Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Συγχαρητηρια και ολα με το καλο. Ο γιατρος σου θα κρινει ποτε πρεπει να σε δει. Καποιοι προγραμματιζουν μετα τις 6 βδομαδες για να ακουσεις και καρδια καποιοι νωριτερα.
    • Τι εννοεις εβγαινε αρνητικη σε ολα; τα τεστ λογικα γιατι να εισαι εγκυος με τοσες μερες καθυστερηση και η χοριακη σου να ειναι αρνητικη δεν παιζει..αν εκανες χοριακη και ειναι αρνητικη κατι αλλο θα συμβαινει και σε καθε περιπτωση το καλυτερο θα ηταν να επισκεφτεις τον γυναικολογο σου.
    • Παντως εμενα μου ειχε πει ο γιατρος να κανω χοριακη στις 10 μερες και επειδη δεν αντεχα να περιμενω και μεσολαβουσε και σκ την εκανα 7η μερα και ηταν τριψηφια. Τον ρωτησα ομως και επειδη ξερει ποσο αγχωδης ειμαι γενικα μου εδωσε το οκ και πηγα. Τωρα για τα τεστ δεν ξερω να σου πω δεν εχω κανει ποτε μου!
    • Καλημέρα κορίτσια. Εδώ δικαιούμαστε δωρεάν και έρχεται μια μαία και μας βλέπει τακτικά εμάς και το μωρό. Οπότε σήμερα είχαμε μαία. Μας είδε και είπε ότι πάνε όλα καλά. Της είπαμε κάποια πράγματα και μας είπε μάλλον ξεκίνησαν κολικοι από προχθές. Λευκοί ήχοι, αγκαλιές, μαρσιπο και υπομονή.
    • Εγώ κορίτσι μου είμαι κατά τον τεστ να σου πω την αλήθεια θα περίμενα να κάνω χοριακή, αλλά αυτό είναι προσωπική μου γνώμη!!! Ο γιατρός σου τι σου είπε να κάνεις χοριακή την Τρίτη, λόγω αργιών?  όσον αφορά τα δέκατα δεν είναι κάτι μη σε αγχώνει, μπορεί να είναι από τα φάρμακα, μπορεί σημάδι εγκυμοσύνης, μπορεί κ τπτ. Αν νιώσεις πιο ζεστή ή έχεις κάποιο άλλα σύμπτωμα πχ λαιμό μίλα με τον γιατρό σου να το προλάβεις νωρίς 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...