Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Elli13 εγώ πάντως θα τον στείλω τον Σεπτέμβρη κανονικά παιδικό σταθμό. Έχει τόση ενέργεια που δε γίνεται να είμαι με την κοιλιά στο στόμα και να τον κυνηγάω, άσε που πρέπει να δουλέψω, δε γίνεται. Επίσης είμαι σίγουρη ότι θα κάνει καλό και στον ίδιο γιατί τρελαίνεται να παίζει με παιδάκια. Θα τον σταματήσω αναγκαστικά ένα 20ημερο πριν γεννήσω γιατί πέφτουν οι διακοπές Χριστουγέννων και θα ξεσουρωσει ό,τι τελευταίο κολλήσει, μετά θα τον κρατήσω σπίτι κάνα μήνα και μετά πίσω στη φάμπρικα 😅. Και ο Θεός βοηθός... Πράγματι η αδερφή μου στη Γερμανία δε σταμάτησε τη μεγάλη από τον παιδικό ούτε μια μέρα, άλλη νοοτροπία. Έχω κάνει τα πλάνα μου αν και όλο κάτι με σταματάει και λέω μην κάνεις σχέδια είναι πολύ νωρίς, κάτι μπορεί να πάει στραβά. Αλλά από την άλλη αν δεν κάνω σχέδια μήπως θα στεναχωρηθω λιγότερο αν κάτι συμβεί;
    • Μια που λέτε για παιδικό.. εγώ όταν γέννησα η μεγάλη ήταν 2 ετών οπότε δεν μπορούσα να την στείλω παιδικό μέχρι να πάει 2,5.. από τον Μάρτιο και μετά άρχισε το πάρτυ  με τις ιωσεις το μωρό δεν μπορεί να γίνει εντελώς καλα , δεν έχει ηρεμήσει.. η μεγάλη αρρωσταίνει αλλά μετά από ένα διάστημα γίνεται καλα…από την μια στεναχωριέμαι για το μωρό επειδή δεν το πρόσεξα όσο την μεγάλη στο θέμα ιωσεις αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι και για την μεγάλη δεν μπορώ να την κρατάω μέσα στο σπίτι το θέλει το σχολείο ζητάει να πάει  Εγώ πιστεύω οπότε και να αρχίσει σχολείο είναι μια φάση από την οποία θα περάσει αργά ή γρήγορα απλά το μόνο που θα έλεγα από την εμπειρία μου καλό θα είναι να περιμένεις να φύγει το πρώτο τρίμηνο μην ανεβάσει κανένα πυρετό το μωρό και δεν μπορείς να  δώσεις ούτε ντεπόν.. αλλά θα τα δεις και στην πορεία πως θα παει δεν έμεινε πολύ να πάρεις την κορούλα σου αγκαλιά 🥰
    • Πας κιόλας για το 2ο βρε θηρίο;;;; Μπράβο!!! Με το καλό κορίτσι μου γλυκό!!! 
    • Αχ τι ωραια που τα ειπες!!!! Μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας!!! ❤️🤗 Αυτος ο μηνας ειναι πολυ σημαντικος για μενα! Ερχομαι πιο κοντα στο ονειρο!! 😇  
    • Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ήδη έκανα αίτηση για βρεφικό στο δήμο μου και θα κάνω και για ΕΣΠΑ εννοείται, όπως και να έρθουν τα πράγματα να έχω την επιλογή. Γεννάω αρχές Αυγούστου, οπότε θεωρητικά από Νοέμβρη μπορώ να την στείλω. Είναι όμως μήνας φουλ ιώσεων και η δικιά μου δεν έχει αρρωστήσει ποτέ, εκτός από ένα μπούκωμα μια φορά. Είναι παρθένος οργανισμός και πολύ φοβάμαι ότι θα κολλήσει ο,τι υπάρχει. Και άντε να φέρω βόλτα δύο μωρά άρρωστα..   Τώρα για το θηλασμό, να πω την αμαρτία μου, επειδή στην "μεγάλη" δυσκολεύτηκα υπερβολικά να αποθηλασω, το είδα σαν τεράστια ελευθερία όταν επιτέλους 14 μήνες μετά τα κατάφερα να δώσω μπουκάλι. Δεν έκανε ποτέ μαραθώνιους θηλασμούς, ήταν υπερβολικά γρήγορη, αλλά αν η μπέμπα δεν είναι αυτού του στυλ, δεν θα έχω την δυνατότητα να την έχω όλη μέρα στο στήθος, δεδομένου ότι θα έχω κ ένα άλλο παιδάκι 21 μηνών που θα με έχει ανάγκη. Ήμουν τόσο υπέρ του θηλασμού, γνωρίζω εννοείται όλα τα οφέλη, αλλά προς ώρας στην ιδέα του να προσκολληθεί πάλι ένα μικρουλι πάνω στο στήθος μου.... Δεν ψήνομαι 😂😂 Θα ξεκινήσω με μεικτό και όπως πάει. Θέλω να έχω τη δυνατότητα να την ταιζει και ο μπαμπάς της αν χρειαστεί (που θα χρειαστεί σίγουρα). Πόσο διαφορετικά είναι όλα βρε κορίτσια στο δεύτερο μωράκι... Απίστευτο!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...