Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..


Recommended Posts

Καλησπερα....Εχω παραθεσει την ιστορια με το πρωτο μου μωρο μου σε αλλο θεμα, οποτε εδω μπαινω κατευθειαν στο θεμα..

Γεννησα 30/10/11 περασαν αισιως 3 μηνες, το μωρο δεν υπαρχει πια εδω και 1 μηνα...

Δεν ηθελα να παρω το χαπι διακοπης γαλακτος, διοτι οι παρενεργειες ειναι απιστευτες και η αληθεια ειναι οτι , ο τι εχει να κανει με το στηθος το φοβαμαι λιγακι...ενω ειχα πολυ γαλα, τελικα με σταδιακη μειωση των αντλησεων σταματησε σιγα-σιγα....αλλα οταν κανω μπανιο παρατηρω στις θηλες μου λιγο γαλα αμα τις πιεσω.

Με τον αντρα μου θελουμε να κανουμε προσπαθειες για 2ο παιδι συντομα(στο 3 μηνο μας ειπαν λογω προωρης γεννας με καισαρικη), αλλα καπου διαβασα οτι το γαλα μειωνει την γονιμοτητα!Μηπως τελικα εκανα λαθος που δεν πηρα το χαπι?Προκειμενου να διακοπει το γαλα αμεσα...

Εντωμεταξυ περιοδο εχω κανονικα...αυτος ειναι ηδη ο δευτερος κυκλος που διανυω...

Ειμαι μπερδεμενη..καταλαβαινετε....θελουμε πολυ μια επομενη εγκυμοσυνη , αλλα φοβομαστε μηπως δεν εχουμε κανει τα σωστα βηματα προς αυτη την κατευθυνση...Οποια εχει μια αναλογη εμπειρια η γνωση, η απλα γνωμη..ευπροσδεκτη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου, είχα διαβάσει την ιστορία σας κ εύχομαι σύντομα να έρθει το αδερφάκι του μικρού σου!

Μήπως θα ήταν καλό να σε δει ο/η γυναικολόγος που θα επιλέξεις? τι να σου πω, εγώ γέννησα, θήλασα για περίπου 2 μήνες κ όταν αρχισα να αραιώνω το θηλασμό - δεν είχα κ πολύ γάλα και ήταν κάπως ιδιάζουσα η περίπτωσή μου - μου ήρθε η περίοδος. ο γιατρός δεν μου έδωσε χάπια, άλλωστε δεν πέτρωνε το στήθος μου... κόπηκε εντελώς μόνο του. ποτέ όμως δεν είχα πολύ.. ο μικρός μου γεννήθηκε αρχή 36ης και δεν είχε κ πολλή επιμονή(;) ή δύναμη (;) να θηλάσει, κ απο την άλλη το θήλαστρο που πήρα ήταν μάπα κ δεν κατάφερνα να βγάλω κ πολύ.... πάρε γνώμες, οι κοπέλες σίγουρα θα σου δώσουν κάποια συμβουλή, αλλά ρώτα γιατρό είναι η γνώμη μου.

με το καλό οι προσπάθειές σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Demie μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!

Ο γυναικολογος που πηρα τηλεφωνο να του πω τα "γεγονοτα" αμεσως μου προτεινε το χαπι..για να ξεμπερδευω οπως μου ειπε..για να μην βγαζω γαλα και στεναχωριεμαι...Ομως επειδη λογω της ιστοριας μου πηγαινω και σε ψυχοθεραπευτη που ειναι γιατρος στο επαγγελμα, μου ειπε οτι δεν θα κανει καλο το χαπι, διοτι προκαλει διαφορα ψυχικα "θεματα" επειδη επιδρα πολυ στην υποφυση του εγκεφαλου!Και ετσι δεν το πηρα....Επισης και με 2 συμβουλους θηλασμου που μιλησα , ηταν πολυ κατα του χαπιου...και ειναι ολες μανες που εκοψαν φυσικα το γαλα...Τι να πω τωρα.... :?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι διαβασα κι εγω την ιστορια σου και ολοψυχα σου ευχομαι τετοια μερα του χρονου να κρατας στην αγκαλια σου ενα γερο μωρακι..ο καλος θεουλης να βοηθησει να ερθει συντομα..

