Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Είναι 5,5 και κάθε μέρα με ρωτάει πότε θα ρθει ο αδερφός της... το έχει σίγουρο ότι θα έχει αδερφάκι και θα είναι αγοράκι. Μήπως μαμά σήμερα έχεις μωράκι στην κοιλιά σου;
Της λέω το βράδυ πρίν να κοιμηθείς να κάνεις προσευχούλα να σε ακούσει το αδερφάκι σου και να έρθει. Του φτιάχνει ζωγραφιές ή κρύβει παλιά της παιχνίδια και μου λέει μαμά αυτά τα κρατάω για τον αδερφό μου. Προς το παρών την αφήνω να το πιστευει, δεν θέλω να την αποθαρρύνω ότι μπορεί και να μην αποκτήσει αδερφάκι.
Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου.. κι εγώ απ τη μία ήθελα να ξεκινήσω νωρίτερα τις προσπάθειες κι απ την άλλη δεν άντεχα με ένα μικρό παιδί που δε σταματάει να με ταλαιπωρεί με αϋπνίες και που γενικά είναι ζωηρό όλη μέρα..και τώρα απ τη μία μετανιώνω κι απ την άλλη δεν μπορώ με "κατηγορήσω" που είμαι άνθρωπος κι έχω συγκεκριμένες αντοχές..πόσο είναι το κοριτσάκι σου? Μακάρι να τα καταφέρουμε σύντομα!!!
Κορίτσια σήμερα θα τρελαθώ!
Γεια σε όλες αρχικά🩷
3 μηνες τώρα κάνω τεστ ωορρηξίας, πάντοτε με τα πρώτα πρωινά ούρα!
Δεν βρίσκω γενικά ωορρηξία, με αποκορύφωμα τον τωρινό κύκλο που δείχνει ένα χάος… @Elk μου άνοιξες τα μάτια τώρα με το ότι δεν πρέπει να το κάνουμε πρωί…
Ρώτησα μόλις και το ChatGPT, έχω εθιστεί τον ρωτάω μέχρι και τι να μαγειρέψω… Και προφανώς λέει να μην κάνουμε το τεστ με τα πρώτα πρωινά… Εγώ συνήθως 6.30 με 7.00 το πρωί! Λέτε γι αυτό να είναι τόσο άκυρες οι μετρήσεις; Παίζει τόσο σημαντικό ρόλο;
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.