Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας,

Το αγορακι μου εγινε ενος ετους και τωρα βρηκα επιτελους τον χρονο να βαλω την αγγελια για 3 πολυ αγαπημενα μας πραγματα που εχουμε σταματησει να το χρησιμοποιουμε εδω και καιρο.Το ενα λοιπον ειναι το λικνο μας που το πηραμε απο το λητω και στοιχιζε μαζι με το στρωματακι του 150 ευρω (το χρωμα ειναι το ξανθο του ξυλου) και το δινω 90 ευρω.Το χρησιμοποιησαμε 2-3 μηνες.

Το αλλο ειναι το θηλαστρο medela swing,το οποιο το ειχα παρει ακριβως πριν ενα χρονο στα 155 ευρω και το δινω επισης 90ευρω.Το χρησιμοποιησα λιγες φορες στο διαστημα των 4 μηνων που θηλασα και ειναι στο κουτι του μαζι με ολα τα υπολοιπα εξαρτηματα.

Τελος.δινω εναν μαρσιπο Squaw II (bebe confort) κοκκινο για μωρακια μεχρι 10 κιλα,αρχικης αξιας 70 ευρω ,τον δινω 20.Τον χρησιμοποιησαμε πολυ λιγο.

Επισης,εαν ενδιαφερεται καποιος χαριζω τον Αvent αποστειρωτη μου ,που τον χρησιμοποιησαμε 5 μηνες.

Δημοσίευση

Εδω εχω τις φωτο του λικνου.Οσο αφορα το λικνο (οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια αλλα εγραψα λαθος τιμη αγορας.Το ειχα παρει 160 ευρω)post-5130-13873934650245_thumb.jpgSDC11232.JPG[/attachment:3i8dprio]post-5130-13873934650118_thumb.jpgSDC11233.JPG[/attachment:3i8dprio]post-1311-13873934649868_thumb.jpgSDC11234.JPG[/attachment:3i8dprio]SDC11235.JPG[/attachment:3i8dprio]