Σχετικα με αυτο που ρωτας, εγω ξερω πως την γονιμοτητα δεν την μειωνει το γαλα αλλα η προλακτινη..εφοσον ομως λες πως εχεις περιοδο κανονικα αυτο σημαινει οτι ωορηξια γινεται κανονικα..εξαλλου ´λιγο γαλά ´οπως λες τυχαινει να εχουν οι περισσοτερες γυναικες αρκετο καιρο μετα τον αποθηλασμο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας.Εγώ δεν εχω ακόμα παιδάκι οπότε δεν εχω εμπειρία από θέματα θηλασμου όμως όταν είχα πρόβλημα με την προλακτινη και ενώ είχα περίοδο κάθε μήνα αν και ακαταστατη δεν μπορούσα να πιάσω παιδί.Η ίδια ορμόνη είναι ανεβασμένη και σε σένα οπότε λογικα δύσκολα θα μπορείς να μείνεις έγκυος άμεσα.Επίσης το ότι έχεις περίοδο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κανείς και ωορηξια .Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέρω 3 κοπέλες που έμειναν έγκυες ενώ θήλαζαν και απ'ότι έχω ακούσει ο θηλασμός δεν είναι αντισύλληψη, άρα δεν νομίζω ότι από μόνο του το γάλα δημιουργεί πρόβλημα στην σύλληψη. Θυμάμαι και σε μένα όταν σταμάτησα τον θηλασμό χωρίς χαπάκι, αν πίεζα το στήθος μου έβγαζε λίγο γάλα για πολύ καιρό. Σου εύχομαι γρήγορα με ένα μωράκι στην αγκαλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχάς λυπάμαι πολύ για ότι συνέβη κ εύχομαι γρήγορα να νιώσεις καλύτερα κ να αγκαλιάσεις το δεύτερο μωράκι σου με υγεία!!

Το γάλα δεν επηρεάζει τη γονιμότητα άμα έχεις περίοδο… αυτό είναι σίγουρο!!

Το γάλα τώρα θα σταματήσει σταδιακά άμα σταδιακά κόβεις κ τις αντλήσεις…. όπως κ στον αποθηλασμό! Αν πχ κάνεις 3 αντλήσεις σε 2 μέρες κάνεις 2 μετά από 2 μέρες κάνεις 1 κτλ μέχρι να σταματήσεις τελείως… μην πιέζεις όμως συνέχεια με το χέρι γιατί θα βγάζει συνέχεια!! Τα χάπια δεν νομίζω πως χρειάζονται! Εγώ είχα γάλα μέχρι ένα μήνα μετά τον αποθηλασμό!! Δεν έκανα τίποτε άλλο κ σταμάτησε μόνο του.

Το αίμα μπορεί να είναι κάποιος τραυματισμός όπως τραβάς με το θήλαστρο! Συμβαίνει συχνά κ στο θηλασμό!

Βέβαια αυτή είναι η άποψή μου κ ένας έλεγχος σε γιατρό δεν θα ήταν κακό να γίνει!

Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απίστευτη η ιστορία σου..σου εύχομαι πολύ σύντομα να κρατάς στην αγκαλιά σου ένα άλλο μωράκι για να σου απαλύνει λίγο τον πόνο σου... να κάνεις ότι σου είπαν τα κορίτσια. Το σημαντικότερο είναι να μην πιέζεις το στήθος σου να δεις αν έχει ακόμα γάλα. Αυτό άμεσα δίνει εντολή στον εγκέφαλο να συνεχίσει την παραγωγή. Αν έχεις περίοδο σημαίνει ότι έχεις και ωορηξία, οπότε μπορείς κανονικά να ξεκινήσεις τις προσπαθειες. Σού εύχομαι πολύ σύντομα να μας ανοκοινώσεις την εγκυμοσύνη σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ πολυ!!!! :)

Eugenia,spa,Nickis,littledancer kai Aggt θελω να ξαναπροσπαθησω οποτε ειναι καλο για τον οργανισμο μου..πιστευω απ οτον Μαρτιο και μετα οτι θα ηταν καλα...για το θεμα της προλακτινης εχετε δικιο....ισως πρεπει να το ψαξω..να και στον προηγουμενο κυκλο εκανα τεστ ωορρηξιας ετσι για να δω και στην 14η μερα βγηκε θετικο....βεβαια δεν προσπαθησα τιποτε τοτε.....που να βρουμε ορεξη...αιμα δεν βγαζω απο το στηθος.....αμα ηταν ετσι θα ειχα φυγει σφαιρα για τον γιατρο!!!Απλα ειχα λιγο γαλα και λεω μηπως δεν εκανα κατι σωστα.....

