Μετάβαση σε περιεχόμενο

kalispera


μπαμπαλου 24

Recommended Posts

kalispera tha ithela tin sybouli sas ego eimai konta sta 120 kila auto tin gunaikologo moy de tin peirazei to thema einai oti emena mou loipoi h progesteroni eperna toso kairo tora stamathsa alla tha xana arxiso ton aprilio eipa xtes me ton antra mou na psaxoume ligo na antimetipoisoume thn upogonimothta me diatrofi k anakalupsame oti k oi 2 kanoume oti dynaton xeirotero gia thn gonimothta mas loipon eseis ti lete na xekinisoume sympliromata diatrofhs h na allaxoume ths sunhthies pragma polu dyskolo eixe kapoio zeygari to idio thema;;;;sygnomi gia to megalo mhnyma aaaaaaa xexasa na po auto ton mina pira test oorixias apo to internet k pali den ekana oorixia k to ekana perissoteres meres apo to kanoniko alla tipota :(:(:(:(:(:(:(:(:( pote tha gino mama :?::?::?::?::?::(:(:(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα μπαμπαλου 24 !!!! Γλυκιά μου εγώ , όταν προσπαθούσα να μείνω έγκυος είχα ρωτήσει το γυναικολόγο μου για τα κιλά μου και τη διατροφή. Με έβαλε να κάνω καμπύλη ζαχάρεως , γιατί όπως μου εξήγησε με απλά λόγια, όταν έχουμε παραπάνω κιλάκια σκληραίνει το ωάριο και έτσι είναι πιο δύσκολο για το σπέρματοζωάριο να το τρυπήσει (ελπίζω να τα λέω σωστά :?:?:?:? ). Ορμονολογικές εξετάσεις σε έβαλε να κάνεις? Μην αγχώνεσε ...... βασικό !!!!!! Όλα θα πάνε καλά θα δεις :D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπαμπαλου μου αφου οι εξετασεις σου ειναι ενταξει θα αρχισεις ξανα την προγεστερονη σου και εγω θα σου ελεγα να παρεις και φυλλικο οξυ...ειναι βιταμηνουλα και μονο καλο σου κανει..δυο μηνες μετα που την πηρα εμεινα εγκυος..εχετε δοκιμασει την σπερματεγχυση?

και οσο για την διατροφη φυσικα και ειναι καλο να αλλαξεις καποιες συνηθειες οπως περισσοτερα φρουτα και λαχανικα και αν καπνιζεις σταματο υποχρεωτικα...βεβαια δραστικες λυσεις μην παρεις γιατι και οι αποτομες αλλαγες στο σωμα σου καλο δεν κανουν...αποσυντονιζεσαι...

εγω σου ευχομαι γρηγορα με ενα σπορακι και αμα θες ολα γινονται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπαμπαλου 24 , η προγεστερονη ειναι βασικη..οσο για τα κιλα που αναφερεις ,σημασια εχει και το υψος..αλλα καλο θα ηταν να ξεκινησεις μια πιο καλη διατροφη..κυριως για την υγεια σου..η γονιμοτητα επιρεαζεται απο το σωματικο βαρος..οταν εισαι πολυ κατω η πανω απο ο φυσιολογικο δεν βοηθαει..αλλα κυριως να εισαι χαλαρη..να μην αγχωνεσαι!αυτο ειναι το πιο σημαντικο νομιζω!σιγα σιγα θα ερθει το σπορακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπαμπαλου καλημερα!!!!κοριτσακι μου, σου ευχομαι να αποκτησεις οσο το δυνατον συντομοτερα το μωρακι που τοσο επιθυμεις!!!κατα τα αλλα,θεωρω οτι το να υιοθετησετε εναν πιο υγιεινο τροπο ζωης και εσυ και ο αντρας σου, θα σας φερει πιο κοντα σε αυτο το ονειρο, αλλα επιπλεον θα βελτιωσετε και την υγεια και την ευεξια σας!!!!το ξερω οτι ειναι δυσκολο, αλλα οταν θελουμε κατι παρα πολυ, βρισκουμε τη δυναμη να τα καταφερουμε.απευθυνθειτε και σε ενα διατροφολογο που σιγουρα θα σας βοηθησει!!!ευχομαι γρηγορα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!! :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπαμπαλου, συγχαριτηρια που καταφερες να το κοψεις..κι εγω υστερα απο εννια χρονια εδωσα τελος σε αυτη την συνηθεια..λογω εγκυμοσυνης βεβαια..πριν μεινω εγκυος το παλεψα να το κοψω αλλα δεν τα καταφερνα..γι αυτ ξερω ποσο δυσκολο ηταν αυτο που εκανες και μπραβο σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...