Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ελενη και μενα στην ιδια φαση ηταν το απογευμα λιγος υπνος γκρινια και κλαμα μαλλον το φεγγαρι φταιει.

Ευη εχαριστω για τη συνταγη και γω ετσι τις κανω περιπου, αλλα αυτες οι πατατες που κανουν εκει ειναι κολαση.πρεπει να εχουν φρεσκο βουτηρο και να εχουν βρασει μεσα στο βουτυρο και μετα ελαφρα τηγανι φρεσκο πιπερι και τσιγαρισμενο μπεικον.3000 θερμιδες το πιατο γιαυτο ειανι κολαση Οταν παμε εκει περνουμε τουλαχιστον τρεις μεριδες και ενα μπουκαλι κρασι μονο για μενα και τη φιλεναδα μου οι υπολοιποι αλλος λογαριασμος.

παω για πιατα και μπανιο γιατι δε με βλεπω καλα!

τα ακαρεα φευγουν με τη σκουπα??

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ελενη τι να σου πω για την σαρδελα..Η φλωρα ας πουμε δεν την τρωει γιατι παραπονιετε για τα κοκαλα, παρολο που της καθαριζω το μεγαλο στην μεση...

Αν εχουν ψαροταβερνα ολο και θα εχει κανενα αλο ψαρακι να της παρεις...

Εγω με τον μπακαλιαρο δεν θα ανισιχουσα τοσο για το τηγανιτο οσο για το αλμηρο...

Αχχχχ το πουλακι μου εμηνε και κοιμηθικε στο πατομα εεε?? Φαντασου τι κουραση ειχε...

Εγω σημερα τον ρωτισα μολις πηγε 9 "Τριανταφυλλε θελεις να κοιμηθεις?" και αμεσος εβαλε πλορη για το δοματιο του, πηγε και στιθικε κατο απο την κουνια και μου την εδιχνε με το χερακι του. Τον εβαλα μεσα τον σκεπασα μου εστιλε και μερικα πεταχτα φιλακια and thats it....

Τουλαχιστον σ'αυτο ειμαι τυχερι δεν μπορω να πω ειναι βολικος στον υπνο...

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια μου!

Σήμερα ξεσαλώσαμε οικογενειακώς!

Το πρωί έκανα κάτι δουλίτσες στο σπίτι, τάισα την μικρή τα γεύματά της και είπαμε να την πάμε βόλτα στην Κηφισιά με τον άντρα μου. Όμως κατα τις 12.15 μας κοιμήθηκε και έτσι την βάλαμε για ύπνο. Εγώ είχα ξεσηκωθεί για έξω και άφησα τον άντρα μου να την προσέχει και έφυγα. Πήγα για κάτι ψώνια και κάθισα και για ένα καφεδάκι στα γρήγορα με μια φίλη μου.

Οταν γύρισα σπίτι μόλις που είχε ξυπνήσει η μικρή και ο άντρας μου είχε μαγιρέψει γαριδομακαρονάδα.

Φάγαμε και τελικά την πήγαμε μετά το φαι έξω.

Πήγαμε λοιπόν σε κάτι κούνιες πολύ οργανωμένες, και το διασκεδάσαμε πολύ και οι τρεις μας!

Γυρίσαμε σπίτι και μετά από μια ώρα ξαναφύγαμε γιατί μία από τις κουμπάρες μου μας είχε καλέσει σε μια καφετέρια για να γιορτάσουμε τα πρώτα γενέθλια του γιού της.

Ξεσάλωσε η Σοφούλα. Έτρεχε, φωναζε, τραγούδαγε, την ανέβασε στο μπαρ ο άντρας μου. Ότι να ναι!

Γυρίσαμε νωρίς όμως γιατί είχαμε βγει off και οι τρεις!

Η μικρή κοιμάται λοιπόν από τις εννιάμιση και εμείς έχουμε αράξει στον καναπέ και δεν κουνιόμαστε καθόλου. Μ' αφού έφτιαξε ο άντρας μου μπανάνες τηγανιτές με μέλι και καρύδα και δεν έχω σηκωθεί να καθαρίσω τον πάγκο της κουζίνας ακόμα.

Αύριο δεν έχω ιδέα τι θα κάνουμε. Και μέσα να μείνουμε πάντως δεν με χαλάει καθόλου.

Το Πάσχα εμένα ο άντρας μου δουλεύει. Αν λοιπόν είναι εκτός Αθηνών, θα πάω με τους γονείς μου και την μικρή φυσικά Γύθειο στους παππούδες αλλά αμα είναι εντός Αθηνών, θα μείνω εδω και θα την βγάλουμε σπίτι με φίλους.

Περάστικά στις άρρωστες μας. Γαμώτο άντε να φύγουν οι ιώσεις δεν θέλω να ακούω άλλο ότι είναι άρρωστοι ούτε μικροί ούτε μεγάλοι.

Ελενάκι έπεσε ξερή το ταλέντάκι μας η Α ε; Εμ πόσο να την παλέψει. Να της δώσει; σαρδελίτσα, πιστεύω ότι θα της αρέσει. Πω, πω στα κάρβουνα ε; Αμα δεν την φάει η μικρή πάντως κράτα την και θα έρθω να την φάω εγώ. Α ρε Ινάκι πως φαίνεται ο μερακλής ο άνθρωπος! Πάνω από την ψησταριά και συνοδεία με ουζάκι... ΈΤΣΙ!!!! Τι μου κάνεις τώρα!

Αλικάκι πόσο θα αντέξεις ακόμα έτσι ρε κορίτσι μου; Πρέπει να βρείτε ένα πρόγραμμα με τον ύπνο για τον Σπυράκο. Μην το σκέφτεσαι καθόλου, μίλα με ένα ειδικό οπωσδήποτε. Θα πέσεις κάτω από την κούραση η θα σπάσουν τα νεύρα σου στο τέλος.

Αννούλα μου γυρίσατε έ; Ρε συ ήθελα να σε ρωτήσω καιρό και όλο το ξεχνάω. Τι νούμερο παπούτσια φοράς; Έχω και παπουτσάκια να σου δώσω αν θες. Εγώ φοράω 37.

