Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΤΙΚΟ! ΘΕΤΙΚΟ! ΘΕΤΙΚΟ!

Recommended Posts

Μια γραμμη ΝΑ...!!! κοκκινη κοκκινη...!!!

ο πελαργος μου ξαναχτυπησε την πορτα...ελπιζω μονο αυτη τη φορα να πανε ολα καλα!

μολις εκλεισα και ραντεβου με την γιατρο μου για να δουμε τι γινεται.αλλα ποιος περιμενει μεχρι την παρασκευη?τελευται περιοδος 22/01/2012..

:D πολυ χαιρομαι...!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!!!να εχεις μια ομορφη,ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!με το καλο να παρεις αγκαλιτσα σου ενα γερο μωρακι!!!!!!!!

σε ευχαριστω πολυ ΚΤΚ...μακαρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα...χαιρομαι τοσο πολυ και φοβαμαι ταυτοχρονα...μακαρι μακαρι!!

συγχαρητήρια!!!!

Σου εύχομαι μια υπέροχη 9μηνη περίοδο στη ζωή σου και να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο και χαρούμενο μωράκι!!!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια...

να ειναι γερα ολα τα παιδακια του κοσμου..σε εσας που προσπαθειτε για παιδακι απλα ξεχαστε το για 2 μηνες οχι παραπανω και θα ερθει..!!! ;) και στις εγγυουλες καλη εγκυμοσυνη και καλη λευτερια που λενε και στο χωριο μου...

εβαλα και καινουριο τικερακι παναθεμα με...!!μπορει να τις αλλαξω τις ημερομηνιες αργοτερα αλλα σε οποιο site και να μπηκα αυτο δειχνει...να δω τι θα μου πει και η γιατρος μου αυριο..!

Καλημερα κοριτσια....!!!

ειμαστε 2,33χιλιοστα ακουσαμε και την καρδουλα μας και επισης ο κυριος υπερηχος μας ειπε οτι θα ερθουμε στον κοσμο 4/11/2012 και ειμαστε 5 εβδομαδων και 6 ημερων σημερα...!!!

αργησε η συλληψη μια εβδομαδα αλλα ειμαστε μια χαρα...!!!

σας ευχαριστω κοριτσια...πραγματικα εχω παθει πλακα!στην κοιλια μου εχω εναν ανθρωπο μολις 2χιλιοστα και εγω ακουσα και την καρδια του....τελειο...!!!???!!! :lol:

Ναι ειναι τελειο! Πραγματικα! Και που εισαι ακομα! Το θαυμα της ζωης ξεδιπλωνεται μπροστα στα ματια σου! Οταν ημουν εγκυος θυμαμαι τον αντρα μου που μου ελεγε οτι ξαφνικα νιωθει πολυ μικρος μπροστα μας, σε εμας που εχουμε ευλογηθει να φερνουμε στον κοσμο τη ζωη! Και τη μανουλα του εκτιμησε περισσοτερο απο τοτε που εγινε πατερας, οπως ολοι μας βεβαια, κατι ξερουν οι γονεις μας που λενε οταν τους γκρινιαζουμε "καλα κανε κι εσυ παιδι και θα δεις"...

Καλημερα κοριτσια....!!!

ειμαστε 2,33χιλιοστα ακουσαμε και την καρδουλα μας και επισης ο κυριος υπερηχος μας ειπε οτι θα ερθουμε στον κοσμο 4/11/2012 και ειμαστε 5 εβδομαδων και 6 ημερων σημερα...!!!

αργησε η συλληψη μια εβδομαδα αλλα ειμαστε μια χαρα...!!!

iwanna mou na sai kala kai na apolamvaneis thn kathe mera pou pernaei......sugxarhthria....eimaste akrivws sthn idia hmeromhnia kai emena o giatros mou eipe 4-5/11....

ax to sporaki mouuuuuu to latreuwwwww...tha perimenw nea souuu kathe fora pou mpainww...ante kai me ena pono...tha einai seiroules ta ninakia mas.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

καλημερα κοριτσια...

εχω μπερδευτει παρα πολυ...χαθηκα πραγματικα! :shock:

τερ 22/01

πητ 04/11 αυτα απο την γιατρο.

τωρα ο υπερηχος στις 09/03 δειχνει οτι το εμβρυο ειναι 5 εβδομαδων και 5 ημερων και ο σακος ειναι 5 εβδομαδων και 0 ημερων. επισης μου δινει 2 πητ.συμφωνα με τον κυκλο στις 28/10 και συμφωνα με το εμβρυο 06/11.

σε ποια εμδομαδα ειμαι τελικα και καθε ποτε αλλαζω μηνα?

με το καλοο ευχομαιι, να στεργιωσει το νινι και να ερθει στον κοσμο γερο και δυνατοο!

