Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalispera tha ithela tin sybouli sas ego eimai konta sta 120 kila auto tin gunaikologo moy de tin peirazei to thema einai oti emena mou loipoi h progesteroni eperna toso kairo tora stamathsa alla tha xana arxiso ton aprilio eipa xtes me ton antra mou na psaxoume ligo na antimetipoisoume thn upogonimothta me diatrofi k anakalupsame oti k oi 2 kanoume oti dynaton xeirotero gia thn gonimothta mas loipon eseis ti lete na xekinisoume sympliromata diatrofhs h na allaxoume ths sunhthies pragma polu dyskolo eixe kapoio zeygari to idio thema;;;;sygnomi gia to megalo mhnyma aaaaaaa xexasa na po auto ton mina pira test oorixias apo to internet k pali den ekana oorixia k to ekana perissoteres meres apo to kanoniko alla tipota :(:(:(:(:(:(:(:(:( pote tha gino mama :?::?::?::?::?::(:(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

Καλησπέρα μπαμπαλου 24 !!!! Γλυκιά μου εγώ , όταν προσπαθούσα να μείνω έγκυος είχα ρωτήσει το γυναικολόγο μου για τα κιλά μου και τη διατροφή. Με έβαλε να κάνω καμπύλη ζαχάρεως , γιατί όπως μου εξήγησε με απλά λόγια, όταν έχουμε παραπάνω κιλάκια σκληραίνει το ωάριο και έτσι είναι πιο δύσκολο για το σπέρματοζωάριο να το τρυπήσει (ελπίζω να τα λέω σωστά :?:?:?:? ). Ορμονολογικές εξετάσεις σε έβαλε να κάνεις? Μην αγχώνεσε ...... βασικό !!!!!! Όλα θα πάνε καλά θα δεις :D:D:D:D:D

Δημοσίευση

μπαμπαλου μου αφου οι εξετασεις σου ειναι ενταξει θα αρχισεις ξανα την προγεστερονη σου και εγω θα σου ελεγα να παρεις και φυλλικο οξυ...ειναι βιταμηνουλα και μονο καλο σου κανει..δυο μηνες μετα που την πηρα εμεινα εγκυος..εχετε δοκιμασει την σπερματεγχυση?

και οσο για την διατροφη φυσικα και ειναι καλο να αλλαξεις καποιες συνηθειες οπως περισσοτερα φρουτα και λαχανικα και αν καπνιζεις σταματο υποχρεωτικα...βεβαια δραστικες λυσεις μην παρεις γιατι και οι αποτομες αλλαγες στο σωμα σου καλο δεν κανουν...αποσυντονιζεσαι...

εγω σου ευχομαι γρηγορα με ενα σπορακι και αμα θες ολα γινονται...

Δημοσίευση

Μπαμπαλου 24 , η προγεστερονη ειναι βασικη..οσο για τα κιλα που αναφερεις ,σημασια εχει και το υψος..αλλα καλο θα ηταν να ξεκινησεις μια πιο καλη διατροφη..κυριως για την υγεια σου..η γονιμοτητα επιρεαζεται απο το σωματικο βαρος..οταν εισαι πολυ κατω η πανω απο ο φυσιολογικο δεν βοηθαει..αλλα κυριως να εισαι χαλαρη..να μην αγχωνεσαι!αυτο ειναι το πιο σημαντικο νομιζω!σιγα σιγα θα ερθει το σπορακι!

Δημοσίευση

μπαμπαλου καλημερα!!!!κοριτσακι μου, σου ευχομαι να αποκτησεις οσο το δυνατον συντομοτερα το μωρακι που τοσο επιθυμεις!!!κατα τα αλλα,θεωρω οτι το να υιοθετησετε εναν πιο υγιεινο τροπο ζωης και εσυ και ο αντρας σου, θα σας φερει πιο κοντα σε αυτο το ονειρο, αλλα επιπλεον θα βελτιωσετε και την υγεια και την ευεξια σας!!!!το ξερω οτι ειναι δυσκολο, αλλα οταν θελουμε κατι παρα πολυ, βρισκουμε τη δυναμη να τα καταφερουμε.απευθυνθειτε και σε ενα διατροφολογο που σιγουρα θα σας βοηθησει!!!ευχομαι γρηγορα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!! :):):)

Δημοσίευση

Μπαμπαλου, συγχαριτηρια που καταφερες να το κοψεις..κι εγω υστερα απο εννια χρονια εδωσα τελος σε αυτη την συνηθεια..λογω εγκυμοσυνης βεβαια..πριν μεινω εγκυος το παλεψα να το κοψω αλλα δεν τα καταφερνα..γι αυτ ξερω ποσο δυσκολο ηταν αυτο που εκανες και μπραβο σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...