Ελπίζω να σωθεις κι εσύ με τα προϊόντα Α-DERMA όπως σώθηκα κι εγώ. Από δέρμα σε δέρμα πάντως έχει διαφορά το πως θα επιδράσει ένα προίόν περιποίησης από ότι έχω διαπυστώσει.

Μαρριετάκι που είσαι;;;;;;

Μήπως να αφήνατε τον σκύλο νυστικό για μέρες μπας και φάει την ζάμπα σου ολόκληρη και υσηχάσετε; Ακους εκεί βάζει τον σκύλο της να την δαγκώνει. Τι άλλο θα ακούσουμε Χριστέ μου;

Κατερινάκι αυτή την φορά δεν θα πάρεις χαμπάρι για πότε γέννησες να δεις. Όλα καλά θα πάνε!

Ρε 'σεις η Μαιρούλα έχει καιρό να μπει και ανυσηχώ. Λέτε να έχει τίποτα εμετούς και τέτοια και να πεδεύεται το κορίτσι; Μακάρι να της πηγαίνουν όλα καλά.

Για τίτλο προτείνω κι εγώ:

Χειμων μωράκια 10/11. Τραγουδάμε και χορεύουμε.

Χειμ. μωράκια 10/11. Ηρθε η ώρα να λιαστούμε.

Αυτά οι βλακείς μου ήρθαν προς το παρόν.

Σας αφήνω γιατί θα πω κι άλλες.

Εδώ γύρω θα είμαι όμως...

Δημοσίευση

τελικα ο Τριανταφυλλος θα αποδειχθει το καλυτερο παιδι,μετα τον Πλουταρχο βεβαιως,βεβαιως...

ακους εκει με το που ακουει την λεξη υπνο παει στο κρεβατακι του το κουκλι μου!!!

Κορες γεια και χαρα!!

Ελενη δεν εκανα καμια δουλεια σημερα,παρα μονο μια καλη σκουπα..μετα το φρουτο του πηγαμε κατω στον Φλοισβο,γυρισαμε κατα τις 14:00,τον ταισα,εβαλα ενα πλυντηριο σκουρα,φαγαμε κατι προχειρο με τον Μανο,εφυγε εκεινος στα καπακια γιατι η ζαμπα δεν ηταν καλα ψυχολογικα και θα την πηγαινε βολτα με το αυτοκ.(το μωρο!!!),επλυνα φρουτα και λαχανικα και τα εβαλα ψυγειο,στο μεταξυ ο μικρος αρχιζε να νυσταζει,τον ξεσκατισα και επεσε για υπνο απο τις 16:00-19:00!!!

ξαπλωσα και γω στον καναπε και γλαρωνα!!!το απογευμα εκανα το απολυτο τιποτα!!

αυριο ομως πρεπει να μαγειρεψω και να σιδερωσω και να σφουγγαρισω...

Ινα λενε οτι τα ακαρεα φευγουν κατα ενα μεγαλο μερος με την ηλ.καλο επισης να το κανουμε και στα μαξιλαρια...μπραβο ρε Ελενη!!!εγω δεν το κανω(και βαριεμαι αλλα και το ξεχναω..θα το κανω αυριο!!)

Ευη πώς εισαι; στυβε πορτοκαλια!

Αλικη κοιμηθηκε ο μικρος;

εγω τον ταισα στις 22:00 και την ωρα που πηγαινε να μου κανει πονηριες,του λεω:ο λυκος ειναι εξω!!(βλεπει συνεχεια τον λυκο με τα τρια γουρουνακια!!)...ε!!λουφαξε και ηπιε και το γαλα και γκρινιαξε για δευτερολεπτα και κοιμηθηκε!!!

λυκε λυκε εισαι δω;;;;

κοριτσια με ποναει λιγο ο λαιμος μου κι εμενα..μαλλον την αρπαξα το πρωι,ειχε τοση ζεστη και περπατησαμε αρκετα και μαλλον ιδρωσα...αν υποπτευθω οτι αρρωσταινω θα πηδηχτω(απο το παραθυρο!!)

καληνυχτα κορες και ονειρα γλυκα!!!

Δημοσίευση

Α! ρε κορίτσια επι την ευκαιρία, να σας ρωτήσω κάτι; Χρησιμοποιήτε μαξιλάρι στα μικρά σας στην κούνια; Εγώ δεν της έχω βάλει ακόμα και έχει συνηθίσει έτσι. Μήπως πρέπει να της βάλω; Κι αν ναι ποιό αυτό το μικρό που είναι για παιδάκια ή μεγάλο κανονικά;

Απορίες που έχω βραδιάτικα ε;

Δημοσίευση

Νατασσα εγω δε του βαζω ακομα,μαξιλαρι ομως κανει τον αρκουδακο του που ειναι μικρο και δε σηκωνεται αρκετα το κεφαλακι του...καλη ερωτηση ομως!!να την γραψω και για την παιδιατρο...

αλλα δε νομιζω οτι το μεγαλο θα ηταν καλο...και αραγε,τι να εχουν μεσα;βαμβακι ή πουπουλα;μαλλον το πρωτο...το δευτερο προκαλει αλλεργιες...αντε μετα η Ελενη θα ειναι με την σκουπα στο χερι ολη μερα!!!

Δημοσίευση

Φεύγετε κορίτσια; καθίστε μωρέ λίγοοοοοο........

Εύη μου όχι εσύ, εσύ δικαιολογείσαι πήγαινε να κοιμηθείς και ελπίζω να είσαι πολύ καλύτερα αύριο.

Η Α χθες και σήμερα κοιμήθηκε από νωρίς, λέτε να το γέννησα προγραμματισμένο να αλλάζει με τη θερινή ώρα; :lol::lol:

Ινα και η Αναστασία τα ίδια ε; μπορεί να φταίει και το φεγγάρι! πάντως είχε και πολύ μάτι, ο Στέλιος είχε δακρύσει. Δεν την ξεμάτιαζε νωρίτερα μπας και ησυχάζαμε!! τα ακάρεα δεν φεύγουν εντελώς, αλλά όπως είπε και η Μαριέττα βοηθάει λίγο την κατάσταση, μιας και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από τα οποία τρέφονται. Μπλιάχ...

