Εμείς πήραμε ο άντρας μου δηλ. απο το μαρκετ πάνες λοχείας, παμπερς το 1, σαμπουάν βρεφικό για το μπάνιο (καλά από αυτό είχαμε εγώ και η κόρη μου χρησιμοποιούμε της Pharmasept - απλά πήρα μερικά ακόμα να έχω), σφουγγαράκι για το μωρό, μωρομάντηλα αλλά δε θα το χρησιμοποιώ το πρώτο καιρό γιατί θα ερεθίζεται. .. μονο με νεράκι και βαμβάκι θα τη πλένω.. τώρα θέλω να παραγγείλω καμιά κρέμα για το μωρό για το άλλαγμα, επιθέματα στήθους για μένα, κρέμα για το στήθος, θέλω σουτιέν θηλασμού.. και φυσικά να πλύνω τα πρώτα φορμάκια, κουβερτάκια που θα χρησιμοποιήσουμε.. Μένει να φτιάξω ένα βαλιτσάκι για μένα με παντόφλες, εσώρουχα και απο πάνω τι θα φορέσω (δε φοράω γενικά νυχτικιές) θα πάρω μαζί μου μια μπλούζα μεγάλη με κουμπιά μέχρι κάτω είναι μέχρι το γόνατο που έχω.. πωπω βουνο μου φαινονται.. σκορπια τα εχω ολα αλλα πρεπει να τα οργανώσω..
Καλημέρα,
Τα συμπτώματα που περιγράφεις μπορεί να είναι εγκυμοσύνης, μπορεί κ περιόδου. Για το ψηφιακό τεστάκι σπάνια να δείξει 4-5 μέρες πριν την καθυστέρηση κ ειδικά με μεσημεριανά ούρα κ πολύ νερό (άσε τι λέει για 6 μέρες πριν την καθυστέρηση σε κάποιες κοπέλες δείχνει αλλά είναι κ θ΄έμα marketing 😉). Καλύτερα κάνε ένα τεστάκι το σκ μόνο με πρωιν΄α ούρα κ εύχομαι να είναι θετικό!!!
χαχα όντως! Είναι περίεργος ο μήνας.. αλλά θα έχει κρύο όπως και να χει δεν είνα για κοντομάνικα ή ψιλά πιστεύω.. Πάντως είπαν το Φλεβάρη θα κάνει πολύ κρύο τώρα για Μάρτιο δε ξέρω αλλά δε θα διαφέρει κ πολύ..