:D

λεω να φτιαξουμε ενα ποστακι, γιατι ειμαι και εγω 5-6 βδομαδων..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πολύ καλός μου φαίνεται μέχρι τώρα. Ξυπνάει συχνά για να φάει, αλλά τις υπόλοιπες ώρες είναι ήσυχος στην κούνια του και δεν κλαίει καθόλου!! 🩵 Ελπίζω κι όταν μεγαλώσει να είναι έτσι βολικό παιδί το σκορπιουδακι!! Πάντα αντικειμενικά 😆 Καθυστερημένη απολίνωση είναι το να αργήσεις 2-3 λεπτά να κόψεις τον ομφάλιο λώρο, έτσι ώστε να περάσει όλο το αίμα που έχει ο λώρος στο μωρό. Παίρνει αρκετό σίδηρο κι άλλα στοιχεία από τον λώρο που στην ουσία ήταν του μωρού. Δεν ήθελα να δώσω βλαστοκύτταρα σε τράπεζα, προτιμούσα την απολίνωση. Απλώς εκείνη την ώρα ο παιδίατρος είδε που δεν πήρε ανάσα και τον έκοψε απευθείας. Ήρθε το πρωί και μου το εξήγησε, ότι ήταν θέμα ανάγκης.  Ο γιατρός μου είχε πει για τις ενέσεις κορτιζόνης για να είναι σε θέση τα πνευμόνια να ανοιγοκλείνουν αφότου πάρει ανάσα. Ο παιδίατρος μου είπε όμως ότι ήταν αρκετά δυνατά τα πνευμόνια του και ότι τον έβαλε σε υποστήριξη μόνο για 40 λεπτά, ενώ κανονικά μπορεί να θέλει και 2 ώρες σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ο λόγος που δεν πήρε ανάσα ήταν επειδή στρεσσαριστηκε όταν βγήκε κι έπεσαν πολύ οι παλμοί του. Ενώ κατά τη διάρκεια είχε 150-160 παλμούς με το που βγήκε έπεσαν στους 100 και στην συνέχεια στους 70 όπου τον πήραν γρήγορα και του κάνανε υποβοήθηση με μάσκα.  Δεν ήταν θέμα ούτε εβδομάδας γέννησης ούτε ενέσεων κορτιζόνης, απλά στρεσσαριστηκε το μωρό σε εκείνη τη φάση. 
    • Λευκάδα θα έρθεις που μπορεί να κάνω και τη βάφτιση Αύγουστο, να έρθεις κι εσύ!!! Εγώ μια φορά πήγα Μύκονο στα 19 μου και τη 2η μέρα σηκώθηκα κι έφυγα!!! Δεν είναι για μένα αυτού του τύπου η ζωή κι η διασκέδαση!
    • @MarMar90είναι δική σου απόφαση αν θα κάνεις κλύσμα.. αν αποφασίσεις να το κάνεις,  γίνεται στην εισαγωγή σου στο μαιευτήριο. Συζήτησε το με το γιατρό σου , γιατί κάποιοι δίνουν εντολή στη μαία να το κάνει,  χωρίς να έχουν τη συγκατάθεση της γυναίκας 
    • Γειά σας κορίτσια!!!  @Θέτις Κ.θα δεις κ εκείνη την ώρα πότε είναι καλύτερα να κάνεις... μπορεί να αργήσει πολυ η διαστολή να φτάσει στο 5 και να έχεις εξαντληθεί.. εγώ μέχρι 5 διαστολή θα είμαι σπίτι κ θα πάω μετά νοσοκομείο. Θα δείξει πότε θα γίνει κ η επισκληριδιος!  Αν το μωράκι κάνει κακάκια , τότε όταν σπάσουν τα νερά θα έχουν χρώμα. Λέγονται κεχρωσμενα.. νομίζω μένεις έως ένα 24ωρο έτσι,  αλλά πρέπει να έχεις ορο για να καθαρίζεις παράλληλα. Αυτό γίνεται όταν θα στρεσαριστει το μωρό για κάποιο λόγο 
    • @Elli13 κάτι κάπως φαίνεται είναι η αλήθεια περιμένουμε και τα επόμενα σε πια μέρα είπες πως είσαι ; @kokkinoskoufitsa νόμιζα πως είσαι από το νησί είναι ωραία στην επαρχία και εγώ ζω σε ένα χωριό της αρκαδιας κωμόπολη βασικά 3000 κατοίκους (δεν ειμαι από εδώ )  αλλά δεν έχουμε γιατρούς-νοσοκομείο  εδώ  και πρέπει να ταξιδεύω 1,5 ώρα ( σε έναν δρόμο χάλια με πολλές στροφές ) αλλά τουλάχιστον με το αμάξι πας οπότε θες ενώ σε ένα νησί που περιμένεις το καράβι είναι ακόμα πιο δύσκολα… αλλά Αθήνα δεν έχω ζήσει ποτέ και ούτε θα ήθελα δεν μπορώ τους ρυθμούς της για κανένα λόγο ειδικά με τα παιδεία μου.. αλλά τώρα στη θέση σου και εγώ αυτό θα έκανα είναι δύσκολο από θέμα δουλειά πολύ ανεργία δυστηχως αλλά τουλάχιστον έχετε το δικό σας σπίτι.. να πάτε με το καλό και εύχομαι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να ξανά γυρίσετε πίσω στο νησί 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...