Νατασσάκι χαίρομαι που το διασκεδάσατε σήμερα! κι εμείς πήγαμε στις κούνιες, είναι σχετικά καινούριες και τις έχουν φτιάξει πολύ καλά, με λαστιχένια δάπεδα κλπ. Ναι μεν μειώθηκαν οι παιδικές χαρές γενικότερα, αλλά τουλάχιστον πλέον είναι πιό οργανωμένες και ασφαλείς για τα παιδιά. Τι καλός που είναι ο αντρούλης σου, σας μαγείρεψε και το μεσημέρι και το βράδυ; κάτσε να τα λέω αυτά και στον δικό μου, γιατί παλιότερα τα έκανε και εκείνος αλλά τελευταία τα έκοψε και όλο έλεγε ότι μόνο εκείνος κάνει τέτοια :-w:^o

Μαριέττα κι εγώ ελάχιστα πράγματα έκανα σήμερα και το σπίτι είναι πάλι σαν βομβαρδισμένο τοπίο, τα νεύρα μου!!! αν είναι να πηδηχτείς μόνο από το παράθυρο άστο καλύτερα, δεν λέει :lol: . Μακάρι να μην είναι τίποτα. Μια χαρά δούλεψε ο λύκος απόψε!!

Αχ πόσα γράψατε, περιμένετε να διαβάσω και επανέρχομαι

Δημοσίευση

Εγώ πάντως πήγα και μου έβαλα σανγκρια, για αυτο αργησα και να πατήσω υποβολή. Αλλά μάλλον μόνη μου θα τα πιώ ε;;;;;

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! ναι μωρέ τα σκατούλια, σαν αγγελούδια είναι όταν κοιμούνται! να φανταστείτε ότι την σήκωσα από κάτω, της μιλούσα μπας και ξυπνήσει αλλά ούτε που κουνιότανε, τέζα!! Βρήκα λοιπόν ευκαιρία και της έκοψα τη φράντζα, την κράτησα λίγο αγκαλίτσα και την χάζευα, μετά τις έβαλα πυτζαμούλες και ξύπνησε την ώρα που έβαζα την μπλούζα. Ηπιε γάλα και ξεράθηκε πάλι.

Ναι Νατάσσα να μας βάλεις τη Σοφούλα!!

Μαξιλάρι ούτε εγώ της έχω βάλει. Γιατί όμως να τους βάλουμε;

Μαριέττα :lol::lol::lol: ! δεν έχεις και άδικο για τη σκούπα :lol:

Ναι Ευδοκία νομίζω κι εγώ ότι την λένε την συμπεθερούλα.. δεν είχα ιδέα ότι γιορτάζουν και οι Ευδοκίες αύριο!!!! σήμερα δηλαδή, Εύη αν γιορτάζεις να σε χαιρόμαστε! κι εμείς και όσοι αγαπάς και σε αγαπούν!! για τους υπόλοιπους χεστήκαμε :lol:

Καληνύχτα Νατάσσα, άντε με αφήσατε μόνη να γίνω ντίρλα. Πάω να συμμαζέψω τότε γιατί δεν νυστάζω καθόλου.... Φιλάκια!!

Δημοσίευση
Ναι Ευδοκία νομίζω κι εγώ ότι την λένε την συμπεθερούλα.. δεν είχα ιδέα ότι γιορτάζουν και οι Ευδοκίες αύριο!!!! σήμερα δηλαδή, Εύη αν γιορτάζεις να σε χαιρόμαστε! κι εμείς και όσοι αγαπάς και σε αγαπούν!! για τους υπόλοιπους χεστήκαμε :lol:

Καληνύχτα Νατάσσα, άντε με αφήσατε μόνη να γίνω ντίρλα. Πάω να συμμαζέψω τότε γιατί δεν νυστάζω καθόλου.... Φιλάκια!!

Το σχολιάζω μόνη μου για να σας προλάβω: Οκ κεκτημένη ταχύτητα, δεν γιορτάζουν οι Ευδοκίες αύριο... μάλλον τελικά ή νυστάζω ή με βάρεσε το κρασί ή η βαφή από τις ξανθιές ανταύγιες δεν έχει ξεποτίσει ακόμα μπου χα χα χα :lol:

Οπως και να έχει όμως Εύη μου, εμείς σε χαιρόμαστε!!! Καληνύχτα κοριτσάκια όνειρα γλυκά.

Σπύρο ακούς;;;; για σένα πάει κυρίως αυτό!!! :-*

Δημοσίευση

Καλημέρα!ρε κορίτσια έγραφα και πάω να το στείλω και μου λέει πρέπει να συνδεθείτε ενώ ήμουν συνδεδεμένη.....ωχου

Λοιπόν εμείς χθες είχαμε παει σε παιδικό παρτυ...όπως καταλαβαίνετε τους έτρεχα απο πίσω.....ο μικρός επαθε υπερένταση απο κάποια ώρα και μετα νυσταζε και δεν μπορούσε να κοιμηθεί ούτε και όταν γυρίσαμε σπίτι...μου βγαλε το λάδι και το πρωι με γκρίνια ξύπνησε,ο μεγαλος ξεσαλωσε αλλα ειχε κλόουν το παρτυ και τους φοβάται λίγο και με ζαλίσει κάπως εκείνη την ώρα....

Τι έχει το προγράμμα σήμερα?εμείς θα πάμε παρέλαση ,να δει λίγο ο μεγαλος και μετα για φαγητακι έξω!

Δεν έχω προλάβει να δω τι έχετε γράψει...Μονο την φωτο είδα...ΕΛενακι τι κουκλακι που ειναι!

Θα τα πούμε ξανά.

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια;

Ελένη δεν έχω ιδέα για τη σαρδέλα. Αλλά γιατί να μην κάνει; Καλό ψάρι είναι, Ω3 έχει..

