Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

με το δεξι με το δεξι %%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%- ευχομαι τα τρια σπορακια μας να βγουν με το καλο απο τις κοιλιτσες των μαμαδων τους και σε ολες οσες θελουν να ξαναπαρουν κιλα να ερθει γρηγορα η ωρα μας...γερα και δυνατα παιδακι μωρακια και σπορακια

Δημοσίευση

Αλικάκι κάλώς ήρθες!

Ρε συ δεν μου έχει έρθει το αίτημά σου και έχω προσπαθήσει κι εγώ πολλές φορές τι γίνεται;;;;

Της Ελισας το πήρα και έκανα έγκριση. Επι την ευκαιρία να πω πως όντως είστε κουκλιά όλοι σας Ελισάκι Φτού, φτου σκόρδα! Και όντως φέρνεις για Ευρωπαία. 'Εχεις ένα τύπο διαφορετικό από της κοινής Ελληνίδας.

Δημοσίευση

Nα με και εγω :ymsmug::ymsmug::ymsmug::ymsmug: Μπενω με το δεξι και ο Θεος να βαλει το χερι του.....

Μαριεττα εχεις μαλακιστει λιγο σημερα η μου φενετε???? :lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια εγω σημερα εκανα sex το μεσημερη που κοιμοταν ο μικρος. Εμεις εχουμε προβλιμα οταν ειναι εδω η Φλωρα γιατι ειναι και μεγαλη τα καταλαβενει ολα...

Δημοσίευση

κοριτσια ενταξει το πηρα το μηνυμα!!! θα τον βαλω κατω αυριο να του αλλαξω τα φωτα!!

φευγω κι εγω κορες γιατι τον ακουω ανησυχο...ισως ειναι και δοντια...οι τραπεζιτες ειναι πολυ φουσκωμενοι..

φιλια κοριτσια!! και με το καλο το θεματακι μας να γεμισει κι αλλα σπορακια!!!

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*

Δημοσίευση

Εε καλά μα ποιος είναι τέλος πάντων!!!! Πολύ αριστοκρατικός!!!! Φτου του ρε Μαράκι!!

Θα ξαναδοκιμάσω Νατάσσα μου κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει!!!

Καλώς την Εύη μας….

Τι μέρα είναι σήμερα ρε κορίτσια κ το ρίξατε στο σεχ?

Δημοσίευση
Εε καλά μα ποιος είναι τέλος πάντων!!!! Πολύ αριστοκρατικός!!!! Φτου του ρε Μαράκι!!

Θα ξαναδοκιμάσω Νατάσσα μου κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει!!!

Καλώς την Εύη μας….

Τι μέρα είναι σήμερα ρε κορίτσια κ το ρίξατε στο σεχ?

Αλικη με προκαλεις να σου απαντησω..

εχεις ακουσει την εκφραση: του Αγιου....π....???????

ημαρτον θα με καψει ο Θεος!!! κοριτσια φευγω γιατι θα σας τρελανω κι εσας!!!

καληνυχτα!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αλικη με προκαλεις να σου απαντησω..

εχεις ακουσει την εκφραση: του Αγιου....π....???????

ημαρτον θα με καψει ο Θεος!!! κοριτσια φευγω γιατι θα σας τρελανω κι εσας!!!

καληνυχτα!!!!!!!!

:lol::lol::lol: Δε σε καίει μαζί σου είναι!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Σημερα μιλισα με την νυφη μου και μου ειπε οτι ισως καταφερουμε να βρουμε ενα μικρο διαμεριζμα στην οικοδομη τους..Πολυ μικρο θα ειναι αλλα για αρχη θα ειναι και λιγοτερα τα εξοδα...Και το μονο που σκεφτικε ο αντρας μου που τον προβλιματισε ειναι πως θα ερθουν οι γονοις του τα Χριστουγεννα, που θα τους βαλουμε......

ΕΕΕΕΕΕΕΕ ας κανει και μια φορα Χριστουγεννα χωρις την μανουλα τι να κανουμε......Πω πω τι κοτες ειναι οι αντρες :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Κοριτσάκια θα την κάνω κ εγώ γιατί σε λίγο ξεκινάει το πρόγραμμα του Σπύρου!

