Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επείγον!! Β χοριακή..χαμηλή

Recommended Posts

Τα έχω διαβάσει κ αυτά, αλλά τίποτα! Κάνω αντιγραφή τον κώδικα από το site που μου είπες κ τον επικολλώ στην επεξεργασία υπογραφής κ μου εμφανίζει μόνο γράμματα φυσικά, όχι την εικόνα από το τικεράκι! :( Σίγουρα κάτι κάνω λάθος!

ΥΓ: Δε μου εμφανίζει στο προφίλ κάτω από την επεξεργασία υπογραφής, τη φράση επεξεργασία άβαταρ... μήπως μπαίνει από κει? Κ επειδή εμένα δε το λέει, γιαυτό δε μπαίνει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον..με παιδεψε λιγο αλλα το βρηκα..

Οταν φτασεις στο τελευταιο σταδιο, επιλεγεις εκει που λεει forum signatures το Pseudo HTLM.... Και κανεις αντιγραφη εκεινου του πλαισιου που σου λεει εκει και επικολληση στην επεξεργασια υπογραφης..

Τα καταφερες!

Τωρα βρες την ομαδα με τις κοπελες που γεννατε την ιδια εποχη η ειστε στους ιδιους μηνες για να απολαυσετε παρεα αυτο το μαγικο ταξιδι!ολα καλα να πανε!

Καληνυχτα!

Girls απο χτες εχω λιγα υγρα ασπρα (σαν της ωορρηξιας περιπου), κ μυριζουν ελαχιστα! Σας εχει τυχει; Ειναι φυσιολογικο;;;;

Sos!!! Εκανα την τριτη εξεταση χοριακης κ δυστυχως τα πραγματα δεν πηγαν καλα! Απο 190.90 που ηταν στις 16/02, πηγε σημερα στις 20/02 444,90 μονο! Εχω στεναχωρηθει πολυ, προσπαθω να μη χανω το κουραγιο μου αλλα... (βεβαια μπορει να πανε κ ολα καλα)

έύχομαι να πάνε όλα καλά....

έχω περάσει κ εγώ αυτά ακριβώς και γνωρίζω τι παιρνάς..η αναμονή είναι δύσκολη...

εύχομαι ολόψυχα να μάθεις καλά νέα από το γιατρό....

περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία...

Girl84&konna σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες κ για την κατανοηση σας! Πηγα σημερα στη γιατρο κ δεν μου ειπε κατι παραπανω! Δε μπορει να ξερει ειναι νωρις ακομα! Υπαρχουν 3 πιθανοτητες με 33% η καθεμια: να ειναι παλινδρομηση, εξωμητριο ή λαθος εργαστηριου λογω αραιωσης. Ευχομαι το 3ο κ να πανε ολα καλα! Μου εκανε υπερηχο, ολα καλα με μητρα κ ωοθηκες κ σαν κατι να ειδε στη μητρα σαν κουκιδα! Δε ξερει ακομα ειναι πολυ νωρις!δεν επρεπε λεει να κανω β χοριακη στη 2η μερα καθυστερησης,στις 10 μερες επρεπε! Γιαυτο ταλαιπωρουμαι τοσο κ εχω αγχωθει! Θα ξανακανω χοριακη την παρασκευη κ βλεπουμε! Δηλαδη konna περασες τα ιδια κ δν διπλασιαστ. Η χοριακη κ πηγαν ολα καλα;; Τι ωραια!! Για πες μου;

Pinky μην αγχωνεσαι κοριτσι μου κι ολα καλα θα πανε..ευχομαι κι εγω ν εγινε λαθος στο εργαστηριο..δεν ειναι και δυσκολο αυτο..

Κατι ειδε,ε?!μια χαρα..αυτο ειναι καλο..

Και μην νομιζεις οτι η χοριακη ειναι μια ξεκαθαρη εξεταση..πολλες φορες παραπλανει..

Περιμενε λιγακι ακομα και θα μαθεις σιγουρα..οπως και να εχει το μωρακι σου ειναι κοντα αφου το πηρες αποφαση και το θες τοσο πολυ..

Μακαρι aggt να πανε ολα καλα!!! Παντως κ να γινει εγω ηρεμησα που μιλησα με τη γιατρο παρ´ολο που δε μου πε κατι παραπανω! Ας γινει οτι ειναι καλυτερο να γινει

Κοριτσια μηπως ξερει καμια σας, αν ειναι ανησυχητικο που ειδα πριν λιγο ελαχιστη καφε-ροζ βλενη??? παιρνω τηλ. Τη γιατρο μου κ δεν απαντα καποιεςφορες ειναι παραπανω στο γραφειο, αλλα σημερα μαλλον εκλεισε! Πειτε μου σας παρακαλω, τουλαχιστον να ειναι προετοιμασμενη για παν ενδεχομενο!

pinky καλησπέρα!

τα καφε ροζ υγρά δεν είναι πάντα για κακό, γιατί μπορεί να τα έχεις λόγω του ότι μεγαλώνει η μήτρα!!!

Μίλησες τελικά με τον γιατρό σου;;;;;

Anj εκανα για 4η φορα β χοριακη σημερα κ πηγε απο 444,90 στις 1015 μοναδες. Οταν ομως πηγα στη δουλεια με επιασε πολυ εντονος πονος στην κοιλια κ στη μεση, πηγα τουαλετα κ ειχα πολυ αιμα δυστυχως. Η γιατρος δε σχολιασε τις μοναδες, μου ειπε να κανω εξεταση αιματοκριτη κ αυριο να παω να με δει. Γυρισα σπιτι κ εχω ξαπλωσει τωρα, εχω ελαχιστο πονο τωρα αλλα η αιμοραγια συνεχιζει. Γιατι αραγε ζητησε να κανω αιματοκριτη δε ξερω..

σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!.....καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου.....

...για τον αιματοκρίτη δεν ξέρω γιατί σου ζήτησε....

Εψαχνα σε διαφορα forum κ ελεγαν καποιες γυναικες οτι παιρνουν σιδηρο στην εγκυμοσυνη λογω χαμηλου αιματοκριτη. Οποτε σκεφτηκα οτι ισως αυτο θελει να δει. Σε ευχαριστωωω

• 2 weeks later...

καλημέρα σας! κι εγώ νέο μέλος είμαι και μάλιστα πολύ αγχωμένο..... η πρώτη μέρα τελευταίας περιόδου ήταν 22/1 και στις 29/2 έκανα χοριακή και είχα 2429. στις 5/3 (μετά από 5 ημέρες δηλαδή) επανέλαβα την εξέταση και έδειξε μόνο 4282... έχω αγχωθεί. ο γιατρός δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος και την παρασκευή μου ζήτησε να πάω στο μαιευτήριο και όχι στο ιατρείο του για καλύτερη διερεύνηση...

αχ κορίτσια πείτε μου, είναι άσχημα τα πραγμάτα? υπάρχει ελπίδα?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...