Εμείς σήμερα το ρίξαμε στις βόλτες.. πήγαμε κούνιες, σούπερμάρκετ, πήγαμε και μια βόλτα από τα στοκατζίδικα.. μπήκαμε στη Nike και βρήκα του Φίλιππου ένα ωραίο παπουτσάκι ανοιξιάτικο, τύπου allstar, με σκρατσ από πάνω.. 21 ευρώ. Έρχομαι στο σπίτι.. ανοίγω το κουτί να τα δείξω του Γιάννη και τι διαπιστώνω??? Το κουτί έχει δύο δεξιά παπούτσια!! Ένα νούμερο 21 κι ένα 21,5... γκρρρρρρ... ποιος τρέχει για αλλαγές?? ουφ!

Εύη πάλι άρρωστη;;; Περαστικά!!

Περαστικά και του Μανωλιού!! Άντε πια αυτές οι ιώσεις...

Έχω ανοίξει αυτό το μήνυμα από χτες το βράδυ... αλλά έκανα μπάνιο το Φίλιππο και μετά.. τον κοίμισα, με κοίμισε.. θα σας γελάσω! :lol: Τώρα ξυπνήσαμε..

Καλημέρα, καλή Κυριακή! Χρόνια πολλά για την ημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!

Ειρήνη να χαίρεσαι τον άντρα σου!! Υγεία και κάθε καλό!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου…. τι κάνετε??

Εχθές είχα ξεκινήσει να σας γράφω με λεπτομέρειες κ ο κύριος Π. κάθε 2 λεπτά με ρωτούσε κάτι κ αποσπούσε την προσοχή μου!! μου έσπασε τα νεύρα, έκλεισα το λάπτοπ…. Μετά το πήρε αυτός κ ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν ή λύθηκαν κ οι απορίες του….. !!!! :twisted::twisted:

Χρόνια πολλά στον άντρα της Ειρήνης…. ελπίζω να είναι καλά όλοι τους!!!

Ελένηηηηηηη είσαι ψαράκι σαν την αδερφή μου κ έχετε μαύρα μεσάνυχτα στα ψάρια….χαχαχαχαχα…. η σαρδέλα έχει το κεντρικό κόκαλο αλλά έχει κ κάτι μικρά σαν τριχούλες στην κοιλιά! Για τους μεγάλους σίγουρα είναι ακίνδυνα αλλά για μωρό δεν ξέρω! Μπορεί να την αηδιάσουν κ να μην θέλει να φάει.. βλέπε Φλώρα κ εμένα χαχαχαχα! Άμα της το καθαρίσεις καλά πάντως δεν έχει ανάγκη!!

Άννα καλύτερα να μην κατέβεις στο κέντρο σήμερα….. γίνονται φασαρίες κάθε φορά κ είναι επικίνδυνα…. Πάς μια άλλη φορά να σπάσει ο Άκης κανένα άγαλμα… χαχαχαχα

Για κουβάλημα ακούω….. πίκρα κορίτσια!! Τώρα βέβαια που μεγάλωσαν ίσως είναι λίγο καλύτερα…. Κ εγώ κάποια πράγματα όπως κ η Άννα τα έχω από 2 φορές για να μην κουβαλάω ( αυτά όμως είναι ελάχιστα)! Όταν ήταν 2 μηνών ο Σπύρος κάναμε το καλύτερο ταξίδι μέχρι σήμερα. Θήλαζε κ κοιμόταν… κανένας κόπος!! Μετά που ξεκίνησε κ φαγητά αφήστε καλύτερα!! Κ άμα έχεις ταξίδι 6 ώρες γίνονται άνετα 10 -12…

Εύη ακόμη χάλια είσαι??

Νατάσσα μ’ αρέσουν οι τίτλοι σου…. σε βλέπω να κερδίζεις!! Τι δώρο να σου δώσουμε….??????????? Χμμμμμ…… χαχαχαχαχα

Καλά κάνετε κ ξεσαλώνετε …. Περνάτε καλά οικογενειακώς…. τέλεια!!!!

Ούτε εγώ του έχω μαξιλάρι ακόμη….. αλλά γιατί να πρέπει??

Ρε συ Τέτα ο Ηλίας κοιμάται τόσες ώρες το απόγευμα… πώς να κοιμηθεί νωρίς ο καημένος! Έχεις κ παράπονο… φτου σου! χαχαχαχα

Ελπίζω να είσαι καλά κ να σου φαίνεται ότι πονάει ο λαιμός….

Την ζάμπα την αποκοιμίζει κιόλας στο αυτοκίνητο άμα έχει αϋπνίες???

Τι γλυκιά που είναι η ζουζούνα σου Ελένη….. ένας άγγελος!!

Ελίζα το πρόγραμμα έχει σπίτι… είμαστε μόνοι σήμερα, ο μπαμπάς δουλεύει!!!

Γεια σου Ρουλάκι…. Μια όμορφη Κυριακή να έχετε κ εσείς!!

Δημοσίευση

Εχθές γυρνούσαμε κ εμείς όλη μέρα…..

Το πρωί κάναμε το συμβόλαιο του σπιτιού, μετά πήγαμε στο Μπάντμιντον για καφέ (μία επόμενη συνάντηση μπορούμε να την κάνουμε εκεί… είναι πολύ ωραία κ έχει κ κούνιες, τσουλήθρες κτλ) μετά γυρίσαμε να φάει ο μικρός κ φύγαμε για να του πάρουμε κάτι πράγματα για το δωμάτιό του!! Πήγαμε στο LEROY …. έστελνε φιλάκια κ έκανε ματάκια στα κορίτσια (πωλήτριες)….

8.30 περίπου γυρίσαμε κ ούτε μπάνιο δεν τον έκανα μπας κ κοιμηθεί αμέσως…. κ όντως 9.15 έπεσε ξερός!!! Για τη νύχτα βέβαια δεν θα γίνω κουραστική να σας πω πως κοιμήθηκε…. Μία από τα ίδια!!!!

Ωραίος τίτλος Ρούλα….. χαχαχαχα :lol:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσιαααααα...

χρονια πολλα πολλα στους εορταζοντες και εορταζουσες...να χαιρετε και η ειρηνη μας τον αντρα της και εγω την μαμακα μου που την λενε χαριτωμενη και γιορταζει σημερα...