Πρέπει να κερδίσω χρόνο…. Κ αύριο έμαθα πριν λίγο πως έρχεται μία καλή μας φίλη από Θεσσαλονίκη…. Ακούτε Θεσσαλονικές??? Έρχεται αέρας από εκεί!!

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά κ απονήρευτα…. Μόνο η Μαριέττα είναι δικαιολογημένη!!

Έλα μωρέ Εύη δεν καταλαβαίνεις τώρα θα έχει γκρίνια που φεύγετε κ θα του φταίει το παραμικρό!! Θα του περάσει!! Ξανακάντε σεξ!!

Δημοσίευση

Λοιπόν θέλω να ευχηθώ στα αρρωστούλικα μωράκια της παρέας μας περαστικά και γρήγορα μάλιστα, καθώς επίσης και στις μαμάδες που είναι αρρωστες.

Αντε να φύγει αυτος ο κωλοχειμώνας να υσηχάσουμε από τα μικρόβια (ή μήπως δεν παίζει ρόλο ο χειμώνας;;;).

Ελενάκι μου την έχεις πάει στον γιατρό την Αφροδιτούλα; Γιατί βήχει τόσο μωρέ και ταλαιπωριέστε και οι δύο; Μήπως πρέπει να πάρει αντιβίωση; Συγνώμη που στο προτείνω. Δεν είμαι υπέρ της αντιβίωσης αλλά με τα τελευταία νέα που έμαθα σήμερα από την Ειρήνη μας που είχαμε βρεθει για ένα γρήγορο καφεδάκι, το προτιμώ να παίρνουν αντιβίωση όταν πρέπει όχι με το παραμικρο παρά να κάνουν επιπλοκές και να ανυσηχούμε διπλά. Δεν σου έχει κάνει πυρετό εσένα όμως ε;

Κορίτσια κι εγώ με το άντρα μου είμαι 12 χρόνια και δόξα το Θεό είμαστε μια χαρά. Δεν έχουμε γκρίνιες, δεν βαριέται ο ένας τον άλλον. Βρήσκουμε πάντα την μέση λύση σε κάθε μας διαφωνία και νομίζω πως νοιώθουμε ακόμα ερωτευμένοι μεταξύ μας. Την Τρίτη έχουμε επέτειο γάμου (του θρησκευτικού που έχουμε κάνει το 2010 γιατί έχουμε κάνει και πολιτικο το 2006. Είμαστε μαζί από το 2000 και αρχίσαμε να συζούμε το 2003). Δόξα το Θεό. Δεν είναι όλα ονειρικά βέβαια εννοείται έχει κι αυτός τα ελλατώματα του αλλά βάση των βασικών στοιχείων που ήθελα να έχει ο άντρας μου που τα πληρεί περναω όμορφα μαζί του.

Κάποια κοπέλα ανέφερε για το στήθος μετά την γέννα ότι έμεινε μισό. Ε! ομοιπαθούσα κι εγώ. και δεν πρήζεται και μένα πλέον όταν περιμένω περίοδο.

Ινα μου πως είναι η Αναστασία;

Κορίτσια δεν θυμάμαι και πολλά τελικά από αυτά που έχετε γράψει. Έμεινα πολύ πίσω...

Αύριο έχουμε να πάμε σ' ένα παιδικό πάρτυ. Παιδάκι 2 χρονών πρώτης μου και αγαπημένης μου ξαδέρφης αλλά το σκέφτομαι ρε γαμώτο φοβάμαι τις ιώσεις.

Στα κρύα δεν μασάμε κι εμείς σήμερα έξω είμασταν με την Σοφούλα αλλά με παιδάκια που δεν θα ξέρουμε ότι είναι καλά μασάμε. Καλά είμαστε ήρεμες τόσο καιρό από αρρωστιες. Τι να κάνουμε όμως μάλλον θα πάμε γιατί με αυτό το σκεπτικό δεν πρέπει να ερχομαστε ποτέ σε επαφή με παιδάκια και δεν μ' αρέσει να γίνομαι παράξενη. Άλλοστε η Σοφούλα και όλα τα παιδάκια δηλαδή πρέπει να βρίσκονται με άλλα παιδάκια. Δεν μπορούμε να τους το στερούμε.

Αυτά προς το παρόν κι από μένα σας αφήνω γιατί θα με πιάσουν πιο πολύ οι θεωρίες μου βραδιάτικα και θα με βρίζετε.

