Μετάβαση σε περιεχόμενο

φυτικες βαφες μαλλιων


Recommended Posts

Καλησπερα!

Θα ηθελα να ρωτησω εαν καμια απο εσας εχετε κανει ή κανετε φυτικη βαφη μαλλιων π.χ κορρε

ειναι αραγε αποτελεσματικες? το χρωμα βγαινει στα μαλλια σας??????

εχω καστανη ριζα και σκεφτομαι να το γυρισω στη φυτικη βαφη κατι σε μελι ξανθο

τωρα εχω ανταυγιες σκεφτομαι να αλλαξω το χρωμα στο κομμωτηριο με κανονικη βαφη

και μετα καθε 1,5μηνα να κανω ριζα με φυτικη βαφη.

η κομμωτρια μου μου ειπε οτι δεν ανοιγουν οι φυτικες βαφες τη ριζα την κανει λεει πορτοκαλι χρωμα :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα εγώ πάντως χρησιμοποίησα κορρέ κόκκινο όμως χρώμα και έμεινα ικανοποιημένη μου κράτησε πολύ καιρό περισσότερο σε σχέση με άλλες βαφές, για ξανθό δεν ξέρω να σου πω.σκέφτομαι να τα ξαναβάψω με φυτική βαφή όταν με το καλό μείνω έγκυος (πριν μείνω μάλλον)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είσαι έγκυος;Αν ναι να ξέρεις ότι άπαντες βαφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο έχουν το χημεικούλι τους. Όσο για τον κορρε, η δερματολόγος μου , μου είπε ότι έχει αρκετά όξυνα συστατικά.Κάνε υπομονή λίγους μήνες. Εγώ στις εγκυμοσύνες μου είχα μια ρίζα ΝΑ με το συμπάθειο και άσπρα, αλλά θεώρησα καλό να μην επιβαρύνω το μωρο. Αν τώρα δεν είσαι, επειδή χρησιμοποιώ βαφη κορρε έχω να πώ ότι έχει ωραίο χρωματολόγιο, μπορείς να ανοίξεις το φυσικό σου χρώμα και κρατάει αρκετούτσικα.Ελπίζω να σε βοήθησα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κ από εμένα,

κ εγώ βάζω Κορρέ.Είμαι πολύ ευχαριστημένη, η ρίζα βάφει κανονικά απλά οι κομμώτριες λένε τα δικά τους γιατί δεν τους συμφέρει...τώρα από χημικά έχει βέβαια δεν είναι φυτική 100% αλλά από του εμπορίου θεωρώ ότι είναι καλύτερες....ο Κορρές έχει 2 ήδη βαφής, μια πιο φυτική σε μεγάλο κουτί κ μια πιο ενισχυμένη σε σωληνάριο. Το μελί καστανό ανοιχτό κ το μελί ξανθό σκούρο έχω βάλει κ είναι super...

τώρα για εγκυμοσύνη αν κ εγώ επέλεξα να μην τα βάψω καθόλου, γνωρίζω ότι επιτρέπεται με Κορρέ αφού κλείσεις το 3ο μήνα

φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγκυος ειμαι κοριτσια σε εναμιση μηνα γενναω τη δευτερη κορη :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τα εκανα πριν 4 μηνες ανταυγιες αλλα για να ειναι ειναι το μαλλι οκ θελει πιο συχνα....αυτη η ριζα.....

μαλλον με βλεπω να ξανακανω ανταυγιες που μπορουν να γινουν και στη διαρκεια του θηλασμου :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε όμορφες περιποιημένες προσέχουμε την εμφάνιση μας και από δίνουμε μεγάλη σημασία στο μαλλί .Ας μιλήσουμε λοιπόν γι βαφές και μια και το έφερε η συζήτηση να αναφερθώ στις φυτικές , επικαλυπτικές , χρωμογαλακτώματα , μεταλλικές .

Οι φυτικές βαφές είναι στην πλειοψηφία τους οξειδωτικές βαφές και αναμιγνύονται με οξυζενέ 8 -10-20-30-40 βαθμών όπως και οι οξειδωτικές που γνωρίζουμε (κοινές βαφές) Θεωρούνται ελαφρύτερες επειδή περιέχουν φυτικά στοιχεία .Ορισμένες περιέχουν χένα , κάποιες είναι οικολογικές και πωλούνται σε ειδικά καταστήματα .

Κυκλοφορούν ευρέως στην ελληνική αγορά εδώ και περίπου μία δεκαετία. Σε όλες σχεδόν έχει αφαιρεθεί η αμμωνία, όπως και πληθώρα άλλων «ύποπτων» χημικών συστατικών (σιλικόνες, parabens, βαρέα μέταλλα κ.ά.). Εστω και αν περιέχουν πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες, ο χαρακτηρισμός «βιολογικές» αντί «φυτικές» είναι παραπλανητικός. Προς το παρόν, υπάρχουν ακόμη ατέλειες στην εφαρμογή τους, αφού κατά κοινή ομολογία κάποιες δεν κατορθώνουν να καλύψουν μεγάλο ποσοστό λευκών τριχών, ενώ άλλες δεν μπορούν να επιτύχουν μεγάλες χρωματικές αλλαγές. Ωστόσο, αποτελούν μια σαφώς πιο ασφαλή λύση σε σχέση με τις χημικές.

Επικαλυπτικές ονομάζονται οι βαφές οι οποίες περιέχουν παρασκευασμένα χρωματομόρια έτοιμα προς χρήση .Δεν είναι διεισδυτικές , για αυτό αποβάλλονται εύκολα με το λούσιμο .Δεν περιέχουν οξυζενέ η αμμωνία .Τα χρωστικά στοιχεία εισχωρούν ανάμεσα στην κερατίνη αλλά δεν φτάνουν στο φλοιό όπως με τις οξειδωτικές .Και επειδή η κερατίνη είναι διάφανη , γίνεται ορατό και το χρώμα .

Τυχόν παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν οι οξειδωτικές βαφές εδώ μηδενίζονται η περιορίζονται με τις επιφανειακές η προσωρινές βαφές όπως συνήθως λέγονται .

Χρωμογαλακτώματα :είναι βαφές που θεωρούνται λανθασμένα απο κάποιους επικαλυπτικές και έχουν χαρακτηριστεί ημιμόνιμες .Στη σύσταση του περιέχουν 50%απαρασκεύαστα χρωματομόρια και 50% παρασκευασμένα χρωστικά-χρωματομόρια .Αναμιγνύονται με οξυζενέ , ώστε να παρασκευαστεί το υπόλοιπο 50% των χρωματομορίων . Το οξυζενέ είναι χαμηλό βαθμών -λιγότερο του 6% αλλά 3% . 2,5%

Για όποια πληροφορία θέλετε μπορείτε να με ρωτήσετε να σας αναφέρω την κάλυψη στα λευκά μαλλιά και γενικότερα διάφορες πληροφορίες .Είναι σημαντικό να ξέρει η κάθε γυναίκα τη βάζει στον οργανισμό της . Για όσες θέλετε μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα στο facebook:http://www.facebook.com/groups/245548235532496/ είναι μια ομάδα στην οποία συχνά θα ενημερώνω για ότι έχει σχέση με το μαλλί .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...