο Ιουλίος όμως θα έπρεπε να είχε πληρωθεί.. Μάλλον κοιμούνται οι δικοί μας εδώ στην Αλεξανδρούπολη.
Με πήρανε τηλέφωνο πριν δύο εβδομάδες για να τους στείλω τους υπερήχους των αναρρωτικών. Δεν μου είπαν όμως τπτ άλλο, πότε δηλαδή θα εγκριθούν οι πληρωμές για τις ημέρες που πήρα σε αναρρωτική. Και πότε θα βγάλουν απόφαση. Τις ημερομηνίες των πληρωμών τις βρήκα και εγώ, απλά χρήματα δεν έχουν μπει ακόμη στο λογαριασμό μου. Δεν λέω για τη δεύτερη αναρρωτική γιατί ακόμη δεν έχει βγει ο Αύγουστος, αλλά ο Ιουλίος όμως θα έπρεπε να είχε πληρωθεί.. Μάλλον κοιμούνται οι δικοί μας εδώ στην Αλεξανδρούπολη.