Σας φιλώ!

Δημοσίευση

Καλορίζικοοοοοοο!!!!! ωραίος τίτλος, μακάρι να αρχίσει η "σπορά" και για τις υπόλοιπες που το επιθυμούν!

Αχ σας διάβασα, τι τρελοκομεία που είστε! πάλι καλά που έχω κι εσάς και μου φτιάχνετε τι διάθεση.

Μαριέττα, ελπίζω πριν προλάβεις να κοιμηθείς να έρθει ο Μάνος και να κάνετε σεξ επιτέλους, συμφωνώ και επαυξάνω ότι σου χρειάζεται επειγόντως :lol::lol:

Ινα ευχαριστώ για τις οδηγίες! λέω τώρα που θα της ξαναβάλω ορό να ρίξω μέσα στη σύριγγα και 1 σταγόνα τομπρέξ, ο Θεός βοηθός!

Κοριτσάκια πάω να τη βάλω για ύπνο γιατί έχει ξεσαλώσει, αφού κοιμήθηκε αργά το απόγευμα αντί για μεσημέρι τώρα είναι σαν να έχει πιεί 10 red bull!!!

Μόλις τα καταφέρω θα επιστρέψω, αν και μόνη μου θα μιλάω μιάς και οι μισές θα κοιμάστε και οι υπόλοιπες θα τιμάτε τον Αγιο! μεγάλη η χάρη του!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια!! Μπράβο στη ζουζούνα και σε σένα!  
    • Ούτε η δικιά μου έχει σάλια.. και δεν μπορώ να θυμηθώ και πότε σταμάτησαν.. αλλά σίγουρα έχει πολλούς μήνες.. σάλια από ένα σημείο και μετά είχε μόνο όταν δάγκωνε αφοσιωμένα τα παιχνίδια της αλλά και αυτό τώρα το έχει σταματήσει..  Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που χρειάζεται να προσέξεις στο μέλι.. σίγουρα προσέχεις ποιότητα.. ιδανικά αν έχεις κάποιον δικό σας άνθρωπο εμπιστοσύνης σε κανά χωριό τίποτα να σου δώσει.. προσωπικά της το έδωσα πρώτα μαγειρεμένο σε μαρινάδα στο κοτόπουλο και μετά στο γιαούρτι.. αλλά δεν είναι και του γλυκού η δικιά μου οπότε δεν ξετρελαθηκε.. Για τα κουταλάκια του παιδιού τώρα.. όταν το έψαχνα, όλοι οι ειδικοί πρότειναν της ezpz που έχει για το κάθε στάδιο ηλικίας του παιδιού και βοηθά στο αντανακλαστικό του κλεισίματος του στόματος για να μάθει να τρώει μόνο του..  https://share.google/vrPFvDEYqK57IYw1x Από τα παραπάνω που δείχνεις, κανένα δεν εξυπηρετεί από όσο ξέρω.. ειδικά τα κάτω.. μη ξοδευτεις να τα πάρεις δηλαδή..  Προσωπικά δεν είχα την δυνατότητα να  πάρω τα συγκεκριμένα οπότε πήρα κάτι παρόμοια με ξύλινο σκελετό και σιλικόνη στην άκρη που δεν εξυπηρέτησαν γιατί ήταν για άνω των 12 μηνών (δεν το ήξερα τότε) και προτιμούσε να δαγκώσει το ξύλο από το να το χρησιμοποιήσει για να φάει και ενώ δοκίμασα μερικά ακόμα γνωστών εταιρειών που έλεγαν από 4μ+ να μοιάζουν με τα ezpz αλλά δυστυχώς είχαν πολύ κακό  στόμιο για το παιδί (είτε πολύ πλατύ, είτε πολύ βαθύ) ή ήταν τόσο μαλακά που τσάκιζαν και έπεφτε το φαγητό πριν το βάλει στο στόμα, στο τέλος κατάβολεύτηκε κάτι φθηνά του Jumbo τύπου 1€ που πήραμε τυχαία έτσι για να τα δοκιμάσουμε και αυτά.. καλή αναλογία σκληρού/μαλακού ώστε να μην διπλώνει/τσακίζει, όταν έβρισκε μάγουλο πχ ή κούτελο κ.ο.κ... μικρό ρηχό στόμιο όπως θα έπρεπε..  