ειμαι στην μαμα μου απο χθες το βραδυ και σημερα ξυπνησαμε πηγαμε εκκλησια και τωρα οι αντρες βλεπουν αυτοκινητα να τρεχουν γυρω γυρω :shock::shock::shock::shock: και τα κοριτσια στην κουζινα...ο μανωλης τρεχει πανω κατω φωναζοντας γιαγια και γιαγια(εεε και να ηταν απο μια μερια η ζαμπα να τον ακουγε να δειτε ποσο γρηγορα θα τον αποκληρωνε...)τελικα ο μικρος δεν την γλιτωνει μαλλον...βηχει και εχει μιξα...πυρετο ευτυχως οχι οποτε ορος και οπου μας παει...

εμενα το παιδι μου επειδη δεν ειναι και φυσιολογικο παιδι κοιμαται σε ψηλο μαξιλαρι απο πολυ νωρις..στην αρχη του το ειχα σαν διακοσμητικο οσπου μια μερα το παιρνει και ξαπλωνει πανω του και κοιμαται ..αυτο ητανε..μαλιστα και στο δικο μας κρεβατι οταν ερχεται προτιμαει το δικο μου μαξιλαρι που ειναι φουσκωτο και οχι του αλεξη που ειναι πιο χαμηλο..αρα..οπως μαθει καθε παιδι...δεν παθαινει τιποτα και χωρις μαξιλαρι..

λοιπον σας αφηνω για την ωρα παω να κοιμησω το πουλι μου γιατι γκρινιαζει..και μετα θα παω να χτισω κανα σπιτι σημερα.. ;););)

Δημοσίευση

Μαράκι χρόνια πολλά της μανούλας σου!!

Να την χαίρεσαι!

Εγώ μαγειρεύω διάφορα για να'χουμε τις επόμενες μέρες, έβρασα και μοσχαράκι του Φίλιππου για αύριο και σε λίγο θα φύγουμε για το πατρικό μου για μπακαλιάρο σκορδαλιά!! :D :D Μιαμ μιαμ!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από εμένα! τι κάνετε κορίτσια; εμείς καλά, η μικρή κοιμάται παρέα με τον μπαμπά της στο κρεβάτι μας και λέω να τους ακολουθήσω κι εγώ τώρα, αν και έχω ένα σωρό δουλειές και το απόγευμα έχουμε κανονίσει να πάμε για καφέ με τους κουνιάδους μου, θέλω και να λουστώ... ουφ! τόσα πράγματα έχουν ανακαλυφθεί, δεν μπορεί να ανακαλύψει κάποιος ένα μηχάνημα για λούσιμο-στέγνωμα-φτιάξιμο σε 10 λεπτά;;; κάντε κάτι για εμάς τις σγουρομάλλες!!

Πήγαμε στη γιαγιά μου και φάγαμε, τελικά της έδωσα λίγη σαρδέλα της μικρής αλλά γενικά δεν πολυέφαγε σήμερα δεν είχε όρεξη. Οντως η σαρδέλα έχει και μικρά κοκκαλάκια, βέβαια είναι πολύ μαλακά αλλά για τα μικρά δεν ξέρω... της την καθάρισα καλά και πρέπει να έφαγε 1-2, πολύ λίγο μπακαλιάρο και 2-3 πατάτες. Αυτά μόνο!

Μαρία να χαίρεσαι την μανούλα σου!

Ειρήνη να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Αλλον εορτάζοντα δεν έχουμε νομίζω, σωστά;

Αλίκη δεν έχω πάει ποτέ στο Μπάντμινγκτον! αλήθεια, που πέφτει; :roll: . Τι καλό ψώνισες για το δωματιάκι του Σπύρου;

Ρούλα με γειά τα παπουτσάκια του Φίλιππου, μόλις κάνεις την αλλαγή δηλαδή :lol: . Τι σπαστικό και αυτό... κι εγώ αυτές τις μέρες της έχω πάρει ένα σωρό καλοκαιρινά, έχω ξεπαραδιαστεί εντελώς ευτυχώς που τελειώνει ο μήνας να πληρωθούμε. Το χαίρομαι τόσο πολύ να της ψωνίζω!!

Ελίζα πως περάσατε στην παρέλαση και στη βόλτα σας;

Εμείς δεν πήγαμε παρέλαση καθώς ξυπνήσαμε μαμά και κόρη στις 11 (με την καινούρια ώρα).

Α μου άρεσε πολύ ο τίτλος της Ρούλας!! και έχω να προτείνω και άλλον έναν: Παιδάκια χειμώνα 2010 νο8 (νομίζω 8...)/έρχεται το πρώτο αδερφάκι

