Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ


aggeliki8281

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΑΡΕ ΣΑΣ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΕΙΜΑΙ 31 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ 29-33 ΜΕΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΕΧς ΤΑ ΦΝΩΣΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΡΟΗ.Ες ΠΟΛΥ ΤΗΝ 2 ΚΑΙ ΤΗΝ 3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 6-7 ΜΕΡΕΣ.ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΕΧς ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΚΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελικη (συνονοματη) καλησπερα..

Καταρχην ευχομαι συντομα να μεινεις εγκυος αφου το θελεις τοσο πολυ και να φερεις ενα γερο μωρο ςτον κοσμο..

Με μπερδεψες λιγακι ομως..πως υποθετεις οτι μπορει να εισαι εγκυος?αφου λες οτι εχεις κανονικα περιοδο αυτους τους δυο τελευταιους μηνες ?δλδ το μονο που αλλαξε ειναι αυτα τα γνωστα καφε υγρα που αντι για μια μερα , εχεις δυο μερες?μετα ομως λες οτι εχεις κανονικη ροη..εχει αλλαξει κι η διαρκεια του κυκλου?

Κοιτα, υπαρχουν περιπτωσεις που μια γυναικα μπορει να εχει περιοδο και να ειναι εγκυος ταυτοχρονα..λιγο σπανια αλλα υπαρχουν..προσωπικα ημουν μια απο αυτες τις περιπτωσεις..εγω εκανα τεστ εγκυμοσυνης την τεταρτη μερα της περιοδου και ηταν θετικο..ειχα υποψιαστει οτι κατι δεν πηγαινε καλα γιατι ειχα δυο μερες τα γνωστα καφε υγρα, την τριτη μερα κανονικη ροη και την τεταρτη κοπηκε..

Τι να σου πω τωρα?παρακολουθησε το γιατι ποτε δεν ξερεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για το αν μπορει να εισαι εγκυος δεν μπορω να σε διαφωτισω άλλα και εγω μολις μπηκα στα 30 εβλεπα να αλλαζει η περιοδος μου, τα καφε υγρα, η ροη πολυ λιγοτερη κτλ.Εγω τρομαρα μου νομιζα οτι αρχιζω να στερευω αλλα ο γυναικολογος μου ειπε πως αυτο ειναι φυσιολογικο να συμβαινει καθως μεγαλωνουμε και αλλαζει η περιοδο μας. Ο χρονος θα διξει αν εισαι εγκυος.Στο ευχομαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελική(και εγώ συνονόματη), έχεις μιλήσει καθόλου με τον γιατρό σου;;;;

Η δική μου εμπειρία ήταν η ίδια με την MarakiMaraki και ο γιατρός μου μου επιβεβαίωσε ακριβώς ότι καθώς μεγαλώνουμε συμβαίνει να μειώνεται και η περίοδος μας....

Αν δεν αντέχεις και αγωνιάς...σκέφτηκες να κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης;;;;;;;;;;;;

Σου εύχομαι με το καλό και πολύ σύντομα μία υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!! :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...