Σας ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινετε και ελπιζω κι εγω να εχω ομορφες ανακοινωσεις να κανω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι περιμενουμε και θα χαιρω πολυ αν συντομα μαθω πως εισαι εγκυος..

Ολα θα πανε καλα κοριτσι μου..να εισαι δυνατη και ολα θα πανε καλα..ολες μας εχουμε περασει απο σαραντα κυματα..κι εγω εχασα δυο εγκυμοσυνες μεχρι τωρα και δυσκολευτηκα πολυ στην τριτη..ευχομαι για σενα τα δυσκολα να τελειωσαν εδω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι μου γεια σου

την ιστορια σου δεν την ξερω αλλα κατι καταλαβα απο αυτα που λεσ...λειπαμε πολυ γι οσα εγιναν κ ελπιζω ο θεοσ να σε αξιωσει με ενα αλλα μωρακι συντομα.

εγω το γαλα κ στα 3 μου παιδακια το εκοψα με χαπι ....δεν ειχα τπτ κ καμια παρενεργια αλλα αυτο πιστευω ειναι κ στον οργανισμο κ καλο ειναι να μην διαβαζουμε τισ παρενεργιεσ του χαρτιου γιατι αυτουποβαλουμε τον εαυτο μασ να παθει οτι ακριβωσ γραφει καλο ειναι να ακουμε τον γιατρο μασ αυτοσ ξερει καλυτερα ;) .

εγω θυλαζα λιγο κ μετα το δευτερο μηνα που σχεδον δεν ειχα γαλα( εβγαζα λιγο με το θυλαστρο περιπου 20μλ)ετσι επερνα το χαπακι για 2 μερεσ αλλα δεν επρεπε να πιραζω καθολου τη θυλη κ μου ειχε πει ο γιατροσ να βαλω το πιο στενο σουτιεν που εχω ,παλια το δενανε με γαζα το στηθοσ να φανταστεισ!μετα το χαπι δεν συμαινει οτι δεν θα ξανα βγει υγρο εμενα μου εβγαζε λιγο αλλα απο τη στιγμη που δεν σε ποναει το στηθοσ αστο ετσι .....στο τριτο παιδι ενο ειχα παρει το χαπι κ ειχα ακομα κ στον υπνο ενα μπουστακι σφιχτο παντα εβλεπα λιγο γαλα αλλα με πονουσε 2 μερεσ η θηλεσ μου ....η μαια μου ειπε να βγαλω λιγο μεχρι να ανακουφιστω κ να το αφυσω παλι ετσι εκανα 3-4 αντλισεισ κ τελοσ μετα δεν με ξαναενοχλισε ουτε ξαναεβγαλε τπτ ισωσ ειχε μινει υπολιμα που επρεπε να φυγει.

οσο για τη γονιμοτηταα κ εγω ξερω περιπτωσεισ που ενο θυλαζαν κ δεν ειχαν περιοδο επιασαν μωρο. παρε παλι το τεστ αν θεσ για να σου το επιβεβεωσει κ εγω ετσι τα επιανα με τεστ γιατι ειχα αστατο κοικλο.

αυτα απο μενα καλη συνεχια στη ζωη σου κ απο δω κ περα να εχεισ παντα χαρεσ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα. Θεωρω οτι καλα εκανες και δεν πηρες το χαπι. Ο γυναικολογος μου ηταν κατα του χαπιου, μου ειπε πως αν σταματησω τις αντλησεις θα κοπει απο μονο του και οτι δεν υπαρχει λογος να επιβαρυνουμε τον οργανισμο. Αρκετο καιρο μετα εβλεπα λιγες σταγονες αλλα ηταν φυσιολογικο, εχει συμβει σε πολλες. Λεω να μην ανησυχεις και ευχομαι απο εδω και περα μονο χαρες να εχεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χίλια συγνώμη το «άμα» το διάβασα «αίμα»!!!!! :oops:

Όλα τέλεια θα πάνε!!!! :YMHUG:

Mπα μη νομιζεις ...κι εγω ετσι οπως το διαβαζα μετα αιμα μου φαινοταν!!!!! :lol::lol:

Μακαρι......να πανε ολα καλα.....σε ευχαριστω πολυ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...