Αντε πάω κι εγώ να κοιμηθώ λιγάκι, πολλά φιλάκια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ ο ύπνος...! θυμάμαι εκείνη την μέρα, 39+2, 24 ώρες, πριν γεννήσω παίζει να ήταν η τελευταία φορά που κοιμήθηκα σε βαθύ ύπνο, 9ωρο, χωρίς διακοπές, χωρίς άγχος, χωρίς, χωρίς, χωρίς... 🤣 Νάτυ μου κι εγώ έπεσα θυμά των μαμάδων στα σόσιαλ, που μας "διδάσκουν" πως από νεογέννητα τα μωρά τους κοιμούνται σερί και πως σε κάθε sleep regression μαγικά ανατρέπουν κάθε παλλινδρόμηση και τα επαναφέρουν στις ρουτίνες τους... well, well....  Εγώ προσωπικά έχω καταλήξει ότι ο ύπνος είναι ένα αναπτυξιακό στάδιο που κατακτάται - δε πιστεύω ότι μπορείς να "εκπαιδέυσεις" τον ύπνο, αλλά ίσως ότι μπορείς να βοήθησεις το μωρό σου να φτάσει εκεί. Εμείς με τον ύπνο ήμασταν αρκετά καλα μέχρι και 3 μηνών, σε σύγκριση μ αυτά που άκουγα από φίλους. Δλδ ο μικρός μου το νυχτερινό του ύπνο τον έκανε σε 2 ή 3 κομμάτια: πρώτη αφύπνιση σε 4/5 ώρες, δεύτερη σε 2/3 ώρες, και τελική για πρωινό ξύπνημα 1/1,5 ώρα. Κάποιες φορ΄ες το πρώτο κομματι ήταν και 6 ώρες σερί - μιλάμε για πολυτέλεια! 🤣 Μέχρι που εκεί λίγο πριν κλείσει τους 4 μήνες έσκασε το πρώτο sleep regression... Το οποίο όχι απλά μας τσάκισε, αλλά το φάγαμε στη μάπα μέχρι περίπου τους 9 μήνες που αποθήλασα. Τι να σου πω... δε θέλω και να σε τρομάξω αλλά υπήρχαν και ν΄υχτες που ξυπνούσε ανά 20λεπτά... 😵‍💫  Πάντως το κάθε μωρό είναι διαφορετικό - δε ξέρεις τι θα σου τ΄υχει! και σίγουρα δε φταις εσύ για το αν δεν κοιμάται σερί ή επειδή δεν κάνεις κάτι σωστά! Η αγκαλιά είναι συναισθηματική ασφάλεια, και είναι αποδεδειγμένο ερευνητικά πλέον ότι ούτε θα το κακομάθεις ούτε άλλες βλακείες που έχεις ακούσει σίγουρα. Τώρα στη φάση που βρίσκεστε με τη μπεμπούλα σου, εγώ θα έλεγα ότι είναι πολύ μικρούλα ακόμα για ρουτίνες και εκπαιδεύσεις,  απλά κάνε ό,τι λειτουργει - είναι κούνημα, είναι θηλασμός, είναι αγκαλιά, ό,τι πραγματικά δουλεύει. Εμείς χρησιμοποιούσαμε αρκετά τη μπάλα πιλάτες που είχα για τις ασκήσεις τοκετού, λειτουργούσε πάντα κυρίως στις ενδιάμεσες βραδινές αφυπνίσεις για να τον επαναφέρουμε στον ύπνο. Στον 3ο μήνα αυτό που θα προτείνω εγώ απ την εμπειρία μου είναι να φτιάξεις μια ρουτίνα ύπνου. Και το σημαντικότερο να είσαι συνεπής σ αυτή. Τις δύσκολες βραδιές ξέρω ότι θα είναι δύσκολο να τηρήσεις ρουτίνες και γενικά την ψυχραιμία σου, αλλά να προσπαθήσεις όσο μπορείς, με όση δύναμη σου απομένει γιατί θα αποδειχτεί σημαντικό σε βάθος χρόνου. Εμάς ακόμα (12,5 μηνών) δεν κοιμάται σερί, πλην κάποιων εξαιρέσεων που δυστυχώς δεν επαναλήφθηκαν, αλλά τλχ έχει πολύ προβλέψιμο πρόγραμμα, καθαρά sleep cues και νιώθω ότι και ο ίδιος ξέρει τι να περιμένει. Κάπου στους 9 μ΄ηνες είδαμε κι εμείς τους καρπους του να τηρούμε τη ρουτίνα ύπνου ευλαβικά και πιστεύω βοήθησε πολύ και με την μετάβαση σε δικό του δωμάτιο. Η δική μας ρουτίνα που ακολουθούμε από 4 μηνών είναι η εξής: 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Στους 4 μήνες ήταν κάπως έτσι: τελευταίος ημερήσιος ύπνος μέχρι και 4.30μμ/ βαριά μέχρι 5μμ - 6/6.30μμ χαμηλός φωτισμός, ακόμα και στο μπανάκι είχα κεριά led όσο ήταν ακόμα χειμώνας/άνοιξη + μασαζάκι - 7/8μμ ιστοριούλα και θηλασμός στο κρεβάτι αρχικά, κάπου στους 6 μήνες κάναμε τους θηλασμούς στο σαλόνι για να αρχίσει να τον αποσυνδέει με τον ύπνο (δε λειτούργησε ακριβώς 😅), σ εκείνη τη φάση θήλαζε μέχρι ν αποκοιμηθεί και μετά τον μετέφερα στο λίκνο. Πολλές φορες η μεταφορά ήταν ανεπιτυχής και χρειαζόταν επανάληψεις, πολύ υπομον΄η, αλλά κι εξίσου πολλές φορές απλα κατέληγα να κάνω συγκοίμηση και έπεφτα κι εγώ μαζί του απ' τις 7 για ύπνο.  Να σημειώσω εδώ ότι τον χαμηλό φωτισμό και χαμηλή φωνή μετά από μια συγκεκριμένη ώρα μπορείς ήδη να τα εφαρμόσεις γιατί τα βραφάκια δεν ξεχωρίζουν τη νύχτα απ τη μέρα σ αυτή τη φάση, είναι μια καλή πρακτική για να αρχίζει να τα ξεχωρίζει. Αυτά από μένα και αγωνιστικούς χαιρετισμούς εννοείται 💖 #πότεθακοιμηθούμεξανάΟΕΟ Υ.Γ. Έχουμε κι εμείς ένα μωρό στην παρέα που κοιμάται σερί από νεογέννητο - ε λοιπόν αυτό είναι ένα 1% γονέων, που κάποιο λοχείο έχουν κερδίσει, σίγουρα δεν είναι η νόρμα! χαχα τα λεγόμενα unicorn babies 🦄  