https://share.google/PriVcsMxMsYYl5qyl Η δικιά μου από 6μ πήρε κουταλάκι.. και ναι μέχρι να μάθει έτρωγαν τα μαλλιά, τα αυτιά, τα μάτια της μέσα.. μιλάμε για "τρελή επιτυχία" ούτε στόχο να το έβαζε.. εδώ και μερικούς μήνες (από 8μ περίπου) της αφήνω προγεμισμενα κουταλάκια στο δίσκο πάνω, το παίρνει το τρώει μου το δίνει πίσω και παίρνει το επόμενο που της έχω ήδη αφήσει στο δίσκο.. ναι πάλι λερώνεται γύρω από το στόμα αλλά καμία σχέση..  Το μπιμπερο καλό είναι να το κόψετε σιγά σιγά.. δεν βοηθάει πουθενά.. και είναι λογικό να δυσκολεύεται με το καλαμάκι.. είναι εντελώς διαφορετική διαδικασία για να το πιει σε σχέση με το μπιμπερο, χρειάζεται να χρησιμοποιεί διαφορετικά την γλώσσα το παιδί, να αναπτύξει νέες δεξιότητες που απαιτούν χρόνο και εξάσκηση.. εγώ της δίνω από ανοιχτό ποτηράκι μετά το φαγητό όταν είναι στην καρέκλα ακόμα ώστε αν τα κάνει π@@να (που θα τα κάνει) να μην γίνει ο τόπος όλος, και ένα κλειστό ποτηράκι με καλαμάκι που της έχω μόνιμα προσβάσιμο για να πίνει όποτε θέλει..  Στην διαφοροποίηση των υγρών ανά ποτήρι έχει δίκιο η @_piripiri_ και σωστά το αναφέρει.. συνδέουν συγκεκριμένα σκεύη με το υγρό στοιχείο που περιέχει οπότε λογικό να τους έρχεται παράξενο και να μην το θέλουν διαφορετικά.. όπως ακριβώς και εμείς δηλαδή.. πχ και εγώ που της έβαλα κατσικίσιο γάλα στο ποτήρι με το καλαμάκι που έχουμε και ενώ το πήρε με ενθουσιασμό γιατί αγαπάει το νερό, όταν είδε ότι δεν ήταν νερό αυτό το έφτυνε και το πέταξε.. της πήρα ένα άλλο παρόμοιο ποτηράκι με καλαμάκι σε άλλο σχέδιο χρώμα κλπ και το δέχτηκε, τουτέστιν το κράτησε και το πιπιλαγε όχι ότι ξετρελαίνεται ιδιαίτερα με το κατσικίσιο παρόλο που δοκίμασα διάφορους τρόπους.. εσένα τώρα @Θέτις Κ. που έχετε χρονισει μπορείς να κόψεις το μπιμπερο μαζί με τη φόρμουλα ταυτόχρονα και να περάσετε σε γάλα κατσικίσιο στο ποτήρι ή σε ποτήρι με καλαμάκι.. όπως περίπου έκανες την μετάβαση από το στήθος στην φόρμουλα, κάπως έτσι και από το μπιμπερο στο ποτήρι.. σταδιακά φυσικά..
    • Να σας ζήσει κορίτσι!!! Γέρος δυνατός και χαρούμενος!!! Καλή ανάρρωση!!!! Πως ήταν η γέννα σου;;; Έχω ακούσει για ανακούφιση από κάτω που βάζουν αλουμινονερο.. Το βάζεις σε στρογγυλά βαμβακακια πάνω στη σερβιετα και ανακουφίζει... 
    • Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας κ με το καλο κ το 2ο. Ελπιζω να περάσατε ωραια στη βάφτιση 😊 σε καταλαβαίνω με το τρέξιμο με τη μικρή, εμενα ειναι μεγαλύτερος αλλα πολυ ζωηρος κ πραγματικά δε σταματάμε δευτερόλεπτο ολη μερα..δεν κανει κ μεσημεριανό ύπνο πια οποτε παμε ολη μερα σερί..κ όποιος αντέξει 😂 Θα κανεις κ μετρησεις για τις υπογλυκαιμίες κ πρεπει να προσέχεις κατι απο φαγητό ή απλώς να τρως συχνα? ποτε εχεις πητ?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...