post-16370-1387393890546_thumb.jpg

post-16370-13873938906317_thumb.jpg

post-16370-13873938907169_thumb.jpg

post-16370-13873938908024_thumb.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα Μάρω μου!!! Θα στρώσει η περίοδος δώσε χρόνο στον οργανισμό σου 😊 Για το ενδομήτριο για να γίνει η εμφύτευση κ να συνεχιστεί η εγκυμοσύνη πρέπει να μην είναι λεπτό, εμείς στην εξωσωματική πα΄ιρνουμε χάπια για να "παχύνει!!! Για το σκρατσινγκ που λες το έχω ακούσει αλλά δεν έχω εμπειρία, νομίζω η @annie! ΄είχε κάνει πριν την πρώτη εγκυμοσύνη της. Για τις ορμονικές που ρωτάς τις κάνουμε 2-3 μέρα του κύκλου. Κ για τον κατακερματισμό ισχύει αυτό που σας είπε ο ουρολόγος, μπορείς να κάνεις παιδιά με υψηλό κατακερματισμό, είναι θέμα τύχης αν θα πάει το καλό ή το προβληματικό σπερματοζωάριο στο ωάριο!!! Έλα αν θες κ στο θεματάκι του μήνα που τα λέμε ποιο πολλές κοπέλες 😉
    • Καλή αρχή εύχομαι το 2ο μωράκι να έρθει γρήγορα!!! Θα είναι τέλεια να είναι κοντά ηλικιακά 😊   ωωωω κορίτσι μου έφτασες κιόλας στον 8ο 🥰 Με το καλό εύχομαι να κρατήσετε το μωράκι σας αγκαλιά, σου αξίζει όλη αυτή η ευτυχία!!! Είσαι το παράδειγμα ότι όλα γίνονται αρκεί να μην τα παρατάμε 😊   Μη σε παίρνει από κάτω, κράτα το θετικ΄ό ότι μένεις έγκυος 😊 Έχετε κάνει εξετάσεις να δείτε για τις προηγούμενες αποβολές τι έφταιγε (συγν΄ώμη αν το έχεις αναφέρει είμαστε πολλές) Κορίτσι μου υπέροχα τα νέα σου, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι 😊🙏
    • Κορίτσια Καλημέρα! Αδιαθετησα με λιγο αιμα αλλά σιγα σιγα θα φτιάξει... @Sia A @melitiniღ @Kiddo @annie! @Tinasardin8689 δε θυμάμαι τώρα αλλά ονόματα αλλά ελπίζω να το δείτε όλες όσες μιλάμε πάνω κατω κ καινούργιες κοπέλες ώστε με δική σας εμπειρία να μου πείτε γιατί εννοείται ότι έχω λυπηθεί....έχω νεύρα...και όλα αυτά...τα ωραία ορμονικα μας!! Το Φεβρουάριο που είχα πάει σε μια γυναικολογο απλά για υπέρηχο μου είπε ότι έχω λεπτό ενδομητριο που κανένας δε μου το είχε ξανά πει λέει κ ο καθένας τα δικά του νομίζω...δηλαδή δε θυμάμαι ακριβώς εκατοστά αλλά μου λέει ότι τώρα είναι τόσο πχ αντε να πηγαίνει 8,9 τότε κ εμείς το θέλουμε πάνω από 10. Ισχύει? Μου λέει μήπως το ενδομητριο σου είναι μικρό κ γι αυτό αποβάλλεις? Στην υστεροσκοπηση που είχα κάνει κ έψαχνα τα χαρτιά μου είδα ότι έγραψε ο γιατρός κανονικο μέγεθος ενδομητριο..μο πρότεινε αυτή εκ των προτέρων να κάνω σκρατσινγκ να παχύνει λέει.  Δε είναι κάτι μου λέει θα το κάνουμε εδώ..... η περίοδος συνήθως μου κρατάει 4 μέρες με κανονικό αιμα την 5η καθαρίζω.... τώρα τι να πω δε είμαι ειδικός... Επίσης να πάω να κάνω εξέταση να δω προγεστερονη ,προλακτινη? Φαίνονται κ τώρα αυτές η θέλουν συγκεκριμένες μέρες του μηνα... Εννοείται ψάχνω ψάχνω ψάχνω κ ο καλος μου φωνάζει γιατί λέω μπορεί να φταίει κάτι άλλο.... Ο ουρολογος μας είπε ότι μπορείς και με υψηλό dfi να κάνεις παιδί κ πολλοί λέει κάνουν κ δε το τσεκάρουν καν...επίσης πίνει βιταμινες 3 μήνες και θα τις πιει για άλλες 3 ένα πακέτο της lamberts που του έδωσε .μας είχε πει ότι μετά από 3 μήνες το σπερμα ανανεώνεται ε εμείς πες ήμασταν οριακα στον 3ο μήνα όταν έγινε αυτό....
    • Όπως το λες έγινε  Καλημέρα!! έκλεισα ένα δεκάωρο ύπνου με ένα ξύπνημα για τουαλέτα! πραγματικά χθες μου έφυγε ένα βάρος, αποφάσισα να σταματήσω να τα σκέφτομαι όλα, να διαβάζω όλα τα άσχημα και να το ζήσω! Το περίμενα τόσα χρόνια, και ο γιατρός μου είπε να έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη και να μην φρικάρω! Πρέπει να το δουλέψω πολύ με τον εαυτό μου, αλλά θα το κάνω! Αφού δεν περιμένω καν την papp-a να βγει, μόνο με την αυχενική διαφάνεια έχω ξεκινήσει και το ανακοινώνω στον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο! ΠΗΤ έχω 12/12 αλλά δεν με βλέπω να το φτάνω 😉 συνήθως οι δίδυμες κυήσεις είναι λίγο πιο πρόωρες! Μετά την αυχενική σου έχεις σκεφτεί να κάνεις και ΝΙΡΤ ή δεν χρειάζεται?
    • Ωωωω νωρίς νωρίς!! 🥰 Καλό κουράγιο... Νταξει, πάνω από 3-4 μέρες δεν πιστεύω να πάρει η ανησυχία με τον ύπνο. Το έπιασες το δοντακι;; Δεν είναι τέλειο; 🥰 (Όχι όταν δαγκώνει προφανώς 😅) Η φουσκάλα, αν είναι αυτό που κατάλαβα, θα σκάσει μόνη της κάποια στιγμή, μπορεί να πάρει και μέρες.  Αν έχετε κανένα μασητικό, δωσ'της να το μασάει. Μπορείς να το βάλεις και στο ψυγείο/κατάψυξη, να δροσιστεί λίγο και θα τη βοηθήσει στον πόνο... Δεν θυμάμαι αν τα είχα γράψει ξανά 🙄 αντί να μασάει το στήθος δηλαδή, να πάρεις μια ανάσα κι εσύ... 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...