    • Αυτό με το βρακί κ την κάλτσα κ εγώ τα ίδια 🤣🤣 Το θέμα είναι ότι από μέρα σε μέρα γεννάω όμως, δε ξέρουμε πότε..οπότε έπρεπε να τα έχω ήδη έτοιμα, γιατί όταν ξεκινήσει η γέννα όχι δε θα προλάβω να φτιάξω βαλίτσα ή να πλύνω τίποτα , με το ζόρι αν προλάβω να πάω στο μαιευτήριο. Πρέπει να καταφέρω να καθυστερήσει λίγο η γέννα, έστω 1-2 εβδομάδες, τότε υπάρχουν πιθανότητες να έχω το σπίτι να μείνω, που για μένα είναι βασικό. Αλλιώς πρέπει να ψάχνω πάλι να νοικιάσω όπου δε θα έχω τίποτα που χρειάζομαι(όπως ούτε εδώ έχω). Κ γενικά ούτε αμάξι θα έχω για να πηγαίνω πουθενά με τα παιδιά, τα οποία έχουν σχολεία δραστηριότητες κλπ οπότε τρέχουμε όλη μέρα κάθε μέρα κ σκ, δεν είναι ότι θα γεννήσω κ θα’μαι χαλαρή με το μωρό σπιτάκι μου να τα βρω όλα. Δωμάτιο μωρού εμένα να πω την αλήθεια δε με νοιάζει, σε κανένα παιδί δεν έχω φτιάξει. Θα φτιάξω μια κ καλή τα δωμάτια τους στο καινούργιο σπίτι. Συν ότι έχω μαθήματα στη σχολή κ θα πρέπει όταν πηγαίνω να αφήνω κάπου το μωρό όπου θα έχει τα πράγματα που χρειάζεται. Άσε τα πράγματα που δεν έχω κ τα καρότσια κ τ καθισματάκι κ τα ρούχα κλπ που πρέπει να βρούμε άμεσα να πλύνουμε, οκ, ασταυτα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ήδη πολλά. Προσπαθώ κ να κάθομαι λιγάκι μπας κ καθυστερήσω τίποτα αλλά δε γίνεται ρε γαμωτο. Μόνο το βράδυ καταφέρνω να ξαπλώσω κοιμάμαι 1-2 η ώρα κ 6+ το πρωί ξυπνάω πάλι να ετοιμάσουμε τα παιδιά για τ σχολείο, γιατί εδώ που μένουμε τώρα είναι κ 1 ώρα δρόμος μέχρι να πάνε στο σχολείο που πρέπει να είναι στις 8κ. Τελοσπαντων , όπως κ να’χει σήμερα είμαι πάλι πιο χαλαρή. Σας είπα απλά χθες κάποιες σκέψεις που είχα γιατί ένιωσα ότι κάπου ήθελα να τα πω, ε, μία μέρα που κατάλαβα ότι φτάνει η ώρα δικαιούμαι να νιώσω για λίγο μια μελαγχολία κ να μου βγει η πίεση όλου αυτού του καιρού κ να με πιάσουν οι ορμόνες! Κ η αλήθεια είναι ότι όσο πλησιάζει ο καιρός όλαυτα τα προβλήματα που υπάρχουν μας πιέζουν πιο πολύ κ εμένα κ τον άντρα μου που κι αυτός ο καημένος τρέχει κ δε φτάνει να τα προλάβει όλα. Κ δεν παραπονιόμαστε αν κ είναι η πιο δύσκολη περίοδος που έχουμε περάσει είμαστε με το χαμόγελο κ τ παλεύουμε γιατί ξέρουμε ότι οκ ζοριζόμαστε τώρα αλλά θα περάσει κ θα βγει κ κάτι καλό απολαυτα, αλλά οκ κάποια στιγμή αν είσαι έγκυος δε μπορεί να μην έχεις κάποιο σκαμπανέβασμα στα συναισθήματα! Οι ορμόνες είναι ορμόνες! 🤪 (+έπρεπε να σπάσει κ το πόδι που ακόμα δεν έχει φτιάξει κ έχουν περάσει 2 μήνες+!δεν ήταν αρκετά όλα τ άλλα!) Ισως με έπιασε το σύνδρομο της φωλιάς που λένε ότι σε πιάνει στο τέλος κ ένιωθα έτσι. Μπορεί να σου βγει κι εσένα ποιος ξέρει 🤪 Όχι δε λέω αυτή την κρέμα, μια άλλη είναι πιο δυνατή. Αυτες είναι προληπτικές πιο πολύ, εμένα δε μου έκαναν δουλειά μετά που είχα πληγές. Όσο για το βάρος πάλι δεν είναι ενδεικτικό. Εσύ θα θηλάζεις όσο θέλει το μωρό, και το γάλα σου είναι αρκετό. Επίσης το βάρος που παίρνουν με το θηλασμό είναι άλλο από αυτό που παίρνουν με φόρμουλα, δεν ισχύουν τα ίδια γραμμάρια που πρέπει να πάρουν δηλαδή. Επίσης πάντα μπορεί για κάποιο διάστημα να έχουν μία στασιμότητα στο βάρος ή στο ύψος που θα πάρουν, αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει ούτε σημαίνει κάτι για την παραγωγή σου. Στα λέω όλαυτα για να σε ηρεμήσω γιατί είναι πολύ εύκολο να αγχωθείς κ να πιστέψεις ότι μπορεί όντως να μην χορταίνει, το έχω ακούσει από πολλές κοπέλες κ είναι λογικό να τ σκεφτείς ειδικά αν δεν έχεις κ υποστηρικτικό περιβάλλον. Θυμαμαι σαν τώρα στον πρώτο μου όταν ήταν 2-3 μηνών που είχαμε πάει κ είχε πάρει πολύ λίγα για το μήνα, 200γρ ας πούμε; Κ μας έβαλε να του κάνουμε εξετάσεις ούρων κ κοπράνων μήπως είχε αλλεργία,  ουρολοίμωξη ή δε ξέρω κι εγώ τι (δε μου είπε βέβαια τίποτα για το γάλα), του κάναμε τις εξετάσεις όλες μια χαρά. Εγώ όμως από κει που πήγαινα με χαρά σε κάθε ραντεβού, στο επόμενο ραντεβού πήγα μέσα στο άγχος έτοιμη να βάλω τα κλάματα γιατί λέω τι θα μας πει πάλι..κ αυτή χαλαρή , όλα τέλεια λέει, έτσι είναι το σκαρί του. Από κει δεν ξαναγχωθηκα για μωρό. Κ θήλαζε κοντά 2 χρόνια αυτός κ βάρος κ ύψος έπαιρνε κ όλα. Κόκαλο παραμένει μέχρι τώρα βέβαια που είναι 5,5 χρονών, άρα όντως έτσι είναι το σκαρί του!
