Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kαλημέρα κ απο μένα....πήγα κ εγώ εχθές στον γιατρό και μαζί με τον συνηθισμένο υπέρηχο, έκανα κ doppler..ημουνα 33 + 4 εβδομάδων κ το μωρό ήταν 2200 ....Μου ειπε οτι ειναι ολά φυσιολογικά...τώρα τι να πω? Μακάρι...φιλιά

Δημοσίευση

Kαλημέρα κ απο μένα....πήγα κ εγώ εχθές στον γιατρό και μαζί με τον συνηθισμένο υπέρηχο, έκανα κ doppler..ημουνα 33 + 4 εβδομάδων κ το μωρό ήταν 2200 ....Μου ειπε οτι ειναι ολά φυσιολογικά...τώρα τι να πω? Μακάρι...φιλιά

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ DOPPLER ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ(27+4) ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 1067gr!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ!ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΗΡΙΑΙΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ 29+3!ΨΗΛΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ!:unsure: :unsure:

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ DOPPLER ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ(27+4) ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 1067gr!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ!ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΗΡΙΑΙΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ 29+3!ΨΗΛΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ!:unsure: :unsure:

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα εγω εκανα το ντοπλερ 32+4 βδομαδων ο μπεμπης ηταν 2500 σε γελικες γραμουλες μια χαρα δηλαδη και ο πλακουντας μου ακομα μια χαρα και ο μπεμπακος ψηλος και λεπτος

γενναω σε λιγες μερες θα σας πω ποσο θα γεννηθει τελικα ο μπεμπακος μου

παντως τα κιλακια τα παιρνουν γρηγορα τα μικρουλακια μας αρα μην ανυσηχειτε:laugh:

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα εγω εκανα το ντοπλερ 32+4 βδομαδων ο μπεμπης ηταν 2500 σε γελικες γραμουλες μια χαρα δηλαδη και ο πλακουντας μου ακομα μια χαρα και ο μπεμπακος ψηλος και λεπτος

γενναω σε λιγες μερες θα σας πω ποσο θα γεννηθει τελικα ο μπεμπακος μου

παντως τα κιλακια τα παιρνουν γρηγορα τα μικρουλακια μας αρα μην ανυσηχειτε:laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...