Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι τώρα πάω στον γιατρό 😊  Τα κιλά πάνε ανάλογα και πόσο ήσουν πριν. Δυστυχώς κάνεις και κατακράτηση στην εγκυμοσύνη. Εγώ ευτυχώς έχω χάσει σχεδόν ένα κιλό από την αρχή 😅 Να ναι καλά οι αναγουλες 🥳 Αλλά φοβάμαι στο 2ο τρίμηνο και ξεκινήσουν οι λιγούρες... Ελπίζω να καταφέρω να αντισταθώ γιατί ήδη ξεκινάω με περισσότερα κιλά από ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη και δεν θέλω να ξεφύγω. Δεν θα κάνει καλό και για τα κόκκαλα μου (μέση, γόνατα και τα σχετικά). Θα σας στείλω νέα μόλις τελειώσω από την γιατρό!
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι πηγαμε! Επιασε τα 3.5 κιλα. Πήρε ένα κιλο σε 20 μερες, μια χαρα την βρηκε ο γιατρός, μπορούμε κ επισημα να βγούμε εξω. @Katerinioo εγώ στη θέση σου δ θα τ ξυπνούσα. Ειδικα αμα μέσα στη μερα περνούσε δυσκολα με πονακια γκρινια κτλ. Θα τ αφηνα να ξεκουραστει.
    • Εμείς παίρνουμε το Almiron που εδώ λέγεται αλλιώς αλλά είναι ακριβώς το ίδιο. Το ίδιο έπαιρνα και στον πρώτο μου που πάλι κάναμε μεικτή διατροφή.
    • @Diwni πως πήγε ο παιδίατρος;  @ΜαρίαΔημήτρης βλέπω τα νέα σας και λέω πόσο μεγάλωσαν τα μικρούλια σας πια 😊
    • Καλησπερα κορίτσια και από εμάς. Είχαμε εν ήρεμο βράδυ σχετικά. Χθες τον κάναμε πρώτη φορά μπάνιο. Δεν έδειξε να το χαίρεται αλλά θα δείξει 😂 Ηθελα να σας ρωτήσω πότε σταματήσατε να τα ξυπνάτε για να φάνε. Εμάς έχει πιάσει το βάρος γέννησης συν άλλα 200-309 γρ περίπου και χθες το βράδυ δεν ήθελε να ξυπνήσει να φάει. Κοιμόταν 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...