    • Αποτι είχα διαβάσει νομίζω το κυοφορίας λοχείας το παίρνεις και χωρίς ενεργή σύμβαση, αρκεί να έχεις τα ένσημα που χρειάζονται, αλλά για το 9μηνο θέλει ενεργή σύμβαση . Ψάξτο γιατί σε αυτά κάνει λάθος ο ChatGPT πολλές φορές . Αποτι είδα τώρα που μπήκα, η άδεια χορηγείται από τον εργοδότη, και για να τ πάρεις πρέπει να έχεις πάρει το κυοφορίας λοχείας, και να ανεβάσει και την άδεια ο εργοδότης σου. Άρα όντως θέλει ενεργή σύμβαση 
    • Κορίτσι διάβασα και τα παραπάνω αλλά πιστεύω η δική μου εμπειρία με το θηλασμό (και εξίσου μετέπειτα με τον αποθηλασμό) ήταν αρκετά ομαλή, οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω στα ήδη κατατοπιστικά σχόλια που σου άφησαν τα κορίτσια παραπάνω. Μόνο και μόνο για τα στατιστικά εδ΄ω στη συζητηση, να σου πω ότι κι εμένα πήρε σίγουρα κάποιες βδομάδες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός, κι επίσης θα συμφωνήσω με το να επενδύσεις σε κάποια σύμβουλο θηλασμού (αν δε το χεις κάνει ήδη / σόρρυ αν μου ξέφυγε κάποια πληροφορία). Εμένα ήρθε σπίτι, είδε το χώρο μας και μου έδειξε επιτούτου πού και σε ποιες στάσεις να θηλαζω το μωρό δεδομένου και του ότι είχε και αγκυλογλωσσία. κάτι που μου εξήγησε και μου έμεινε απ τη συνεδρία ήταν ότι η παραγωγή θα αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού. Ειδικά εκεί στο μήνα άρχισε να "φαινεται" ότι έχει μειωθεί η παραγωγή μου, αλλα επειδή με είχε προετοιμάσει γι αυτό δεν αγχώθηκα καθόλου. Γενικά αυτό θα συμβαίνει, να το έχεις στο νου σου, κι όταν με το καλό αρχίσετε και τις στέρεες. Θήλαστρο κι εμε΄να μου είχε πει να βάλω κάπου στο 6μηνο όταν θα επέστρεφα δουλειά δλδ και θα ήταν ο μπαμπάς ο κύριος φροντιστής. Έτσι κι έκανα, με ελάχιστες εξαιρέσεις πριν τον 6μηνο αν χρειαζόταν να λείψω ή να ξεκουραστώ. Τώρα για το θέμα με το μπιμπερο - επίσης συνέβη και σε μας, μην ανησυχείς, θα επανέλθει! Εγώ έδωσα να φανταστείς μπιμπερό απ' την 1η κιόλας βδομάδα ζωής, όσο ο μπαμπάς ήταν μαζί μας, κι έδινε στο μωρό ένα μπιμπερότη μέρα με γάλα αντλημένο με το συλλέκτη γάλακτος. Αυτό γινόταν σχεδόν συστηματικά καθημερινά για όλο τον πρώτο μήνα μέχρι που ο συντροφός μου έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά του. Οπότε μετά αυτό το 1 μπιμπερό τη μέρα δε μπορούσαμε να το τηρήσουμε κι έγινε κάπως 1 μπιμπερό το σκ μέχρι που εξαλείφθηκε κι αυτό γιατί το αρνούταν. Οπότε αποκλειστικός θηλασμός, μέχρι που έφτασε τον 5,5 μηνών κι εγώ έπρεπε σ΄υντομα (στον 6ο μηνα) να επιστρέψω στη δουλειά. Εκεί ο μπαμπάς ξαναβγήκε σε άδεια οπότε αρχίσαμε πάλι κάπως να ξανα εισαγουμε το μπιμπερό. Από εκεί και πέρα πέρασαν περίπου 2-3 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά που ήταν hit or miss φάση. Άλλες φορές το έπαιρνε το μπιμπερό, κι άλλες όχι... Κάποιες φορε΄ς έπαιρνε μπιμπερό μόνο αν του το έδινε εγώ..! δεν αχγωθήκαμε πάντως, απλά του δώσαμε χρόνο κι επίσης "βόλεψε" κάπως που μπήκαν κι οι στέρεες κάπου σ εκεινη τη φάση. Έτσι το μεσημεριανό γεύμα αντικαταστάθηκε από θηλασμό σε πουρέδες και κάπως έτσι άρχισε να παίρνει και το μπιμπερό πλέον καθημερινά, μέχρι που το έπιανε και μόνος του με τα χέρια, δεν χρειαζόταν καν να του του ταίσεις. Γενικά, μην αγχώνεσαι, φάσεις είναι, όλα αυτα που περιγράφεις είναι φυσιολογικά - κι όπως διάβασα και πιο πάνω κάποια κοπέλα είπε πολύ σωστά ότι ο θηλασμός δεν είναι μόνο σίτιση στη φάση που βρίσκεσαι, αλλά και ασφάλεια, σιγουριά, παρηγοριά, και πολλά άλλα... 💖 Και τέλος, καλέ ακόμα είστε 2 μηνών, μέχρι την εισαγωγή στις στέρεες να δεις πόσα πράγματα θ αλλάξουν! Σε καταλαβαίνω πάντως, κι εγώ το είχα αυτό το αγχος, αλλά να θυμάσαι, πως το μωράκι σου δε θα ναι το ίδιο σε 4 μήνες από τω΄ρα - εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι στον πρώτο χρόνο είναι λες και ζεις 12 διαφορετικές ζωές 😅 άλλο μωρό τώρα, άλλο σε 3 εβδομάδες...! οι αλλαγές αναπτυξιακά είναι τόσο ραγδαίες που "μαθαίνεις" το μωρό σου σχεδόν από την αρχή. και φυσικά κι εσύ θα είσαι μια άλλη μαμά - θα χεις αποκτήσει αυτοπεποίθηση σε κάποια πράγματα, θα είναι άλλη εποχή, πολλά παίζουν ρόλο! 
    • @elbe κορίτσι μου τι κάνεις; Έχω πολύ καιρό να μπω. Τρέχω και δεν φτάνω! Τώρα πήρα μια ανάσα! Πώς είστε; Πως τα πάτε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...